Koliko ste se ženske res pripravljene potrudit v življenju?
[/quote]
Glej cerkvenjak. Jaz za razliko od tebe pijem le izjemoma, nikoli do daske. Res si patetičen, ko kar naprej pišeš domneve o mojem življenju, meni pa očitaš prav to, čeprav o nikomer od vas ne pišem nič, dokler se ne vtaknete vame. Ker mam v podpisu nekaj od Bukowskega, v svoji naivni krščanski preprostosti sklepaš, da je on moj vzornik. Jaz sem za razliko od tebe, ki si mentalno ostal na nivoju biblije, prebral marsikaj. Zato me ne more tukaj vozit en spreobrnjenec. Mogoče lahko naserješ tukaj kakšno obupanko in ji postaneš zanimiv. To je pa v bistvu tudi cilj tvojega osladnega besedovanja tukaj in vpikovanja v druge moške uporabnike.
S kom jaz tu razpravljam v bistvu, z enim, ki verjame v nekega tipa, da je vstal s križa in šel v nebesa. Ojej.[/quote
pišem le o tem kar sam pišeš o svojem življenju pa čeprav pod mnogimi psevdonimi ….to kdo je tvoj vzornik nima veze, dejstvo je da ti je vzor način življenaj kot ga opisujejo pisci kova Bukowski ali Miller, sam pišeš o tem kako živiš dekadentno življenje ( po tvoji oceni), dekadenca je tudi da se ga napiješ do nezaveesti, pokozlaš hotelsko sobo, zjutraj pa še nategneš sobarico ko jo pride pospravit?…
sem tti že povedal, sem totalno nezanimiv, tudi moje življenje je nezanimivo in nikakor ne želim ugajati ženskam, niti moškim , pravzaprav nikomur….zanijao me dejstva ne pa fikcija pajk ki jo ti serviraš kot resnico…..
resnica pajk te bo osvobodila, le resnica ….
Ej folk, bodite malo konstruktivni, zakaj samo lajate name.
Ti ahjajajaj, ali kaj si že. Zakaj ne bi dala šanse temu X6, ali pa skromnemuT? Baje sta pridna, zvetsa, urejena, lepo počesana..
Čemu le udrihanje po nas, “čudnih”….Človek bi pričakoval, da se boste “resni iskalci” obeh spolov povezali med sabo..
Takih ljudi sploh na forumih ni. Samo Sadni, morš razumet naše zdolgočasence, če 1000-krat na dan ponovijo, kako so srečni, bodo mogočezačeli smai sebi verjeti.:)))))[/quote]
Če je to res kar si zdaj tu napisal, potem imamo pa očitno že opravka s patološkimi lažnivci :S
Ja, to je tvoja krščanska predstava dekadence. Ker si pač preprost in omejen, ni čudno, saj si vernik. Jaz napišem “dekadentno”, ti si predstavljaš enega, ki kozla po sobi.
Mah, živi v svoji preprostosti kot fjakarski konj, smaone pozabi, nisem ti jaz kriv, da ti v življenju ne dobiš stvari, ki jih želiš. Pravzaprav s tem trošenjem energije na besne replike meni le škodiš samemu sebi…Življenje je tam zunaj…ne tukaj…
Takih ljudi sploh na forumih ni. Samo Sadni, morš razumet naše zdolgočasence, če 1000-krat na dan ponovijo, kako so srečni, bodo mogočezačeli smai sebi verjeti.:)))))[/quote]
Če je to res kar si zdaj tu napisal, potem imamo pa očitno že opravka s patološkimi lažnivci :S[/quote]
sta le začela razkrivati resnico o sebi…priznanje je pot k samoozdravitvi, le pogumno naprej:)
Ja, to je tvoja krščanska predstava dekadence. Ker si pač preprost in omejen, ni čudno, saj si vernik. Jaz napišem “dekadentno”, ti si predstavljaš enega, ki kozla po sobi.
Mah, živi v svoji preprostosti kot fjakarski konj, smaone pozabi, nisem ti jaz kriv, da ti v življenju ne dobiš stvari, ki jih želiš. Pravzaprav s tem trošenjem energije na besne replike meni le škodiš samemu sebi…Življenje je tam zunaj…ne tukaj…[/quote]
kot vedno si površen bralec, zato me ne čudi tvoje nerazumevanje knjig….tvoje “dekadentno” življenej pajk je tvoj izraz lastne bede kateri si podvrže in izhaja in disfunkcionalne primarne družina in ljubezenskih zavrtnitev ki si jih doživel v preteklosti…ampak obstaja zdravilo tudi zate:)
Metka84 aka aka 1000 drugih nickov, ta nasvet upoštevaj predvsem sama. Namesto, da se zgražaš nad “moško ponudbo tukaj”, na navadnem čveku, mater, ena, ki si na čveku išče moškega, mi bo srala o življenju, tega svet ni videl..[/quote]
Metka84?
Veš, če bi iskala moškega tu gor, bi se registrirala. Tako pa ne želim, da me kdo kontaktira in se preprosto ne registriram.
Se pa smejim tvojemu neprestanemu jokcanju tu gor na MON. Saj pa vsako temo, ki jo odprem pa večine tem ne odprem, preberem tvoj jadl jadl. Kaj res nimaš nobenega življenja, da moraš tu po netu žalit ljudi?
Veš razlika med tabo in ostalimi je ta, da ti njih/nas žališ. Ostali tebe pa ne. Tvoje pisanje ni odraz srečnega človeka, ampak odraz totalno nesrečnega in zagrenjenega tipa.
Daj pojdi v lajf. Ne pa da ti neprestano jokcaš. Kaj ti je toliko pomembna družba monovcev, da ne moreš stran od nas? Žališ monovce, obenem pa non stop visiš tu gor. Pravijo s komer se družiš, to si.
Pa se daj še malo zjokaj kako je življenje krivičino do tebe. Veš tako se berejo tvoji posti. Prebere se to med vrsticami.
Ja, ampak prav gotovo ne v cerkvi.
Glej, črni, mene ne boš dobil na sovjo stran, ne glede na tvoj trud, ki je že kar malo roza obarvan.[/quote]
neko čudno afiniteto imaš do Cerkve, uporabljaš jo v skoraj vseh svojih odgovorih meni, bo že nekaj na tem….posebno je zanimivo tvoje namigovanje na homoseksualnost….no mogoče pa si res dekadenten, tudi v realni ne samo po pisanju na forumih))
Izjavo redardiran je uporabil Sadni. Tebi se od besa že meša, mešaš nicke, ljudi, predstave..
Če ne verjamem v nič, sem vernik. Izjava vredna krščanskega fanatika.
Ma glej, bluzi dalje, meni se ne da več s tabo.[/quote]
res je sadni je to uporabil, se opravičujem)) seveda si vernik pajk, mapak kot še marsikaj drugega si tudi to zanikaš, vprašljivo je tudi področje tvoje spolne identitete, predvsem zato ker te privlačijo zgolj in samo vezeane ženske…verjetno ne poznaš povezave med prikrito homoseksualnostjo ter seksom z vezano žesnko, ….marsikoga takega mladca vzburja misel na pogled kako zakonski partner vezane žensko z njo spolno občuje? si kdaj razmišljal v tej smeri?
neko čudno afiniteto imaš do Cerkve, uporabljaš jo v skoraj vseh svojih odgovorih meni, bo že nekaj na tem….posebno je zanimivo tvoje namigovanje na homoseksualnost….no mogoče pa si res dekadenten, tudi v realni ne samo po pisanju na forumih))[/quote]
Krščanar, preveč se zanimaš zame, sam se zaletavaš v moje vpise, ko tele v nova vrata…Poskušaš biti duhovit, kar ne uspeva najbolj.
Se ne bi raje ukvarjal s kako žensko tu gor? Da ti ženske družbe manjka, je dejstvo. Devica Marija ne šteje.
Metka84 aka aka 1000 drugih nickov, ta nasvet upoštevaj predvsem sama. Namesto, da se zgražaš nad “moško ponudbo tukaj”, na navadnem čveku, mater, ena, ki si na čveku išče moškega, mi bo srala o življenju, tega svet ni videl..[/quote]
Metka84?
Veš, če bi iskala moškega tu gor, bi se registrirala. Tako pa ne želim, da me kdo kontaktira in se preprosto ne registriram.
Se pa smejim tvojemu neprestanemu jokcanju tu gor na MON. Saj pa vsako temo, ki jo odprem pa večine tem ne odprem, preberem tvoj jadl jadl. Kaj res nimaš nobenega življenja, da moraš tu po netu žalit ljudi?
Veš razlika med tabo in ostalimi je ta, da ti njih/nas žališ. Ostali tebe pa ne. Tvoje pisanje ni odraz srečnega človeka, ampak odraz totalno nesrečnega in zagrenjenega tipa.
Daj pojdi v lajf. Ne pa da ti neprestano jokcaš. Kaj ti je toliko pomembna družba monovcev, da ne moreš stran od nas? Žališ monovce, obenem pa non stop visiš tu gor. Pravijo s komer se družiš, to si.
Pa se daj še malo zjokaj kako je življenje krivičino do tebe. Veš tako se berejo tvoji posti. Prebere se to med vrsticami.[/quote]Ma jaz mu odpustim, ker on se tega ne zaveda. Po mojem on s samoprepričevanjem krepi lastno samozavest, nekomu pač mora verjet, čeprav samo sebi:)))
neko čudno afiniteto imaš do Cerkve, uporabljaš jo v skoraj vseh svojih odgovorih meni, bo že nekaj na tem….posebno je zanimivo tvoje namigovanje na homoseksualnost….no mogoče pa si res dekadenten, tudi v realni ne samo po pisanju na forumih))[/quote]
Krščanar, preveč se zanimaš zame, sam se zaletavaš v moje vpise, ko tele v nova vrata…Poskušaš biti duhovit, kar ne uspeva najbolj.
Se ne bi raje ukvarjal s kako žensko tu gor? Da ti ženske družbe manjka, je dejstvo. Devica Marija ne šteje.[/quote]
ko in če potrebujem žensko družbo jo najdem, ne skrbi ti zame:)
Ja, seveda. Phahahahaaha. Če bi to bilo res, se ne bi tako vpikoval v Daterja, Sadnega, Matkiča, mene..
Ti in skromniT sta prava kerlca. To pa res.:))))))[/quote]
ampak si res Kekec spider, enostavno ne preneseš kritike in resnice? še posebej koti nekdo nastavi ogledalo…nisem jaz kriv če ti tvoja podoba v ogledalu ni všeč…
Resnica je tole….
Ja kaj pa preostane drugega moškim, neveščim dobiti žensko bodisi za seks, bodisi za resno zvezo, kot da same sebe prepričujejo, da so vsi, ki živijo drugačen življenjski slog, neresni mamini sinčki, ki so dobili vse podarjeno…Potrebno je uspešnejše od sebe diskreditirati in svoj lasten trpeč način večnega čakanja poskusiti ustoličiti kot edini kredibilen. Takšen večni čakalec kakopak komaj čaka, da mu “ena pride nasproti”, da se bo lahko pretegnil od prilagajanja. Tiste, ki jih dojema kot uspešnejše konkurente, bo zato prvo poskusil prepričati, da je njegov način pravi, njihov pa napačen. Ko to ne bo uspelo, pride na vrsto zmerjanje in nato bahanje z lastnimi dosežki, ki jih pa nikakor ni. Ženskam na forumu bo takšen kritik moških nonšalantnežev izpadel simpatičen, ampak ne tako, da bi imele kaj z njim. Dobil bo nekaj vljudnostnih puhlic, da je “fant na mestu”, ali kaj podobnega. Kemije bo kar nekako zmanjkalo, oz., v praksi bodo ženske kemijo še naprej doživljale ob takih, kakršne na forumih skupaj s t.i. pridnimi fanti kritizirajo. Sem in tja bo nastal kakšen online parček iz dveh, ki sta dovolj dolgo drug drugega čakala na kakšni strani za zmenke. Tipi, nevešči osvajanja žensk, bodo to jemali kot kronski dokaz zmage “dobrega nad zlim”, obenem pa bentili, zakaj se njim ne zgodi kaj takega. Nonšalantneži bodo tam zunaj, kjer poteka življenje, še naprej pobirali najlepše sadove ženskega rodu.In svet se bo vrtel naprej, po ustaljenih tirnicah..
Forum je zaprt za komentiranje.