Ko me nekdo ignorira, se vsa bolečina v meni zbudi
Prav imas vse ki me ne spostujejo nocem vec. Sem opazila da predvsem ostale punce podobne starosti kot jaz 20 se pac ne stekamo. Razocarana sem bila ze velikokrat. Aja in ne zaupam jim. Ubistvu mi marsikej niso povedale. Ena se mi je rekla da itak jaz nimam prijateljev. Potem pa “sem se hecala no”. Prav tako sem bila dobra samo ko drugih niso imele. Ja jaz se tudi ne mislim prilagajat. Nic veeeec. Tudi prjatle ko sem imela so me isto kr pustili ko ni bilo tako kot so oni mislili ali te pac imajo kot neko opcijo. Ja dovolj mi je pa biti sama je veliko boljse kot z ljudmi ki me itak ne podpirajo.
Ignor, 09.04.2022 ob 21:42
V življenju sem parkrat doživela, da ne je oseba, ki ji zaupam , zapusti. Brez obrazložitve, samo molk . To je naredil dolgoletni partner, nato prijateljica, molk kar en dan, niti dviga telefona, niti ne vem razloga, samo tišina … Bolečina se je premagala, vendar je še vedno nekje zadaj prisotna. Ko se mi zgodi podobna situacija, mi začne utripati srce od groze, da se film ponavlja, tisti grozni občutek zapostavljenosti se ponovi, kot da sem v neki luknji, grozen občutek. Kako to premagati? Vem kje je problem, ne vem pa kako ga odpraviti? Če ima kdo kakšen pameten nasvet, bom vesela, hvala vnaprej in lep večer
Morda Medicinska hipnoza?
Forum je zaprt za komentiranje.