Kje spoznati starejšo žensko
soft, 28.08.2022 ob 11:33
radoveden805, 21.08.2021 ob 19:33
Oj, folk. Zanima me kje bi lahko spoznal kako starejšo damo med 30 in 50 let. Namreč star sem 24 let, sem zelo aktiven, razgledan, veliko berem, športam itd itd. in nekako me punce mojih let ne zanimajo kaj dosti. Rad bi spoznal kakšno starejšo urejeno žensko za kaj več kot samo seks. In me sedaj zanima če kdo ve kje jih spoznati in kakšen pristop imate rade? Se vidite z mlajšim moškim da hodite na kak izlet, kulturno prireditev, vikend oddih ipd.?
Pa lep pozdrav
Ponudi se kateri za premulčat njivo, znosit pralni stroj na 2.nadstropje, omaro iz ikee sestavit ipd. Ful pride prav mlada delovna moč, močne roke in hrbet. Pa še zaslužil boš. Winwin.
Soft:
Kot da so vse 40, 50 letnice take, kot ti naštevaš. Odrasti in dozori. Ne rabimo vse ženske v 40ih nekih fizičnjakarjev za delat, pa omare sestavljat, ker jih ni treba, ker se ne selimo, ne selimo otrok, niti ne sobivammo več z njimi,ker so odrasli ptički. Me rabimo za pocrkljat, poseksat, za uživat.
Jaz sem dama, ker sem rada dama – pa ne una izumetničena, vsa umetno naflajsana. Garam pa za svojo postavco, oja, pa naravna lepota, z malo poudarki, moj atribut so oči, prijazen nasmeh, lep ton govora, nobenega vsiljevanja ali vreščanja, dominiranja v debati; poslušam moške, jim dam možnost govorjenja v debati, jih ne utišavam z skakanjem v besedo…. Na to dobesedno padajo moški – na milino, zdrav nasmešek in iskren pogovor.
Znam pa tudi sama vse to naredit, kar ti naštevaš. Ne živim v bloku, živim v svoji hiši, pralni stroj mora v hišo samo šez eno stopnico do pralnice; to mi prijazna dostavljalca tudi noter odneseta, z veseljem spijeta potem kavico v zahvalo – jo dobra mašinca skuha; sama znam odblokirat in priklopit ta PS potem.
Kje bi jo spznal ? S tabo je pa res nekaj hudo narobe ? Povsod jih je veliko in tudi takih , ki si želijo mlajše kar je čisto v redu. Ampak s tabo je pa res nekaj narobe..ne veš kje bi jo dobil, druge sprašuješ in se delaš enga medolžnežae up da bi te kira sama ogovorila, ker si sam ne upaš, si prpa in drkač. Mamo vprašaj, ona bo vedela saj ti je mogoče prepogosto in preveč intenzivno umivala pimpeka in si postal kreatura…spel se
nismo vse iz te kaste, 28.08.2022 ob 13:59
Soft:
Kot da so vse 40, 50 letnice take, kot ti naštevaš. Odrasti in dozori. Ne rabimo vse ženske v 40ih nekih fizičnjakarjev za delat, pa omare sestavljat, ker jih ni treba, ker se ne selimo, ne selimo otrok, niti ne sobivammo več z njimi,ker so odrasli ptički. Me rabimo za pocrkljat, poseksat, za uživat.
Jaz sem dama, ker sem rada dama – pa ne una izumetničena, vsa umetno naflajsana. Garam pa za svojo postavco, oja, pa naravna lepota, z malo poudarki, moj atribut so oči, prijazen nasmeh, lep ton govora, nobenega vsiljevanja ali vreščanja, dominiranja v debati; poslušam moške, jim dam možnost govorjenja v debati, jih ne utišavam z skakanjem v besedo…. Na to dobesedno padajo moški – na milino, zdrav nasmešek in iskren pogovor.
Znam pa tudi sama vse to naredit, kar ti naštevaš. Ne živim v bloku, živim v svoji hiši, pralni stroj mora v hišo samo šez eno stopnico do pralnice; to mi prijazna dostavljalca tudi noter odneseta, z veseljem spijeta potem kavico v zahvalo – jo dobra mašinca skuha; sama znam odblokirat in priklopit ta PS potem.
Uuu ma pridna, bravo! Potem nimaš in ne boš imela težav, samo tako naprej.
to je že vonj po cipresah, 28.08.2022 ob 13:47
to je že vonj po cipresah, 28.08.2022 ob 13:46
Dolgonoga, 28.08.2022 ob 11:08
radoveden805, 21.08.2021 ob 22:10
donporleone, 21.08.2021 ob 21:59
“Vse nasteto je lahko tud punca tvojih let ali tam do 30. Vse kar je vec je prestaro zate, da bi bil tvoj interes kaj drugega kot sponzorstvo. Saj s tem ni nic narobe, ce isces sponzorko. Enakopravnost spolov in te zadeve.”
Mary,
dostikrat se v tovrstnih zvezah sponzorstvu daje preveliko težo, dasiravno je drugotnega pomena. Veliko več je recimo vredno znanje, ki ga lahko prejmeš ter naprej prenešene izkušnje. Kaj pomaga sam denar, če ne veš kako ga plemeniti, ustanoviti podjetje in uspeti na lastnih nogah, na začetku sicer s pomočjo mentorice, ki pa je vzporedno še partnerka. Prav tako, se ti na ta način lažje odpre dostop do določenih krogov ljudi, kot zgoraj omenja: “odprejo kakšna vrata”, kar je zopet potencialno precej več vredno, vprašanje pa je le, če zna človek to izkoristiti.
Kakorkoli obrneš so lastnosti, ki jih take ženske poosebljajo, kot so prodornost, karizmatičnost, urejenost, energičnost, inteligentnost, samozavestnost,… izjemno privlačne. In potem ve pravite, da moški gledamo le na zunanji izgled?
Bravo točno to. Pa tu mi eni pišejo da iščem manekenko, tudi ne rabi biti super model ker tudi sam nisem ravno maneken. Ampak točno to izkušnje, znanja ipd. da ima nekaj za sabo, da se lahko o marsičem pogovarjava in tako… Pač iskreno me odbijajo take in mojih let in starejše ki se samo o cepivih (kako so nevarna), sanjskem moškem, kardashiankah, makeupu in podobnih stvareh pogovarjajo in jim je to edini hobi.
……se ne pogovarjam o cepivih(edino ce te zanima sestava)…sanjskega moskega ni na mojem programo….se manj kardachianke…temu podobne odaje….makup….in 24letniki niso na mojem programu….zal…. se vedno me privlacijo moski s pridihom sive barve v bradi….
moški s pridihom sive brade dišijo že malo “po cipresah”. Sorry, če tega še ne veš 🙂
Njihovi feromoni niso več tako izraziti, ne diši.
Najboljše feromone ima moški med 30 in 40 letom. Potem pa to počasi začne zamirati. Moški mora lepo naravno privlačno dišat. In obratno, ženska seveda tudi- naravni vonj, ne po parfumih.
Oziroma ne samo po cipresah, velika večina s sivci v bradi ali laseh dišijo kar po “kislem”, predvsem za ušesi – nekateri tudi zaradi preveč popitega alkohola.
Cipresa…..dobra….a,to pomeni,da imajo vonj po kisu….bom napela svoje cute(nos)….da zaznam to kislost…..
Pozdravček,
tudi jaz iščem starejšo žensko, staro 35-60, ki bi se družila z mladim. Pogovori, izmenjava mnenj in izkušenj, skupne aktivnosti, pokušina dobre hrane in pijače, uživanje na takšen in drugačen način, ob obojestranski želji tudi kaj več.
Pišite na: druzenjeuzivanje2022 @ gmail . com
Prijeten dan.
Dolgonoga, 28.08.2022 ob 15:35
Cipresa…..dobra….a,to pomeni,da imajo vonj po kisu….bom napela svoje cute(nos)….da zaznam to kislost…..
ja, vonj po kislem zaciknjenem, skisanem – za ušesi se najbolj to zavoha, ker se tam tudi največ feromonov izloča – poleg predela v mednožju, dimljah.
Sploh tisti, ki po 40+ pijejo redno alkohol. Takim tudi švic smrdi po kislem in glivicah. Najbolj se vonja to na prešvicanih športnih oblačilih, hlačnem delu v mednožju. Zasmradi, če to daš prat stroj, zavohaš.
Če pa kadi še raven, je pa sploh no go kombinacija.
vikend vešče, 28.08.2022 ob 13:48
P4, 28.08.2022 ob 11:31
Polno jih je petek /soboto zvecer v Ljubljani na petkovskvem nabrezju,stari ljubljani mal poglej naokoli.Niso pa same,ponavadi so po tri stiri skupaj in ce prezivsis strupene komentarje kolegic si na konju…
Mah, to so nočne vikend vešče. Te niso taprave za avtorja.
Mogoce so mogoce niso,ne bi pospleseval kajti vsaka zenska je unikatno edinstvena cudovita… Bo pa imel avtor jih veliko spoznati pa bo lazje locil plevel od cvetlice
to je že vonj po cipresah, 28.08.2022 ob 18:52
ja, vonj po kislem zaciknjenem, skisanem – za ušesi se najbolj to zavoha, ker se tam tudi največ feromonov izloča – poleg predela v mednožju, dimljah.
Sploh tisti, ki po 40+ pijejo redno alkohol. Takim tudi švic smrdi po kislem in glivicah. Najbolj se vonja to na prešvicanih športnih oblačilih, hlačnem delu v mednožju. Zasmradi, če to daš prat stroj, zavohaš.
Če pa kadi še raven, je pa sploh no go kombinacija.
…cipresa….daj….rasvetli me….a si moski 40+….in opazas….kako se ti stanje slabsa….edino,ce si partnerica ciprese po okusu kisa….
Sicer sem res locena…in trenutno ne vonjam…tega….mogoce se mi ni povrnil vonj po coroni….ups…sem 40+….po mnenju tukaj na monu ,,ocitno skart roba” to smo vse locenke s otroki…in ni sans,da si ponovno najdem partnerja….in vonj kisa…. in jaz sem upala na vonj jabolcnega kisa❤️
Meni osebno je vedno ko tip omenja ciprese v navezi z zenskami znak da ni prebooel neke usodne bivse.Neke velike ljubezni pol pa se v navezi z raznimi bedarijami tipa “red pill” svoje razocaranje spuscajo nad drugimi.No pa saj tudi one imajo svoje fore da ne bodo smrcacev imele vec a vseeno. Zenske po 40 so sproscene glede spolnost in niso slaba izbira za nekoga mlajsega ki bi se rad kaj naucil o zivljenju kot o seksu.Vedo da se porocil lih ne bos,malo jih bo strah da se navezejo ce bos hotel se imeti otroke a vseeno.Imas jih veliko po grickih in hribih,ce si iz lj gres na smarno pa jih najdes.
Dolgonoga, 28.08.2022 ob 19:51
…cipresa….daj….rasvetli me….a si moski 40+….in opazas….kako se ti stanje slabsa….edino,ce si partnerica ciprese po okusu kisa….
Sicer sem res locena…in trenutno ne vonjam…tega….mogoce se mi ni povrnil vonj po coroni….ups…sem 40+….po mnenju tukaj na monu ,,ocitno skart roba” to smo vse locenke s otroki…in ni sans,da si ponovno najdem partnerja….in vonj kisa…. in jaz sem upala na vonj jabolcnega kisa❤️
Sem bila partnerica moškega ,ki je postal cipresa, ja. Zaradi pitja alkohola.
p4p589, 28.08.2022 ob 20:37
Meni osebno je vedno ko tip omenja ciprese v navezi z zenskami znak da ni prebooel neke usodne bivse.Neke velike ljubezni pol pa se v navezi z raznimi bedarijami tipa “red pill” svoje razocaranje spuscajo nad drugimi.No pa saj tudi one imajo svoje fore da ne bodo smrcacev imele vec a vseeno. Zenske po 40 so sproscene glede spolnost in niso slaba izbira za nekoga mlajsega ki bi se rad kaj naucil o zivljenju kot o seksu.Vedo da se porocil lih ne bos,malo jih bo strah da se navezejo ce bos hotel se imeti otroke a vseeno.Imas jih veliko po grickih in hribih,ce si iz lj gres na smarno pa jih najdes.
Ne -ko se reče za nekoga, da ima vonj po cipresah, je asocija to “na britof”, na staranje, an starost – na prezgodnje staranje 🙂
ciprese so asociacija, 28.08.2022 ob 20:44
Ne -ko se reče za nekoga, da ima vonj po cipresah, je asocija to “na britof”, na staranje, an starost – na prezgodnje staranje 🙂
Hahahahah hvala za podnapise ki jih ne rabim.vem kaj to pomeni in vem iz kje to izhaja.mislim sej meni je cool k vas je strah zensk pa pol mislite da bo lazje z eno 25…
. iščem monovke za ktompir pobirat
radoveden805, 21.08.2021 ob 19:37
Anonimno 1205, 21.08.2021 ob 19:35
A nimaš matere da bi se z njo pogovoril o življenskih težavah al kak sindrom maš da bi se zapletal z ženskami, ki so stare kot tvoja mati…
Zakaj pa nesramen? A ko stari dedi pecajo 18 letnice je pa to ok?
Mene bi bilo sram se pojaviti z mlajšim moškim v javnosti prav tako obratno, če bi bil moški,bi me bilo sram se pojaviti z mlajšo żensko. Tu se ve, da igra glavno vlogo denar.
Forum je zaprt za komentiranje.