Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kva dogaja ??

Kva dogaja ??

noo, tole je blo pa po sitnem šihtu, prav zabavno prebrat 🙂

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

No, me veseli, da si se zabavala , mi tud k smo čvekal, pa še bomo sam labodko čakamo.

No, me veseli, da si se zabavala , mi tud k smo čvekal, pa še bomo sam labodko čakamo.[/quote]

ja. ker sama zdaj ne upava več:)))) sva rajš bolj na tiho, mono :)))

pa ja vama ni en sam komentar volje vzel?

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

mava čik pavzo, Jon kadi, jaz pa vlečem:))))

mhm, jaz pa čike in latex za njima pucam:))))))

:-)))))))

A une tvoje kolegice ti pa nič ne pomagajo , jebemti k je treba žurat je polna bajta, k je pa deu si pa sama .

A une tvoje kolegice ti pa nič ne pomagajo , jebemti k je treba žurat je polna bajta, k je pa deu si pa sama .[/quote]za vama čistim tu na čveku:)))))))
Kolegice v petek pridejo in nič ne nastiljamo, lepo se obnašamo, posodo pa pomivalc spuca:)

A čistiš, ko pri spoved, najini duši, al kako že:)))

matr komi sem vas našla…nekam daleč ste padli :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

A une tvoje kolegice ti pa nič ne pomagajo , jebemti k je treba žurat je polna bajta, k je pa deu si pa sama .[/quote]za vama čistim tu na čveku:)))))))
Kolegice v petek pridejo in nič ne nastiljamo, lepo se obnašamo, posodo pa pomivalc spuca:)[/quote]

Za nama ?????? ja kaj sva pa posvinjala , a spet kdo zardeva ??

za vama čistim tu na čveku:)))))))
Kolegice v petek pridejo in nič ne nastiljamo, lepo se obnašamo, posodo pa pomivalc spuca:)[/quote]

Za nama ?????? ja kaj sva pa posvinjala , a spet kdo zardeva ??[/quote]

Kot, da ne merkava:)))))

Za nama ?????? ja kaj sva pa posvinjala , a spet kdo zardeva ??[/quote]

Kot, da ne merkava:)))))[/quote]
Menda a ne, midva cela v latexu ona pa kao puca za nama .

Kvečjem, če si ti kaj na tla otresel, jaz nism porajtala, sam mrbit kača, ki je tolko natančna, vse opazi:))))

Kje pa je labodka, je rekla ob 21h , no ni pa rekla , da danes .
Pa se zanes na to babjo perjad 🙁

Mrbit ne pride do besede, al pa ma vse za nazaj za prečekirat, najboljš da grem bunkar iskat:))))

sej sem tle…pa me sploh ne porajtata…grem na drevo nazaj 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

sej sem tle…pa me sploh ne porajtata…grem na drevo nazaj :)[/quote]

Labodka pa na drevo, tud žvali se je totalno odfuzlak.
Ja nisva te porajtala, k mava pa sama s sabo tok dela :-))

sej sem tle…pa me sploh ne porajtata…grem na drevo nazaj :)[/quote]

Labodka pa na drevo, tud žvali se je totalno odfuzlak.
Ja nisva te porajtala, k mava pa sama s sabo tok dela :-))[/quote]
*odfuzlal

Jon, en z drugim, kaj sama s sabo, kva lažeš, zdej tle. saj smo odrasli, no naj bi bli.

nč ne ovinkarta, kar sta zakuhala, morta pojest…brez izgovorov 🙂

dobr da tokrat nimam prstov vmes…hihi

Čaki midva to kuhava za prvomajski golaž:)

labod, si prinesla oranže?
rabim vitamine:)se mi že imunski sistem ruši danes…

že zdaj…to pa bo golaž…

vglavnem jon kje si bil, pa zakaj te ni blo?

včeri sva te z ragljo obdelale…se ti je kaj kolcalo? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close