Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Dej rajš Robiju, bo imel še on nekaj od tega…. :)))[/quote]

če kdo še kake polškorenjce z ubijalskimi petkami išče … Robi … On … ne vem sicer, kaj z njimi delata, ampak imam na sebi ene take ubijalske danes, da bi vas vse dol gledala :)[/quote]

wauuuuu

Od tebe, ki si tako sočutna in občutljiva duša, pa res ne bi pričakoval, da nosiš škornje z ubijalskimi petkami. 🙂

če kdo še kake polškorenjce z ubijalskimi petkami išče … Robi … On … ne vem sicer, kaj z njimi delata, ampak imam na sebi ene take ubijalske danes, da bi vas vse dol gledala :)[/quote]

wauuuuu[/quote]

wauuu, mogoče pa tud ne wauuu, ker kar naenkrat vsi moški manjši od tebe postanejo, prav nič seksi 🙂

wauuuuu[/quote]

wauuu, mogoče pa tud ne wauuu, ker kar naenkrat vsi moški manjši od tebe postanejo, prav nič seksi :)[/quote]

Ne gledam za moškimi, tako da ne vem o čem govoriš 🙂

wauuu, mogoče pa tud ne wauuu, ker kar naenkrat vsi moški manjši od tebe postanejo, prav nič seksi :)[/quote]

Ne gledam za moškimi, tako da ne vem o čem govoriš :)[/quote]

no ja, postavi se zraven bejbe s takimi petami, pa potem poročaj o svojih izkušnjah 🙂 Saj mate v službi kako tako … ali pač ne?

Se pravi, da je od tvojih škornjev odvisno, kako seksi kdo zgleda. Ti pa imaš res vse pod kontrolo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi, da je od tvojih škornjev odvisno, kako seksi kdo zgleda. Ti pa imaš res vse pod kontrolo. :))[/quote]

ne ne, nisem mislila tega … moški je seksi al pa ni … nekomu … ampak gledat par, kjer je ona višja od tipa, pa meni ni seksi 🙂

Me pa na smrt matra, kar gloda, kaj delata Robi in On ali kdo je že bil zgoraj omenjen s temi visokimi petkami … hehe

bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

mah … ne vem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne bi se piše NARAZEN!

te lahko samo toliko popravim, da ti povem, da se ne bi piše narazen? 🙂

mam res občutek, da sem na SČ. Tam, ko se ne najde drugega, se začne v slovnične napake vtikat :)))

1 raglja, globoko opravičilo, ampak to je moja poklicna deformacije. saj me boste počas zglancal, da bom opustila te neprimerne zadeve 🙂

Kam pa se vtika na ŽMČju?

Samo seksi želiva biti. 🙂

Samo seksi želiva biti. :)[/quote]

Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? 🙂

Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]
A je to spet konfekcija al čevlji? A lahko nehate s temi ciframi, čist ste me zmedli…

Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]
auuuuč si ga pihnil zdajle 🙂

Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]
auuuuč si ga pihnil zdajle :)[/quote]

V bistvu je On_ zelo skromen:). Zadovoljil se je z enim čeveljcem:))).

Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]

OMG!!!

Prasci ste

V bistvu je On_ zelo skromen:). Zadovoljil se je z enim čeveljcem:))).[/quote]

Goldi, niti tega si ne zasluži!

Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]

OMG!!!

Prasci ste[/quote]

No kaj sem rekel 🙂

V bistvu je On_ zelo skromen:). Zadovoljil se je z enim čeveljcem:))).[/quote]

🙂 skromnost je lepa čednost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close