Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kva dogaja ??

Kva dogaja ??

Saj a eno roko maš drgač premal?????[/quote]
Se nebi rad hvalil :-)))))))[/quote]

za preverit:)))

Se nebi rad hvalil :-)))))))[/quote]

za preverit:)))[/quote]
Skyp ???? sicer ga pa ne znam aktivirat , skyp mislim ;-)))

Ne blefi, gmail talk prenese marskej:))))
Znam aktivirat in porihtat…….
……
…….

Ne res, imam skyp ampak kako naprej pa meeeeglaaaa, ja vidim pa sam sebe, to pa 🙂

Kva ne znaš s skypom? lohk govoriš, pišeš, se gledaš:))), kaj pošlješ, ne kapiram, kam napreeeeeej in kje je meeeegla

Povezava :-((

a kača je obupala , al kaj ??
a ni neki dons kao pridna hahahahaha !

Ma, dej dej, ja kačka pa pridna, ta najtaboljš, ko je že ulafana, da še k men pride:))))

štriham zid v kuhinji:(
Še dobro, da mam beli jupol, mali mi je celo familijo narisal z flumastri na zid, ko sem se malo zapričala tukaj…zdaj mi pa pomaga …..hm skoraj bo, že dvakrat premazala, pa še vedno se vidi..

štriham zid v kuhinji:(
Še dobro, da mam beli jupol, mali mi je celo familijo narisal z flumastri na zid, ko sem se malo zapričala tukaj…zdaj mi pa pomaga …..hm skoraj bo, že dvakrat premazala, pa še vedno se vidi..[/quote]

Flomaster moraš najprej s brusnim papirjem zbrusit dol, potem bo barva prijela .

Jon strokovnjak, al kako? To sam zato ker jupol uporablja:))) bi mogla kako uno iz reklame barvo za otroške sobe latex, ko kao samo pobrišeš in gre vse dol. jaz tem foram nikol ne nasedem:))))

In ti to meni zdaj poveš:)) ja , vidim, da ne bo šlo, grem zdaj šmirgl papir iskat, pa zbrušit in potem spet štrihat…ah pet nas je pri hiši in on nariše vse, pa še snaho zraven:)))

Tale tvoj latex mi je mal sumljiv, a je sigurno to za otroške sobe, da ni to un latex iz xxx filmov, prej bi verjel, da tega poznaš:-)))

raglja saj je še ena rešitev na izi, dekorativne nalepke za zid, toda tako velikih, kot bi jo jaz rabila skoraj ni, zato pleskam ko norc:)

pa si tud hecna, maš umetnika v bajti, zdaj boš pa vse dol spravila, mora ostat, vsaj tolk časa, da ostali ocenijo kako je:)))) mami je bla ta cajt na wc-ju, a ne:)

Tale tvoj latex mi je mal sumljiv, a je sigurno to za otroške sobe, da ni to un latex iz xxx filmov, prej bi verjel, da tega poznaš:-)))[/quote]

Mislm, a še nisi slišal reklame al kaj? kak latex, kaki xxx filmi to, morm it poguglat kva to pomen:)))))

Tale tvoj latex mi je mal sumljiv, a je sigurno to za otroške sobe, da ni to un latex iz xxx filmov, prej bi verjel, da tega poznaš:-)))[/quote]

Mislm, a še nisi slišal reklame al kaj? kak latex, kaki xxx filmi to, morm it poguglat kva to pomen:)))))[/quote]

Ti s tvojim nabritim jezikom ne veš kaj so xxx filmi, svašta :-((

Hrapav, nabrit jeziček, pa menda imaš še zmer daljšega:))))

A jezik ??? no jezik tud ja 🙂

A jezik ??? no jezik tud ja :-)[/quote]

Kaj si mislil repek?

Res me zanima, zakaj ne gresta jon in ti druga s svojimi pogovori na zs? Zakaj se vama zdi, da mora cel SČ prisostvovat vajinemu obredu parjenja? Nikoli nisem razumela takih postavljačev, vem pa od tistih, ki z njimi živijo, da so običajno doma zateženi in mrki, težki partnerji.

Jaz običajno, temo ki me ne zanima preskočim, kaj pa ti ??

Joj, cel SČ je zraven, saj lahko takoj, ko vidiš, kaj počneva po tvoje, stisneš back tipko in greš brat politična prepucavanja.

Zato, ker imaš ti kaj brati in komentirati, pika!

Drgač se zarad mene komot kdo vključi, da ne bo pomote, da ne boste samo brali in zardevali zraven, da bom jaz mrbit mal bolj zasopla:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close