Ljubljana – srečanje
Pa daj no kaj si se sedaj namulil? 🙂 Če ti Pika noče dat bo pa katera druga! Prava reč. :))))[/quote]
On_!
Šokirana sem, da me sploh omenjaš v kontekstu radodajnosti 🙂 🙂 :-)[/quote]Oprosti to pa ne! 🙂 V kontekstu sladkosti…. :))
Prevedeno, mu njegova ne dovoli, ker ga pozna :-). Med tednom se pa lahko izgovori, da se je služba zavlekla …[/quote]
Pa, a maš ti kak problem?
Za en miting pa mene res ne zanima zakonski ali kakršenkoli stan kogarkoli, niti razlog zakaj kdo je in koga ni. Osebna odločitev.
Al to drugač delaste kake načrte???
Prevedeno, mu njegova ne dovoli, ker ga pozna :-). Med tednom se pa lahko izgovori, da se je služba zavlekla …[/quote]
Kako si ti pametna, da ti že škodi :)[/quote]EnTip če je pa tako, jo pa pripelji sabo, se bo že našel nekdo, ki jo bo tačas zamotil dokler boš ti plačeval rundo :)))
Ja kaj češ, raj tebe reskiramo kot Piko….. ona je zadnjič pokazala nekaj sladkega 😉 :)))[/quote]To je pa tud vse…pokazala in konec 🙂 Ampak ti kr upaj :)[/quote]
O upanju smo temo danes že zaključili … tebi sem pa res pokazala določene stvari in me k. boli, kaj narediš s tem, pa tudi če gre v javnost …
Za en miting pa mene res ne zanima zakonski ali kakršenkoli stan kogarkoli, niti razlog zakaj kdo je in koga ni. Osebna odločitev.
Al to drugač delaste kake načrte???[/quote]
Pojma nimam kaj tale Pikica muti, ampak nenazadnje je to njen problem. Eni pač morajo mutit, da ohranijo pozornost na sebi, pa čeprav je vse skupaj lažna predstava. 🙂
Ragljica, tu pa žal ne poznaš ozadja, da bi lahko komentirala 🙂 Ja, imam problem.
Pojma nimam kaj tale Pikica muti, ampak nenazadnje je to njen problem. Eni pač morajo mutit, da ohranijo pozornost na sebi, pa čeprav je vse skupaj lažna predstava. :)[/quote]
Zeeeeh 🙂
Ragljica, tu pa žal ne poznaš ozadja, da bi lahko komentirala 🙂 Ja, imam problem.[/quote]Pa dobro noooo… bomo dali vsi zraven, ko bo vrsta na tebi, da plačaš rundo…. :)))
Bojim se da jih imaš preveč, pridi lahko bi ti pomagali liz….. :)))[/quote]
On_! Spet sem šokirana 🙂 Al bi ti lizal moje tortice? :-)[/quote]Če bi mi glih cuker padel bi, zakaj pa ne? A niso užitne? :)))
Menda ne da to pri tebi vse tako dobr zgleda samo od daleč? :))))
ps
saj kmal ne bom upal več nič napisat, da mi dokončno ne padeš v šok…. kdo te bo pol oživljal? :)))
On_! Spet sem šokirana 🙂 Al bi ti lizal moje tortice? :-)[/quote]Če bi mi glih cuker padel bi, zakaj pa ne? A niso užitne? :)))
Menda ne da to pri tebi vse tako dobr zgleda samo od daleč? :))))
ps
saj kmal ne bom upal več nič napisat, da mi dokončno ne padeš v šok…. kdo te bo pol oživljal? :)))[/quote]
ej, zgleda da samo na daleč, vsaj po reakciji določenih … ki od blizu dobrot sploh ne želijo okusiti 🙂 in so se šli zdaj kujat k mamici 🙂
Pa f*** , če padem v šok, me bo že kdo tu v bližini rešil 🙂
O upanju smo temo danes že zaključili … tebi sem pa res pokazala določene stvari in me k. boli, kaj narediš s tem, pa tudi če gre v javnost …[/quote]
Draga Pikica 🙂
Kar je meni dano na čuvanje, nikoli ne dobi drugi :)[/quote]
Dragi Tipček, bilo je dano v času zablode, nepoznavanja vseh dejstev … vseeno hvala, da ne deliš z drugimi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.