lepi lasje
[/quote]Saj ni v neoluščene prosu sam aceluloza, celulozna je po večini samo celična stena, imaš pa v lupini še druge reči, je pa res kar sprašuješ, bistveno je to, da zna telo izkoristiti hrano, minerale, vitamine, ne pa da se , posebno je to ugotovljeno pri anorgansko vezanem kalciju,– nalaga na staneh žil, in je še nevarnješi od holesterola, (no o njem je tudi neka razvpita neresnična fama)
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] @zmedena_samica: prste v elektriko in dobiš afro style ;))) Ah ne, to so samo moji geni [sub]skromno pripomni[/sub] Trenutno uporabljam eno od kopriv proti prhljaju, od L’Angelicce, včasih pa un Syos [sub](meni se sliši kot štajerski živijo)[/sub] al kaj že reklamirajo, tretjič od Body Shopa … kar mi pride pod roke, skratka.
@faunus: moja dva bratranca imata isto goste in močne in nakodrane. Onadva sta se spodaj (tiste spodnje lase) pobrila, zgoraj pa pustila fedrčke, lahko pa si jih močno skrajšaš in razredčiš, če te tako motijo. Nekateri bi za goste lase ubijali (vključno z mano, hvala bogu da jih imam:)
sama imam gostejše lase, tudi lepo negovane. vendar vsako leto naredim kuro prosom. jem ga vsako jutro 1 žličko, poplaknem z vodo, neoluščenega, nič zmletega. se tako hitro poplakne, da sploh ne veš, da si ga imel v ustih.
rezultati so vidni, saj je las še bolj kompakten, pri nohtih pa tudi. če sem imela prej morda malo mehkejše nohte, so po jemanju prosa trdi ko kamen (kar se pozna tudi na barvi nohta).
kuro vsakič naredim za 3 mesece.
Forum je zaprt za komentiranje.