Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubimec da ali ne

ljubimec da ali ne

Ajoj, imam znanca, ki ful veliko govori….moram dvigniti roko, če želim priti do besede – kot v šoli. :)) Prekaša marsikatero žensko.

Ti že veš…mogoče boš kakšno presenetil z dobro večerjo. Tudi to je za nekaj dobro. A ti to meni daješ prijateljski nasvet ali avtorici? Glede na to, da si napisal takoj za mano.[/quote]

Izbircnim 😉

Obožujem te.

Ti že veš…mogoče boš kakšno presenetil z dobro večerjo. Tudi to je za nekaj dobro. A ti to meni daješ prijateljski nasvet ali avtorici? Glede na to, da si napisal takoj za mano.[/quote]

Izbircnim ;)[/quote]

Ti kar izbiraj…nihče te ne priganja. Vzemi si čas, lepo počaaaaasi. ;))

Ne, ne. Po moji filozofiji ima clovek cas za te stvari tam nekje od 30-35 leta. Ze zdavnaj obupal.
Misonka zakaj?

Ajoj, imam znanca, ki ful veliko govori….moram dvigniti roko, če želim priti do besede – kot v šoli. :)) Prekaša marsikatero žensko.[/quote]
No toliko pa mi spet ne :-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz nikoli ne obupam. Če naletim na oviro in ugotovim, da je nekaj vredno truda in boja, se umaknem, premislim o novi taktiki in napadem…..kot levinja. So pa tudi situacije, ko odstopim od boja, nepričakovano. Takrat je moški naredil hudo napako.

Žal,nimam odgovora.

Misonkka, hitro izpljuni, zaradi česa ga obožuješ, ker vmes spremljam volitve. :)))) Saj se hecam.

Zmedeni moski? Zmedene zenske 😉

Bomo tukaj gor Misonkko in m111-ja skupaj spravili, midva z wd40 pa bova poročni priči. :))) Samo daril ne pričakujta, je kriza….

Za parckanje uporabi kaksnega drugega tipa. Saj jih je polno.

Ups, saj je bila samo šala. Kaj naj storim, da mi boš odpustil? :)))

Levinje ste od hudica 😉 Morala bi zaigrati mirno poslusno zensko pa bi se trlo tipov 😉

Samo za m111:
http://www.youtube.com/watch?v=OlJ-pqy1b80

:))

Ne morem, jaz sem pač iskrena. Če komu to ne paše, naj se mi izogne. Igram samo takrat, ko mi je dodeljena kakšna vloga (baje imam umetniško žilico je rekla astrologinja).

Sicer pa me obletavajo, samo v zadnjem času skoraj sami vezani….No, tisti se zastonj matrajo. Ne gane me…..:))

Jaz nikoli ne obupam. Če naletim na oviro in ugotovim, da je nekaj vredno truda in boja, se umaknem, premislim o novi taktiki in napadem…..kot levinja. So pa tudi situacije, ko odstopim od boja, nepričakovano. Takrat je moški naredil hudo napako.[/quote]
Antilopa, tole ni bilo preveč smiselno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

POTENCIAL! Zenske ste vendar rojene igralke.

Res je:)

Najboljsi nacrt da dobis ljubimca 😉

Jaz nikoli ne obupam. Če naletim na oviro in ugotovim, da je nekaj vredno truda in boja, se umaknem, premislim o novi taktiki in napadem…..kot levinja. So pa tudi situacije, ko odstopim od boja, nepričakovano. Takrat je moški naredil hudo napako.[/quote]
Antilopa, tole ni bilo preveč smiselno. :))[/quote]

Marko, od boja se odstopi takrat, ko ni vredno, da bi se boril. Ne obupaš pa takrat, ko veš, da se je vredno boriti. Sedaj razumeš?

Spet ne vem, na koga se nanaša. M111, malomaren si pri citiranju kot Alenka.

Kdo naj si najde ljubimca?

Nekdo je malce zmeden 😉 Recept priporocam vsem zenskam ki iscejo ljubimce. Ce si vmes, potem velja tudi zate 😉

Spet nekaj bluziš….čuden si. Imaš Irritable male syndrome? :))

m111, moram te razočarat, ker si me narobe ocenil…..ne želim biti ljubica, pa tudi ne bi imela ljubimca.;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close