Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kva dogaja ??

Kva dogaja ??

A ti pa zdaj blefaš, men je priznal, no tko napol:)))
Čakam zdaj pojasnilo od obeh skp:))))

ne nimam…mam čokolado z lešniki…lešnike ti odstopim 🙂 so trdi 🙂 sam pazi da ti kak zob ne zruši 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

A še zmer maš uno čokolado od učer, kak karakter:)))))

ma ja…mam ful dela z lešniki, da jih odstranim 🙂

priznam kaj?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

če si jih lepo izplunila nepoškodovane lešnike jem samo:)

ok jutri pridem sama po oranže:)

Da sta bla skp v Banovcih :)))))

eh raglja, zdaj hodimo v moravce v toplice, malo naprej, tam je več toboganov:))

nedotaknjeni so 🙂

ajaaa banovci…eh, laže…ne bi si upala it z njim niti na kofe, k se bi mi zihr kaj zgodilo

A un tud od višine se zvrti, jaz itak, padem ko šus brez da se spotaknem:))))

nedotaknjeni so 🙂

ajaaa banovci…eh, laže…ne bi si upala it z njim niti na kofe, k se bi mi zihr kaj zgodilo[/quote]

ja zaletu bi ti se od moje fovšije:)))))

nedotaknjeni so 🙂

ajaaa banovci…eh, laže…ne bi si upala it z njim niti na kofe, k se bi mi zihr kaj zgodilo[/quote]saj se imaš s čim braniti:)))))))

Je pa hecno, da jezimo ene monovce in tapkamo tu hecarije, čeprav bi se s swanko lahko čez dvorišče v živo pogovarjali:))

nedotaknjeni so 🙂

ajaaa banovci…eh, laže…ne bi si upala it z njim niti na kofe, k se bi mi zihr kaj zgodilo[/b][/quote]

Kej lepga :-))))) brez bolečin 🙂

nedotaknjeni so 🙂

ajaaa banovci…eh, laže…ne bi si upala it z njim niti na kofe, k se bi mi zihr kaj zgodilo[/quote]saj se imaš s čim braniti:)))))))

Je pa hecno, da jezimo ene monovce in tapkamo tu hecarije, čeprav bi se s swanko lahko čez dvorišče v živo pogovarjali:))[/quote]
A s kljunom, tistga bi drget ponucala , pa labodke majo čist mejčkane zobke , jooooj :-)))

hecarije??? resni pogovori so to..bi mogli met skype, bi konferenčni pogovor udarli :))

jst vas itak gledam…je mali za nov let dobil daljnogled…pa mi ga je posodil :)))

zihr jon…kaj lepga…ne vem, me še nisi prepričal 😛 glede na tvojo dolžino in trdnost, ne vem, če bi mi blo glih fajn :))))

nč, počas se bom poslovu, mrbit se beremo čez kakšno uro .
čauči :-))))

le prit da nam ne bo dolgčas…pol pa bedarije pišemo 🙂 pa še zebl nas ne bo, k nas bo več…bomo kres zakurl 🙂

čau

hecarije??? resni pogovori so to..bi mogli met skype, bi konferenčni pogovor udarli :))

jst vas itak gledam…je mali za nov let dobil daljnogled…pa mi ga je posodil :)))

zihr jon…kaj lepga…ne vem, me še nisi prepričal 😛 glede na tvojo dolžino in trdnost, ne vem, če bi mi blo glih fajn[/b] :))))[/quote]
Kakšna trdnost in dolžina ???? kdo pa kej od tega govori, da ni bilo pretoplo v toplicah ??

Swan jaz mam kar teleskop. dalj nese:))))

tudi moj daljnogled ima vse pod kontrolo :)))

jon…dolžine in trdnost smo že obdelali in ne bi še 1x o tem, k bo nesporazum :))

aha pa te imamo…swan vrni malemu daljnogled, ker ga že teden dni išče po vasi:)

je že uredu…sva zmenjena…pa še dobr da je pr men, da sosede ne gleda 🙂

Kva sta šle zdaj na kuhinjski okn čvekat?

:))))) tudi mene kliče nekaj iz spalnice, grem pogledat, ziher je pomembno, ajde bejbe lahko noč……………..soseda ma rolete spuščene, tak da lahko gleda:))
cmok

ne ne…sem posumla,da sta z jonom skp mrknla 🙂
nočk kača…pa ne hodt po pomaranče, k me ne bo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close