lepi lasje
Hja no, provokatorka in von Naravoslovka katenjka … Zanimivo se mi zdi, da vskočiš v temo, ki nima nobene veze s tistim mojim starim pisanjem in da teh dveh nisem omenjala že precej časa … Zelo jasno se vidi, da si samo prežala, da lahko vskočiš in napadeš …
Ne razumem, o katerih cvetkah govoriš mimogrede.
Lep dan. BTWIma kvalitetnejše lasne podaljške, ja, ki jih priznava celo sama. Ampak zdaj se ti bolj ukvarjaš z njo kot jaz.
Pa res nisem vedela, premalo se z njo ukvarjam vidiš, in ja tudi s tabo, ne jemlji si k srcu noo… aja pa ne nehati pisati, saj bom še sama prisiljena potem napisati zadnji post ko eni grejo in drugi prepovedujejo citiranje…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pa res nisem vedela, premalo se z njo ukvarjam vidiš, in ja tudi s tabo, ne jemlji si k srcu noo… aja pa ne nehati pisati, saj bom še sama prisiljena potem napisati zadnji post ko eni grejo in drugi prepovedujejo citiranje…[/quote]
Uf, sta zabluzile, a je treba to ?
Ok, bolj ali manj vem, da ni nekih slabih namenov ne na tvoji niti na Katenjkini strani in da niti ni potrebe po spreminjanju svojih prepričanj, je pa res da ni ravno zgledno pogrevat “starih zadev” in to se pri vama bere zato sta “zabluzili” 🙂
Popravljam forumski image prepucovalke in (b)luzerke: Za lepe lase pomagajo kumarice, bučke, lubenice, melone, pač vse iz te družine, to je nasplošno za kožo, semena oreščki, bučno olje, po večini to kar vsebuje cink, je zmedena samica mislim napisala, peri lase z jajci (ok to ni za princess) in/ali s cukrom, če jih hočeš malo “poštirkati”. Proso kaj pa vem, verjetno neoluščeno zaradi še drugih stvari.
Če imaš tanke lase, pač bog pomagaj, najbolj pomagajo škarje podobno kot pri plešastih tipih brivnik.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ona to pogreva že, odkar sem napisala v temo Ženski ideal svoje mnenje in ga očitno zelo osebno jemlje. Ali pa ji je ta okus tuj in se iz njega norčuje. Če
Morala sem se odzvat zaradi njenega pogrevanja stare teme … POleg tega me pa pri lažnivi (ali se enostavno laže, ali pa prireja podatke v svoj prid)katenjki z očitnim večvrednostnim komplekom zanima, KJE sem jaz propagirala Ulino lepoto nad Špelčino, KJE???!! Zaradi enega stavka, kjer sem naštevala, katere so mi všeč? Če se je že tako zapičila v to mnenje, izraženo v enem stavku, bi ga lahko vsaj dobro prebrala; ne bom brskala po starih temah, po mojem spominu sem napisala “Všeč so mi Nina Pušlar, Tina Vrhovnik (bivša Cavazza) in pogojno Ula Furlan, tako da te lepote in okusa, iz katere se norčuje, niti nisem poudarjala. Če je zanjo to propaganda, tudi prav.
Mogoče se ne spomniš, v temi Povečane prsi-moško mnenje, zelo sem vesela zate, da tvoj spada med 10 % onih, ki niso takšni, in da pri tebi ni nikakršnega razloga za nervozo oziroma terapijo prepucavaja. Pa lep dan, resnično nimam več časa, vsak nadaljnji poseg na ta forum se mi bo poznal, da bom spet premalo spala.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Pa to še ne pomeni, da je las mrtev. Le oživčen ni.
Obstajajo ljudje, ki sploh ne čutijo bolečine zaradi genske napake. Pa to ne pomeni, da so mrtvi. :)[/quote]
Napisala sem ‘mrtev’ v narekovajih. Bo zdaj ok? :)[/quote]
Sem spregledal..Bo OK. 🙂
Proseno kašo je dobro jesti že tako ali tako zaradi samega zdravja.
Ne glede na to, če imamo zaradi tega lepše lase ali ne.
Ti boš 150 let živel, v vsaki temi zdravje. 😀 Če imaš “švoh” gene, ti tudi še tako strogo prehranejvanje ne bo pomagalo. Namreč največ 100-letnikov je živelo pvosem normalno življenje z običajno hrano, tudi kaj popili in celo kadilce imaš med njimi… Da ne boš na koncu razočaran, ko bo matilda potrkala na tvoja vrata. Boš jo začuden pogledal, kaj neki dela tu, če si pa jedel celo življenje proseno kašo in korenje. :))
Ti boš 150 let živel, v vsaki temi zdravje. 😀 Če imaš “švoh” gene, ti tudi še tako strogo prehranejvanje ne bo pomagalo. Namreč največ 100-letnikov je živelo pvosem normalno življenje z običajno hrano, tudi kaj popili in celo kadilce imaš med njimi… Da ne boš na koncu razočaran, ko bo matilda potrkala na tvoja vrata. Boš jo začuden pogledal, kaj neki dela tu, če si pa jedel celo življenje proseno kašo in korenje. :))[/quote]
Naj kar pride Matilda..Lahko že danes, če ima to v planu. 🙂
Živet 100 let..Še teh 40 mi je že večkrat preveč..:)
Aja, je imel fetiš na debeluške? Ja saj obstajajo takšni tipi, sploh med takimi full suhljatimi se najdejo tipi, ki so jim fetiš zelo debele ženske, da ga potem dobro povalja v postelji:).
Kaj pol te je hotel zrediti? In pol si zih mogla poslušati scene da imaš pri B-košarici premale…haha. Poznam take fore, js osebno mam rajš male pa malo rit kot pa vse XXL.
Mislim, da je fetiš na “zelo zajetne ženske” velikost bolj povezano z občutkom (materinske) topline, zaščitenosti, varnost. Skrajna regresija je pri onih lateks fetišistih, ko se v celoti “zapakirajo” v gumo, da ne vidijo nič, ne slišijo dobro in so zvezani – kot da bi dobesedno hoteli zlesti nazaj v maternico – v stanje popolne nebogljenosti, odvisnosti….
Vem ja sem že brala od tega fetiša, ko je tip nekje v Ameriki pital in redil svojo žensko, ji kupoval redno burgerje in ostalo mastno hrano, in jo potem tehtal in meril. Ker mu je bilo to tako sexy da je njegova ženska ogromna. Sam una je imela blizu 200 kg.
Glede BDSM-ja ne vem, ogromno big bossev, odvetnikov in ostalih veljakov hodi v Nemčijo v njihove domina-clube kjer se pustijo poniževati(zadnjič je bil en dokumentarec od tega na rtl2). Tako da teh stvari je precej, eni pravijo da je povezano to s profilom mame, da imajo taki moški neke issues s tem. Osebno mislim da so to veliko bolj globoke stvari kakor samo odnos mame do sina v mladosti.
Tudi jaz… Nerazrešen odnos z mamo “naj bi” imel tudi tisti ki je spodaj v podpisu. Nekateri pač ne znajo živeti… žal je ni šole niti ljubezni, ki ti pri tem pomaga…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Mislim, da je fetiš na “zelo zajetne ženske” velikost bolj povezano z občutkom (materinske) topline, zaščitenosti, varnost. Skrajna regresija je pri onih lateks fetišistih, ko se v celoti “zapakirajo” v gumo, da ne vidijo nič, ne slišijo dobro in so zvezani – kot da bi dobesedno hoteli zlesti nazaj v maternico – v stanje popolne nebogljenosti, odvisnosti….[/quote]
Seveda je matrinska ljubezen povezana s podobo matere. Če je mati bila debela, potem pride do izraza fetiš na zelo zajetne ženske.
Tudi jaz… Nerazrešen odnos z mamo “naj bi” imel tudi tisti ki je spodaj v podpisu. Nekateri pač ne znajo živeti… žal je ni šole niti ljubezni, ki ti pri tem pomaga…[/quote]
Tu se sprašujem, kaj pomeni “znati živeti”.[/quote]Tudi jaz :)))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.