Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?
hahahahahahaZadnja mi je tebe prepričevat, dovolj mi je, da to živim. In verjemi ali ne, to je tvoj problem, me niti ne briga, samo s tem daješ zopet eno sliko o sebi, to je, da težko verjameš, torej dvomiš, potemtakem dvomiš tudi v svoj način bivanja, ali pač?
Dobiš tisto, kar posreduješ, še enkrat ti bom rekel nimam nič proti tebi in prav si se poimenoval, samski cinik, to ostani pa bo vse kul, najboljša obramba pa je in vedno bo napad, tako deluješ, posledično isto dobiš vrnjeno a tvoj ponos trpi, ker resnice pa ne preneseš.
Sadni, sploh ni pomembno, kdo je prvi zašel offtopic. Point je v tem, kdo se neprestano pritožuje, da gredo teme offtopic. In to ste tisti, ki prav tako sodelujete v tem oftopiciranju. Jaz grem včasih oftopic, vendar se ne pritožujem, da to delajo drugi, ker se zavedam, da je to čvek in se zavedam, da sam pripomorem k temu. Eni pa to opazko uporabljajte kot “izhod v sili”, hkrati pa se ne zavedate/priznavate, da sodelujete v tem.
Zadovoljen? 😉
Spider, koga pa ti prepričuješ, da Skromni prepričuje sebe? :)) Saj vsi govorimo ves čas o lastnih prepričanjih, izkušnjah, logično da smo na nek način prepričani o njih. Tako kot imaš ti svoja prepričanja, ki temeljijo na tvojih izkušnjah, tako jih ima vsak drug.
Sori model, jaz nikogar tukaj ne prepričujem, kako sem srečen in da mi nič ne manjka. Zato med mano in tabo ni enačaja. Jaz se zavedam svoje mahnosti, svojih napak, svojih hotenj, svoje radovednosti, svoje nekonsistentnosti, svojih nihanj.
Za razliko od vas kao popolnih, pridnih, ekstra zadovoljnih s svojim življenjem, visite pa tu gor vedno, tudi ko sem jaz recimo zvečer zunaj na pijači.
Mene ne rabiš prepričevat, da nikogar ne prepričuješ. Sebi pa to tako ne delaš, praviš. Zakaj torej to pišeš?
Fotrov sine odpre temo..
Tipi se skljuvamo..
Smiselnega in razdelanega odgovora z ženske strani na to temo pa še vedno nismo dočakali..
Zajedljive žalitve sluzavcev, ki se tukaj trudijo delat vtis na ženske, pa niti v tem niso kaj dost uspešni, ne štejejo.
Fotrov sine:ženske 1:0…še vedno
Tudi mene čudi, da se ženske skoraj niso oglasile – to je zaskrbljujoče. Jaz bi napisala kaj o tem, a žal imam za sabo zavožen zakon, kar jasno kaže, da se nisem potrudila ne pri izbiri in ne v vseh 21-tih letih zakona. Taki res ne moremo pisati o tem, kako smo se trudili.
Zdaj pa se trudim samo še zase. Za lepe trenutke za palačo spominov:)))) (to ni moje, se pa dobro sliši, a ne?????
Tudi mene čudi, da se ženske skoraj niso oglasile – to je zaskrbljujoče. Jaz bi napisala kaj o tem, a žal imam za sabo zavožen zakon, kar jasno kaže, da se nisem potrudila ne pri izbiri in ne v vseh 21-tih letih zakona. Taki res ne moremo pisati o tem, kako smo se trudili.
Zdaj pa se trudim samo še zase. Za lepe trenutke za palačo spominov:)))) (to ni moje, se pa dobro sliši, a ne?????[/quote]
Draga gupi,
naj se opravičim zaradi izostanka pri tej temi in sicer iz povsem preprostega razloga in ta je, da se ne čutim nagovorjeno, saj kolikor sem jaz uspela razumeti Fotrovega sina, sprašuje bolj samske ženske (in ne tiste z daljšim partnerskim stažem), med tiste druge, istospolne, pa tudi ne spadam in resnično ne vem kako gre to pri njih.
Lp Marg
vse je enostavno … samske ženske sploh ne veste kaj termin ” potruditi se ” pomeni. Če bi to vedele nebi bile samske.
Ja, tudi moški se potrudimo za ženske. brez občutka, da se “potrudimo”. ker Ženskam v partnerstvu/zakoni mnogo “pripada” — zato smo skupaj.
Madona Sadni, ti si pa neosvoljiva trdnjava. 🙂 Kar naprej te osvajajo neki čudni “tipi”.
Zdaj pa se trudim samo še zase. Za lepe trenutke za palačo spominov:)))) (to ni moje, se pa dobro sliši, a ne?????[/quote]
Draga gupi,
naj se opravičim zaradi izostanka pri tej temi in sicer iz povsem preprostega razloga in ta je, da se ne čutim nagovorjeno, saj kolikor sem jaz uspela razumeti Fotrovega sina, sprašuje bolj samske ženske (in ne tiste z daljšim partnerskim stažem), med tiste druge, istospolne, pa tudi ne spadam in resnično ne vem kako gre to pri njih.
Lp Marg[/quote]
Ne, ne, ti kar napiši, kako se trudiš zdaj, v tem trenutku, saj vidiš, da jih zanima. Drugače bo še zgledalo, da se sploh ne trudiš.:)
Mene on spominja na zelo zapleten algebrski ulomek, ki se ga težko množi, deli, ne moreš ga ne razširit, ne pokrajšat,… skratka, dolgo bi se bilo treba ubadati z njim, da bi naposled prišel do lepega rezultata.
Tudi to, kar napiše, zelo lepo zveni, ampak to njegovo filozofiranje je podobno sedenju na gugalniku. Saj se premikaš, ampak ne prideš nikamor. Vse skupaj je zelo zamudno, če mene vprašaš…
Se pa v eni točki strinjam z njim: V življenju se je treba otresti klišejev, poslati vse k vragu in si dovoliti pogum resnično aktivnega odločanja in samoinciativnega vodenja lastnega življenja. Ampak, seveda, zato je potreben karakter.
Forum je zaprt za komentiranje.