Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

aja, moja abbica bi rekla,d a se spravljate na ta “miting” tako kot bolan srat.

a tako se ti spravljaš na njo ☺ … organizacija srečanja med “neznanci” v živo pač ni razpis obiska npr. Hiše cvetja, koncerta rdečezveznikov u Stožicama … je pač nekaj specifičnega … še jaz bi se pofočkal — če mi srečanje nebi odvzelo distance, da lahko tipkam kar se mi zdi, ker v neke babje kravje učke pač ne morem prdnit in tipu, ki za šankom časti viski ne zmorem reči, da je bogi, ker ga je zapustil partner ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a tako se ti spravljaš na njo ☺ … organizacija srečanja med “neznanci” v živo pač ni razpis obiska npr. Hiše cvetja, koncerta rdečezveznikov u Stožicama … je pač nekaj specifičnega … še jaz bi se pofočkal — če mi srečanje nebi odvzelo distance, da lahko tipkam kar se mi zdi, ker v neke babje kravje učke pač ne morem prdnit in tipu, ki za šankom časti viski ne zmorem reči, da je bogi, ker ga je zapustil partner ☺[/quote]

Napisal sem samo datum, uro in kraj. Zelo osnovne podatke za organizacijo česarkoli. Če do tega ne morejo prit v tolikih brezglavih postih… Pa napisal sem, da mene ne bo. In so me pobrisali. Ugotovitev, da ima forum celo aktivnega moderatorja, me vsekakor radosti. No, kot anonimni res ne pridem, morda pa pride moj registrirani alter ego. Takšen pusi, da bi se bal komu prdnit v faco v živo, pa res nisem!

a tako se ti spravljaš na njo ☺ … organizacija srečanja med “neznanci” v živo pač ni razpis obiska npr. Hiše cvetja, koncerta rdečezveznikov u Stožicama … je pač nekaj specifičnega … še jaz bi se pofočkal — če mi srečanje nebi odvzelo distance, da lahko tipkam kar se mi zdi, ker v neke babje kravje učke pač ne morem prdnit in tipu, ki za šankom časti viski ne zmorem reči, da je bogi, ker ga je zapustil partner ☺[/quote]

Napisal sem samo datum, uro in kraj. Zelo osnovne podatke za organizacijo česarkoli. Če do tega ne morejo prit v tolikih brezglavih postih… Pa napisal sem, da mene ne bo. In so me pobrisali. Ugotovitev, da ima forum celo aktivnega moderatorja, me vsekakor radosti. No, kot anonimni res ne pridem, morda pa pride moj registrirani alter ego. Takšen pusi, da bi se bal komu prdnit v faco v živo, pa res nisem![/quote]ti si samo tak “pusi”, da objaviš datum, uro in kraj kamor te takrat ne bo? :)))

Sploh pa ne vem zakaj se neregistrirani oglašate, ko nekako tema ni namenjena vam? Škodoželjnost? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Napisal sem samo datum, uro in kraj. Zelo osnovne podatke za organizacijo česarkoli. Če do tega ne morejo prit v tolikih brezglavih postih… Pa napisal sem, da mene ne bo. In so me pobrisali. Ugotovitev, da ima forum celo aktivnega moderatorja, me vsekakor radosti. No, kot anonimni res ne pridem, morda pa pride moj registrirani alter ego. Takšen pusi, da bi se bal komu prdnit v faco v živo, pa res nisem![/quote]ti si samo tak “pusi”, da objaviš datum, uro in kraj kamor te takrat ne bo? :)))

Sploh pa ne vem zakaj se neregistrirani oglašate, ko nekako tema ni namenjena vam? Škodoželjnost? :/[/quote]

Zakaj pa tako snobovsko:-) A neregistrirani pa ne smejo priti na zastonj kuhančka, ki ga nekateri širokogrudno ponujajo? 🙂

Sicer pa je tudi meni že jasno, da iz tega srečanja ne bo nič …

U mater tebi hitro pride 🙂

Še veš ne … tako in drugače 🙂

ti si samo tak “pusi”, da objaviš datum, uro in kraj kamor te takrat ne bo? :)))

Sploh pa ne vem zakaj se neregistrirani oglašate, ko nekako tema ni namenjena vam? Škodoželjnost? :/[/quote]

Zakaj pa tako snobovsko:-) A neregistrirani pa ne smejo priti na zastonj kuhančka, ki ga nekateri širokogrudno ponujajo? 🙂

Sicer pa je tudi meni že jasno, da iz tega srečanja ne bo nič …[/quote]Kako ne bo nič? Saj si se javila, da v soboto ti častiš dve runde, ko je petek že zaseden… :)))

Ma ni snobovsko samo na k…. mi gredo taki padalci, ki kr nekaj šinfajo in se norčujejo samo, da bi izničili tisto za kar se nekdo tudi. Saj če ti ni da bi prišel, ni treba, kodo koga sili? Ni pa se treba norčevat iz tistih z dobro voljo, ki želijo prit.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sicer pa je tudi meni že jasno, da iz tega srečanja ne bo nič …[/quote]Kako ne bo nič? Saj si se javila, da v soboto ti častiš dve runde, ko je petek že zaseden… :)))

Ma ni snobovsko samo na k…. mi gredo taki padalci, ki kr nekaj šinfajo in se norčujejo samo, da bi izničili tisto za kar se nekdo tudi. Saj če ti ni da bi prišel, ni treba, kodo koga sili? Ni pa se treba norčevat iz tistih z dobro voljo, ki želijo prit.[/quote]

ok, se strinjam. Ampak saj je en še sam priznal, da ni neki xxx, ampak le skrit pod incognito nickom :-).

Da sem se javila? 🙂 🙂 🙂

Ma ni snobovsko samo na k…. mi gredo taki padalci, ki kr nekaj šinfajo in se norčujejo samo, da bi izničili tisto za kar se nekdo tudi. Saj če ti ni da bi prišel, ni treba, kodo koga sili? Ni pa se treba norčevat iz tistih z dobro voljo, ki želijo prit.[/quote]

Točno tako, naj bodo tam na SČ in naj se tam norčujejo ..
V petek jaz častim v soboto pa Pika. konec besedičenja 🙂

Kako da se nisi? EnTip je rekel, da časti v petek, si si pripomnila, da ti v petek ne moreš, torej ti bomo dali priložnost v soboto, da se izkažeš…. :)))) Lahko prineseš še tisto torto sabo s katero si se oni dan hvalila…. 😀

Zakaj bi se pa tisti skrival pod xxx? S kakšnim namenom? :/

Kako da se nisi? EnTip je rekel, da časti v petek, si si pripomnila, da ti v petek ne moreš, torej ti bomo dali priložnost v soboto, da se izkažeš…. :)))) Lahko prineseš še tisto torto sabo s katero si se oni dan hvalila…. 😀

Zakaj bi se pa tisti skrival pod xxx? S kakšnim namenom? :/[/quote]

Nikjer in nikoli nisem rekla, da kaj častim 🙂

Zakaj bi se tisti skrival? Ne vem … ampak napisal je tole:

Napisal sem samo datum, uro in kraj. Zelo osnovne podatke za organizacijo česarkoli. Če do tega ne morejo prit v tolikih brezglavih postih… Pa napisal sem, da mene ne bo. In so me pobrisali. Ugotovitev, da ima forum celo aktivnega moderatorja, me vsekakor radosti. No, kot anonimni res ne pridem, morda pa pride moj registrirani alter ego. Takšen pusi, da bi se bal komu prdnit v faco v živo, pa res nisem!

Kako ne bo nič? Saj si se javila, da v soboto ti častiš dve runde, ko je petek že zaseden… :)))

Točno tako, naj bodo tam na SČ in naj se tam norčujejo ..
V petek jaz častim v soboto pa Pika. konec besedičenja :)[/quote]

Ne častim nič!!! 🙂 🙂

Zdaj se bo pa izgovarjala na 100 načinov, sam da ne bi nekaj dala 🙂

Dajanje je precenjeno … tud ko hočeš dat, ni zanimanja 🙂

Kaj maste dva tabora, da je treba dvakrat mitingirat?
Dejte oboji v soboto eni na tromostovju, eni na prešercu, da presodim, kje bo boljš družba, če se nekateri ne morte videt.
A?

Ragljica, glede na to, da je do tega kao srečanja le še 1 teden, pa ni še potrjen ne datum, kaj šele kraj in ura in koliko kuhančkov določeni častijo, se bojim, da ti ne bo treba šibat iz enega konca na drug … Lahk pa se medve dobiva, pa kako babjo rečeva 🙂

noup 🙂
Ne gre se za videt ali ne videt.. rad bi vas videl vse, ki ste tukaj registrirani in sodelujete, vendar mi sobota ne znese.
Pač morda drugo leto 🙂

Ma ja, vedno se pri taki stvari najde kakšen špilferderber, ki je mal fovš in bi imel svoj tabor in pa taki, ki bi hodili pit k enim in k drugim…. :)))

Pa daj no kaj si se sedaj namulil? 🙂 Če ti Pika noče dat bo pa katera druga! Prava reč. :))))

🙂 hehe ma ni Pika problem, niti al kera da al ne da… vedno kera da 🙂
Problem je le da pač že imam rezervirano… zato sem navijal za petek, 🙂

Prevedeno, mu njegova ne dovoli, ker ga pozna :-). Med tednom se pa lahko izgovori, da se je služba zavlekla …

[/quote]Ma ja, vedno se pri taki stvari najde kakšen špilferderber, ki je mal fovš in bi imel svoj tabor in pa taki, ki bi hodili pit k enim in k drugim…. :)))[/quote]

:)))
erjavčeva šola, treba bit pripravljen na vse … pa še noben ne bi vedu, kolk sem kje…… spila

en tip…špilferderber, no 🙁

Ja kaj češ, raj tebe reskiramo kot Piko….. ona je zadnjič pokazala nekaj sladkega 😉 :)))

Prevedeno, mu njegova ne dovoli, ker ga pozna :-). Med tednom se pa lahko izgovori, da se je služba zavlekla …[/quote]

Kako si ti pametna, da ti že škodi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close