Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Legalizacija konoplje – škodljiv projekt tobačne industrije

Legalizacija konoplje – škodljiv projekt tobačne industrije

Odgovor na objavo uporabnika
Darko963, 16.07.2025 ob 14:39

Darko963, 16.07.2025 ob 14:36

Reala, 16.07.2025 ob 08:09

Darko z mano se ti tako NE boš pogovarjal. Pričakujem umiritev od raznih ”pezdetov” ali pa bomo poiskali tvoj predragi IP in se bomo šli drugače! Z razliko od tebe se lahko predstavim z imenom in priimkom tudi v živo, povej kraj srečanja pa da vidimo kdo ima jajca komu reči ”pezde” prav?

Kot sem povedal, primerjam eno pivo proti enemu špinelu! In verjetno nisem edini, kateremu konoplja odreže pamet in še kaj, po parih dimih, si pa upam staviti da po enem pivu tega ne stori 99% populaciji, pa imam v družini enega, ki je po treh pivih ”nažgan”. Glej, ko te bo kdo od travčkarjev zgazil na cesti in te bognedaj poškodoval do zaznamovanosti, boš verjetno tudi ti spremenil mnenje tako do alkohola kot konoplje.

Vse kar sem napisal sem iz lastnih izkušenj, ker se gibljem v res raznoliki družbi, tako med vaškimi posebneži (alkoholiki) kot tudi alternativci, metelkovci, pa dobro vem kaj kakšna substanca komu na dolgi rok stori.

Žalostno je, da se folk zateka k substancam, ki lajšajo trenutno počutje, namesto da bi to predelali trezno!

Da pa se poskuša legalizirati konoplja v tako širokem obsegu, da se bo možno ”zadevati”, pa je žalostno od vsakršne vlade, saj s tem izključno nabira politične točke (kao smo IN), na račun naivnežev in marsikaterega življenja. Kako bo pa policija ugotavljala, da je nekdo skadil cel špinel namesto pol, ko bo tam zraven ležal mrtev pešec ali pa vkleščena oseba?

Daj pospravi svoj kurac egotov nazaj v hlače potentnež. Reku sem ALI ČE SI PEZDE NE DA SI.

No zdaj vem da si.

Če bi se rad klal ali pobijal spizdi v Ukrajino kazat svojo norčavost. In niti slučajno si ne misli, da se koga od vas kretenov bojim srečat v živo. Ni mi pa namen da se s prvim idiotom pobijem na smrt zaradi kretenizma.

Če si dupetino, ki bi se šel fizične obračune in kazal svojo debilnost zaradi razprave o konoplji na ta način in iskal neke IP ter debiliziral z grožnjami kaj boš, imaš na forumu moj domači naslov saj so si že drugi drznili iti preko meja in se ti sploh ni treba trudit z iskanjem IP ja. Če ti je namem meni ali sebi uničiti življenje izvoli ODLOČITEV JE TVOJA. Ne name to polagat. Na meni je da se odzovem na situacije, ki mi pridejo na življenjsko pot. Prepotentnežev je bilo do danes že malo morje in za mnoge se ve kje so končali.

Kar se tiče konoplje, alkohola:

Debiliziranje kjer enačite alkohol s konopljo je idiotsko. Gre se za povsem drugačne snovi. In ne moreš povsem drugačne snovi enačiti saj tudi na človeka ne vplivajo enako.

Tako ni nobenih primerjav razumnih z nekimi kozarčki žganja, piva, vina itd, s konopljo, ker alkohol in konoplja človeku dajeta drugačno psihofizično stanje.

Že prej sem povedal da pojma nimaš in opazi se da ga nimaš. Tvoja bleda izkušnja kajenja marihuane ne kaže na dejansko stanje ali splošno stanje, ki ga kajenje konoplje daje ljudem. Imaš tudi stroko, ki ti lahko objasni zakaj nekateri redki v prvih izkušnjah s konopljo imajo težko zadetost ali celo paniko. Vse to ima razložljivo in razumno podlago.

Nikakor pa ne gre enačiti alkohola in konoplje v nobenem smislu. Sploh ko se dotaknemo rednih uživalcev konoplje ali alkohola so razlike enormne v vseh pogledih, med drugim tudi na področju motorične koordinacije in zbranosti ko se gre za upravljanje vozil in strojev.

Nazadnje pa še tako povem. Tudi sam imam izkušnje s konopljo in alkoholom. In moje izkušnje so totalno drugačne kot tvoje. TOREJ KATERA DRŽI TVOJA ALI MOJA? Kdo bo sodil?

Za @Reala

Torej, zdaj te pa prosim za naslov kje se srečava. Prijava sledi.

Hja, 16.07.2025 ob 15:04

V času študija sem imel priložnost spoznavat različne vrste veseljačenja. Z vsemi sem se družil, a zaradi zdr.razlogov nisem posegal po nobenih substancah, niti alkoholu.

Ljudje, ki so kadili špinele so več ali manj igrali kitare, karte, veliko je bilo smeha in tudi hrane. Medtem ko tisti, ki so ga pili, najprej zelo veseli, nato kreganje, pretepanje, divjanje z avti, bruhanje, mačkasti še nekaj dni po tem. Še najhujši pa so bili kokainarji, ki so zraven še pili.. To je le moje osebno mnenje in opažanje, a s tem ne želim napadat nikogar.

Nisi slabo opazil kajti večinsko je temu res tako.

Ne pomeni, da nekdo, ki kadi travo se ni zmožen agresivno obnašat ali pretepat ampak to ni poanta trave ampak njega samega.

Dejansko pa se splošno je slika tega , ki si jo omenil res tako kazala. In večkrat sem podobno omenjal že tudi sam.  Alkohol potencira večkrat ja kot ne, sovražne težnje in agresijo. Naj bo agresivni govor ali pa fizična zavzetost za nasilje.

Konoplja v večino primerih psihofizično stanje človeka usmerja v drugačno vzdušje in počutje.

Zato je dejansko opaziti razlike med družbo, ki se okaja s konopljo ali pa toksicira z alkoholom.

Reala, 16.07.2025 ob 15:07

Torej, zdaj te pa prosim za naslov kje se srečava. Prijava sledi.

Odjebi BUDALA

Zapohani hašišarji spet ponavljajo stare laži, da pohači niso agresivni, da niso moteči, da ne delajo kriminala, ne vlamljajo, ne lažejo, še babici pomagajo zlagati drva… jaja, sami smeškoti so. To je vse navadna, dokazljiva laž- enako kot laž, da še nikoli ni nihče umrl od tega ”zdravila”, da so učinki ena sama korist… saj bi bilo celo smešno, če ne bi bilo tragično.

Darko, vedno znova limaš neke popolnoma nepomembne podatke, ki ne dokazujejo, da ne bodo zapohanci bistveno povečali prometnih nesreč najhujše vrste in tudi sicer slabšali kvaliteto življenja – sebi in drugim. Kregaš se, zmerjaš in si medsebojno groziš z Realo… skratka, si prototip miroljubnega zadovoljnega zapohanca – NOT!

Bom še jaz ponovno nalimal, ker je lep epilog, pa ste mi ga nasmetili:

nima se smisla prepirati z zadetki tukaj, oni bodo zagovarjali svojo DROGO- pač ne glede na argumente; seveda, ker so zapohani đžankiji!

1. Legalizacija smrdljive trave je perfidno organiziran in zlobiran tobačni projekt.

To se vidi tudi po tem, kako vedno znova težijo s primerjavami z alkoholom, ne omenjajo pa kajenja (cigaret), ki je po vsem 1000x bolj povezano in primerljivo s kajenjem konoplje. Dima sta podobno strupena, podobne snovi so 7.000 strupov in nad 80 rakotvornih spojin, povzročalo se bo najmanj 15 vrst raka, KOPB, infarkte, kapi… razlika je zaenkrat le v zasvojljivosti – nikotinske cigarete zaenkrat precej bolj zasvojijo (so namreč načrtovana trda droga, zmes 2/3 tobaka in 600 kemikalij, da se poveča zasvojljivost), to se bo pri marihuanskih cigaretah šele zgodilo (in ne, ne bodo vam povedali, oh, budale!!), so pa že za nekajkrat dvignili vsebnost THC, tako da so deliriji, shizofrenije, depresije, splošna norost in ostale duševne posledice bistveno večje kot pri hipijih v 60. in 70. letih, pa tudi za njih vemo, da ni bilo kasneje slišat o njih…

2. Žal zadetki verjamejo, da je to njihov interes, da je ta veleumna ideja patetičnega navdušenja nad smrdljivo travo zrasla na njihovem zelniku (Glantz in Hiilamo sta z dokumenti dokazala, da to sega globoko v 70. leta in še prej)… ovce zadete pač. Od narkomana pač ne gre pričakovati nobene etike, morale in trdnosti v sebi.

Na vseh preostalih je, da jim pokažemo meje, jim pomagamo na odvajanje od drog in jih odrežemo od odločanja, enako kot podkupljene politike, zdravnike in novinarje!

Zdravko Mamić Maminjo, 16.07.2025 ob 15:28

Zapohani hašišarji spet ponavljajo stare laži, da pohači niso agresivni, da niso moteči, da ne delajo kriminala, ne vlamljajo, ne lažejo, še babici pomagajo zlagati drva… jaja, sami smeškoti so. To je vse navadna, dokazljiva laž- enako kot laž, da še nikoli ni nihče umrl od tega ”zdravila”, da so učinki ena sama korist… saj bi bilo celo smešno, če ne bi bilo tragično.

Darko, vedno znova limaš neke popolnoma nepomembne podatke, ki ne dokazujejo, da ne bodo zapohanci bistveno povečali prometnih nesreč najhujše vrste in tudi sicer slabšali kvaliteto življenja – sebi in drugim. Kregaš se, zmerjaš in si medsebojno groziš z Realo… skratka, si prototip miroljubnega zadovoljnega zapohanca – NOT!

Bom še jaz ponovno nalimal, ker je lep epilog, pa ste mi ga nasmetili:

nima se smisla prepirati z zadetki tukaj, oni bodo zagovarjali svojo DROGO- pač ne glede na argumente; seveda, ker so zapohani đžankiji!

1. Legalizacija smrdljive trave je perfidno organiziran in zlobiran tobačni projekt.

To se vidi tudi po tem, kako vedno znova težijo s primerjavami z alkoholom, ne omenjajo pa kajenja (cigaret), ki je po vsem 1000x bolj povezano in primerljivo s kajenjem konoplje. Dima sta podobno strupena, podobne snovi so 7.000 strupov in nad 80 rakotvornih spojin, povzročalo se bo najmanj 15 vrst raka, KOPB, infarkte, kapi… razlika je zaenkrat le v zasvojljivosti – nikotinske cigarete zaenkrat precej bolj zasvojijo (so namreč načrtovana trda droga, zmes 2/3 tobaka in 600 kemikalij, da se poveča zasvojljivost), to se bo pri marihuanskih cigaretah šele zgodilo (in ne, ne bodo vam povedali, oh, budale!!), so pa že za nekajkrat dvignili vsebnost THC, tako da so deliriji, shizofrenije, depresije, splošna norost in ostale duševne posledice bistveno večje kot pri hipijih v 60. in 70. letih, pa tudi za njih vemo, da ni bilo kasneje slišat o njih…

2. Žal zadetki verjamejo, da je to njihov interes, da je ta veleumna ideja patetičnega navdušenja nad smrdljivo travo zrasla na njihovem zelniku (Glantz in Hiilamo sta z dokumenti dokazala, da to sega globoko v 70. leta in še prej)… ovce zadete pač. Od narkomana pač ne gre pričakovati nobene etike, morale in trdnosti v sebi.

Na vseh preostalih je, da jim pokažemo meje, jim pomagamo na odvajanje od drog in jih odrežemo od odločanja, enako kot podkupljene politike, zdravnike in novinarje!

Tebi sem že povedal, da se mi ne da ukvarjat s teboj, te mam dost. Kar se tiče tistega Reale ima fest obrnjeno logiko saj “on” grozi. Naj grozi, naj stori potentnež kar hoče.

Ti pa zame tudi nisi razumen, saj polno budalaštin natrosiš in ravno kar si jih, ki jih nihzče drug ni omenjal kot ti sam v temi ravnokar in trdiš da so jih drugi. Neka drva pa babice itd. Totalno neprimerno in nevmesno.

Samo kažem vam ogledalo, kako grdo lažete: da so narkomani miroljubni, pošteni in dobrovoljni. Ja, 5 minut po tem, ko dobijo svoj šus, če ga pa ne dobijo, kaj pa pol…

Eh, Darko, Darko, nič nisi dojel, prezahtevno je zate. Ti znaš samo neki guglat in pol to ves srečen (kot pes, ki je dobil klobaso) nalimaš, razumel pa nisi ničesar. Toliko pametuješ o uporu sistemu, toliko imaš za povedat čez ovce debilne, kot jim rečeš, si pa sam nasedel tisti daleč najslabši industriji z daleč najslabšimi izdelki (cigareta je najbolj smrtonosen izdelek v zgodovini človeške civilizacije) – bolj sistemsko in bolj ovčje pač ne gre…

Zdravko Mamić Maminjo, 16.07.2025 ob 15:52

Samo kažem vam ogledalo, kako grdo lažete: da so narkomani miroljubni, pošteni in dobrovoljni. Ja, 5 minut po tem, ko dobijo svoj šus, če ga pa ne dobijo, kaj pa pol…

Eh, Darko, Darko, nič nisi dojel, prezahtevno je zate. Ti znaš samo neki guglat in pol to ves srečen (kot pes, ki je dobil klobaso) nalimaš, razumel pa nisi ničesar. Toliko pametuješ o uporu sistemu, toliko imaš za povedat čez ovce debilne, kot jim rečeš, si pa sam nasedel tisti daleč najslabši industriji z daleč najslabšimi izdelki (cigareta je najbolj smrtonosen izdelek v zgodovini človeške civilizacije) – bolj sistemsko in bolj ovčje pač ne gre…

Daj ti raje povej kaj te v bistvu matra, kaj te je na osebni ravni tako udarilo, da si vse to spletel kar si v ta vidik, ki nam ga kažeš, če že ne prenehaš.

Ni mi do tega, da ti še oporekam in razlagam, ker bi zapravljal čas po nepotrebnem. Lahko ti pa namenim razumevanje, da te na osebni ravni razumem zakaj imaš mnenje, kot ga imaš. Si bil pač osebno prizadet od nekih kadilcev ali pa pač verjameš enostranskemu pogledu na nekaj brez sprejemanja stavri takih, kot so in da niso črno bele skorja nikdar? Kaj je tvoja osebna nota iz katere izhajaš le ti veš.

Eh, Darko, ti si res en revež. Tukaj se primerjaš z mano. Ne bi rad bil neskromen, lahko pa rečem, da vem, kaj pišem. Dobro poznam materijo.

Ti pa ne veš niti tega, da je konoplja danes neprimerljiva s tisto iz 60. let, z veliko večjimi deleži THCja… tebi so pa neki hašišarsko-tobačni ”strokovnjaki” povedali, zakaj nekateri ljudje pobebavijo, padejo v psihoze, dobijo neozdravljivo shizofrenijo, jim pade IQ, storilnost, itd. No, kaj neki so ti povedali, od česa je to odvisno? Najbrž od genov, ali kaj podobno debilnega…

Glej, večina odgovorov je tukaj, pa v knjigi Dimna zavesa Kevina A Sabeta:

Smokescreen: What the Marijuana Industry Doesn’t Want You to Know – PMC

Vem, da ti ničesar ne bereš, ker ne napreduješ pri nobeni debati, to vedno znova dokazuješ, pišem seveda za druge, da bodo uvideli, koliko je ura… Mene bi bilo sram pisat o neki temi, (ti pa pišeš stalno in smetiš s svojim zapohanimi nebulozami povsod), o kateri nimam niti najmanjšega pojma, kjer ne vem niti, kdo so strokovnjaki. A neki tobačni-hašišarski plačanci ali pa zapohani zadetki so zate strokovnjaki? Očitno.

Če znaš angleško, preberi vsaj članek Sabeta, da boš vsaj nekaj stvari dojel, in se potem oglasi, ali pa – za vedno začepi o tej temi, jasno????

Zdravko Mamić Maminjo, 16.07.2025 ob 16:19

Eh, Darko, ti si res en revež. Tukaj se primerjaš z mano. Ne bi rad bil neskromen, lahko pa rečem, da vem, kaj pišem. Dobro poznam materijo.

Ti pa ne veš niti tega, da je konoplja danes neprimerljiva s tisto iz 60. let, z veliko večjimi deleži THCja… tebi so pa neki hašišarsko-tobačni ”strokovnjaki” povedali, zakaj nekateri ljudje pobebavijo, padejo v psihoze, dobijo neozdravljivo shizofrenijo, jim pade IQ, storilnost, itd. No, kaj neki so ti povedali, od česa je to odvisno? Najbrž od genov, ali kaj podobno debilnega…

Glej, večina odgovorov je tukaj, pa v knjigi Dimna zavesa Kevina A Sabeta:

Smokescreen: What the Marijuana Industry Doesn’t Want You to Know – PMC

Vem, da ti ničesar ne bereš, ker ne napreduješ pri nobeni debati, to vedno znova dokazuješ, pišem seveda za druge, da bodo uvideli, koliko je ura… Mene bi bilo sram pisat o neki temi, (ti pa pišeš stalno in smetiš s svojim zapohanimi nebulozami povsod), o kateri nimam niti najmanjšega pojma, kjer ne vem niti, kdo so strokovnjaki. A neki tobačni-hašišarski plačanci ali pa zapohani zadetki so zate strokovnjaki? Očitno.

Če znaš angleško, preberi vsaj članek Sabeta, da boš vsaj nekaj stvari dojel, in se potem oglasi, ali pa – za vedno začepi o tej temi, jasno????

Dobr je maminjo ne omenjaj me več. “Le ti znaš brati”.

Hibride , ki jih gojijo v posebnih rastlinjakih pod umetnimi pogoji in da bi imeli višjo vsebnost THC  od navadne konoplje je neprimerno metati v splošni pogovor o konoplji, katera je po sestavi enaka, kot pa je bila ne samo 60 let nazaj ampak 100 in več. Brez veze s teboj resno, ker misliš da si požrlo pamet vsega sveta. NISI.

Predlagam, da vsaj malo zožaš svojo politično napadnost in začneš omenjati skunk in navadno konopljo: Recimo temu primerno:

1. Definicija in izvorNavadna konoplja (Cannabis): To je splošni izraz za rastlino konoplje, ki vključuje tri glavne vrste: Cannabis sativa, Cannabis indica in Cannabis ruderalis. Uporablja se za različne namene, vključno z medicinsko, rekreativno uporabo, industrijsko pridelavo (npr. vlakna, semena) ali za proizvodnjo CBD-ja. Vsebnost THC-ja (psihoaktivne snovi) v navadni konoplji se zelo razlikuje, od manj kot 0,2 % v industrijski konoplji do 20 % ali več v sortah za rekreativno uporabo.

Skunk: Skunk ni ločena vrsta konoplje, temveč hibridna sorta Cannabis sative (včasih z elementi indice), ki je bila razvita v 1970-ih v ZDA. Ime “skunk” izhaja iz močnega, ostrega vonja, podobnega vonju skunka (angl. “skunk”). Ta sorta je znana po visoki vsebnosti THC-ja in je bila vzgojena za močne psihoaktivne učinke.

2. Vsebnost THC-ja in CBD-jaNavadna konoplja: Vsebnost THC-ja in CBD-ja je odvisna od sorte:Industrijska konoplja: <0,2–0,3 % THC (v Sloveniji zakonska meja za legalnost), visoka vsebnost CBD-ja.

Rekreativna ali medicinska konoplja: THC od 5–30 %, CBD od nizkega do visokega, odvisno od sorte.

Različice, kot so “navadne” ulične sorte, imajo pogosto nižjo vsebnost THC-ja kot namensko vzgojene sorte.

Skunk: Znan po zelo visoki vsebnosti THC-ja (pogosto 15–25 % ali več) in nizki vsebnosti CBD-ja. Visok THC prispeva k močnim psihoaktivnim učinkom, zaradi česar je skunk priljubljen med rekreativnimi uporabniki, a lahko povzroča močnejše stranske učinke, kot so tesnoba ali paranoja.

3. Vonj in videz Navadna konoplja: Vonj je odvisen od sorte – od zemeljskega, zeliščnega do sladkega ali citrusnega. Videz se razlikuje: indica ima goste, kompaktne cvetove, sativa pa bolj zračne in podolgovate.

Skunk: Ima značilen močan, oster in prodoren vonj, ki spominja na skunkov ali kemični vonj. Cvetovi so običajno gosti, smolnati in prekriti s trihomi (kristali, ki vsebujejo kanabinoide).

4. UčinkiNavadna konoplja: Učinki so odvisni od razmerja THC:CBD in vrste:Sativa: Spodbuja energijo, kreativnost,  bolj “možganski” učinek.

Indica: Pomirja, sprošča telo, pogosto uporabljena za spanje ali lajšanje bolečin.

Industrijska konoplja: Brez psihoaktivnih učinkov, pogosto uporabljena za CBD, ki lajša stres ali vnetja.

Skunk: Zaradi visoke vsebnosti THC-ja povzroča močne psihoaktivne učinke, kot so intenzivno doživljanje, spremenjeno zaznavanje, povečana občutljivost na dražljaje. Vendar lahko pri občutljivih posameznikih lahko povzroči tesnobo, paranojo ali zmedenost, zlasti pri previsokih odmerkih.

5. Uporaba in pridelava Navadna konoplja: Uporablja se za:Rekreativne namene (kajenje, vaporizacija).

Medicinske namene (lajšanje bolečin, epilepsije, anksioznosti).

Industrijsko uporabo (tekstil, papir, hrana, kozmetika).

Pridelava je raznolika, od domačih, manj nadzorovanih pogojev do profesionalnih nasadov.

Skunk: Namenjen predvsem rekreativni in medicinski uporabi zaradi močnih učinkov. Pridelava je pogosto nadzorovana, v zaprtih prostorih (indoor), saj zahteva optimizirane pogoje za visoko vsebnost THC-ja. Skunk je postal sinonim za močne, komercialno vzgojene sorte.

Ojojoj, spet si nekaj skopiral. To pa znaš. A znaš brat članek od Sameta? Si kaj razumel, si kaj razmislil? Očitno ne. Ali pa ne znaš angleško. Samo pod tem pogojem se smeš oglašati… ampak ne, ne,ne, ti smetiš dalje.

Zato pa nekaj lepiš neke zmazke, najbrž misliš, da kažeš s tem neko znanje – ne vem od kod, iz wikipedije ali pa iz svojega hašišarskega priročnika… kajenje za rekreativne namene – ja, eni debili res mislijo, da je drogiranje rekreacija. Kako je že rekel Massi: ”Mati bedakov je vedno noseča…”

Ne, ne bom ti razlagal, kaj to pomeni, hehehe, muahahaha.

Na svidenje, bebo.

Reala, 16.07.2025 ob 10:30

qw2, 16.07.2025 ob 08:28

ne moreš primerjati piva in špinel, lahko pa primerjaš tekilo in špinel, čudno da nisi primerjal vode in špinel. Trava ni za vsaki dan, tudi pivo ne, piješ vodo, vsaj jaz pijem vodo in ne neke sladke brezvezne pijače.  in trava je za poseben prilike kaj tebi ni jasno

Seveda se lahko primerja. Citiram po uradnih podatkih:

Standardna merica alkoholne pijače ali enota alkohola, kot je določeno v Sloveniji, vsebuje 10 gramov čistega alkohola. Različne alkoholne pijače imajo različno vsebnost alkohola glede na količino.

Deset gramov čistega alkohola vsebuje približno:

1 deciliter vina ali
    2,5 decilitra piva ali
    0,3 decilitra žganja.

Torej? 1 špinel je primerljiv s kom? Jaz in 99% populacije lahko spijemo eno od zgornjih meric pa ne bo nobenemu nič. Če pa dam en šinel tem 99% populaciji bo pa zagotovo pestro.

ja butec in kaj pomeni en špinel v primerjavi s pivom- koliko piva moraš spit, da je enakovreden špinelu- tega pa ne veš, ker ne moreš vedet, ker moraš prej vedet koliko THC vsebuje trava iz katerega je špinel narejen. 03. žgane pijače tudi ni vedno enako, viski ima 40 alkohola, tekila 70, domač kmečki šnopc 54 kr neki pišeš brez veze, kot otroc

Mah, spizdite zapohanci, danes lahko slavite svojo veliko zmago:

več drogiranja, več nesreč, več bolezni, med drugim več raka, več hropenja, več KOPB, več infarktov, kapi, zgubane kože in erektilne disfunkcije, nižji IQ, več duševnih bolezni, med drugim depresij, shizofrenije, delirijev, psihoz… pa seveda več revščine, kriminala in neenakosti. Res se lahko pohvalite s svojimi dosežki!

Radujte se torej, zapohanci (butasti tobačni in hašišarski sužnji)!

Zdravko Mamić Maminjo, 16.07.2025 ob 19:40

Mah, spizdite zapohanci, danes lahko slavite svojo veliko zmago:

več drogiranja, več nesreč, več bolezni, med drugim več raka, več hropenja, več KOPB, več infarktov, kapi, zgubane kože in erektilne disfunkcije, nižji IQ, več duševnih bolezni, med drugim depresij, shizofrenije, delirijev, psihoz… pa seveda več revščine, kriminala in neenakosti. Res se lahko pohvalite s svojimi dosežki!

Radujte se torej, zapohanci (butasti tobačni in hašišarski sužnji)!

OJoj ojoj, a si pričakoval več podpore? Saj že izid referenduma bi ti moral biti jasen, no!

Zdaj pa bi že bil čas, da greš kaj na svež zrak, namreč, ostajanje v zaprtem prostoru tudi maže pljuča!

Dajmo še malo obudit to temo. Vmes se je pokazalo, da so proti legaliziranju drogiranja s travo VSI zdravniki (razen 3 podkupljencev), VSI delodajalci, VSE nevladne organizacije, ki vedo, kaj povzroča tako drogiranje… VSI SO PROTI!

Za hašišarstvo je le morilska tobačna industrija in nekaj podkupljenih, najbolj debilnih politikov in novinarjev (pa še kak admin na hašišRTV se najde).

Tole je napisala ga. Herta39, zelo žalostno.

Ga. Herta, upam, da bomo to preprečili in vso golazen, ki deluje v interesu narko-kartelov – v celoti odstranili!!

To se bo zgodilo!!

”Kot naslov pove, nečak (sin od brata) , star 20 let, je tako zadrogiran, da ga že od daleč vidim, kdaj je v svojem svetu. Govori počasi, na stil – vseeee jeeeee kuuuulllll, tetaaaaa. Zadet ko mina, na daleč se mu vidi, da kar pluje v enem svetu.

Sedaj ponavlja gimnazijo 4. letnik. Kaj drugega pa bi človek pričakoval. Starša pa nič, bratova žena , navadna kura če mene vprašate, mi trdi, da je marihuana samo zdravje, a fantu se vidi da je že odvisen. Pa bojim se da ne jemlje več samo trave, ampak še kaj drugega. Potem pa poslušam, kako sem zahojena, da ne vem kako je to zdravo in fajn. Ja, super zdravo, tako zdravo, da mora že zjutraj joint skadit. Ne morem verjeti, da so starši tako slepi. Imam 2 otroka, oba sta starejša od nečaka, sta na faxu, pa ni nobenih drog (pa ne mi sedaj rečt, kako to vem, ker se takim zasanjancem od daleč vidi da so zadeti).Včasih sin pride domov malo pijan, to je vse, zmenila sva se da mu takrat plačamo taxi, da ne vozi.
V soboto sem brala članek v Delu o tem, da pri krvodajalskih akcijah ogromno mladoletnih zavrnejo, ker imajo v krvi preveč koncentracije marihuane in poživil. A je to normalno ?? Kam gremo vsi skupaj?”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close