Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Še jaz pridem, če ima kdo kaj proti…me briga…pridem…

kaj pa vsi ostali, ki o tvoji prisotnosti tudi mnenja nimamo smotra ustvariti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.

Ojlaa…. kako ste se zdaj zmenili?

Kaj nisi ti rekel da te ne bo?

Hujš, ko otroški vrtec

Kaj nisi ti rekel da te ne bo?[/quote]
Rekel sem da me ne bo v srboto 🙂
Ampak sprašujem, če ste se vseeno kaj zmenili ali samo mlatite prazno slamo…

obup 🙂

Kaj pa pričakujete…:))). Šalabajzerji:).

Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.[/quote]Kaj spet tebe muči? :/

Zakaj se oglašate tisti, ki vas ne bo? Zato, da tu stresate svojo slabo voljo? In bi se potem privoščljivo smejali, če kdo napiše, da je obupal?
Kaj ni dost drugih tem za sproščat vaših frustracij? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj nisi ti rekel da te ne bo?[/quote]
Ampak sprašujem, če ste se vseeno kaj zmenili ali samo mlatite prazno slamo…[/quote]V srboto pridemo, kaj pa vi petkovi? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.[/quote]Kaj spet tebe muči? :/

Zakaj se oglašate tisti, ki vas ne bo? Zato, da tu stresate svojo slabo voljo? In bi se potem privoščljivo smejali, če kdo napiše, da je obupal?
Kaj ni dost drugih tem za sproščat vaših frustracij? :/[/quote]
Ali še bolje ali ni SČ mesto za sproščanje takšnih?

Ampak sprašujem, če ste se vseeno kaj zmenili ali samo mlatite prazno slamo…[/quote]V srboto pridemo, kaj pa vi petkovi? :)[/quote]Mi petkovi tudi 🙂

Gle,da boš šla,da bojo imeli Marko, Robi.On_,NM,Seba11….dost izbire,da is najdejo babe.Oh kako bojo srečni.[/quote]
Ne bi fauš tako na glas. Misliš, da tebe pa nobena ne bi hotela? Menda ja nisi tako slab… 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V srboto pridemo, kaj pa vi petkovi? :)[/quote]Mi petkovi tudi :)[/quote]

Kaj imaš pa ti za en skriti miting v petek? Kdo je pa povabljen? 🙂

Mi petkovi tudi :)[/quote]

Kaj imaš pa ti za en skriti miting v petek? Kdo je pa povabljen? :)[/quote]

Te matra?

Kaj imaš pa ti za en skriti miting v petek? Kdo je pa povabljen? :)[/quote]

Te matra?[/quote]

JA .)

Kaj ni dost drugih tem za sproščat vaših frustracij? :/[/quote]

Upam, da pride tudi Marko, ker sem zadnjič manjkala.
Bo pa gotovo zelo zabavno, če bosta On_ in Robi tam, Še nikoli se nismo dolgočasili.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A kdo ve če pride GF pa Antilopa? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

GF ne pride, Antilopca pa še ne ve, vendar mislim da je ne bo 🙂

Zakaj mene nben direkt ne vpraša?:) Strah ima veeeelikeee oči:). Jst pridem, samo vprašanje je kam:))).

Tisti, ki se te bojijo, ti ne bodo povedali. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno ne bo ne ene ne druge 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj v resnici nisi tako grozna…

Bosta, obe bosta prišli tisto noč 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close