ljubimec da ali ne
Teb dišijo….men pa smrdijo….okusi so različni….[/quote]
Takšna oseba še sama sebi ne diši. Da si ljubica poročenemu, se moraš izredno ponižati in skrivati občutke manjvrednosti.
Zato se potem takšne ženske občasno sšrašujejo, če bodo kdaj komu še kaj več in če bodo doživele resnično ljubezen, namesto tega, da so le predmet za praznjenje….
Ljubimcev se poslužujejo babe, nesposobne dojeti navodil uporabe dildota. Najlažje jim je odgovornost za svoj orgazem potem prevalit na nekega potrebnega cepca. In ker jim ta odločitev spet ne ponudi željenega rezultata, se vpišejo med feministke, čeprav sploh ne vedo, za kaj se v tej ideji pravzaprav gre, tako kot tudi mentoricam ni najbolj jasno. Važno, da se pljuva po descih.
Teb dišijo….men pa smrdijo….okusi so različni….[/quote]
Takšna oseba še sama sebi ne diši. Da si ljubica poročenemu, se moraš izredno ponižati in skrivati občutke manjvrednosti.
Zato se potem takšne ženske občasno sšrašujejo, če bodo kdaj komu še kaj več in če bodo doživele resnično ljubezen, namesto tega, da so le predmet za praznjenje….[/quote]
Veš kaj, a misliš, da imata Janković ali Janša moralne mačke, ker sta takšna ‘poštenjaka’? 🙂
Kako lepo je tistim ljudem, ki so tako prizanesljivi do sebe, katerim se moralna vest le redko oglasi, a ne? 😉
Ne razumem, zakaj ravno s poročenimi moškimi, saj je pa samskih dovolj….
Če vara s poročenim, ji daje vsaj na videz občutek večvrednosti in s tem poteši občutek manjvrednosti. Sa vidiš, kako pišejo o tistih ženah, katere njihovi ljubimci varajo. Kot, da so neke služkinje, perice in kuharice….Čisto poniževanje, kot odsev njihove lastne ničvrednosti.
Prav tako je tisti moški čisti luzer in tu seveda spet velja, podobno s podobnim.
Zato v takšnih odnosih tudi ni ljubezni….
Tudi v virtuali. “Srecno” vezani kar tekmujejo kdo bo bolj osladen do monovk, lol.[/quote]
Še zraven ne prideš… 🙂
Zato se potem takšne ženske občasno sšrašujejo, če bodo kdaj komu še kaj več in če bodo doživele resnično ljubezen, namesto tega, da so le predmet za praznjenje….[/quote]
Veš kaj, a misliš, da imata Janković ali Janša moralne mačke, ker sta takšna ‘poštenjaka’? 🙂
Kako lepo je tistim ljudem, ki so tako prizanesljivi do sebe, katerim se moralna vest le redko oglasi, a ne? 😉
Ne razumem, zakaj ravno s poročenimi moškimi, saj je pa samskih dovolj….[/quote]
Mogoče jih pa ni dovolj. :))
Nikoli ne gre samo za seks. Ženska želi prek tega priti do resne zveze (avtorica je eden od teh primerov), moškim pa za nabijanje ega, nadvlado in še kaj primitivnega bi se našlo.
Sem imela ljubimca, ki je bil samski, postaven, lep…skratka vse kar ljubimec rabi. Seks je bil zanimiv 5-6 krat, potem sem se ga naveličala in končala zadevo. Nisem bila čustveno vpletena zato je bil konec za mene zelo enostaven, on pa me je napadal, žalil in verjetno bi naredil še kaj drugega, če bi seveda lahko…užaljen moški ego skratka.
Avtorica, glede na to kar si napisala, ti ljubimca odsvetujem, ker:
-seks brez čustev je hitro dolgočasen,
-ti nisi oseba, ki bo znala kontrolirati čustva,
-z vezanimi in poročenimi se ne splača mazati rok in česa drugega (vsaj jaz nebi), ker nikoli ni ljubica boljša od žene/punce…to mislijo samo ljubice,
-te zgodbe se večinoma ne končajo lepo.
–
Ne vem, zakaj je sramotno priznat, da ne kavsaš? Jaz ne kavsam. Že leta ne. In tudi ne delam na tem, da v prihodnosti bi. Mi ni treba. Pa tisto hvalisanje, kako si nasprotnemu spolu vseeno privlačen, samo babe nimaš. Jaz nisem nikomur spolno privlačen in ne trudim se, da bi bil. Tudi tega mi ni treba. Trendu mladih, lepih, zagrizenih, uspešnih, motiviranih, kultiviranih, etabliranih, situiranih sem jaz popolna alternativa.
Tega pa jaz nisem zasledil, da si želi biti spolno aktivna in hkrati samska.
Niso vsi za takšne avanturistične zadeve. 🙂
Kot niso vsi za resne zveze.[/quote]
Jaz tudi ne. Zasledil sem le to, da ne ve točno, kaj bi. Če bi vedela, bi se tega že lotila.
Še ne tako dolgo nazaj si pisal: Kaj jaz morem, če se zdim ženskam privlačen…[/quote]
Zdaj sem pa pač v drugačnem stališču. Zakaj bi bil privlačen babam? Kaj, razen težav, ko mi vdrejo kot pohlepne kobilice v življenje, da bi pustošile po njem, mi lahko moja privlačnost prinese?[/quote]
Sem te morda silila, da postani privlačen? Zaradi mene si lahko komot neprivlačen še naprej.
Zdaj sem pa pač v drugačnem stališču. Zakaj bi bil privlačen babam? Kaj, razen težav, ko mi vdrejo kot pohlepne kobilice v življenje, da bi pustošile po njem, mi lahko moja privlačnost prinese?[/quote]
Sem te morda silila, da postani privlačen? Zaradi mene si lahko komot neprivlačen še naprej.[/quote]
Samo ne potem pizdit, če ti ne bodo všeč moje izjave na forumu. Tudi one so sestavni del moje neprivlačnosti vašemu spolu. Zaradi tebe lahko komot izjavljam, kar mi neprivlačnega paše.
Sem te morda silila, da postani privlačen? Zaradi mene si lahko komot neprivlačen še naprej.[/quote]
Samo ne potem pizdit, če ti ne bodo všeč moje izjave na forumu. Tudi one so sestavni del moje neprivlačnosti vašemu spolu. Zaradi tebe lahko komot izjavljam, kar mi neprivlačnega paše.[/quote]
Verjamem, da so tvoje izjave sestavni del tvojega šarma.
Samo včasih v vsej svoji zavzetosti začneš pretiravati. In potem ne izpadeš neprivlačen, ampak navaden tepec.
In ti dobro veš katere so to zato ne bova o tem. Nisi ti od včeraj, pa jaz tudi ne…
Ok?
Forum je zaprt za komentiranje.