Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Tisti, ki se te bojijo, ti ne bodo povedali. :))[/quote]

Aja?:) Zakaj je pa to dobr?:) Meni lahko vsak vse pove…na daljavo pa sploh ne grizem:). No Marko, predlagam, da začneš prvi:))).

Saj v resnici nisi tako grozna…[/quote]

Drži, kajti v primerjavi s tabo, sem super:))).

Aja?:) Zakaj je pa to dobr?:) Meni lahko vsak vse pove…na daljavo pa sploh ne grizem:). No Marko, predlagam, da začneš prvi:))).[/quote]A da te ugrizne? mmmmmmm….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj v resnici nisi tako grozna…[/quote]

Drži, kajti v primerjavi s tabo, sem super:))).[/quote]

Ob meni bi izgledala kot pohlevna ovčka 🙂

Drži, kajti v primerjavi s tabo, sem super:))).[/quote]

Ob meni bi izgledala kot pohlevna ovčka :)[/quote]Jaz sem mislil pa da kot Rdeča kapica….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ob meni bi izgledala kot pohlevna ovčka :)[/quote]Jaz sem mislil pa da kot Rdeča kapica….[/quote]

Ma ta RD je bila v bistvu pokvarjena žleht smrklja, GF pa je bolj pepelka 🙂

Jaz sem mislil pa da kot Rdeča kapica….[/quote]

Ma ta RD je bila v bistvu pokvarjena žleht smrklja, GF pa je bolj pepelka :)[/quote]A misliš da šepa k ma samo en čeveljček?

Ma ta RD je bila v bistvu pokvarjena žleht smrklja, GF pa je bolj pepelka :)[/quote]A misliš da šepa k ma samo en čeveljček?[/quote]

Drugega maš ti, ko sem izvajala šamar nadte s čevljem:)): Vrni mi gaaaaa:).

Boš morala kar sama priti po njega. 🙂

Boš morala kar sama priti po njega. :)[/quote]

Ha ha v rit ti je zabila čevelj???? wauuu

Čaki, zdaj sem malo zmedena…kdo ima moj čeveljc?:)))

Čaki, zdaj sem malo zmedena…kdo ima moj čeveljc?:)))[/quote]V soboto boš zvedla….. :)))

Čaki, zdaj sem malo zmedena…kdo ima moj čeveljc?:)))[/quote]V soboto boš zvedla….. :)))[/quote]

Kerga leta?:)))

Ha ha v rit ti je zabila čevelj???? wauuu[/quote]
Meni ne. 🙂

Ha ha v rit ti je zabila čevelj???? wauuu[/quote]
Meni ne. :)[/quote]

uuuu pa res 🙂
ni čudno da je tud GF zmedena 🙂

V soboto boš zvedla….. :)))[/quote]

Kerga leta?:)))[/quote]Lej zdej sta dva na kupu, izbiraj 😉

Samo pazi da ne boš odlašala predolgo, lahko si kolk izpahneš če boš preveč šepala okol…. :)))

Kerga leta?:)))[/quote]Lej zdej sta dva na kupu, izbiraj 😉

Samo pazi da ne boš odlašala predolgo, lahko si kolk izpahneš če boš preveč šepala okol…. :)))[/quote]

Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))

Aja?:) Zakaj je pa to dobr?:) Meni lahko vsak vse pove…na daljavo pa sploh ne grizem:). No Marko, predlagam, da začneš prvi:))).[/quote]
S čim, a z vprašanjem, če prideš? No, a prideš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja?:) Zakaj je pa to dobr?:) Meni lahko vsak vse pove…na daljavo pa sploh ne grizem:). No Marko, predlagam, da začneš prvi:))).[/quote]
S čim, a z vprašanjem, če prideš? No, a prideš? :))[/quote]
Mora si najprej čevlje kupiti. 🙂

Lej zdej sta dva na kupu, izbiraj 😉

Samo pazi da ne boš odlašala predolgo, lahko si kolk izpahneš če boš preveč šepala okol…. :)))[/quote]

Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]
A bo kdo ukrotil tole GF prosim, mal preveč jezika za moj okus 🙂
Sicer se bom jaz moral pozabavat z njo, saj bi se že, ampak me mal za cajt matra, ker z njo je pa potrebnega vekiiiiiko dela 🙂

Lej zdej sta dva na kupu, izbiraj 😉

Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]Dej rajš Robiju, bo imel še on nekaj od tega…. :)))

Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]
Sicer se bom jaz moral pozabavat z njo, saj bi se že, ampak me mal za cajt matra, ker z njo je pa potrebnega vekiiiiiko dela :)[/quote]

:)))
z ribicami pa res ni dela, drgač..
ajd…se grem matrat z mojo ribico tuki 🙂

S čim, a z vprašanjem, če prideš? No, a prideš? :))[/quote]

Pridem, pridem…:)). Zgodbe ponavadi ne vključujejo vprašanj. Kaj si še vedno boječ?:)

Sicer se bom jaz moral pozabavat z njo, saj bi se že, ampak me mal za cajt matra, ker z njo je pa potrebnega vekiiiiiko dela :)[/quote]

Nea trudi se z mano…ni efekta…saj to pa že veš:))). In ne da ti nimaš časa, jst ga nimam…če smo že natančni:).

Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]Dej rajš Robiju, bo imel še on nekaj od tega…. :)))[/quote]

če kdo še kake polškorenjce z ubijalskimi petkami išče … Robi … On … ne vem sicer, kaj z njimi delata, ampak imam na sebi ene take ubijalske danes, da bi vas vse dol gledala 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close