Ljubljana – srečanje
Potem pa Nika meni pravi, da sem nespoštljiv. 🙂 cccc,,,,[/quote]
Dragi moji, res sem naredila veliko napako, da sem na začetku pokazala svojo sliko, ampak res nisem poznala razmer na tem forumu, sem mislila, da je vse skupaj kot en facebook. Potem pa ugotovila, da ste vsi anonimni. Ampak res bi rada, da se zdaj zaključi tole ocenjevanje, zmerjanje s tem, da se oglašujem na netu in podobne stvari. A lahko to prosim?[/quote]
Ampak slika sploh ni bila napačna in to očitno tudi sama dobro veš.
Boš dobila kolektivni ali posamične odpustke za “svoje grehe”, tega ne vem ?
Z moje strani je sledil zgolj štos, ki mi je padel na misel po malo daljšem opazovanju scene …
Z vsemi, ki so imeli prste vmes pri nespodobnem ocenjevanju, pa nimam sam nič – kar z njimi se zmeni …
P.S. : Upam, da si opazila, da je greh v narekovajih in ne zaresen .
Seveda lahko, razen če dovoliš, da debatiramo naprej bolj na splošno?[/quote]
Na splošno kar, samo mene konkretno odstranite iz svojih komentarjev.[/quote]
Iskreno se ti opravičujem, mene je samo zanimalo On_etovo stališče do silikonov in ni bilo mišljeno nič osebnega. Nekako si ga nisem znala predstavljati, da bi se zmrdoval, ko bi v roke dobil dve lepi, okrogli in čvrsti žogici in kako ga ob pogledu na te lepe ženske obline spreleti misel, da je to čista izguba in nesmisel.
No, pač, narobe sem mislila … kaj čmo :)) Saj se lahko tudi jaz kdaj pa kdaj zmotim. A ne?
Iskreno se ti opravičujem, mene je samo zanimalo On_etovo stališče do silikonov in ni bilo mišljeno nič osebnega. Nekako si ga nisem znala predstavljati, da bi se zmrdoval, ko bi v roke dobil dve lepi, okrogli in čvrsti žogici in kako ga ob pogledu na te lepe ženske obline spreleti misel, da je to čista izguba in nesmisel.
No, pač, narobe sem mislila … kaj čmo :)) Saj se lahko tudi jaz kdaj pa kdaj zmotim. A ne?[/quote]
Če bi se mu to res zgodili, si ne bi tega mislil, ker sploh ne bi bil sposoben več mislit …:)
Dragi moji, res sem naredila veliko napako, da sem na začetku pokazala svojo sliko, ampak res nisem poznala razmer na tem forumu, sem mislila, da je vse skupaj kot en facebook. Potem pa ugotovila, da ste vsi anonimni. Ampak res bi rada, da se zdaj zaključi tole ocenjevanje, zmerjanje s tem, da se oglašujem na netu in podobne stvari. A lahko to prosim?[/quote]
Z moje strani je sledil zgolj štos, ki mi je padel na misel po malo daljšem opazovanju scene …
Z vsemi, ki so imeli prste vmes pri nespodobnem ocenjevanju, pa nimam sam nič – kar z njimi se zmeni …
P.S. : Upam, da si opazila, da je greh v narekovajih in ne zaresen .[/quote]
WyWH, vse ok …
Gre za to, da je ne bi smela dati gor, ker to tu ni v navadi. Spravili ste se na to, kot če bi galerijo svojih golih fotk tu objavila, pa vse skup ni bilo nič. To je vse.
P.S. : Upam, da si opazila, da je greh v narekovajih in ne zaresen .[/quote]
WyWH, vse ok …
Gre za to, da je ne bi smela dati gor, ker to tu ni v navadi. Spravili ste se na to, kot če bi galerijo svojih golih fotk tu objavila, pa vse skup ni bilo nič. To je vse.[/quote]
Hihihi, maš take tudi?
a da bom sama sebe občudovala? saj se v špeglu vidm, ne rabim fotošopa:)))
Za druge pa ne čutim potrebe, da bi jih jaz šparala.[/quote]
Raglja, vsaka poštena baba mora imet eno privat zbirko … za tistega izbranca, saj veš :)[/quote]
Ti kar bod poštena, da boš pršla v nebesa, jaz sem pa pametno poredna, pa pridem povsod:))))
No, pač, narobe sem mislila … kaj čmo :)) Saj se lahko tudi jaz kdaj pa kdaj zmotim. A ne?[/quote]Lahko se tudi ti zmotiš, zakaj ne? Ti dovolimo. Naj to bo. :)))
In ne vem, nisem še imel priložnosti, da bi imel v rokah dve okrogli čvrsti žogici iz silikona, tako da…..
Ti sporočim, če se mi kdaj kaj takega zgodi, čeprav iskreno povedano, nimam želje božat silikon dokler so na razpolago naravne, kakršnekoli oblike/velikosti že so 😉
No, pač, narobe sem mislila … kaj čmo :)) Saj se lahko tudi jaz kdaj pa kdaj zmotim. A ne?[/quote]Lahko se tudi ti zmotiš, zakaj ne? Ti dovolimo. Naj to bo. :)))
In ne vem, nisem še imel priložnosti, da bi imel v rokah dve okrogli čvrsti žogici iz silikona, tako da…..
Ti sporočim, če se mi kdaj kaj takega zgodi, čeprav iskreno povedano, nimam želje božat silikon dokler so na razpolago naravne, kakršnekoli oblike/velikosti že so ;)[/quote]
Vi ste pa že čisto vsi pod Robijev vpliv padli … samo natur, natur, natur … 🙂
iščem pooblaščence, da me zastopajo.
Naloge:
– nagravžno govorjenje
– sikanje vsem naokoli med govorom
– gledanje bejbam v joške in mednožja
– tipe preknjati, ko govorijo
– šlatanje kelnarc za rit
…
plačilo zapitka ☺
Forum je zaprt za komentiranje.