Ljubljana – srečanje
Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.[/quote]Kaj spet tebe muči? :/
Zakaj se oglašate tisti, ki vas ne bo? Zato, da tu stresate svojo slabo voljo? In bi se potem privoščljivo smejali, če kdo napiše, da je obupal?
Kaj ni dost drugih tem za sproščat vaših frustracij? :/
Kaj nisi ti rekel da te ne bo?[/quote]
Rekel sem da me ne bo v srboto 🙂
Ampak sprašujem, če ste se vseeno kaj zmenili ali samo mlatite prazno slamo…[/quote]V srboto pridemo, kaj pa vi petkovi? 🙂
Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.[/quote]Kaj spet tebe muči? :/
Zakaj se oglašate tisti, ki vas ne bo? Zato, da tu stresate svojo slabo voljo? In bi se potem privoščljivo smejali, če kdo napiše, da je obupal?
Kaj ni dost drugih tem za sproščat vaših frustracij? :/[/quote]
Ali še bolje ali ni SČ mesto za sproščanje takšnih?
Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.[/quote]
Ne bi fauš tako na glas. Misliš, da tebe pa nobena ne bi hotela? Menda ja nisi tako slab… 😉
Kaj ni dost drugih tem za sproščat vaših frustracij? :/[/quote]
Upam, da pride tudi Marko, ker sem zadnjič manjkala.
Bo pa gotovo zelo zabavno, če bosta On_ in Robi tam, Še nikoli se nismo dolgočasili.
Forum je zaprt za komentiranje.