Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Sadni, že velikokrat vam je bilo povedano, da nihče nikogar v nič ne prepričuje, vsak ampak čisto vsak lahko in ima pravico živet tako kot si sam želi in tako kot si bo postlal tako bo živel tu ni druge filozofije.
Zanimivo je to, da se vi počutite veliko bolj ogroženi, ker ste v tej bitki sami, naslonite se lahko le na svoje somišljenike in se hvalite s svojimi trofejami. Samo kaj je tu tako pompoznega, kaj je tu presežnega, da si vsakič z drugo. Če mislite da ste tu naredili nek presežek, se krepko motite, pokaže le to, da ste navadne mimoze, ki potrebujejo le to.
Problem ni v nas tradicionalistih, mi smo z našimi življenji zadovoljni in zelo motiš se, ko misliš da ne moremo svojega mnenja uveljavljat, še več, celo delimo si ga z našo žensko. In na tej točki, ko je že govora o tem, koliko so se ženske pripravljene potrudit……Sodobna ženska ni ženska, ki bi kimala mulcem, sodobna ženska ima vse lastnosti tradicionalne ženske in je samostojna in s svojo vizijo in pogledom na svet in noče bit ujeta v vezi z moškim, poleg tistih osnovnih rutinskih opravil potrebuje ob sebi moškega, ki jo izpopolni, ki preseka dnevno rutino in najmanj kar rabi je copatarja, so pa tudi taki ja, verjamam, samo ne dajajte vse v isti koš, ker tako pač ne gre.
Naloga moškega pa je, da če naleti na tako žensko, da si prideta nasproti in se dobita na sredini, tako ni nihče od njiju za nič prikrajšan,ampak le vsak dopolni svoj manjko, če se lahko tako izrazim.

Večkrat omenjate, da vas ženske poskušajo spremenit in da vas to moti….že vidijo možnost, da nekaj ne štima in vas bi rade spremenile ne vem kaj bi drugega rekel.
Ko ženska ob sebi začuti pravega moškega, ji na kraj pameti ne pade, da bi ga poskušala spremenit in se je pripravljena zanj potrudit, verjemite dečkoti.

Dokler bo nekdo mislil, da je posledica spoštovanja podrejanje in odrekanje svobodi, tako dolgo ne bo nobene volje po učenju spoštovanja.
Kdor spoštovanje žensk povezuje z izkoriščanjem, tisti enostavno ne more shajati z žensko.
Pravzaprav je žrtev, zaradi česar se to prepričanje (izkušnja) potem projicira v tradicionalne odnose.

Za tiste, ki menijo, da ste ženske izkoriščevalke in uničevalke moške energije, sigurno ne. 🙂

Skromni, tile SDSovci (SadniDaterSpider) pojma nimajo o ženskah. Tudi o tistih za eno noč ne. To so pač eni razvajeni petelinčki, ki se šopirjo in kokodakajo tu gor. Aja pa Matkič spada tudi zraven.
Saj menda ne misliš, da bi res katera marala take tipčke samovšečne? Mogoče kaka avšika tam iz srednje šole, ki še nima ravno veliko pameti.

Še en mesec nazaj si tu jokal, da so taki, kot sem jaz krivi, da tebe nobena ne povoha, zdaj boš pa tu lagal. Ma komu na čast, ne vidiš, da si smešen?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Misliš, da se sami tega zavedajo? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za tebe bi bil pa skrajni čas, da si končno poiščeš moškega po svojih merilih, namesto da šinfaš tiste, ki niso po tvojih merilih. Če jaz ne maram čuftov, se ne zgražam dnevno, da čufti nuiso dobri, ampak pojem to, kar mi je všeč.

Če bi to bilo res, potem ne bi uporabljal izrazov, kot so copatar in podobno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Skromni, s tem postom si samo dokazal, da ne znaš sprejemat življenja drugačemislečih. Če bi ti bilo vseeno ne bi niti tako vstrajno poudarjal kar se tebi zdi prav in kaj ne. Samo tiho bodi, ker dobro vem kaj želiš povedat in ne nismo vsi mamini sinčki, tako da odnehaj, zadrži to glupo mnenje zase, ker posplošuješ zadeve. Jaz sem eden izmed redkih na tem forumu, ki nisem ne na eni, ne na drugi strani, tako da bi prosil, da me nehaš primerjat z Daterjem, Spiderjem, Matkićem, s komerkoli že. Hvala.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zdaj si pa našel primerjavo Makro online. daj razmisli malo, preden besno repliciraš. Si ti mogoče homoseksualen? Zakaj te tako boli, če te imam jaz za copatarja? In v čem naj bi moje omenjanje copatarjev spadalo v prispodobo s hrano? Zaenkrat sem heteroseksualen, torej ne maram nobene vrste moških, ti Marko skače..

Mene ne boli Spider. Samo hočem ti povedat, da drugim očitaš nekaj, kar sam počneš, hkrati pa trdiš da tega ne počneš. Ti “mrežo plete”. :))
Veliko imaš povedat o čuftih, veliko. :)) Pa saj mene to ne moti, jaz tudi govorim o stvareh, ki jih ne maram. 🙂 To še ne pomeni, da nimam stvari, ki jih maram.

Marko še enkrat: ti nikakor nisi “čufti” v tej zgodbi. Meni biti všeč ženske, razumeš zdaj, moram pisat indijansko?

da s vam le da prepričevati prepričane,…vsakdo ki zna presojati z zrnom soli ve, da stvari niso nikoli takšne kot jih nekdo za vsako ceno želi predstaviti,…spider drugim očita ravno to kar sam počne..kar je karakterna lastnost brezhrbteničarjev, copatarjev in osamljenih drkačev….

tebi že biti všeč ženske, ampak pocahontas tebe ne šljiviti, tebe šljiviti le kaka star sqvo, kjer njen čifot na bojnem pohodu pa njen malo dolgčas pa rabi malo pseto za igrati

Saj ni važno, če se jaz čufti ali ne, tega nisem niti napisal, niti namigoval. Pravim, da imaš veliko povedat o čuftih, kljub temu, da jih ne maraš. Ahjajaj si priznal, da ti tega ne počneš, jaz pa ti ravno kažem, da točno to počneš. Saj imaš vedno toliko za povedat o zvezah, tradicionalistih, o ženskah ki so za resne zveze itn, čeprav daješ vtis, da jih ne maraš.

Samo še ti si manjkal, Marko 2. Kako kaj v cerkvi, bil pri spovedi?..Kar glumi razumevanje do žensk, do anslednjič, ko se boš med vrsticami spet razjokal, d ajih ne razumeš, ali pa se boš navduševal nad kakšnim “vročim videom”..

bova kar midva opravila spoved, ampak tokrat ne lagati spider, da te ne kaznuje Vsemogočni z impotenco…aja, ne moreš 2x bit enako kaznovan))

Pajki, eno samo jamranje te je. V tisoč temah eno in isto nabijaš. Kaj nimaš privat življenja, da moraš ves čas MONovcem dopovedovat kako si ti oh in sploh super in kako so drugi oh in sploh copatarji?
Pejdi kdaj v lajf, da ne boš tako obupano zagrenjen.

pa to njegovo jamranje ni nič v primerjavi z jamranjem ko ga ena z neta ni šlivila pet posto….že takrat se je skoraj sesul, pa se je šlo za virtualo, v reali si sigurno vse dlake z telesa populi, v jok pa na drevo))

Največji čudaki na tem forumu so tisti, ki morajo vsak dan najmanj desetkrat poudarit kako zelo so srečni v svoji zvezi. Tak človek ne bi toliko časa zapravil na forumu, da bi nekemu maminemu sinčku, vsak dan, vsako uro, vsako minuto, posebej razlagal zakaj bi ta moral začeti živeti drugače. Ne ujema se to.

Glej cerkvenjak. Jaz za razliko od tebe pijem le izjemoma, nikoli do daske. Res si patetičen, ko kar naprej pišeš domneve o mojem življenju, meni pa očitaš prav to, čeprav o nikomer od vas ne pišem nič, dokler se ne vtaknete vame. Ker mam v podpisu nekaj od Bukowskega, v svoji naivni krščanski preprostosti sklepaš, da je on moj vzornik. Jaz sem za razliko od tebe, ki si mentalno ostal na nivoju biblije, prebral marsikaj. Zato me ne more tukaj vozit en spreobrnjenec. Mogoče lahko naserješ tukaj kakšno obupanko in ji postaneš zanimiv. To je pa v bistvu tudi cilj tvojega osladnega besedovanja tukaj in vpikovanja v druge moške uporabnike.

S kom jaz tu razpravljam v bistvu, z enim, ki verjame v nekega tipa, da je vstal s križa in šel v nebesa. Ojej.

še bolj bizarno izpade ko ti skoz dopoveduješ kako si zadovoljen s svojim življenjem,….le čemu taka potreba prepričevati neznance? verjetno zato ker znanci poznajo resnico…veš zate in za razne pajke še kako velja….enega človeka lahko varaš ves čas, vse nekaj časa…ne moreš pa vseh ves čas…..najhuje pa je ko taki pacienti varajo sebe….

Takih ljudi sploh na forumih ni. Samo Sadni, morš razumet naše zdolgočasence, če 1000-krat na dan ponovijo, kako so srečni, bodo mogočezačeli smai sebi verjeti.:)))))

Nekateri verjamejo v horoskop, nekateri verjamejo v usodo, nekateri verjamejo v karmo, nekateri verjamejo v posmrtno življenje, nekateri verjamejo v boga,…Vsem je pa nekaj skupnega, retardirani so.

Metka84 aka aka 1000 drugih nickov, ta nasvet upoštevaj predvsem sama. Namesto, da se zgražaš nad “moško ponudbo tukaj”, na navadnem čveku, mater, ena, ki si na čveku išče moškega, mi bo srala o življenju, tega svet ni videl..

Še en mesec nazaj si tu jokal, da so taki, kot sem jaz krivi, da tebe nobena ne povoha, zdaj boš pa tu lagal. Ma komu na čast, ne vidiš, da si smešen?[/quote]Zelo dobro obračaš besede, se ne bom spuščal na tvoj nivo in ti bom rekel samo, da se j tisto navezovalo na drugačen kontekst, ki si ga obračaš sebi v prid, pa nič kaj prida ni zgledalo, ko mi je jokcala in se po glavi tolkla kakšno napako je naredila, ko se je mimogrede enkrat samkrat z enim podobnim idio.t.om zapletla in kaj bi vse naredila, da bi popravila….žal ne odpuščam takih stvari…..Spider, jaz ne lažem, nimam potrebe po tem, živim polno življenje v vsaki situaciji in se zlahka prilagodim vsaki situaciji in ja, mi je pomembno imeti ob sebi žensko in sem vesel da jo imam.
Ti pa lepo uživaj še naprej in ne bit tako zagrenjen, če jih imaš toliko, bi moral bit nadvse zadovoljen ne pa taka tečnoba:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close