ljubimec da ali ne
A se strinjaš z mano? Ali pa sem te presenetila z izjavo? :))
Mogoče imam le čudno obdobje zadnje čase in srečujem samo “problematične” moške. :)))[/quote]
To je le ena izmed lastnosti družbenega razvoja in težnje po lagodnem življenju. :)[/quote]
To težnjo imamo vsi. Prideš do točke, ko so se zažneš spraševati o smislu rinjenja z glavo skozi zid. In ker ponavadi zid ne popusti…
To je le ena izmed lastnosti družbenega razvoja in težnje po lagodnem življenju. :)[/quote]
To težnjo imamo vsi. Prideš do točke, ko so se zažneš spraševati o smislu rinjenja z glavo skozi zid. In ker ponavadi zid ne popusti…[/quote]
Mačkon (upam, da te lahko tako kličem), ti si pa en zanimiv “filozof”. :)) Upam, da se ne zaletavaš v ženske, tako boš še kakšno prestrašil.
kadar mene čustva vlečejo v nov avto si ga najpreje izposodim (za plačilo najema) — tako človek najbolje oceni koliko ga daje narava in koliko racio ☺
javi se mi na diskretenslo@gmail.com … cena: 100€/2 uri
Najprej najlepša hvala vsem za odgovore. Sm sicer pričakovala bolj pikre tako, da sm pozitivno presenečena :-).
It…ti me najbolj razumeš in očitno sva si najbolj podobni v razmišljanju. 🙂 No, na splosno me punce kar razumete in priznam, da o tem razmišljam, ker tudi sama spoznavam zadnje čase “čudne” samske moške ali pa takšne, ki ne znajo oz. nimajo želje biti zvesti.
Robi…hvala za podporo. Si me prav razumel.
M111…točno tako :-).
Lep in pameten…hvala za neresno ponudbo ampak tolk hudo mi pa spet ni, da bi me takšni zanimali. Mi najbrž tudi nikoli ne bo 🙂
Če nimate zaupanja v moškega oz. v partnerja, gospodična Antilopa, res nima smisla poroka in vam pritiče verjetno ničkaj prijeten samski sam skupaj z moškimi forumski kolegi, ki bodo verjetno menihi – Spider, Dater, EnBog…. :))) Čisto nekaj drugega so ljudje, ki v zveze (in partnerja) zrejo s pozitivno naravnanostjo, tudi če so že bili v zvezi razočarani.
Če nimate zaupanja v moškega oz. v partnerja, gospodična Antilopa, res nima smisla poroka in vam pritiče verjetno ničkaj prijeten samski sam skupaj z moškimi forumski kolegi, ki bodo verjetno menihi – Spider, Dater, EnBog…. :))) Čisto nekaj drugega so ljudje, ki v zveze (in partnerja) zrejo s pozitivno naravnanostjo, tudi če so že bili v zvezi razočarani.[/quote]
Vem, Matjažko, da bi mi rad vlil upanje in me potolažil. 🙂
Če nimate zaupanja v moškega oz. v partnerja, gospodična Antilopa, res nima smisla poroka in vam pritiče verjetno ničkaj prijeten samski stan skupaj z moškimi forumski kolegi, ki bodo verjetno menihi – Spider, Dater, EnBog…. :))) Čisto nekaj drugega so ljudje, ki v zveze (in partnerja) zrejo s pozitivno naravnanostjo, tudi če so že bili v zvezi razočarani.[/quote]
Popravek… 😉
itak MON_ovka sledi tole (klik)
Najprej razčisti v svoji glavi, kaj ti je prioriteta in temu sledi. Če že vnaprej veš, da ti goli seks ne paše, ga ne išči. Če ne zmoreš iz svoje kože kompliciranja, potem ne butaj z glavo ob zid in ne išči neresnih moških pod pretvezo da iščeš sekks, čeprav upaš na več. Že napisat je konfuzno.
In dokler boš tako razdvojena, tako dolgo boš oddajala mešane signale in naletavala na neprimerne moške. Štekaš?
Problem je, ker se večina, ko pride do te točke, začne spraševati o smislu samega truda, ne pa o samem načinu. Če imaš občutek, da rineš z glavo skozi zid, ni težava v tem, da se trudiš, ampak v tem, kako se trudiš. Spraševanje o samem načinu namreč predstavlja samo-kritiko in s tem od nas pričakuje spremembe. Z zdravo samokritičnostjo lahko prdemo do zaključka, da ni edina pot z glavo testirati trdnost zidu, ampak, da obstaja še druga pot, da preplezaš zid. 🙂
Dilema, saj bo o.k. Nikoli ne izgubi upanja. Čeprav je res, da nimamo velike izbire oziroma dobre izbire. Poročenega ljubimca ti ne privoščim, ker če laže ženi, bo tudi tebi strl srce. Če imaš vsaj kanček vesti, boš vedela, da je tam še ena druga ženska, ki bi bila zelo prizadeta, če bi za vaju izvedela. Nikoli ne naredi drugemu, kar ne želiš, da bi drugi naredil tebi. Meni se je pogosto zgodilo, da me je osvajal kak poročeni ali koruznik. Takrat sem si rekla, da ne obžalujem, ker se še nisem poročila, ker tudi takega tepčka ne bi imela. :))
Se strinjam. Čeprav od upanja ne bo sita in ne zadovoljena. Potrebe ni možno odmisliti in močnejša je, bolj se nižajo naši kriteriji pri izbiri.[/quote]
Z vezanimi se ni za zapletat že iz principa….Zakaj bi on imel dve, jaz pa samo 1/2 moškega? :)) Saj se jih polno razide in razveže….se bo že še kakšen našel. Mnogi moški imajo obupno ženo, se razvežejo….in voila….imamo spet samskega. Če bi bila njena potreba tako močna in neobvladljiva, bi že do sedaj našla kak brezupen primerek moškega. :)) Tako pa punca razmišlja.
Mačkon (upam, da te lahko tako kličem), ti si pa en zanimiv “filozof”. :)) Upam, da se ne zaletavaš v ženske, tako boš še kakšno prestrašil.[/quote]
Glede na to, da me zadnje čase tudi na kavo težko spravijo-bi se zelo težko zaletaval v katerokoli. Vem pa da sem se ene parim s tem zameril, očitno le nisem tako slaba družba… Kar koli naredim, je narobe:-))
Problem je, ker se večina, ko pride do te točke, začne spraševati o smislu samega truda, ne pa o samem načinu. Če imaš občutek, da rineš z glavo skozi zid, ni težava v tem, da se trudiš, ampak v tem, kako se trudiš. Spraševanje o samem načinu namreč predstavlja samo-kritiko in s tem od nas pričakuje spremembe. Z zdravo samokritičnostjo lahko prdemo do zaključka, da ni edina pot z glavo testirati trdnost zidu, ampak, da obstaja še druga pot, da preplezaš zid. :)[/quote]
Ja imaš prav. V zadnjem recimo.. letu sem spoznal kar nekaj žensk ampak, saj niso slabe, samo nismo pa za skupaj. In večina, pa se ne hecam je bilo takih , ki so iskale samo potešitev svojih potreb. Ena je bila sicer ne poročena ampak v “fazi ločevanja” Meni se je po domače rečeno, vse skupaj zasralo do konca. Enostavno se ne grem več.
Problem je, ker se večina, ko pride do te točke, začne spraševati o smislu samega truda, ne pa o samem načinu. Če imaš občutek, da rineš z glavo skozi zid, ni težava v tem, da se trudiš, ampak v tem, kako se trudiš. Spraševanje o samem načinu namreč predstavlja samo-kritiko in s tem od nas pričakuje spremembe. Z zdravo samokritičnostjo lahko prdemo do zaključka, da ni edina pot z glavo testirati trdnost zidu, ampak, da obstaja še druga pot, da preplezaš zid. :)[/quote]
Ja imaš prav. V zadnjem recimo.. letu sem spoznal kar nekaj žensk ampak, saj niso slabe, samo nismo pa za skupaj. In večina, pa se ne hecam je bilo takih , ki so iskale samo potešitev svojih potreb. Ena je bila sicer ne poročena ampak v “fazi ločevanja” Meni se je po domače rečeno, vse skupaj zasralo do konca. Enostavno se ne grem več.[/quote]
Ne razumem – kaj to pomeni, da nekdo ni poročen, je pa v fazi ločevanja, a je bila koruznica?
Ja, jaz imam v zadnjem času tudi težavo s tem, da grem s kom na kavo….ker me vabijo tisti, ki imajo skrite namene, pa niso samski. :))
Ja imaš prav. V zadnjem recimo.. letu sem spoznal kar nekaj žensk ampak, saj niso slabe, samo nismo pa za skupaj. In večina, pa se ne hecam je bilo takih , ki so iskale samo potešitev svojih potreb. Ena je bila sicer ne poročena ampak v “fazi ločevanja” Meni se je po domače rečeno, vse skupaj zasralo do konca. Enostavno se ne grem več.[/quote]
Ne razumem – kaj to pomeni, da nekdo ni poročen, je pa v fazi ločevanja, a je bila koruznica? [/quote]
Nimam pojma, rekla je pa takole(po parih mesecih): dec jo je varal, živita pa še skupaj, ker nima kam, hiša na težkem kreditu itd. Če je bilo res ima hude probleme. Imela pa je en kup izgovorov, zakaj se ne oglasi na telefo, oz, se je samo v času službe, pa še pra cukrčkov, je bilo… Izpadel sem pa totalen bedak… no kot večino dedcev, ki misli, da so končno našli svojo sorodno dušo. Po mnogih letih. Zato je bilo toliko huje.
Tudi jaz.
Forum je zaprt za komentiranje.