Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Glede na to, da ste nekateri bolj za petek, se lahko dobite tudi v petek.

Jaz v petek ne morem, sem se zdajle spomnila, je Miklavž, in grem z otroci na obdarovanje.

Ampak glejte, dejte se dogovorit, pa pejte v petek, če vam tako bolj ustreza. Res, verjamem, da boste imeli več od tega, če vas bo več, pa v petek, kot pa da ostane sobota.

Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? :)[/quote]

Pa madonca, zakaj bi te sploh zanimala, sem se tebi kdaj ponudila (prek spleta ali v reali)? hihihi. Ne vem, kakaj sovražiš nas ženske, ki se ponujamo 🙂

Iskrena, it, res se opravičujem za vsa ta vmesna sporočila, ampak vsaj nekateri ste se zabavali ob branju. Kakor vem, jih je največ bilo za 7.12., samo ura in kraj nista padla.[/quote]

Saj me NE zanimaš. Si pa vesela vsakega novega moškega osebka, četudi anonimnega ali neregistriranega. 🙂 Sem upal, da boš kaj drugega razbrala med vrsticami.
Jaz vem, da tudi dame delajo packarije. Sam packat in ostat dama, je veščina, ki jo redke obvladajo.

če je kdo sledil tem tipkanjem – a lahko dobim kratko obnovo
pa
kdo/katera se najbolj ven meče in kdo/katera not pada ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No offence, ampak tole so preklet konkretne info in je čist prav, da zanje vedo tisti ki so se pofočkali. Ne bom pisala, kaj vse gre lahko v nasprotnem primeru narobe. Če imaš željo prit, ne boš sesuval organizacije. Če pa so te samo velika usta, pol pa …

Glede na vse, kar se zadnje mesece dogaja na mon (in na sploh v družabnih omrežjih), je najmanjša varovalka, da se te zadeve menijo preko privat kanalov (zsji, mejli, cifre, tisti, ki so si jih izmenjali).

Torej si lahko soboto 7.12. splaniram za kaj drugega, ker od tega srečanja kot kaže ne bo nič.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ko.mu_najzar zahojeni ☻
btw: Prešerc pomeni “dvojko” … si odpikan ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

izgovori, izgovori … znaš bolje zjahat sceno ☺

ko.mu_najzar zahojeni ☻
btw: Prešerc pomeni “dvojko” … si odpikan ☺[/quote]

Komunajzar pa res nisem. Premlad sem, dedi. Pa krščen, birman in vse to, tudi. 🙂
Če so tebe tvoje odpikale na Prešercu, še en pomeni,d a ima to danes isti pomen kot pred 40 leti.
Ajde, vozi, miško!

ko.mu_najzar zahojeni ☻
btw: Prešerc pomeni “dvojko” … si odpikan ☺[/quote]

Komunajzar pa res nisem. Premlad sem, dedi. Pa krščen, birman in vse to, tudi. 🙂
Če so tebe tvoje odpikale na Prešercu, še en pomeni,d a ima to danes isti pomen kot pred 40 leti.
Ajde, vozi, miško![/quote]

nauš verlej … tudi Tito Kardelj & Co do bili birmani ☺ btw: kaj pomeni “randi” pod Prešercom so me pred 5 leti naučile takrat 25 letnice … pa smo se zmenili v Knaflju ☺

Ajde, vozi, miško![/quote]

nauš verlej … tudi Tito Kardelj & Co do bili birmani ☺ btw: kaj pomeni “randi” pod Prešercom so me pred 5 leti naučile takrat 25 letnice … pa smo se zmenili v Knaflju ☺[/quote]

Ti si pa res v drugi puberteti. Tam se punce ne želijo dobivat s starci, da jih kakšni znani frendi ne vidijo. Na Pločniku marsikdo zijala pase in vsi ki se hočejo pokazat s punco ali fantom tam bivakirajo po več ur.

Prešerc je vedno bil in bo znan meeting point. Če si ti domišljaš, da je srečanje foruma, randi… ej kaj ti jaz morem. Boš šel s trdim domov. 🙂

Jaz 7.12.2013 pridem v LJ.

Zdaj, kdo pride še zraven oz. je pripravljen na druženje, pa naj bo to ena pijačka, ali pa par urno druženje, naj se mi javi na ZS oz na telefon, tisti, ki ga imate, pa se dogovorimo. Jaz bom v LJ enkrat okoli 16 ure (kakšna minuta v +/- upam da ne bo izpadla kot neresnost z moje strani), lokacijo bom pa sporočila oz. se dogovorimo preko telefona.

Zdaj imate cca 1 teden, da se zjasnite, kdo pride zraven.

Margot, upam, da prideš oz. prideta.

Da ne boš predolgo čakal na odgovor. Ven se mečem jaz, ker se oglašujemo po spletu, sem lovača, kokoška, silim v ospredje v vsaki temi, pa da ne pozabimo, ker sem ful potrebna moškega. In da ne bo pomote, vsekakor nisem dama. Tako so me ocenili prisotni na tem forumu, nekateri celo pod skritimi nicki.

Rada se pogovarjam, mogoče sem bolj odprte narave in bolj energična kot druge prave dame na tem forumu, ampak taka pač sem. Želim vam, da se vam uspe domeniti za prihajajočo soboto in da se boste imeli lepo. Mene je povsem minilo in me ne bo. Res ne želim, da bi se mi v živo prijazno smehljal v obraz nekdo, ki je o meni napisal takšne stvari kot Izbrisani predlog.

Ne vem, če se ima smisel sekirati zaradi besed na monu :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Da ne boš predolgo čakal na odgovor. Ven se mečem jaz, ker se oglašujemo po spletu, sem lovača, kokoška, silim v ospredje v vsaki temi, pa da ne pozabimo, ker sem ful potrebna moškega. In da ne bo pomote, vsekakor nisem dama. Tako so me ocenili prisotni na tem forumu, nekateri celo pod skritimi nicki.

Rada se pogovarjam, mogoče sem bolj odprte narave in bolj energična kot druge prave dame na tem forumu, ampak taka pač sem. Želim vam, da se vam uspe domeniti za prihajajočo soboto in da se boste imeli lepo. Mene je povsem minilo in me ne bo. Res ne želim, da bi se mi v živo prijazno smehljal v obraz nekdo, ki je o meni napisal takšne stvari kot Izbrisani predlog.[/quote]

pol si pa zelo dobra “babnica” ☺

Rada se pogovarjam, mogoče sem bolj odprte narave in bolj energična kot druge prave dame na tem forumu, ampak taka pač sem. Želim vam, da se vam uspe domeniti za prihajajočo soboto in da se boste imeli lepo. Mene je povsem minilo in me ne bo. Res ne želim, da bi se mi v živo prijazno smehljal v obraz nekdo, ki je o meni napisal takšne stvari kot Izbrisani predlog.[/quote]
Pa menda ne vidiš samo negativnih komentarjev ?

Sama najbolje veš kdo in kaj si.

Sama najbolje veš kdo in kaj si.[/quote]

Vem, kdo sem, ne mika pa me biti v družbi tistih, ki o meni tako grdo mislijo. In glede na to, da je ta anonimnež lahko kdorkoli od vas, bom raje doma. Da se mi bo tak hinavec potem prijazno izza kuhančka smehljal – ni govora. Pa ne želim več komentirat tega.

Ti pa se hitro pustiš sprovocirati.
Med nami sigurno ni tistega, ki je tisto napisal.

Vem, kdo sem, ne mika pa me biti v družbi tistih, ki o meni tako grdo mislijo. In glede na to, da je ta anonimnež lahko kdorkoli od vas, bom raje doma. Da se mi bo tak hinavec potem prijazno izza kuhančka smehljal – ni govora. Pa ne želim več komentirat tega.[/quote]

Joj Pika pa ja se menda nisi pustila, da so te sprovocirali! Daj umiri se in pridi, ker bo zelo, zelo zanimivo. Ti ki provocirajo jih itak ne bo, ker pol od njih, jih nebo imelo jajca za prit, ker če bi želeli bi se prijavili kot registriran uporabnik in ne kot anonimnež. Mah pusti stat in pridi, bomo degustirale/li decemberske dobrote.

Nikoli nisem imela slabih izkušenj z osebnimi srečanji.Teh sem se udeležila 3 x.
Nimam kaj skrivati,firbci so bili zadovoljni.Imeli smo se prav luštno na zadnje do pol 4 zjutraj.Je bil povabljen tudi mož seveda,vednar ni bil za “te fore”.

Tokrat se v tej družbi ne vidim in to odkrito in zdaj tudi povem.Akterje ,ki bi jih rada videla,ne bom naštevala.Dovolj so akterji ,ki jih ne želim videti.

Torej uživajte in popijte kuhančka tudi zame,Margi,Robi,Seba,On,M111,Wishyou …Vem da ste krasni ljudje,imejte se čudovito!!

J.

takole pa zgleda hinavstvo … ki vodi v korupcijo … in kao, mi smo pridi in dobrii, pa srčni …. ☺ japajade

Aja oprosti Nm-3w tebe pozabila našteti.Preboli.

Hvala misonka tudi ti si krasna 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Misonkka, če sem jaz posredi (ker se mi tudi dozdeva zakaj) ti lahko povem, da se umikam, ker itak je pri meni bil majhen % možnosti, da mi bo uspelo se pridružit k temu srečanju. Ti si lepo splaniraj to srečanje in uživajte. Mi je pa všeč, ker lepo, odkrito in direktno poveš!

Lep dan

Draga Iskrena.

Ti nisi posredi.Priznam,da te tudi na forumu do zdaj opazila nisem.Torej,ne skrbi in lep dan.

Sama najbolje veš kdo in kaj si.[/quote]

Vem, kdo sem, ne mika pa me biti v družbi tistih, ki o meni tako grdo mislijo. In glede na to, da je ta anonimnež lahko kdorkoli od vas, bom raje doma. Da se mi bo tak hinavec potem prijazno izza kuhančka smehljal – ni govora. Pa ne želim več komentirat tega.[/quote]

Draga Pikica Nikica Pokica, mene se ti res ni treba bat. Ne mislim jaz grdo o tebi. Vzemi to, kar sem napisal, kot dobronameren nasvet. Jaz bi se na tvojem mestu rajši bal tistih, katerih skritih misli in namenov ne moreš brat na daljavo, povedo pa jih tudi ne na glas. Vseeno je to samo internet. In nisi najstnica. Kar mirno pridi na srečanje. Jaz tokrat ne morem prit, prišlo nekaj vmes. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close