Ljubljana – srečanje
Moderator bo pravi naslov za tvoje želje in potrebe!
Obvlada večino zahtevanih veščin, čeprav te ga ne želi priznati![/quote]
Paco, to je popolna samopromocija. :)[/quote]
@ Robi … — a za nadvlado nad osebki pa še nisi slišal ☺
@ Robi … — a za nadvlado nad osebki pa še nisi slišal ☺[/quote]
Nadvlada nad osebki z zgoraj omejenimi lastnostmi, me sploh ne zanima. 🙂
Kaj pa, če samo svojo dominanco projiciraš vame ? :)[/quote]
Ne polagaj mi Pacovih besed v usta … on te 100x bolje pozna in jaz sem le njegovo mnenje prebrala 😉 Nekako mu verjamem …
@ Robi … — a za nadvlado nad osebki pa še nisi slišal ☺[/quote]
S posrednim očitkom glede celulita si se zas***, zakar ni odpuščanja in ne milosti. 😀
Če bo Piki uspelo tvoja jajca zamešati za biskvit, potem boš pa v resnih škripcih. 😀
S posrednim očitkom glede celulita si se zas***, zakar ni odpuščanja in ne milosti. 😀
Če bo Piki uspelo tvoja jajca zamešati za biskvit, potem boš pa v resnih škripcih. :D[/quote]
omg, kaki super komentarji … Ja Robi, pri meni ne boš dobil odpustka … in bodi srečen, da so moji biskviti brez jajc 😉
Saj vem..Upam, da mi vsaj bog odpusti, če mi vsaj .Nika. ne bo., ker sem si dovolil napisati mnenje o celulitu.:)
Ko pa sem napisal, da nočem psa v stanovanju, pa je bila samo še pika na i. 🙂
Glede jajc me pa vseeno ne skrbi, saj pri veganski torti ni jajc zraven. :)[/quote]
Ampak res no … kako bi lahko tole ven nagnal?
Tu pa pri meni ni šale …
Moderator bo pravi naslov za tvoje želje in potrebe!
Obvlada večino zahtevanih veščin, čeprav te ga ne želi priznati![/quote]
Paco, to je popolna samopromocija. :)[/quote]
Tudi tako lahko razumeš to, čeprav ne razumeš, ker to ne želiš!
Saj vem..Upam, da mi vsaj bog odpusti, če mi vsaj .Nika. ne bo., ker sem si dovolil napisati mnenje o celulitu.:)
Glede jajc me pa vseeno ne skrbi, saj pri veganski torti ni jajc zraven. :)[/quote]
Tu pa pri meni ni šale …[/quote]
kakšni lepi kožuščki za na kopalke bejbam in okusno mlado meso za prehrano v kitajski restvraciji … njami
lačni v Afriki bi se pa za takšno meso pobijali
Tu pa pri meni ni šale …[/quote]
kakšni lepi kožuščki za na kopalke bejbam in okusno mlado meso za prehrano v kitajski restvraciji … njami
lačni v Afriki bi se pa za takšno meso pobijali[/quote]
Izobrazi se! Koliko manj lačnih v Afriki bi bilo, če bi bilo žito, ki se porabi za futer živali, ki pristanejo v tvoji riti, poslano direktno k njim. Dokler nimaš vsaj osnovnega vedenja o teh stvareh, ne odpiraj svojih nemarnih ust. Razumeš?
Včasih, ko so ljudje jedli pravo domačo košto, niso bilialergični na nobeno dlako! Morda le na kakšnega kretena, ki se jim je vtikal v punco. Tistega so pa zaklali, ali vsaj dobro premlatilina kakšnem žegnanju, ker gasilskih veselic še ni bilo.
Tu pa pri meni ni šale …[/quote]Meni tale na spodnji sliki deluje kot, da bi rad nekam šel a mu nekdo ne pusti…. 😉
No pol pa reč, da mu je lepo? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.