Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Legalizacija konoplje – škodljiv projekt tobačne industrije

Legalizacija konoplje – škodljiv projekt tobačne industrije

Napisal bom nekaj objektivnih dejstev o konoplji, tobačni plačanci – to ni za vas- obvoz, marš stran od tukaj!

RTV Slovenija je ravnokar objavila novico o predlogu zakona o konoplji. Zdravniki naj bi kar predpisovali konopljo?? Pa kdo je zdaj tukaj nor? Je konoplja res zdravilo, kot trdijo redki džankiji v svojih blodnjah? Svet je zblaznel, kot vemo že dolgo. Konoplja na recept? Kot prvo moramo nekaj ločiti, vsaka rastlina ima kakšne potencialne zdravilne snovi (učinkovine). Da jih razglasimo za zdravila, da se registrirajo uradno kot zdravila, morajo prej v kliničnih raziskavah faz I-III dokazati učinkovitost in varnost (ter priložiti dokaze za ustrezno kakovost). To traja 15 let in zahteva velik vložek. Zato ni veliko novih zdravil in seveda ne na področjih, kjer ne bo profita (izjema so zdravila-sirote, za redke bolezni, ki se jih ”subvencionira”). Torej, tudi konoplja morda vsebuje kakšne koristne snovi, a je treba vse to potrditi v zahtevnem postopku, ne pa ga nadomestiti s propagando, lažmi, podkupovanjem politikov prek lobistov in poneumljanjem. A o kakem zdravilu na osnovi konoplje ni seveda ne duha ne sluha. Sploh ne gre za to, tiste snovi so precej daleč od kakšnih čudežnih učinkov. Gre za kajenje konoplje, gre za posel za narko-kartele.

Kajenje česarkoli nikoli ne more biti zdravilo. Pika. Kajenje je vedno najslabši način aplikacije katerekoli snovi, ker imamo zraven 7.000 strupenih plinov in okrog 80 rakotvornih spojin (tako velja za tobačni dim in dim konoplje je zelo podoben). Zdravilo, ki se kadi, ne obstaja in ne bo nikoli obstajalo! Seveda so zdravila s stranskimi učinki, tudi hudimi, toda korist mora bistveno presegati škodo, to je menda vsem jasno!

70 let po tem, ko so v ZDA določeni podkupljeni zdravniki celo priporočali kajenje cigaret, (in se še vedno masovno sprenevedajo glede vsega, na leto pa zato umre 8 milijonov ljudi!) se spet poskuša z nečim podobnim.

Zdaj pa k bistvu: tukaj ne gre za kapsule ali tablete s kakim TBD-jem ali celo THC-jem… gre za kajenje konoplje – to je nedvomno droga, in podobno škodljiva kot tobak, le da še ni v taki meri kemijsko izpopolnjena droga za zasvojenost. Kar se bo še zgodilo, količina THC-ja je v današnji konoplji mnogokrat večja od tiste v hipijevskih 60. letih. Torej kajenje take konoplje danes še poveča delež duševnih motenj, shizofrenij, zločinov, zniža IQ in zmanjša storilnost, poleg vseh kadilskih bolezni: raka, KOPB, infarktov, kapi…

Tako ali tako je legalizacija konoplje (marihuane) tobačni projekt, star že več kot 50 let (to je znano že zelo dolgo iz tobačnih internih dokumentov-Hiilamo, Glantz). Že zdavnaj so podkupili tobačna skorumpirana glasila Dnevnik, Delo in Mladino, ki leta in leta proti plačilu propagirajo to smrdljivo ogabno drogo, tudi cenzuRTV odgovorni za dokumentarne filme Andraž Poeschl snema na državne stroške hašišarsko propagando, SOU Lj kar na državni denar organizira Marihuana marše, da ne omenjam kakih radiev Študent, metelkovskih kulturnikov in podobnih. Vse to so pokvarjeni, lažni klošarski narkomanski levičarji, butasti kot noč, saj iz neumnosti ali pa korupcije delajo za prav najslabše korporacije, za najslabšo panogo z najslabšim izdelkom: za tobačno industrijo.

Ni čudno, da se v taki državi razni narkokarteli, Balkanski bojevniki smejejo… policiji, sodstvu, politiki. Imajo jih v žepu, vlada nam neke vrste podaljšano roka narko-kartela.

Širša slika je pa ta: tobačna industrija že 70 let pričakuje, da se bodo smrtonosne in rakotvorne cigarete nehale prodajati. To se je že zgodilo v 4 državah, na NZ pa so zadnji hip zamenjali vlado z morilcem Luxonom. Zato pa rabijo neko ‘pozitivno’ preusmeritev pozornosti, premakniti morajo Overtonovo okno… na, kdaj bomo že legalizirali travo (namesto, kdaj se končno neha prodajati najbolj smrtonosen izdelek v zgodovini človeštva: cigareta).

In v tem svetu idiotov, podkupljenih novinarjev, zdravnikov in politikov jim zaenkrat celo uspeva….

Od vseh nas pa je odvisno, kako se bo zadeva odvila!

Ali bomo zmagali normalni ljudje ali pa narko-karteli (kot so nekoč začasno v Kolumbiji) in tobačni morilci. Na daljši rok druge ni!

Dobro razmislite, kakšen svet in kakšno Slovenijo boste zapustili svojim otrokom in vnukom (že danes osnovnošolci povedo, da se zlahka pride do trave, tudi pred šolami so preprodajalci drog ali na šolah, že tako smo med najslabšimi v Evropi, ker ne policija, ne tisti, ki se s tem ukvarjajo, številni NVO pa droge namerno propagirajo, recimo Drogart, potem bo pa še veliko slabše)!

CenzuRTV Slovenija seveda noče objavit mojega komentarja (bi pa radi dvignili obvezni prispevek). Toliko o ”demokraciji” in ”svobodi govora” – če napišeš kako grenko resnico…

Kar 2.000 ljudi imajo tam zaposlenih pa še toliko zunanjih sodelavcev najemajo, in tako klavrni rezultati…

Še vedno niso objavili niti enega kritičnega komentarja na temo predloga zakona o konoplji. se vam zdi to normalno???

Povsem jasno je, da so moderatorji tam (pri)zadeti hašišarji in tobačni plačanci.

Samo še ta dodatek k ”zdravilu konoplji”, našli so si le nišo- lajšanje simptomov pri raku… pri čemer nič ne lajšajo bolečin, vse je na tem, da bolnik to zahteva, da verjame v to – če so ga prepričali pokvarjenci s svojo propagando.

Nekih ”velikih” učinkov derivatov konoplje, kanabinoidov, TBD ali THC itak ni, ne pri bolečini, ne pri čemerkoli drugem. Nobene podkupnine pri tem ne zaležejo, večjih kliničnih raziskav se ne da nadomestiti ali obiti (izjema so bila določena cepiva, kot vemo…)

To, da cenzuRTV načrtno promovira droge in briše kritiko, vem žal že dolgo in me seveda frustrira, toda nikoli se nisem predal, resnica namreč vedno pride na dan, včasih tudi 100 let kasneje.

V zvezi s hašišRTV oz. cenzuRTV bi morali narediti to, kar je Žižek povedal za Cankarjev dom in kulturnike…

@Zdravko Mamić Maminjo
Torej kajenje take konoplje danes še poveča delež duševnih motenj, shizofrenij, zločinov, zniža IQ…

Tukaj se je moje branje tvojih crev zakljucilo.

Ti je ze kdo povedal, da si tecen do obisti? Ne?
Ti bom jest:

TECEN SI! In neizobrazen.

Ahahaha, ahahahaha, nek tobačni hašišar se je razburil. Kaj?

A vam ni dovolj, da kraljujete na cenzuRTV ali bolje rečeno hašišRTV?

Da se tam cenzurira vsako kritiko drogiranja?

Daj, no, kar začni, obvladam tudi narkoslang.

Blokada opijata || Lečenje zavisnosti – Klinika Dr VorobjevNarkomanski sleng || Lečenje zavisnosti – Klinika Dr Vorobjev

Ignoriranje ne deluje, pri meni ne, to je Jelovica, pri meni nič ne deluje, ahahaha.

No, piki, odloži svojo džolo, daj poskusi malo argumentirati z mano, pa bomo videli, kdo je neizobražen, dajva začet kar brez žalitev, zmeljem te namreč kot pitbul pudlja….

Ja, tečen in nerazgledan! In poln predsodkov, jeze, nestrpnosti. Pojdi raje ven na luft v gozd, na hrib, na triglav in povej vse to vsakemu, ki ga srečaš, tudi medvedom, polžem in drevesom!

Imam malce prednosti, haha, tole sem poguglal na hitro, pa saj je to splošno znano in očitno: Researchers found that those who were frequent pot smokers by their 18th birthday and continued to use heavily had on average lost eight IQ points by the time they were retested at age 38.

Torej, mlajši, kot si, ko pohaš, hujše so posledice, saj je logično.

Ali pa: Does marijuana decrease cognitive ability? Declines in cognitive functioning were observed years after the onset of cannabis use and were obvious … prevod: je kar očitno.

Sine, kol’ko si star? Mlad si še, (tako Zaho) vse kar se zgodi v slačilnici, ostane v slačilnici…

Pikija, dajmo malo manj napadat ad hominem in raje se posvetita kakim argumentom… če jih imata seveda. Seveda me jezi, da je toliko cenzure in propagiranja drog, koga pa ne bi, ki to dobro razume?

Pa prijatelje pokličita, ”još sam za sve vas Muhamed Ali”, bi rekel stari dobri Maminjo, hahaha….

Biti v naravi je lepo, ne rabim se pogovarjat z živalmi, teba jih je posluišat, opazovat.

Tole pa dajta v iskalnik, če ne gre drugače, mal vam je treba pomagat, ker ste se izgubili:

Since at least the 1970s, tobacco companies have been interested in marijuana and marijuana legalization… the tobacco companies modified their corporate planning strategies to create (to sem spremenil oz. popravil) future consumer demand…

”Samo dođite, jedan po jedan, sve ću vas srediti…” kaj je zdaj, rjava črtica, kje ste, kje so argumenti?

Vsi ste tukaj priče, kako bosi so hašišarji v debati, kako nimajo niti enega smaega argumenta, razen žalitev ne spravijo skupaj dveh stavkov, tudi misli se jim ”izgubljajo” v megli.

Močni so le v narko-slangu, propagandi in cenzuri (cenzuRTV Slovenija).

V vednost – od jutra do tega trenutka zdaj so vse kritične komentarje o konoplji na cenzuRTV izbrisali (vsaj 10). Kaj pravite na to, da narko-kartelski hašišarji moderirajo državne novice? Vas to kaj preseneča, ali sploh ne?

Imam vse dokaze.

Poglejte samo smešnico od foruma na cenzuRTV – pogovarjajo se samo zadetki s najeti študenti – tobačni plačanci. Nivo Janeza Levca, naj mi oprostijo.

A se vam zdi to normalno, je to demokratično?

Zakaj toleriramo, da nam poneumljeni zapohanci in narko-karteli cenzurirajo edini državni medij, ki ga moramo še obvezno plačevati? Kdo je tu nor??

Andraž Poeschl je posnel najbolj odvratno, lažnivo propagando o konoplji, preprečil je pa, da bi se na RTV Slovenija kdajkoli zavrtela resnica o tobačni industriji – The tobacco conspiracy. Zato umre 4.500 Slvoencev vsako leto-

Poeschl je dokazano zločinec in vse vodstvo cenzuRTV Slovenija, ravno tako kriv kot tobačni morilci.

Pa kje ste hašišarji, nikjer vas ni, kje ste tobačni plačanci, malo vas je, malo vas je… ali pa se bojite soočenja argumentov, to je zdaj vprašanje. Le kaj bi bil vzrok, da ste se tako strahopetno usračkali, kaj pravite – ostali?

Dajte, zagovarjajte zdaj kriminal, narko-kartele, poneumljanje, duševne bolezni, shizofrenijo, zasvojenost, raka, KOPB, infarkte, kapi, zagovarjajte svoje čudežne snovi, pa laž, da še nikoli ni nihče umrl… kakšne bedarije, samo velja pa tako: večja kot je laž, prej jo bodo ljudje verjeli (to je govoril tudi Goebbels).

Kaki usraneti ste.

Ti res nimas ama nic pojma o konoplji. Obcudujem ljudi, ki imajo tako mocno mnenje o stvareh o katerih imajo tako sibko znanje

Stari moj, kdaj sem že jaz tole zadevo razčistil… jaz sem tukajle boter javnega zdravja, zate Batman, ti papak-.

Ali boš prišel na dan s kakim argumentom, zakaj je to zdravilo, boš pripel kako konkretno indikacijo pa pripadajoče študije, al bo spet rjava črtica… zapohanček? Mam že rajš pohančke (recimo občasno, meso jem redko zaradi spoštovanja živali) kot pa zapohančke, ti so res ena velika mentalna beda.

Vinkec, daj samo pokomentiraj moj prvi post, pa daj vsaj kaj ovrzi, revček, če to ni pretežko zate, in sicer – z – argumenti – če to ni prevelik miselni napor, saj veš, zakaj to omenjam…

A sem že tako izdominiral ta forum kot Maminjo novinarje? Vinko, javi se!

Pa kje ste zdaj, pzdti?

No, vsak se je lahko prepričal, kako ubogo so tukaj zagovarjali ”zdravilo” konopljo, tukaj sem pričakoval strokovno debato na visoki ravni, za kaj je primerno, za katero bolezen, v katerih primerih… kajti zagovorniki konoplje so znani po visokem IQ, bogastvu besednjaka, artikulirani govorici, veliki, skoraj eruditski razgledanosti, kot ste lahko videli…

In na cenzuRTV so pač slučajno izbrisali vse kritike drog.

Veseli me, da vam ni vseeno, ko bodo naše otroke in vnuke in prihodnje generacije zastrupljali z drogami. Vsaj jasno vidim, kakšna stališča imate ljudje, koliko vam zdravje pomeni, ipd.

Res, lepi časi so to…

Droge so vaša prihodnost, očitno. Buenos dias, Colooombia.

Nikomur ni mar. Ali ste vsi tako posrani, ali ničesar ne razumete, ali pa ste povsem ravnodušni – to bi bilo še najslabše, druge možnosti ni.

Tukajle sem predvsem dokazal, kakšni so zagovorniki drog, kriminalni, hinavski, plačani, butasti, lažnivi, strahopetni, preračunljivi, ogabni.

Pol se boste pa čudili, ko bo nek nakokan, napohan, itd. Đemajlija Mamluka, Anes Selman ali pa Dragan Tošić (Primer Balkanski bojevnik zastaral ) v svojem ”pošteno zasluženem” avtomobilu pri 150 km/h pred kako šolo povozil kakega otroka. In bo jok in stok. Ampak razlog je tukaj, vsi ga vidimo.

Vi očitno podpirate, da narkokartel ali pa neki hinavski zapohani zadetki cenzurirajo vse na RTV v zvezi z najpogosteje zlorabljeno drogo med mladimi. Vas vse boli patak.

Ma nabijem vas sve na …, mućki đubreti…

Odgovor na objavo uporabnika
Zdravko Mamić Maminjo, 05.06.2025 ob 10:28

Droge so vaša prihodnost, očitno. Buenos dias, Colooombia.

Nikomur ni mar. Ali ste vsi tako posrani, ali ničesar ne razumete, ali pa ste povsem ravnodušni – to bi bilo še najslabše, druge možnosti ni.

Tukajle sem predvsem dokazal, kakšni so zagovorniki drog, kriminalni, hinavski, plačani, butasti, lažnivi, strahopetni, preračunljivi, ogabni.

Pol se boste pa čudili, ko bo nek nakokan, napohan, itd. Đemajlija Mamluka, Anes Selman ali pa Dragan Tošić (Primer Balkanski bojevnik zastaral ) v svojem ”pošteno zasluženem” avtomobilu pri 150 km/h pred kako šolo povozil kakega otroka. In bo jok in stok. Ampak razlog je tukaj, vsi ga vidimo.

Vi očitno podpirate, da narkokartel ali pa neki hinavski zapohani zadetki cenzurirajo vse na RTV v zvezi z najpogosteje zlorabljeno drogo med mladimi. Vas vse boli patak.

Ma nabijem vas sve na …, mućki đubreti…

Pojma nimaš o ničem, ti konservativno kljuse!

Pa gdje si, Mamluka?

A boš kaj povedal v zagovor drogiranja? Sama ušesa so me.

Težko je priznati, ampak res je. Vse kar Zdravko piše sem sam doživel, preživel, s kolegi.

Držite se proč, koliko se le da od tega. Absolutno ne legalizirat razen za zdravstvene namene (ker vsaj apetit res poveča in v določenih primerih to je potrebno in pomaga…).

Rekreativnno pa samo recite NE. Postane precej kmalu redno kajenje, potem pa adijo kratkoročni spomin, to te tudi psihično precej zjebe. Stalno odlašanje z reševanjem problemov, pa tudi najosnovnejšimi opravili. Lenoba, življenje v nekem mentalnem oblaku.

Da se živeti s tem, ampak ne boš nikoli izkoristil svojega potenciala.

Pa razlika je med domačimi zunaj gojenimi rastlinami in skunkom. Skunk bo vsakega zjebal v parih mesecih rednega kajenja. Asocialnost, brain fog, izgubljen kratkoročni spomin, pri tej nesnagi še toliko prej pride. Domače še gre in če je že treba, je čisto dovolj, če bi res ostalo pri občasnem uživanju.

Skratka, dolgoletne izkušnje in testiranje na sebi in lahko Zdravkotu samo prikimam brez kakšnih izgovorov.

Sploh pa če pomislim, si samo doma, pohaš in delaš na daljavo ali pa si na sociali, to je ravno po godu globalistom, raja strpana v škatlice od stanovanj, vse priteče skozi pipo ali pa dostavi wolt ipd, ti samo drkaj pa pohaj pa ne pritožuj se. Ko boš odslužil (ali pa se “zbudil”), te pa evtanaziramo po naših željah.

Kako se izogniti temu, pa vseeno imeti konopljo legalizirano za tiste prednosti ki jih ima, izključeno zadevanje, pa bi bilo vseeno treba predebatirat. Se daje v zdravstvu velikokrat precej bolj škodljiva zdravila pa se nihče ne pritožuje.

Hvala za podporo, super napisano.

Lep dan!

Ma res bi rad ozavestil mladino da naj se drži proč od tega sranja. Hvalabogu sem samo pri tem ostal, pa čeprav sem imel pred sabo ponujen še cel repertoar ostalih drog. Sem videl kako je že trava mi ušla izpod nadzora, tako da si nisem drugega niti drznil probat.

Ne vem, kako dopovedat, stestirali smo vsi pohači za vas, ampak samo eni si upamo priznat kako je res bilo in ko se po rednem kajenju znebiš tega sranja, po nekaj tednih šele vidiš, da si bil kot v eni drugi realnosti, kot da bi se zbudil v realno življenje…. Ni ga za srat s tem, vas bo odneslo, pa ne glede na to, koliko si mislite da imate sebe pod kontrolo.

Res hvala za podporo. Saj vem, da nas večina razmišlja podobno, da večina ljudi ni naklonjena drogiranju, zlasti hašišarskemu ne; vtis, ki ga pa delajo podkupljeni mediji, ameriške serije, filmi, itd. in razni troli-plačanci pa je na žalost čisto drugačen…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close