Ljubljana – srečanje
Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]
OMG!!!
Prasci ste[/quote]Ne to pa ne! imamo pa nekaj trofej teh živalic ž spola ne steni….. varno pribitih s tavelikim čavljem….. 😉
Saj če se imela namen prispevat še kaj lahko to še vedno storiš…. vsakem posebej…. 😀
Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]
A je to spet konfekcija al čevlji? A lahko nehate s temi ciframi, čist ste me zmedli…[/quote]
Konfekcijska bi še mogoče bila, če se gre za kakšne bolj elastične zadeve 🙂
Čevlje pa lahko spredaj odprem in tako spremenim v poletne. 🙂 Pa bodo prav. 🙂
A to je tisto kar ostane od brazilske frzurce? 😀
No kandidati v vrsto prosim……. :D[/quote]
Reci, da se hecaš in sicer veš, kako zgledajo brazilke?:) Al tvoja nosi gate?:)))[/quote]Daj rajš povej a boš dala vsakem svoje al se bomo za ene cufali? :))))
A je to spet konfekcija al čevlji? A lahko nehate s temi ciframi, čist ste me zmedli…[/quote]
Čevlje pa lahko spredaj odprem in tako spremenim v poletne. 🙂 Pa bodo prav. :)[/quote]
crknla bom, Robi. Rada bi te videla v ženski 38. št. obleki 😉
Čevlje pa lahko spredaj odprem in tako spremenim v poletne. 🙂 Pa bodo prav. :)[/quote]
crknla bom, Robi. Rada bi te videla v ženski 38. št. obleki ;-)[/quote]Jst pa rajš ne…… 🙂
Sej se prav nasmeješ, ko bereš. Čakaj On_ ne ve kaj bo dobil ali bodo to hlačke ali kožušček.[/quote]
hehehe, saj jaz lahko pobrskam še za kakim predmetom, samo bi se morali gospodje izjasnit, kaj še pride v upoštev ;)[/quote]
Opa Pika ti si že pri predmetih! Veš dobro kam bodo moške misli zašle, a ne?
Zamisli si, da tole poslušaš v petek:
Forum je zaprt za komentiranje.