Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?

In po čem vidiš, da tega ne razumem? Mi bi rad povedal, da ti govoriš o objektivni, jaz pa o subjektivni realnosti? Potem nimava več kaj debatirat, če tako misliš, saj imaš ti veliko boljši pogled. Kot bog? :))

Režiš se lastnemu nerazumevanju. Samo, da ne bo potem spet kdo rekel, da nisem zabaven. :))
Saj me ni poznala od prej. Spoznala me je sedaj in me sprejema takšnega kot sem sedaj. O čem ti govoriš? Ne more me danes sprejeti takšnega kot sem bil 10 let nazaj, saj ne more potovat v preteklost. Lahko pa ji danes povem, kakšen sem bil. :))

Saj jaz govorim za nazaj in za sedaj. Ne morem vedet, kaj mi bo ustrezalo čez 10 let in tega nikjer ne pišem. Vem pa, kaj si želim in mislim, da vem, kako to izpolniti. To je pa prihodnost, ki je vedno negotova in zahteva nekaj “tveganja”.
Matkič, saj ti tud ne moreš vedet, če je tista, ki si jo včeraj “nategnil” bila najboljša v tistem trenutku, pa si jo vseeno. Zakaj? Zato, ker je bila najboljša, samo tu meni nekaj podtikaš, da ne morem vedet, kaj je zame najboljše. Jaz vem, če ti dvomiš, je to tvoj problem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No ja, meni se zdi RKC še najmanj kriva za materialno osamosvajanje žensk, saj se je dolga stoletja borila proti temu. Zadnje čase se je le malo obrnila v odnosu, saj je prav ženska idealen inkubator za produkcijo novih kristjanov. Z vsakim dobro osnovnim sredstvom pa je potrebno rokovati z občutkom in ga primerno vzdrževati, da ti bo služilo dobro in dolgo.

Drugače pa se mi z materialnim osamosvajanjem ženske ne zdi prav nič narobe. Prej nasprotno. Če je kolikor toliko normalna, vsaj veš, da ni to glavni razlog, da je sploh s teboj.

No ja, meni se zdi RKC še najmanj kriva za materialno osamosvajanje žensk, saj se je dolga stoletja borila proti temu. Zadnje čase se je le malo obrnila v odnosu, saj je prav ženska idealen inkubator za produkcijo novih kristjanov. Z vsakim dobro osnovnim sredstvom pa je potrebno rokovati z občutkom in ga primerno vzdrževati, da ti bo služilo dobro in dolgo.

Drugače pa se mi z materialnim osamosvajanjem ženske ne zdi prav nič narobe. Prej nasprotno. Če je kolikor toliko normalna, vsaj veš, da ni to glavni razlog, da je sploh s teboj.[/quote]

Veza vedno deluje na daj-dam oz dam-vzamem in moški so pač nekoč prinesli v zvezo denar in varnost (fizično) ženske pa svoje telo in lepoto in zato je ”funkcioniralo”. (nevemo ampak tak hudo kto danes pa verjamem da ni blo :D)

saj nisem rekel da je RKC kriva za materialno osamosvajanje? Kje sem to napisal… napisal sem da je RKC delno kriva za ”resno zvezo” kot si jo večina predstavlja (ženske) to pa je ”zvestoba do groba in večno ljubiti… to je izmišljotina RKCja ne pa praskupnosti še v rimskem cesarstvu in grških mestih (da ne govorimo o Egipčanih) so lahko moški imeli priležnice, konkubine, več žen…. itd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej želiš povedat, da ženska ne potrebuje več moškega, ker ima svoj denar in ne rabi zaščitnika, ki bi jo varoval pred napadom medveda ali volka :).

Seveda točno to govoriš… če rečeš da se ne prilagajaš ker ne ČUTIŠ da se prilagajaš je to subjektivna realnost/mišljenje/čutenje in kot tako ni relevantno v debati vseeno pa ga ti

Je pa res da je večinski problem človeštva ravno objektivni pogled na stvar ali debato.

ja saj to je ravno to….

Ko te je spoznala se nisi družil vsak dan tolko z njo kot danes (prvi dan) itd… torej te skoz spreminja… če bi se ”spremenil” nazaj na ENAK ritem kot prvi dan ko si jo spoznal bi verjetno začela jamrat…

to pa pač ni prava ljubezen 😉

Kje v spodnjem stavku je prikazana potencialna končnost ali potencialna končnost…. tvoj stavek izraža neskončnost

Recimo pravilno napisano in izraženo bi bilo

Ne se spet lagat in zavajat, če pa si ti tak mislil in tega nisi napisal pa ni moja krivda, ampak glede na kontinuirano napako pisanja pričakujem da je to pravilno napisano (s tvojega pogleda)

Ja če sem mel na izbiro samo 1 (v okviru časovnih in distančnih omejitev) potem je definitivno bila tudi če je objektivno 100% še boljša

to pa je razlika med objektivnim in subjektivnim ki je ti ne vidiš ali nočeš videt in konstantno mešaš objektivno z subjektivnim nezavedno celo zdaj vidim!

Ne ona je bila NAJBOLJŠA v tistem trenutku zaradi finančnih omejenosti, omejenosti distance, in izbire tisti TRENUTEK , ali uro ali 2…

Temu se reče SUBJEKTIVNA najboljša izbira

OBJEKTIVNA najboljša izbira pa je ko gledaš na stvar neomejeno, se pravi da si lahko s katerokoli, kjerkoli, kdajkoli. In ta je resnično najboljša.

In tu je tudi problem ženske NEDOUMLJIVOSTI.

Medtem ko jaz razumem da pač ne morem bit z OBJEKTIVNO NAJBOLJŠO PIČKO NA TEM PLANETU se zadovoljim z subjektivno, bi ženske ki tukaj pišejo rade imele ”objektivno” najbolšega a so preveč omejene (v lepoti, kešu, času) da bi ga lahko dobile oz. si jih taki moški ne želi in morajo vzeti SUBJEKTIVNO najbolšega ali pa še to ne.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A to so tvoje sanje ? 🙂
Za kaj takega pa dandanes tudi ni problem..Rabiš le veliko denarja, da si neka zvezda ali pa tako lep, da ti ženske padajo pred kolena…:)

Verjetno si takrat v tistih časih tudi ni vsak mogel privoščiti več žensk. To je bilo rezervirano za kakšne voditelje…..

Tudi meni se zdi, da teli naši “ponosni samci” niso tako zelo zadovolj(e)ni, kot nam želijo – iz posta v post, iz teme v temo – pokazat… Ali pa rek “Kdor je srečen, mu tega ni potrebno objavljati na oglasni deski.” velja samo za (citiram) tradicionalistke in copatarje?
Ko prebiram njihove poste, se mi venomer vsiljuje podoba moškega, ki se tolče po prsih, kar ga loči od Tarzana, pa je tale komad v ozadju…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če se pustiš izkoristit in zmanipulirat ja, potem je to tvoj problem, ker kot moški nisi dorasel taki ženski,…… a dobre babe, ki je tvoja, ki ma dobro teleščke pa še možgane povrh, pa ne bi v nedogled naskakoval, dokler leze in miga, kaj si peder?….
Zdaj boš ti eno vezo med moškim in žensko razvlekel na razpad cesarstev po potrebi še v kameno dobo…..očitno dinozavri še živijo in res je najbrž prav tako, da ti večno družbo dela sixpak, tista te res potrebuje in ti njo……..dajdajdaj poznam take ronaldote, nogometnjake, ki cele dni posedajo v gostilni, ko se debata širi iz kota do kota po betuli skozi prvi tretji petnajsti žluk, ko največ kar zmorete je kričati za kelnarco naj prinese še eno rundo, za kar je še zadovoljna, se vam celo nasmeje, ko ji prisolite kakšno žmohtno, da se pa še malo ob vas obregne vam je pa že vrhunec in potem mislite, da lahko zrukate vse bejbe sveta, vsaj 20.000…..cccccccc si predstavljam ja, po sixpaku ja in večletni natrenirani pijanarski kondiciji je orodje za kam, za v smeti ali pa sametišče sanj…..sanjarjenje o sposobnostih, ki bi jih rad izkusil, a jih zaradi kronične razvade nikdar ne boš….rad bi jih, ne veš pa kako????

In potem bi ti rad žensko, s katero bi se 1:1 usklajeval, če bi jo hotel partisočkrat zadovoljit, ma ni šans, da te je toliko v hlačah…ma te pravce govori komu drugemu…če že ostani vsaj pri tisti tvoji zadovoljni samskosti in fukfehtaj še naprej, z razočaranimi in seksualno nezadovoljenimi ženičkami kdo ti brani, samo ne govori če bi blo tako in tako, ker tudi če bi bilo tako, da bi si dobil pravo, tega nisi sposoben, ker pač tak si!!!

Verjamem, da so tudi taki samski, ki si nikoli ne želijo biti v resni vezi in da so vseeno resnično srečni. Samo tisti ne bodo napisali 1000 postov na MON in izjavljali kako so oh in sploh super in kako so srečni.
Tile naši Tarzani pa delujejo precej zagrenjeno.
Le od kje tako silna potreba svojo srečo tako pogosto objavljat na MONu? Da sebe prepričajo?

Seveda točno to govoriš… če rečeš da se ne prilagajaš ker ne ČUTIŠ da se prilagajaš je to subjektivna realnost/mišljenje/čutenje in kot tako ni relevantno v debati vseeno pa ga ti

Je pa res da je večinski problem človeštva ravno objektivni pogled na stvar ali debato. .[/quote]
Ljubi bog, s kom imam jaz opravka? :))
Se pravi Matkič, da ti ne živiš po svojih občutkih, ampak po nekih drugih občutkih, objektivnih, ki jih pa črpaš, od kod? Od pričakovanj drugih morda? Ali t ne živiš po svojih občutkih? Se pravi, da če se tebi zdi, da te ženska želi spremenit, to niso objektivni občutki, ampak tvoji subjektivni in tega v resnici sploh ni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si pomislil ti “veleum”, da sem morda jaz sam izrazil željo, da bi jo večkrat videl? Zgleda, da kaj takega še nisi doživel, da ti je to tako nepoznano.

Kje v spodnjem stavku je prikazana potencialna končnost ali potencialna končnost…. tvoj stavek izraža neskončnost

Recimo pravilno napisano in izraženo bi bilo

Ne se spet lagat in zavajat, če pa si ti tak mislil in tega nisi napisal pa ni moja krivda, ampak glede na kontinuirano napako pisanja pričakujem da je to pravilno napisano (s tvojega pogleda)[/quote]

Hahaha Matkič. Ti si faca. :)) Se pravi, “Eni najdemo celo tako kvalitetne, da lahko z njimi živimo” je zate opisovanje prihodnosti? Hitro nazaj v osnovno ponovit čase Matkič. 🙂
No zame bi bil pa opis prihodnost tak: “Eni najdemo celo tako kvalitetne, da bomo lahko z njimi mirno živeli do konca življenja”.
Madona, če tako dlakocepiš pri ženski… :/ [/quote]

Matkič, vedno imaš na izbiro več kot eno, samo malo moraš it naokrog pogledat. Ne bit tako len. Ti pa kar izbereš prvo, ki se ti je ponudila in potem meni to očitaš. Cccc. :)) Jaz nimam potrebe iskat druge. Tega pač ti ne moreš razumet, zato ker z nobeno nisi zadovoljen. Razumeš? Ne, saj tud ne moreš. :))

Ti želim, da najdeš tako. Upam, da obstaja. Jaz sem jo. :))

narobe… če je pri meni doma 1 ženska in hočem seksat čez 2 minuti pač nimam časa izbirat druge, torej to ne drži 😉

ampak v neomejnih okvirjih pa imam res vedno še kako drugo to pa je res in to je razlika med subjektivno izbiro (ki je omejena vedno!) in objektivno. objektivna izbira (ali karkoli) NI PODVRŽENA željam in potrebam ampak samo trezni logiki.

prosim poglej še 1x kdo piše v svojih postih da je srečen in ne potrebuje ničesar drugega v življenju (hint Marko ipd.)

jaz nisem nikjer napisal da sem skoz srečen in da nič ne rabim, jaz rabim POLNO stvari, samo tečne ženske ne rabim 😉

Itak da nebi… zakaj ne se vprašaš? Zato ker zdaj sanjam da bi nategno Jennifer Aniston ker mi je FUL FUL dobra, ampak po 1 letu bi pa sanjal kero drugo zato ker to pač sem… veš kako je to od uspeha do uspeha, tako kot v službi ne počivamo na stari ”slavi” (uspehih in dosežkih) tako se človek naveliča seksat skoz eno in isto… zakaj pa misliš da je tip prevaral Katy Perry… če mene danes vprašaš je nebi nikoli… ampak to je moje mišljenje zdaj, če pa bi jo mel možnost poseksat vsak dan pa bi se je po 1 letu verjetno naveličal in bi sanjal o (recimo) Kate beckinsale…

kapiš?

Sploh to ne rabiš 😉 dovolj je da znaš govorit pa da maš za par pijač in kaj podobnega 😉

Drugim lolekom ala ohjeje al kaj že je sploh nebom odpisoval ker je bv 😉

jebela, a mi res nihče ne zna razložit, kaj je to “resna zveza”?

Tud jaz nisem nikjer napisal, da sem skoz srečen in da rabim tečno žensko. Sem bil pa že večkrat “obsojen” s strani samskih, da sem zavaljen debeluhar, ki ženske še povohal ni in podobne stvari, ki koristijo očitno le tistemu, ki jih je podal. Ker pa laži o sebi težko poslušam, sem se odločil, da pač napišem o sebi vsaj nekaj resnice, da dobimo bolj OBJEKTIVEN pogled, ne le subjektiven. 😉 🙂 Saj razumeš a ne.

Zanimiva tema, pohvala avtorju, v bistvu mu moram priznati da ima prav. Ženske smo vse drugo pripravljene potrpeti in znamo in zmoremo toliko stvari same. Ko pride pa do tega, da iščemo nekega “ta pravega” bi pa res najraje, da nam v teglcu zraste:)
No, jaz se zadnje čase sicer trudim, ampak kot že vseskozi, vsak na katerega vržem oko že ima svojo žensko. Ampak tale, ki sem ga zdaj ogrela in on mene, je zagotovo vreden umazane borbe, pa sploh ne vem na podlagi česa, niti poznam ga ne dobro, ampak ko samo pomislim nanj, mi je uff, kar vroče… Ne me zdaj obsojati, morda pa ni srečen v trenutni zvezi, zakaj bi bil nesrečen… 😀

A to so tvoje sanje ? 🙂
Za kaj takega pa dandanes tudi ni problem..Rabiš le veliko denarja, da si neka zvezda ali pa tako lep, da ti ženske padajo pred kolena…:)

Verjetno si takrat v tistih časih tudi ni vsak mogel privoščiti več žensk. To je bilo rezervirano za kakšne voditelje…..[/quote]
Zanimivo, da si voditelji/slavni “privoscijo” pestro spolno/ljubezensko zivljenje, rezervirano za njih, lol?, vecina ostalih pa pac ne. Kaj to pove? Da je alfa in omega monogamno zivljenje, kar nam tradicionalisti tukaj prodajate, prav gotovo ne…

Ce kaj, zgornje dejstvo govori v prid tezi, da je “moderna” veza “pisana” dosti bolj na kozo zensk kot moskih.

Zenska bi enega pravega, pravi moski pa harem. lol

Eden od principov project managementa pravi, da ne obstajajo perfektni delavci, le perfekten team. 🙂

Saj ne morš verjet da so še ženske ki razumejo 😀

Ja saj to je ravno to… če samo pogledaš Hollywood ala bogatune. Vsepovprek poligamno življenje, zato ker se pač pravim ljudem ZLUŠTA še kaj drugega kot en in isti kurac in ena in ista pička.

Jaz pa ne vem, kaj je treba tu sploh razpravljati. Kdor hoče, naj živi samsko življenje. Drugi imajo možnost zaprte ali odprte zveze, po želji.Tudi na tem področju se morajo najti sorodne duše. Kje je potem problem?

Kaj bi te obsojali. Danes vsi prisegamo na tržno gospodarstvo v katerem je konkurenca gibalo napredka. Vprašanje je le ali si mu zmožna ponuditi več za nižjo ceno.

Vsekakor. Vendar stvar vseeno ni tako preprosta…

Namrec, se vedno “veljavne” norme (vloga RKC?!) v zvezde kujejo izkljucno tradicionalno monogamno (resno?!) zvezo. Vsako deviacijo od tega pa se tako ali drugace pomiluje ali obsoja.
Za forumske tradicionaliste, pridne kmecke fante, smo “deviantje” nezreli, neresni, otroci, itd. Pa v reali? Kako vecina gleda na samske, na odprte zveze, na paralelne zveze/poligamijo/hareme, na playerje? Zakaj beseda “varanje”? Zakaj je poroka s tremi zenskami hkrati z zakonom prepovedana? Zakaj se “majhni ljudje” zgrazajo nad Hugh Hefnerjem, hkrati pa si ga vecina tipov na roke mece z mislijo na divje scenarije, ki so bili njemu desetletja vsakdan?!? Zakaj lahko o svojem zivljenju odkrito govorim le s skrbno izbrano pescico prijateljev? In, nenazadnje, zakaj tukaj sem pa tja kaj napisem? Zato, ker napisanega v realni ni politicno korektno reci, ker ima vecina (predvsem moskih!, zenske se razumem) tako zelo oprane mozgane, da scenarije o katerih ponoci sanjajo podnevi kritizirajo. Ali zato, ker se zavedajo, da nimajo sans, da kaj podobnega tudi sami dozivijo?

Kaj bi te obsojali. Danes vsi prisegamo na tržno gospodarstvo v katerem je konkurenca gibalo napredka. Vprašanje je le ali si mu zmožna ponuditi več za nižjo ceno.[/quote]
Samo z besedami. Gremo pa politicne ekonomije in “planskega” gospodarstva. lol

Hja, zaenkrat še nisem konkurence v tem primeru spoznala, da bi jo lahko preučila, tako da so moji ukrepi zdaj vezani pač na mojo samozavest in pretekli vikend. Sicer je ponudba, ko ti nekdo “zatrese svet” maximalna, ampak v realnosti se vsaka ponudba hitro prilagodi, pri nizki ceni pač ni popustov ipd… 🙂

Ja na žalost moških si nobena ne želi biti druga violina, kaj šele da bi šlo za orkester:)

Ja na žalost moških si nobena ne želi biti druga violina, kaj šele da bi šlo za orkester:)[/quote]
Tendenca zensk je posesivnost. Ja… 🙂
Zato tudi trditev, da so (resne) monogamne zveze bolj po okosu zensk, kot moskih. 🙂
Se malo pa bo vsem jasno.

Kakorkoli ze, ne podcenjevati kapacitete dobrih dirigentov. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close