lepi lasje
Tudi jaz :)))[/quote]
Mogoče se več ne bi spraševala, če bi živela svoj ideal..Saj veš…V hribih pasla ovce, jedla žgance…..:) Imela lepe lase in živela 100 let…:)[/quote]Lase imam čisto lepe, bivši (prosim pribeležiti tu, da sem ga omenila!) jih še zdaj imenuje grmovje oz. perje :))))) Je pa sam plešast (zabeležiti še ta podatek, prosim)
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne nujno, poglej si otroške igrače – medvedek – velika in zajetna žival, ki je zelo nevarna, ko ima mladiče, isto velja recimo za slonico, spet simbol Velike matere… Velikost te použije, ne da dihati, zaobsega vse, meja med jaz in zunanjim svetom se porazgubi, simbiotično stanje.
Mogoče se več ne bi spraševala, če bi živela svoj ideal..Saj veš…V hribih pasla ovce, jedla žgance…..:) Imela lepe lase in živela 100 let…:)[/quote]Lase imam čisto lepe, bivši (prosim pribeležiti tu, da sem ga omenila!) jih še zdaj imenuje grmovje oz. perje :))))) Je pa sam plešast (zabeležiti še ta podatek, prosim)[/quote]
Te podatke že imam v svoji podatkovni bazi. Za vsak slučaj, če bi rabil kaj tvojih las….:)
Lase imam čisto lepe, bivši (prosim pribeležiti tu, da sem ga omenila!) jih še zdaj imenuje grmovje oz. perje :))))) Je pa sam plešast (zabeležiti še ta podatek, prosim)[/quote]
Te podatke že imam v svoji podatkovni bazi. Za vsak slučaj, če bi rabil kaj tvojih las….:)[/quote]Ja imam še svoje lasne vložke v predalu, lahko sem kot špelca…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] O čem je že tema? O lepih laseh.
Peremo jih enkrat na teden. Gor je omenjeno, da se jih lahko pere z jajcem. Če jih perete z jajcem, si morate lase res dobro sprati, ker sicer bodo na laseh ostali ostanki jajca.
Včasih smo si polili na koncu pranja še vodo s kisom, da smo nevtralizirali alkalije v šamponu. Lasje so postali lepo svetleči.
Lase si lahko utrdite s pivom, enostavno se na koncu pranja, ko ste si že osušile lase, polijete s pivom. Frizurca vam bo dolgo držala. Las pa bo videti polnejši.
Ne pretiravajte z barvanjem las. Dokler se da, se omejite na pramene, videti bo lepo in bolj naravno. In manj škodljivo.
Za lase , kakršne vam je že dala narava, je priporočljiva tudi masaža glave. Lahko takoj po pranju s subrino ali pa kar tako. Masaža bo pospešila krvavitev in lasje vam bodo hvaležni. Masira se lepo v krogu z blazinicami prstov.
Zdaj, ko je vroče, si jih perem vsake tri dni, da bi pranje skrčila le 1x na teden ne pride v poštev oz ne vem če sem imela kdaj takšno prakso pranja las za seboj, čisti lasje lepše/bolje zgledajo pa dišijo tud 😉
Zdaj, ko je vroče, si jih perem vsake tri dni, da bi pranje skrčila le 1x na teden ne pride v poštev oz ne vem če sem imela kdaj takšno prakso pranja las za seboj, čisti lasje lepše/bolje zgledajo pa dišijo tud ;)[/quote]Jaz tudi, če bi bilo po moje, pa si jih ne bi več kot enkrat na teden, oprani lasje dišijo zaradi parfuma v šamponu, ki se kemično veže v lasno strukturo, in ki lasem z vsem ostalim, kar še gor nanašaš, samo škodi, prav nič ga ne rabijo in niti ti ne, razen mogoče tisti, da te bo lažje imel brezpogojno rad hehe :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Zdaj, ko je vroče, si jih perem vsake tri dni, da bi pranje skrčila le 1x na teden ne pride v poštev oz ne vem če sem imela kdaj takšno prakso pranja las za seboj, čisti lasje lepše/bolje zgledajo pa dišijo tud ;)[/quote]Jaz tudi, če bi bilo po moje, pa si jih ne bi več kot enkrat na teden, oprani lasje dišijo zaradi parfuma v šamponu, ki se kemično veže v lasno strukturo, in ki lasem z vsem ostalim, kar še gor nanašaš, samo škodi, prav nič ga ne rabijo in niti ti ne, razen mogoče tisti, da te bo lažje imel brezpogojno rad hehe :))))[/quote]
Haha…..nanašam večinoma šampon in balzam Sheer blonde (John Frieda), kar se pa tiče brezpogojnosti – to jaz ponujam in ne iščem/zahtevam od drugih :-)))
Resno ?
Ponujaš brezpogojnost moškemu, ki bo ob tebi ? Da ga boš imela brezpogojno rada, ne glede na to, kaj bo delal ali ne delal ?[/quote]
Bi kar tvegala – so bili časi, ko sem imela nek okvir sprejemljivosti, ko pa praktično že tako dologooo ni nikogar, sem ta “okvir” odstranila in zgolj čakam, da bo nekdo končno padel na “mino” brezpogojnosti.
Zmedena_samica, kakšen je ta šampon in balzam od Johna Friede? Vem da imajo za blondinke in temnolaske posebej in da je malo dražja znamka. Js že dolgo časa uporabljam od Ghula šampone in so mi full dobri. Daj povej kakšni so ti od Johna Friede, recimo če imaš sama tudi suhe lase mogoče če ti naredi dober feeling na lasu kakšen njihov šampon za suhe lase?
Ja, je za blond grive, jaz imam naravno blond in izberem tisto serijo šamponov, balzamov rumene embalaže. Hm, kaj naj rečem, lasje so zelo gladki, morda nekoliko bolj suhi in opažam, da so se stanjšali, pa mi ne izpadajo ali kaj podobnega. Uporabljam ga že kakšni dve leti, pred tem večinoma Guhl, na to varianto GF sem prešla, ker sem hotela lase imeti za kak odtenek ali dva še svetlejše, za moje pojme se za take cilje obnese, drugače pa ni ravno nekaj kar bi uporabljala v nedogled.
In če se barvamo? Js svoje lasje ljubim, ker imam full dobre goste in močne lasje, in imam lepo dolge. Nisem pa marala naravne barve las ki je bila pepelnato rjava. Saj je samo barva, kot sem že zapisala ženske ki imamo močne lasje si lahko dajemo na lasje svašta in svega pa bomo še vedno imele močne. Moja mati si lasje farba že ene 20 let z belo blond blanžem in ima še vedno močan, gost las. Tiste, ki imate pa bolj švoh kvaliteto pa pazljivo, za take so bolj primerne barve ki ne bazirajo na peroksidu kakšna kana maybe.
Ok, me veseli, da ni bil zanič nakup 😉 onega Sheer Blond to GO še ne poznam, bo treba nabavit pa probat, čeprav opažam, da mi ta šampon ful lase tanjša, ker sem imela videti prej golj goste, po dveh letih uporabe, pa je videti kot da jih imam pol manj, pa temu ni tako, saj mi laski ne izpadajo. No, kakorkoli že, hvala za info o novosti 🙂
Na tole pa očitno ne zna nihče odgovorit 🙁
@samička: kar kupi kak razbujevalnik las. 😉 Lepe lase je treba razkazovat.
Na tole pa očitno ne zna nihče odgovorit 🙁
@samička: kar kupi kak razbujevalnik las. 😉 Lepe lase je treba razkazovat.[/quote]
Ja, kaj pa je to za eno zadevo “razbujevalnik”? Podnapise z dodatnimi pojasnili prosim – hvala 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.