Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Saj, če vlagaš v odnos, to ne pomeni, da vlagaš denar. :)) Vlagaš lahko marsikaj. ;)[/quote]

Res je. Tudi papriko ali kumarice :-))

podpis.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Krivda za moške copatarje je izključno na moški strani, kajti opičji nagon ali polne jajce pač silijo moške v razna copatarska podrejanja. No nekatere tudi neoprane gate.
Razlike med vezanimi in “srečno” samskimi pa ni. Oboji so cucki, odvisni od ženske tamale, samo način kako pridejo do nje je drugačen. Vezani z raznimi gospodinjskimi opravili, prilagajanji, denarjem ,… , “srečno” samski pa za različnimi na internetu naučenimi pick up stavki, denarjem, tečnarjenjem, moledovanjem, lažmi, pretvarjanjem,….
Veznani filajo “samo” eno lukno in jo lahko imajo na voljo vsaki dan ali pa tudi večkrat na dan, odvisno kako so bili pridni čez dan. “Srečno” samski pa lahko filajo eno ali več lukenj, pač odvisno kako so uspešni pri one night standih, pri razočaranih vezanih ženskah, pri svojih lažeh oziroma njihov uspeh je lahko tudi odvisen od količine posedovanega denarja, zunanjega izgleda in velikosti orodja.
Če potegnemo črto pa so oboji cucki, ki se borijo za isti cilj.

@ Bernabas Collins

Cilj je mogoče res isti, torej priti do seksa čim prej, samo nekateri se bodo matrali za to tudi po več mesecev, let. Iz tega pa lahko potem potegnemo vn nov sklep, ki se glasi, tisti, ki se bolj matrajo priti do seksa, jim bo le ta več pomenil, kot tistim, ki do tega pridejo z lahkoto. V tem primeru so večji cucki prvi, saj so se nekateri sposobni dobesedno poniževat pred žensko, nekateri jih celo primerjajo s kraljicami, češ vse je odvisno od nje, če bo ona hotela bova seksala, če ne pa nič, bom pa jutri še enkrat poskusil, morda se me usmili.

Saj ni bistvenih razlik ste približno vsi tam, nabildani mišelinkoti s puranjimi možgani in florescentno rdečim v luft frlečim se perjem, pa kot pravim me ne moti, bodite to kar ste, takih praznoglavih v moji družbi ni,….samo ti odpiraš neskladne teme in sam sebe demantiraš, hočeš eno, govoriš drugo in delaš tretje, ti se odloči kaj hočeš, mene pa malo morgen briga koliko jih boš še povaljal, si premalo kvaliteten, da bi se s čim drugim, bolj pravega moškega vrednim pohvalil.

Na koncu ja pa ti ostane samo še kukuruz, tisti pravi, druzga bolj malo…cccc[/quote]
Hahahaha… Vec kot ocitno je, da sem ti stopil na zulj. Si se nasel v opisu tipicnega moskega? 🙂

Razlika v najinima intelektoma pa se vidi ze v tem, da se na moje argumete (na temo) znas odzvati le z ad-hominem napadom. Pa se za to si moras najprej prirediti sliko o meni. Komedija. Sedaj sem ze praznoglavi misicnjak, lol, z vecimi osebnostmi, ki kar nekaj odpira nove teme in sam sebi replicira, lol. A tako si ti predstavljas uspesne playboy-e, lol??? Aja, ce kaj “povaljam” ali ne, se se ne mores odlociti. 🙂

Misko, zal mi nisi niti do kolen. Gledam te, kako se repencis kot en razkurjeni misek, jezen na leva, ker je razlozil, da desetletja masturbacije, potem pa osebno sluzabnistvo “izbranki”, ce imas “sreco”!, da do tega sploh prides, ni ravno nek ideal, ki ga vsi sanjamo. Eni zivimo tisto kar ti ponoci sanjas. 😉 Ti pa kar dalje v ihti…. ti, ti, grdi lev, butasti misicnjak, lol.

Problem današnjih žensk je, da so še vedno ne glede na pridobljeno izobrazbo v duši gospodinje in matere. Ne premorejo miselnega preskoka, da so za svojo srečo odgovorne same. Njihova miselnost glede moškega spola pa je še iz pradavnine in nikakor ne morejo razumeti, da takšnih moških, ki jih iščejo ni več, niti ni potrebe po njih. Največji paradoks je pa to, da kljub koreniti spremebi ženske zadnji nekaj let ne uvidijo, da je spremembo doživel tudi moški.
Če tudi pogledamo delež glede na izobrazbo vidimo, da je večina žensk družboslovk, kar pomeni, da so razne prelagačice papirjev, excelo drkačice, učiteljice, vzgojiteljice, … skratka počnejo to kar so v prejšnih časih, kjer so doma urejale moževo papirologijo, gospodinjile in vgajale otroke.
Zelo malo pa jih dela na razvoju, znanosti, napredku tu še vedno dominirajo moški. Pa ne mislim raznega papiroprelagaškega napredka v javni upravi, ampak na firme in izdelke, ki spreminjajo naš svet.
Tudi njihova splošna razgledanost ponavadi temelji na raznih reklamah in revijah.
Torej kaj so točno pridobile ženske razen napiflanih diplom in slabo plačanih služb ?
Svobodo, ki pa jih drago stane.
Po drugi strani pa se je razvila generacija pezdetov in maminih sinkov, ki bi imeli več žensk ampak te bi jih morale streči od spredaj in od zadaj. Hordo pofukljev z na leasing kupljenimi preplačanimi plehom in nikakeršnimi ambicijami razen zastonjskega sexa s čim večjim številom naivnic. Skratka “srečno” samski, ki pa skoraj vsako minuto mislijo na ženske, čeprav jih kao ne potrebujejo.
Bog ne daj, da zanosijo, tile mamini sinki poberejo šila in kopita hitreje, kot če bi bežali pred točo metkov. Država pa tudi na pomaga samohranilkam s tem, ko bi takšne “jebače” usekala z 2000€/mesec na zapuščenega otroka. Res pa je, da se bo VEDNO našla naivnica, ki bo vzela takšnega jebača pod svoje okrilje ne glede na prejšno število zapuščenih otrok.
Za kaj točno pa bi se morale ženske potrudit? Moderne ženske iščejo izumrle dinozavre (tradicionalne moške) v modernem in razvitem svetu. V bistvu se le vrtijo v neskončem krogu kratkotrajnega veselja in večkratnega razočaranja.
Dokler ne bodo po “pameti” na moški ravni bodo skoraj vedno potegnile krajši konec.

Kakšna veza pa je to ? Na čem temelji ?

Petelinje perje se pošteno vrtinči po teh straneh, babjih odgovorov na uvodno vprašanje pa še vedno nismo dočakali. Oglasilo se je sicer nekaj popadljivih vran, tečnih po uradni dolžnosti, prisotnih samo toliko, da pokritizirajo moško sekcijo tukaj. Ampak je vseeno pomenljivo. Večina povprečno moderniziranih babnic srednjih let pač ne ve, kaj pravzaprav hoče in išče. Zato se niti ne oglašajo v temi…po nepotrebnem. Cenim to. Tiste, bolj napadalne, pa se vidijo v vlogi zapriseženih kritičark tuje (moške) angažiranosti. Ko jih berem tukaj, se mi brez napora prikažejo prizori njihovih partnerskih razmerij. Pravzaprav gre bolj za eno samo univerzalno podobo slovenskega obupa v dvoje: copatarji podložni in zavzeti v izpolnjevanju zahtev, one pa sicer generalno pasivne, zato pa neusmiljene in zagnane v krtiziranju njihovega truda. Toliko so se pa le pripravljene žrtvovati…

Lepo si to steoretiziral, mr. Collins. Danasnje zenske so kaksne pac so. Saj se strinjam z napisanim. Ampak, s strani moskega “joj si ga joj…” ni resitev. So what are you going to do about it?

Vidis, tudi jaz sem ze prisel do podobnih zakljuckov. In? Preprosto. In prakticno. Svoje obnasanje sem prilagodil “muham” modernih zensk. Kot “alternativec” bom obsojan s strani sirse publike. Znano. Pac, cena, ki jo placam za bogato spolno in ljubezensko zivljenje.

Ne skodi pa, ce razsirim repliko Sadnega na tvoj uvodni post. Ze res, da v grobem ni razlke med samskimi in vezanimi; vecina si nas zeli zenske. Vedi pa, da je ogromna razlika med Charlie Sheen-om in povprecnim nepotesenim (porocenim ali ne) fukfehtarjem. Ze meni je vecji problem znebiti se zenske, kot pa jo “najti”. 🙂

Za boldano si zasluzis ze kar Pulitzer award. 🙂

Kakšna veza pa je to ? Na čem temelji ?[/quote]

Recimo da na čustvih, povezanosti, kompatibilnosti, skladnosti…. ah ja seveda, tudi na bolj ali manj podobnih željah v seksu.

Saj to je že splošno znano a ne. Za tiso kar se moramo bolj potrudti tudi potem bolj cenimo, kot tisto kar nam je podarjeno.
Pač stopnja copatarstva je odvisna od samozavesti tipa in njegove potrebnosti. Copate pa najdemo med samskimi in poročenimi.

Ko je že govora o sicer na splošno precej precenjenem seksu: a ima kdo osebno izkušnjo, da je seks s trolo, ki okrog tega kar naprej nekaj komplicira, zavlačuje in se pusti nagovarjat, kakšna izredna lekcija? Mislim, v pozitivnem smislu? Kolikor je meni znano, se s takimi babetinami ne splača ukvarjat. Verjamem, da pomeni fehtarju na robu obupa tudi to neko zadoščenje, ker revež pač v življenju ni bil deležen še ničesar na nivoju, ampak dec z vsaj povprečnimi izkustvi, se ne bo ukvarjal s tepko, ki smatra fuk za nekakšno nagrado tipu, če je res poslušen. To, da smatra kavs za nagrado tretji osebi, vodi s časom samo v prepričanje, da se ona s tem pravzaprav žrtvuje. To pa prinese s sabo še marsikaj morbidnega, česar si ne želite doživet. Pa kdo si tako želi v postelji? Posteljo omenjam zato, ker taka svojo nago rit dedcu zagotovo ne bo ponudila, pravzaprav žrtvovala, na kuhinjski mizi ali bognedaj za grmovjem mestnega parka na brzino. Laziti za zavrto žensko cele tedne v pričakovanju flodra ni samo poniževalno do sebe, ampak enostavno neekonomična zabloda. Nekaj podobnega kot zgraditi največji in najbolj razkošen parnik na svetu, da se ta na prvi vožnji pred ciljem zaleti v ledeno goro in potone. Sicer ni rečeno, da se tista, ki se po sicer nekaj malega obveznega babjega sprenevedanja kmalu spozabi lažne morale, izkaže za ravno nek presežek v teh zadevah, ampak slabše odrezat od neke dolgočasne cince polne izgovorov, se enostavno ne more. Nobena nima manj talenta kot tista, ki nekaj zavlačuje v tri krasne in ji ne zmanjka trapastih razlogov za to. Ko pri tovrstni končno prideš do prvega klavrnega fuka, še nisi niti slučajno prišel do dna. Vsak morebitni naslednji fuk bo še toliko slabši…

Jaz pa sem mislila, da so ženske, ki so največje trdnjave, najbolj cenjene v moških očeh. A ni več tako????
Sicer pa je Boom zgoraj napisal, na čem naj bi temeljila dobra zveza. Če bi vsi tako razmišljali, se tu ne bi imeli o čem pogovarjati…

Ja če si že na cel kup takih naletel in imaš bolj slabe izkušnje z njimi, potem ne, ni več tako. Bi se upal trditi, da so ti te trdnjave še najbolj zanimive na začetku, ko prvič vstopiš v ta svet, kasneje pa začnejo zgubivat na vrednosti. Zelo hitro ugotoviš, da nobena ženska ni tok posebna, da bi se splačalo zaradi nje razbijat glavo celo življenje. Za vsako se da najdt primerno zamenjavo, pa naj bo še tako dobra.

Če moraš iskat zamenjavo, potem že ni tako dobra. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ni bistvenih razlik ste približno vsi tam, nabildani mišelinkoti s puranjimi možgani in florescentno rdečim v luft frlečim se perjem, pa kot pravim me ne moti, bodite to kar ste, takih praznoglavih v moji družbi ni,….samo ti odpiraš neskladne teme in sam sebe demantiraš, hočeš eno, govoriš drugo in delaš tretje, ti se odloči kaj hočeš, mene pa malo morgen briga koliko jih boš še povaljal, si premalo kvaliteten, da bi se s čim drugim, bolj pravega moškega vrednim pohvalil.

Na koncu ja pa ti ostane samo še kukuruz, tisti pravi, druzga bolj malo…cccc[/quote]
Hahahaha… Vec kot ocitno je, da sem ti stopil na zulj. Si se nasel v opisu tipicnega moskega? 🙂

Razlika v najinima intelektoma pa se vidi ze v tem, da se na moje argumete (na temo) znas odzvati le z ad-hominem napadom. Pa se za to si moras najprej prirediti sliko o meni. Komedija. Sedaj sem ze praznoglavi misicnjak, lol, z vecimi osebnostmi, ki kar nekaj odpira nove teme in sam sebi replicira, lol. A tako si ti predstavljas uspesne playboy-e, lol??? Aja, ce kaj “povaljam” ali ne, se se ne mores odlociti. 🙂

Misko, zal mi nisi niti do kolen. Gledam te, kako se repencis kot en razkurjeni misek, jezen na leva, ker je razlozil, da desetletja masturbacije, potem pa osebno sluzabnistvo “izbranki”, ce imas “sreco”!, da do tega sploh prides, ni ravno nek ideal, ki ga vsi sanjamo. Eni zivimo tisto kar ti ponoci sanjas. 😉 Ti pa kar dalje v ihti…. ti, ti, grdi lev, butasti misicnjak, lol.[/quote]Glej Dater, si popolnoma mimo s tvojimi domnevami, me niti malo ne daje ihta in grozen intelekt te je ja, če si to prepoznal://
Še enkrat ti rečem, me malo morgen briga zate, samo smešni se mi zdite eni, ki nimate popolnoma razčiščenih zadev pri sebi, pa ne vzemi zopet tega kot sol na tvoje lastne rane.
Žalostno vas je poslušati eno in isto javkanje, kako ste nestrpni do žensk oz. jih imate samo za sredstvo za zadovoljitev svojih spolnih potreb.
Če bi bil pravi moški, ne pa en razvajen fantič, mamin sinček, ki so mu na krožniku celo življenje prinašali, bi sedaj govoril drugačne, moškega vredne zadeve, ne pa take floskule, ki jih mimogrede prodajaš lahko samo svojim somišljenikom, ki ti bodo celo slepo sledili obljubljajoč jim harem:))
To kdo komu pride do kolen, se niti ne mislim primerjat s tabo, ker imam drugačne cilje kot ti, se niti tu javno ne mislim hvalit in nimam nobene potrebe po tem, se nekemu bleferju dokazovat, da mi ne boš še fovš ali pa mi boš napisal da se hvalim pa ne vem kaj še….to kar imam jaz, ne boš ti niti povohal, verjemi.
Glej dečko mamin, odrasti, pa povej kaj moškega…..nauči se spoštovati žensko, ne pa jih obravnavat kot sredstvo za dosego naslade, ker to veš, ni zdravo.

SkromniT, ostani skromen, pedinaj svojo kraljico, ce jo imas, in zate bo vse bo prav.
Samo to svojo domisljijo pa moras malo skalibrirati. Kar naprej mimo streljas… lol

Meni je prav:)
Bom svojo domišljijo že drugje uporabil:))
In, je padla kakšna trofeja?:)) Kakšen vreden skalp?:)

Hej, skromni, imas tudi Clooney-u isto za povedati? Nikakor da se (spet) ne poroci? Ziher je razvajen mamin sincek, ki si mu celko zivljenje ti vse na kroznik prinesu, a ne? lol http://en.wikipedia.org/wiki/George_Clooney

Ne , on se bo ziher še poročil, bo pa tudi spisal pogodbo, ki predvideva denarno kazen v primeru nespoštovanja le-te….šovbiznis…kar naj, mu prav nič ne zavidam, ni vse zlato kar se sveti….itak da je razvajen(če vzamemo razvado kot tak način življenja), saj je lahko:))
A si ti prepričan da njemu nič ne manjka?

And here we go again. Zate je svet samo črno bel, če imaš eno žensko in si z njo ustvariš družino si že avtomatično odrasel, če si pa samski in porivaš vse kar ti pride nasproti si pa razvajen smrkavec, ki se še išče. Mamin sinček je še posebej zabavna opazka, še posebej za nekoga, ki ne živi pri materi, ki ima reden šiht in se je sposoben preživljati sam. Me sploh ne čudi, da si si izbral vzdevek “skromni”, skromni itak nikamor ne prilezejo v lajfu, ostanejo na isti točki, saj so že tako zadovoljni s tem kar imajo.

Ja kaj pa preostane drugega moškim, neveščim dobiti žensko bodisi za seks, bodisi za resno zvezo, kot da same sebe prepričujejo, da so vsi, ki živijo drugačen življenjski slog, neresni mamini sinčki, ki so dobili vse podarjeno…Potrebno je uspešnejše od sebe diskreditirati in svoj lasten trpeč način večnega čakanja poskusiti ustoličiti kot edini kredibilen. Takšen večni čakalec kakopak komaj čaka, da mu “ena pride nasproti”, da se bo lahko pretegnil od prilagajanja. Tiste, ki jih dojema kot uspešnejše konkurente, bo zato prvo poskusil prepričati, da je njegov način pravi, njihov pa napačen. Ko to ne bo uspelo, pride na vrsto zmerjanje in nato bahanje z lastnimi dosežki, ki jih pa nikakor ni. Ženskam na forumu bo takšen kritik moških nonšalantnežev izpadel simpatičen, ampak ne tako, da bi imele kaj z njim. Dobil bo nekaj vljudnostnih puhlic, da je “fant na mestu”, ali kaj podobnega. Kemije bo kar nekako zmanjkalo, oz., v praksi bodo ženske kemijo še naprej doživljale ob takih, kakršne na forumih skupaj s t.i. pridnimi fanti kritizirajo. Sem in tja bo nastal kakšen online parček iz dveh, ki sta dovolj dolgo drug drugega čakala na kakšni strani za zmenke. Tipi, nevešči osvajanja žensk, bodo to jemali kot kronski dokaz zmage “dobrega nad zlim”, obenem pa bentili, zakaj se njim ne zgodi kaj takega. Nonšalantneži bodo tam zunaj, kjer poteka življenje, še naprej pobirali najlepše sadove ženskega rodu.In svet se bo vrtel naprej, po ustaljenih tirnicah..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

SS, Sadni&Spider, bodita pridna no, vama bom uha navil:)))

Meni se samo zdi zanimivo, kako nas vi tradicionalisti ves čas kritizirate zaradi našega življenjskega sloga, potem pa nam pravite, da posplošujemo stvari in da nasedamo medijskemu pompu, tako kot mi je včeraj razlagal Matjazko. Ravno vi vse to počnete. Takšnih moških, kot smo mi je izredno malo, večina je tradicionalistov, oziroma zasledovalcev, ki niso sposobni razmišljati s svojo glavo. Dejstvo je, da je večina folka retardov, ogromno ljudi je takšnih, ki si ne upajo povedati svojega mnenja in bodo raje samega sebe prepričali, da to kar počne večina je edina pravilna izbira. Hehe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close