Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kva dogaja ??

Kva dogaja ??

Vidim , na forumu vse po starem , samo kolikor berem , več tem se briše kot prej .

Jon, kje hodišššššššš????? Vse bejbe te pogreša(j)mo:))

Tiste številke…. Kaj pa, če nimaš svojih srečnih številk – kaj rečeš potem? Sam tko me zanima…

Ni vse po starem, enega Jona se pogreša, unega ki šloga:)))) menda je v toplicah z ženo, skor da ne verjamem:)

Če boš takole lagala, boš šla še topla v pekel 😉

Daš 4 številke po svojem izboru od 1-35 , pa valjda ne bote kar takoj začel spraševat ?? no bom že kako 😉

Kakšen luštkan jeziček imaš sedaj, mmmmmm je hrapav kajneda .

Jon, ti maš zdele not za prnest al veš kolk, mislm en kup ljubavi se je zdej sesulo, ko te ni blo, pa mone niso vedle al bi al ne bi, pol pa itak niso.

Če boš takole lagala, boš šla še topla v pekel ;-)[/quote]Nikoli ne lažem!!!!!!!!:) Poglej včerajšnjo večerno-nočno temo od Swan in si preberi, v vsakem drugem postu si omenjen, ziher se ti je kolcala, tako da nisi mogel spati:))
Vedno sem mislila, da bom poslana v nebesa…ker sem tako pridna in dobra:))))

Kakšen luštkan jeziček imaš sedaj, mmmmmm je hrapav kajneda .[/quote]
A je? daljši ko tvoj????

Tole not za prnest je zelo dvoumno, keri moram not prnest 😉

Jon, pozdravljen nazaj!

Ali me bo nekdo, ki me je popolnoma prevzel s pogledi, ki mi jih namenja, kdaj povabil na kavo? 7, 9, 12, 17

Če boš takole lagala, boš šla še topla v pekel ;-)[/quote]Nikoli ne lažem!!!!!!!!:) Poglej včerajšnjo večerno-nočno temo od Swan in si preberi, v vsakem drugem postu si omenjen, ziher se ti je kolcala, tako da nisi mogel spati:))
Vedno sem mislila, da bom poslana v nebesa…ker sem tako pridna in dobra:))))[/quote]

Sta me opravljale anede , če boš ti prišla v nebesa bodo pekel postala , sploh če bo ropotulca gor , sv.Peter bo takoj emigriral.

A je? daljši ko tvoj????[/quote]

Odvisno od kje ga meriš 😉

A je? daljši ko tvoj????[/quote]Evo se že zalizujeta….ropotuljca, pusti ga malo do zraka, tegalega našega đonija, zdaj, ko je končno uspel priti do čveka:)))))))))))))))))))

A lahko prosim odpreš temo, recimo: za jona pa tam vprašaj, tukajle bom težko odgovarjal med tole debato k jo imamo, obljubim, da bom odgovoril čimprej !

A je? daljši ko tvoj????[/quote]Evo se že zalizujeta….ropotuljca, pusti ga malo do zraka, tegalega našega đonija, zdaj, ko je končno uspel priti do čveka:)))))))))))))))))))[/quote]

Ma, not prnašam, preden Swanka uleti, pol bom odpadla, ju imam na sumu tela dva.

A je? daljši ko tvoj????[/quote]

Odvisno od kje ga meriš ;-)[/quote]
Od začetka do konca:)))

A je? daljši ko tvoj????[/quote]Evo se že zalizujeta….ropotuljca, pusti ga malo do zraka, tegalega našega đonija, zdaj, ko je končno uspel priti do čveka:)))))))))))))))))))[/quote]

Jst sm že čist slinast 🙂

Odvisno od kje ga meriš ;-)[/quote]
Od začetka do konca:)))[/quote]
Po mam pa dalšga jeeeeeeeee 🙂

Evo se že zalizujeta….ropotuljca, pusti ga malo do zraka, tegalega našega đonija, zdaj, ko je končno uspel priti do čveka:)))))))))))))))))))[/quote]

Jst sm že čist slinast :-)[/quote]
Jaz pa obliznjena:))))

Vedno sem mislila, da bom poslana v nebesa…ker sem tako pridna in dobra:))))[/quote]

Žal te moram razočarat: nebesa ne obstajajo, vsi ta pridni ste poslani za sužnje angelom, da jih čohljate, božate, pihljate, blownete, jim skidate,… Ta poredni se pa spremenijo v angele 🙂

Od začetka do konca:)))[/quote]
Po mam pa dalšga jeeeeeeeee :-)[/quote]
Bom preverla:)

Ovo jon, poglej, kaj bi sveti Peter naredil, nekaj podobnega, pobegnil, glih ne bi:)

Pride slovenski tolar pred nebeška vrata, kjer ga pričaka sveti Peter in ga vpraša:
“Lep pozdrav, tolar, kaj pa ti tukaj?”

Tolar odvrne: “Moj čas na Zemlji se je iztekel. Več kot desetletje sem zvesto služil državi, sedaj pa je prišel evro in me z novim letom zamenjal. Postal sem zgodovina in zato sem sedaj tu.”

Sv. Peter: “Res je, opazoval sem te ves čas in drži, kar praviš. Služil si vestno in pošteno, zato si zaslužiš mesto v nebesih. Kar vstopi noter.”

Na poziv začnejo skozi nebeška vrata vstopati kovanec za en tolar, kovanec za dva tolarja, za njima potem tisti za pet tolarjev, še za njima bankovec za 10 tolarjev, takoj za njim tisti za 20 in tako naprej. Nekaj trenutkov zatem je na vrsto že prišel bankovec za 500 tolarjev, vstopil, v tistem trenutku pa je sveti Peter nenadoma zaloputnil vrata in ostale pustil zunaj! Bankovci za 1000, 5000 in 10000 tolarjev so z vprašujočimi pogledi ostali pred vrati. Seveda so se takoj oglasili:

“Zakaj pa sedaj to? Mi smo tudi tolarji. In ne samo to, smo celo trije najbolj pomembni izmed njih. Zakaj ne smemo noter?”

Pa reče sveti Peter: “Vas pa nisem nikoli v cerkvi videl!”

Evo se že zalizujeta….ropotuljca, pusti ga malo do zraka, tegalega našega đonija, zdaj, ko je končno uspel priti do čveka:)))))))))))))))))))[/quote]

Ma, not prnašam, preden Swanka uleti, pol bom odpadla, ju imam na sumu tela dva.[/quote]
A Swan tud ni bilo ??
Dopust aaaaa 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close