Kva dogaja ??
nedotaknjeni so 🙂
ajaaa banovci…eh, laže…ne bi si upala it z njim niti na kofe, k se bi mi zihr kaj zgodilo[/quote]saj se imaš s čim braniti:)))))))
Je pa hecno, da jezimo ene monovce in tapkamo tu hecarije, čeprav bi se s swanko lahko čez dvorišče v živo pogovarjali:))[/quote]
A s kljunom, tistga bi drget ponucala , pa labodke majo čist mejčkane zobke , jooooj :-)))
hecarije??? resni pogovori so to..bi mogli met skype, bi konferenčni pogovor udarli :))
jst vas itak gledam…je mali za nov let dobil daljnogled…pa mi ga je posodil :)))
zihr jon…kaj lepga…ne vem, me še nisi prepričal 😛 glede na tvojo dolžino in trdnost, ne vem, če bi mi blo glih fajn :))))
hecarije??? resni pogovori so to..bi mogli met skype, bi konferenčni pogovor udarli :))
jst vas itak gledam…je mali za nov let dobil daljnogled…pa mi ga je posodil :)))
zihr jon…kaj lepga…ne vem, me še nisi prepričal 😛 glede na tvojo dolžino in trdnost, ne vem, če bi mi blo glih fajn[/b] :))))[/quote]
Kakšna trdnost in dolžina ???? kdo pa kej od tega govori, da ni bilo pretoplo v toplicah ??
Forum je zaprt za komentiranje.