Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubimec da ali ne

ljubimec da ali ne

Še ne tako dolgo nazaj si pisal: Kaj jaz morem, če se zdim ženskam privlačen…[/quote]

Zdaj sem pa pač v drugačnem stališču. Zakaj bi bil privlačen babam? Kaj, razen težav, ko mi vdrejo kot pohlepne kobilice v življenje, da bi pustošile po njem, mi lahko moja privlačnost prinese?[/quote]
Je treba še kaj več od privlačnosti, da ne pustošijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se mi zdi, da je Marihuanca danes po dolgem času poskusil brez alkohola. Ne mu preveč zamerit, tip se trudi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Trudi se pustošiti vse pred sabo:). Trudi se, da je še grši. To pa drži, uspeva mu sto na uro:).

Jaz mu sploh ne zamerim. Samo pač raje imam tipe, ki obožujejo vdore kobilic.
To je moj tip moškega, recimo…:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Evo, klasično babje sranje o kuhanju, pranju, likanju, čiščenju za desci, ki ga sicer nobena ne opravlja, vedo pa vse, da so neke druge ženske s tem hudo obremenjene in trpeče.

Evo, klasično babje sranje o kuhanju, pranju, likanju, čiščenju za desci, ki ga sicer nobena ne opravlja, vedo pa vse, da so neke druge ženske s tem hudo obremenjene in trpeče.[/quote]
Ona se samo postavlja v njihovo vlogo. To je tako, kot da bi se ti postavil v mojo vlogo (miselno). Zdelo bi se ti, da bi hudo trpel a v resnici gre bolj za nevednost, nerazumevanje ali pa kar nevoščljivost. Jaz niti malo ne trpim, ravno nasprotno. Razumeš? 😉

A to sklepas po tem, ker se ne slinim okoli monovk? lol[/quote]

Ne, to sklepam po tvojih zapisih na MON iz katerih je jasno razvidno, da nimaš uspeha pri ženskah, da si ženskam nezanimiv. Podobno kot jaz moškim. Oba sva nezanimiva nasprotnemu spolu. Samo ti si tega še nisi priznal.

Takšna oseba še sama sebi ne diši. Da si ljubica poročenemu, se moraš izredno ponižati in skrivati občutke manjvrednosti.
Zato se potem takšne ženske občasno sšrašujejo, če bodo kdaj komu še kaj več in če bodo doživele resnično ljubezen, namesto tega, da so le predmet za praznjenje….[/quote]

Veš kaj, a misliš, da imata Janković ali Janša moralne mačke, ker sta takšna ‘poštenjaka’? 🙂
Kako lepo je tistim ljudem, ki so tako prizanesljivi do sebe, katerim se moralna vest le redko oglasi, a ne? 😉
Ne razumem, zakaj ravno s poročenimi moškimi, saj je pa samskih dovolj….[/quote]

Veš kaj, ko bereš enostavnega boga, daterja, travco in podobne samske tu gor, ti je takoj jasno zakaj poročeni.

Veš kaj, a misliš, da imata Janković ali Janša moralne mačke, ker sta takšna ‘poštenjaka’? 🙂
Kako lepo je tistim ljudem, ki so tako prizanesljivi do sebe, katerim se moralna vest le redko oglasi, a ne? 😉
Ne razumem, zakaj ravno s poročenimi moškimi, saj je pa samskih dovolj….[/quote]

Veš kaj, ko bereš enostavnega boga, daterja, travco in podobne samske tu gor, ti je takoj jasno zakaj poročeni.[/quote]

Je izjavila srečno poročena, ki jo moški obožujejo …

Je, izjavila samska, ki je obupana, ker ne dobi tipa, ampak obenem je pa ugotovila, da je bolje imeti poročenega tipa kot pa samsko travco, matkiča ali kakega podobnega tipa. Povsem razumem vse samske, ki so se odločile imeti poročene tipe. Vsaka,ki vas samske travce in matkiče in podobne bere, verjamem, da ima raje poročenega loverja.

Je, izjavila samska, ki je obupana, ker ne dobi tipa, ampak obenem je pa ugotovila, da je bolje imeti poročenega tipa kot pa samsko travco, matkiča ali kakega podobnega tipa. Povsem razumem vse samske, ki so se odločile imeti poročene tipe. Vsaka,ki vas samske travce in matkiče in podobne bere, verjamem, da ima raje poročenega loverja.[/quote]

Hahahahaha, ta izjava je pa podobna filozofiranju nekega pijančka, ki je zadnjič modroval, da se njemu ne bi splačalo spečati s Severino, ker je kurba.

Marihuanca, ti si ti ta pijanček, a ne 🙂

Mi prideš gate usrane oprat, da boš imela za kaj cvilit?

Se mi je zdelo, da te je mamica dala na čevelj, zato pa cviliš na netu in jokaš in upaš, da ti bo katera druga nadomestila mamico.

Nudim ti realna doživetja trpeče ženske, o katerih si do zdaj samo fantazirala. Kuhala boš, pospravljala, prala, likala … Edino glavobolov v spalnici ti ne bo treba blefirat, ker bova imela ločene. In v mojo niti slučajno ne boš imela vstopa.

Super travca, kot naročeno. Robi mi je dal nasvet, poročim se z največjim luzerjem, se potem ločim in bom vzcvetela in bom nasploh najbolj srečna ženska na svetu. Kot naročeno si se ponudil.

Evo, pa sta se našla:)). Če to ni dogodek in pol.

Ti kar začni obleko izbirat…..:-)))

Samo zdaj sem v dilemi. Ali travca ali enostavni bog. En bi za flašo vse naredil, drug pa za špegu.

Flaša bo vsakih nekaj ur prazna…Ogledalo pa menda ne bo počilo, ko se bo ogledoval v njem. :)))

Vrzi kovanec….sej je eno in isto….oboje se razbije….

To pa res, flašo bo treba polniti, to so pa stroški. Špegu je cenejši.

Ah, dovolj sem se ukvarjal z vami, luzerji. Bliža se čas kosila. Grem malo ven popivat.

Zdaj je pa stisnil rep med noge…tipično. Ko je vroče, umik 23 korakov nazaj.

Mogoče mu je mamica spet ponudila svojo zizo in je ves srečen letel k njej :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close