Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje spoznati starejšo žensko

Kje spoznati starejšo žensko

Odgovor na objavo uporabnika
Normalno, 22.08.2021 ob 23:15

Drugače pa ja Don, žensko ljubosumje je hudič. Jih pustiš pri miru, boh ne daj, da dobiš kompliment in da se kdo s tvojo energijo dobro počuti. Pa če je zraven prisotna se inteligenca oz. splošna razgledanost ter seveda humor. Marija pomagaj ?, ne vem kaj bi pri meni se gledalec, speha nimam, oblin pa ne dam, mleka v bubah pa tudi nimam. ??????? A ga mas ti kej za posodit, vrnem z obrestmi, sam da eno kravo ujagam ?????????????

Ja, z ženskami je… zanimivo, da me ne bodo lovili pri besedah.

Glede tega:

“ne vem kaj bi pri meni se gledalec, speha nimam, oblin pa ne dam, mleka v bubah pa tudi nimam.”

Morda bi gledalec rad postal le igralec in se poigral z žogicama…

?????????

donporleone, 23.08.2021 ob 10:07

Ja, z ženskami je… zanimivo, da me ne bodo lovili pri besedah.

Glede tega:

“ne vem kaj bi pri meni se gledalec, speha nimam, oblin pa ne dam, mleka v bubah pa tudi nimam.”

Morda bi gledalec rad postal le igralec in se poigral z žogicama…

?????????

?????????????????☺☺☺☺

Na prejšnji strani je nekdo pripomnil, da mu noben komentar ni pomagal. Mogoče ima malo vpogleda, da s komunikacijo in humorjem lahko navežeš kakšen stik in če bo avtor kateri všeč, bo morda za začetek pa še do kakšnega kafeta prišel. Odnosi pač niso teoretično navodilo. No sicer, ljudje so različni. Tudi nekatere  starejše se znajo zgolj o vremenu pogovarjati. Pri nas dežuje. ??????

Normalno, 23.08.2021 ob 12:50

?????????????????☺☺☺☺

Na prejšnji strani je nekdo pripomnil, da mu noben komentar ni pomagal. Mogoče ima malo vpogleda, da s komunikacijo in humorjem lahko navežeš kakšen stik in če bo avtor kateri všeč, bo morda za začetek pa še do kakšnega kafeta prišel. Odnosi pač niso teoretično navodilo. No sicer, ljudje so različni. Tudi nekatere  starejše se znajo zgolj o vremenu pogovarjati. Pri nas dežuje. ??????

Kaj pa mu niste kar direktno svetovale naj da oglas v Salomonca⁉️

????

Mladeniča zanima, kakšen osvajalski slog naj obere, da bo lomil srca poslednje generacije žensk, ki bi rade nekaj našle… ????

????

donporleone, 23.08.2021 ob 13:19

Kaj pa mu niste kar direktno svetovale naj da oglas v Salomonca⁉️

????

Mladeniča zanima, kakšen osvajalski slog naj obere, da bo lomil srca poslednje generacije žensk, ki bi rade nekaj našle… ????

????

Sem že jest mal za luno, ti pa še bolj, če Salomonov omenjaš ?????????????

Sej sem povedala. Ženske rade komuniciramo o vsem mogočem, pa ne o vremenu in s floskulami. Mene pritegne razgledanost in seveda ogromno humorja. Pa ne z vici o Muji in Hasi. ?? Le kdo se želi zjokati, ko pride domov iz t.i. zmenka. ??????????

No imaš pa take, ki pač rade dlake cepijo. Verjamem, da veš kaj slednja prispodoba pomeni. Je tudi v tem postu ena taka nacentrirana. ???

Na trznici imas samskih branjevk kot listja v hosti.

Normalno, 23.08.2021 ob 14:33

Sem že jest mal za luno, ti pa še bolj, če Salomonov omenjaš ?????????????

Sej sem povedala. Ženske rade komuniciramo o vsem mogočem, pa ne o vremenu in s floskulami. Mene pritegne razgledanost in seveda ogromno humorja. Pa ne z vici o Muji in Hasi. ?? Le kdo se želi zjokati, ko pride domov iz t.i. zmenka. ??????????

No imaš pa take, ki pač rade dlake cepijo. Verjamem, da veš kaj slednja prispodoba pomeni. Je tudi v tem postu ena taka nacentrirana. ???

Ja, kar nekaj pedantnih forumašic imamo na MONu. Sploh tiste so dobre, ki napadejo s tem, kako o neki stvari nimaš prav potem pa držijo kljun, ko jim odgovoriš in spodbiješ njihove argumente. ????

Za mladeniča pa lahko s skupnimi močmi sestavimo seznam primernih tem za pogovore z zrelo generacijo žensk ter kakšno frazo ali dve, da bo prebil led in vsaj nekaj odnesel od te zanj neuporabne teme. ????

donporleone, 23.08.2021 ob 17:06

Ja, kar nekaj pedantnih forumašic imamo na MONu. Sploh tiste so dobre, ki napadejo s tem, kako o neki stvari nimaš prav potem pa držijo kljun, ko jim odgovoriš in spodbiješ njihove argumente. ????

Za mladeniča pa lahko s skupnimi močmi sestavimo seznam primernih tem za pogovore z zrelo generacijo žensk ter kakšno frazo ali dve, da bo prebil led in vsaj nekaj odnesel od te zanj neuporabne teme. ????

Wuf Wuf bi rekel Husky , so glih prav nagajivi, ko bi živčke kraužljal. Bi jih hitro v red spravil ??? ?

Ne vem kolk bi bla s frazami v pomoč, ker pri meni gre to bolj spontano. ??‍♀️?☺☺☺ Mogoče kera druga mojstrica s teorijo poizkusi. ??☺☺☺

radoveden805, 21.08.2021 ob 19:33

Oj, folk. Zanima me kje bi lahko spoznal kako starejšo damo med 30 in 50 let. Namreč star sem 24 let, sem zelo aktiven, razgledan, veliko berem, športam itd itd. in nekako me punce mojih let ne zanimajo kaj dosti. Rad bi spoznal kakšno starejšo urejeno žensko za kaj več kot samo seks. In me sedaj zanima če kdo ve kje jih spoznati in kakšen pristop imate rade? Se vidite z mlajšim moškim da hodite na kak izlet, kulturno prireditev, vikend oddih ipd.?

Pa lep pozdrav

Ola!

Sama sem že četrto leto z 11 let mlajšim in se razumemo odlično, kot da bi bili vrstniki. Spoznala pa sva se tako, da sva oba iskala stanovanje. Tko nekako “u prolazu”, energija potegne in privleče nadaljevanje. 😀

Ne iskat namenoma, vse pride spontano. ;))

Normalno, 23.08.2021 ob 17:30

Wuf Wuf bi rekel Husky , so glih prav nagajivi, ko bi živčke kraužljal. Bi jih hitro v red spravil ??? ?

Ne vem kolk bi bla s frazami v pomoč, ker pri meni gre to bolj spontano. ??‍♀️?☺☺☺ Mogoče kera druga mojstrica s teorijo poizkusi. ??☺☺☺

????????????

Glede na iskano, za gospodiča, najbrž ne bo dovolj poznavanje vsebine tekočga izvoda Lady in zadnjih treh številk Cosmota. ????

No, obstaja možnost uporabe rubrike “Brane pomagaj” na spletnih straneh ‘zadovoljna’ in ‘moški svet’. V primeru, da nisi ravno izgubljen primerek lahko od tega odneseš še kakšen dober nasvet ali dva. ??????

Pa dobr pa kaj ti mislis da ce bo starejša zenska bo pa kej drgac kt neka 25 letnca? Moja mati pa use njene sodelavke ne znajo o drugem kot sanjski moški in ostale pizdarije pa jih ma bliz 60. Tvoj problem je tut to da vse mlade enacis in verjetn nobeni sploh ne das sanse. Tut punca pr 25 al pa mal več ti lahko velik nudi, tudi vse to kar ti zelis od partnerke

donporleone, 23.08.2021 ob 18:14

????????????

Glede na iskano, za gospodiča, najbrž ne bo dovolj poznavanje vsebine tekočga izvoda Lady in zadnjih treh številk Cosmota. ????

No, obstaja možnost uporabe rubrike “Brane pomagaj” na spletnih straneh ‘zadovoljna’ in ‘moški svet’. V primeru, da nisi ravno izgubljen primerek lahko od tega odneseš še kakšen dober nasvet ali dva. ??????

?????????  Na revijo Antena si pozabil. Na Bolhi en prodaja izvod iz leta 1994, samo 1,5 €. Evo, starejši letnik ?????

No dejstvo je, da nobena ne bo prišla trkat oz. zvonit na vrata. Edin kaka poštarca. ☺ Omenil je kulturne prireditve, pa lahko se gre kako pohodništvo ali kaj podobnega. Dejstvo pa je, da na silo nič ne gre. Ponavadi se zgodi, ko najmanj pričakuješ. Mogoče pa bo res kaka poštarca, če bo samo doma čepel. Ring ring ????????☺

Star si točno kot moj sin. Če rabiš starševski nasvet, rade volje. Sem v razponu tvojih let. Ampak zlati mali vse ostalo odpade. Tudi punce tvojih let so zrele, verjetno jih iščeš na napačnih koncih. Začni hodit v knjižnico, pomagat kakšnemu društvu za zaščito živali, vpiši se med prostovoljce, ki pomagajo v domovih upokojencev… Boš videl koliko fajn punc je, ki jih ne zanimajo zadnji hit tetovaže, porisani nohti in najnovejši mobitel. Ker imajo drugačne vrednote…morda tiste, ki jih iščeš ti

radoveden805, 21.08.2021 ob 19:37

Anonimno 1205, 21.08.2021 ob 19:35

A nimaš matere da bi se z njo pogovoril o življenskih težavah al kak sindrom maš da bi se zapletal z ženskami, ki so stare kot tvoja mati…

Zakaj pa nesramen? A ko stari dedi pecajo 18 letnice je pa to ok?

Sama imam 51, mož  36, za enkrat klapa vse kot mora, lepih 16 let,imava 2 hčerki, za ljudi ki se jim to ne dopade pa se mi prav prisrčno je…, govna se naj zase brigajo

Normalno, 23.08.2021 ob 18:53

?????????  Na revijo Antena si pozabil. Na Bolhi en prodaja izvod iz leta 1994, samo 1,5 €. Evo, starejši letnik ?????

No dejstvo je, da nobena ne bo prišla trkat oz. zvonit na vrata. Edin kaka poštarca. ☺ Omenil je kulturne prireditve, pa lahko se gre kako pohodništvo ali kaj podobnega. Dejstvo pa je, da na silo nič ne gre. Ponavadi se zgodi, ko najmanj pričakuješ. Mogoče pa bo res kaka poštarca, če bo samo doma čepel. Ring ring ????????☺

Saj zato pa prosi, da mu zrele ženske napišete v katere lokale zahajte v poznih večernih urah, kje so tisti “meeting pointi” kjer bi vas lahko zapeljal s svojim mladim šarmom… ?… da bi se že po prvem viskiju topile v objemu.??

SOFT,

razmišljal sem o nekaterih stvareh, ki si jih napisala. Že pred časom, nevem več v kateri temi si napisala nekaj v stilu, da pozabljamo stvari, ki so jih vedeli včasih, kakšne so naše vloge, torej kakšna je vloga ženske in kakšna je vloga moškega.

Ampak vprašanje, ki se mi postavlja je v čem, ta družba, ki nam je dodeljevala takšne vloge pokaže svojo integriteto?

Ali ma ta družba sploh kakšno podlago z katero nas prepriča, da bi jo upoštevali in jo jemali za vzor?

Jaz vidim problem v tem ker pretekla družba spolnih vlog, kot jo ti opisuješ nima nikakršne integritete niti podlage, v preteklosti je bil tak sistem katastrofa in se je popolnoma izjalovil.

Fraza, ki si jo napisala; “moški zgradi hišo, ženska naredi dom” je anglosaškega izvora. Tudi viktorjanska anglija je bila kraj kjer se je ženske idealiziralo, kot matere in žene in za njih so bile svete in to je bila doba kavalirstva, katero ženske danes pogrešajo. Tam je mati naučila hčerko kako postati ženska in oče sina kako postati moški. In kaj je bil rezultat tega? Poplava serijskih morilk! Nekateri zgodovinjarji celo pravijo, da je bilo to njihovo stoletje. Ena je pobila 21 družinskih članov in sorodnikov preden so jo dobili, ker iz nekega nenavadnega razloga niso posumili, da za tem stoji ženska(sarkazm). Včasih so imeli zelo ozko definicijo kaj je serijski morilec, ki je med drugim vključevala, da ta pobija iz seksualnega namena. Vendar so to ugotovili tudi pri ženskah, namreč umor z strupom je nasiln, saj so žrtve zastrupljale počasi, več dni, tednov, mesecev in skrbele za njih ko so umirale v mukah. Skrb za njih jim je namreč povzročala seksualno vzburjanje. Neka ženska je tako pobila več kot 100 ljudi. Ja bile so sejksualni morilci tako kot moški, ki so posiljevali in klali ženske vendar se spolnost pri ženski obnaša drugače zato so ubijale bolj prikrito. Ti bi to pripisala ženski naravi, jaz bom pa to pripisal kar družbenim konstruktom ki so ustvarili žensko vlogo. Ker neka najstnica, lepa deklica je punce ugrabljala na želežniški postaji, doma jih ubila in posiljevala njihova trupla saj je bila namreč nekrofilka. Nato je trupla hranila v vodnjaku v domačem hlevu. Dobili so jo ko je poskušala isto narediti z moškim ker je bil fizično močnejši in jo je kljub temu da ga je napila premagal(bila je biseksualka). Eno dekle pa je ubila, da jo ta nebi izdala. V drugem primeru je sramežljiva lepotička, omamila moške skupaj z substtanco ki je povzroičila erekcijo, nato je njihove spole ude zvezala, da je erekcija obstala, jih posilila in jih ob cesti odvrgla iz avta tako kot moški delajo z prostitutkami. 50 žrtev je imela preden so jo ujeli. Ker ni res, da je to vloga ženske(kot sta jo videle ti in viktorjanska anglija), ki je najbolj splošno naravna za ženske in v naravnem ravnovesju z ženstvenostjo. Zato ker razlika med nama je to, da ti prvo vidiš ženske in moške, jaz pa prvo vidim ljudi. In ko eno skupino ljudi tako zapreš v določen predal so posledice grozljive. Te dve morilki sta bili žrtve patriarhata. Prav to je povzročilo poplavo serijskih morilk v Ameriki. V Mehiki kjer mafija brutalno pobija ljudi in jih reže so ženske prehitele moške po številu trupel.

Vse to so dela gospodinj. Ja ženske, ki so pobile toliko ljudi so čisto nasprotje možač in feministk. Zame je to logičen rezultat. Zate vrjetno presenetljiv saj živiš v svetu idealov(ti vrjetno praviš da imaš standarde) in dogem kakšna naj bi družina bila, ki pa ni resničen. Napisala si, nekomu če se mu zdi, da je pravično, da mora v današnjem svetu tekmovati ženska z moškim. Pa vendar, saj so ženske močnejše. Naprimer kar se tiče serijskih morilcev, se moški(redke izjeme) ustavijo tam okoli številke 100 trupel, ženske pa to številko prekašajo. Razmišljam, da bi odprl temo o nuni ki je pobila 700 ljudi.

Serijske morilce vedno ustvarijo represivne tradicionalne družinske okoliščine in moški serijski morilci imajo vedno tradicionaln pogled na ženske in zato na velko koljejo prostitutke, ki ne ustrezajo idealistični podobi ženske, kot jo ti naprimer opisuješ. So verni in desničarji. Noben ni imel danes kritiziran permisivne vzgoje.

Ravno discipliniranje moških v prave moške in prelaganje vse na njih(tudi s strani žensk, ki jih imajo za providerje) je naredilo iz njih okrutneže in klavce žensk, to se namreč zgodi ko se moč da v roke moškim. In tudi ženske so tiste, ki jim jo dajo.

To lahko rečem, sem preučil okoli 1000 moških serijskih morilcev in okoli 300 ženskih serijskih morilk.

Vendar ti ne rabim govoriti o zločincih kot so serijske morilke, ker boš rekla da so to le posamezni primeri in psihopatske osebnosti. Lahko ti govorim nasplošno kam pripelje taka družba tradicionalnih družinskih vrednot in moško ženskih vlog. Mar nista 1 svetovna vojna in 2 svetovna vojna največji dokaz, da takšna mentaliteta pripelje do najhujših klavnic?

Zato pa sem tudi napisal, da je bil socializem tisti ki je uničil koncept kaj je ženska vloga in kaj je moška vloga, dal ženskam isto vlogo moči kot jo imajo moški in predefiniral družino in je bil prelomnica po vsej tej svinjski zgodovini tradicionalnih vrednot. Rešil nas je pekla, v kakršnem smo živeli včasih. Pa vendar sta bili svetovni vojni (v drugi umrlo 75 miljonov ljudi), Jesenovac in Franko samo malenkost proti grozotam, ki so obstajale še prej.

Tudi v Španiji so v času novejše zgodovine, poskrbeli za zdravo družbo tako da so pobijali homoseksualce in prostitutke, oziroma delali kar genocid nad njimi. Kdo pa so bile prostitutke? Bile so to posiljene ženske, ki se niso mogle ker niso bilie več device poročiti, nato zavržene in znova množično posiljevane, da so jih nakoncu pošteni katoliški moški za kazen usmrtili (po tem ko so se dobro izživeli nad njimi), njihove ugledne žene, ki so imele srečo da so bile priviligirane pa so jih žalile. To je hinavščina patrarhalnega sveta, kjer imajo moški moško vlogo in tradicionalnih vrednot. Medtem ko danes toliko poslušamo, da je družba zašla in ni več pravih moških in žensk. Take bi poslal nazaj v preteklost, da bi videli kako je v resnici bilo. IN MORAMO VEDETI DA SE JE VSE TO ZGODILO OB PODPORI ŽENSK, ker ne moreš se predati v roke moškim, in se potem roke obrisati odgovornosti, zato so zame bile ženske, ki so tako stale ob strani moških enake moškim potrebnim pedofilskim posiljevalskim svinjam. Iste svinje umazane. In te ženske si nebi zaslužile ničesar drugega kot metek med oči. Nemoreš zviška gledati če si dama, na revo, ki ni bila dovolj zaščitena s strani moških, da bi ostala devica do poroke ampak so jo moški že prej posiljevali in je zato postala prostitutka na cesti, ki so jo pozneje legitimno ubili. Ko so pobijali homoseksualce so se obrnile stran saj se je šlo za sprevržence. No taka je enakovredna prepoteni umazani spolno sprevrženi moški šovinistični svinji. Tako bom rekel, taka si zasluži še kaj več kot samo metek med oči.

Pred 2.svetovno vojno je bila vsaka ženska posiljena so pokazali rezultati antropoloških raziskav po mnogih državah. Bilo je 100krat več incesta kot danes saj so ludje spolno izživlanje najlažje skrili znotraj družin da jih nebi se obsojalo če bi spolnost iskali naokoli, zato je bilo tudi 100 krat več pedofilije kot danes, saj so bili otroci najlažje žrtve, katerih beseda takrat ni veljala nič. Bilo je na tisoče in tisoče umorjenih otrok ki so jih pobile nune. Bilo je več zoofilije saj živali ne govorijo, moški so seksali z ovcami in kozami… Kot še danes v tradicionalnih muslimanskih državah, kjer se ženske držijo doma, moški pa hodijo naokoli.

Vrjetno ni treba umenjati do kakšnih frustracij in nasilja je vodila takšna družba. Poglejmo samo novejšo zgodovino. Naprimer Hrvaško, ki je ena od držav najponosnejših na svojo tradicijo. Seveda je torej vse to kar sem prej opisal zanjo še kako veljalo. Kaj so naredili hrvati v Jesenovacu, Ljudi potolkli z sekirami, macolami in lesenimi kiji ali jih žive zažgali.

In z koliko otrok so tako pobili? 74.762. otrok!!!  Sploh so pa radi posiljevali hčere pred očmi mater. Pomisli kako se počuti otrok, ko se ga vrže na ogenj.

Že prvo leto delovanja taborišča Jesenovac so ponosno oznanili, da so v enem letu pobili več ljudi kot jih je Osmansko cesarstvo v vsem dolgem obdobju turške prisotnosti v Evropi!

Zato sem napisal socializem naš rešitelj, ker je spremenil življenje ravno po klavnici kakršna je bila zgodovina pred njim, ker zakaj misliš da so se ženske borile s puško na ramenih v 2 svetovni vojni? Poveži to s tem moškim svetom, ki ti ga opisujem. (Pa da ne bo gdo umenjal vojne na blakanu v 90ih ker jo lahko pojasnim, in tudi ker sem lahko še bolj nazoren pri opisovanju kakšne so bile vojne včasih). Ker zakaj bi neka mati hotela take grozote za svoje otroke? Svet za svoje sinove, kjer morajo biti udeleženi v takšni brutalnosti? S puško na rami so se borile proti temu! Veš živimo v negotovih časih in gnoji od držav kot sta Madžarska in Poljska, ki goreče branijo družinske vrednote in tradicionalne vloge spet vstajajo in dobivajo moč. Veš tudi tvoji vnuki moškega spola bojo morda morali občutiti, kaj se je boriti v vojni kjer je polno smrti in posilstev. 

Veš kako je bilo ruske vojake sram, ko so posiljevali Nemke potem pa so mogli stati pred svojimi ruskimi babami s puškami v rokah, ki so zvedele za to kar so delali? V družbi kjer ženske raje prevzamejo, svojo tradicionalno vlogo(ali pa naravno, kot želiš) se to ne bi zgodilo in bi veselo posiljevali naprej. Vendar bi to potem takem bila tudi odgovornost njihovih ničvrednih parazitskih žensk, kji jih čakajo doma in ne naredijo nič. Saj jim so one nudile tiho podporo in v vlogi, ki so jo sprejele pololnoma razvrednotile ženske.

Ja to je podlaga preteklih časov in intigreteta, ki jo imajo kot vzor za nas. In najbolj odvratno je bilo ravno tam kje so bile družinske vrednote najbolj poudarjene in so očetje v roke prijeli svoje sinove, da so jih vzgojili v moške, ki bojo znali preskrbeti in voditi svojo družino. Sicer pa velikokrat vidim, da so najbolj razočarane in kritične do moških ravno tiste ženske, ki podpirajo takšne vrednote. Od teh največkrat slišiš kakšni prasci so moški in ne od feministk. Jaz jih vidim kot sokrivke, ker so pustile moč v rokah moških zaradi lastnega udobja, naj se potem ne pritožujejo nad njimi!!! Dobijo vse kar so si zaslužile. Tako, da do take nimam usmiljenja tudi če jo vidim s plavim učem.

Ja družba deljenih spolnih vlog in družinskih vrednot, kjer matere pripravijo hčere na vlogo žensk in očetje sinove na vlogo moških in kavalirjev je propadel projekt, ki se je izkazal za polomijo vesoljskih razsežnosti. Zgodovina je bila posilstvo nad žensko in bila je klavnica.

Že dejstvo je, da ko vaših otrok nihče noče vaših otrok potolči z lesenim kijom ali jih posiliti pred materinimi očmi in jih nato odpeljati na usmrtitev nekaj pove. In tudi to, da prejšna partnerka od moža ni bila koza lahko ženski nekaj pove.

Živimo v tisočkrat boljši družbi, kot včasih. Premalokrat se zavedamo tega.

Jaz te vzamem

Tina 42, 23.08.2021 ob 20:46

Jaz te vzamem

Pust kontakt

@normalno & @donporleone get a room… ?

@koko
ši pridem več ksno in preberem, odgovorim. Obljubim. Sam ne danes. Je bil dolg dan z dodatkom močne lune.. ?

Moja misel815, 24.08.2021 ob 00:02

@normalno & @donporleone get a room… ?

@koko
ši pridem več ksno in preberem, odgovorim. Obljubim. Sam ne danes. Je bil dolg dan z dodatkom močne lune.. ?

SOFT,

saj se mi je zdelo, da si ti MOJA MISEL. Veš ravno danes sem razmišljal o temu. Zaradi tvojega načina pisanja. Samo, da zdaj si bolj odločna kot pod prejšnim vzdevkom.

No lepo da si se vrnila. Kar preberi in odgovori, ko boš imela čas, preganjal te ne bom. Kar v miru. :))

Je Elena dost stara zate?

. https://youtu.be/aDJjxhk_PkI

Nudim erotično masažo pri meni, na vašem domu ali v naprej dogovorjenem kraju.

Če vas zanima sprostitev se javite.

Drage ženske, punce, gospe.

Nudim erotično masažo pri meni, na vašem domu ali v naprej dogovorjenem kraju.

Če vas zanima sprostitev se javite.

sori ampak normalna odrasla zenska ki ima poslihtano v glavi se ne bo zapletla z 24 letnim mulcem. par let se prezvecis vse kar je vec je pa patologija. ce je moski starejsi od zenske seveda govorimo o neki meji cca manj kot 10 let je cist sprejemljivo ker je zadaj drugacna psihologija. in to ze stoletja nazaj ko so si moski nasli cimmlajso za potomstvo. ne pa da ma babnica pri 50ih 20 let mlajsga ljubcka. ajde za sex se gre za zvezo je pa to bolano. ce bi zapecal kako 30 letnico ki morda v glavi se ni odrasla potem bi to morda slo.. jih obstaja cel kup ko mislijo da imajo pri 30ih 20 letno mentaliteto. ampak to niso odrasle zenske v glavi. in dalec od normalnega. jaz ko vidim kakega mulca z zjahano milfo na kateri ni nic drugega kot firmirana oblacila se mi smilijo..zenske namrec. to gre vse po istem kopitu, vse so iste. lovijo se zadnke vzdihljaje kvazi lepote in sebe prepricujejo kako nimajo gub in kako je menopavza mit. ??

norma818, 24.08.2021 ob 10:40

sori ampak normalna odrasla zenska ki ima poslihtano v glavi se ne bo zapletla z 24 letnim mulcem. par let se prezvecis vse kar je vec je pa patologija. ce je moski starejsi od zenske seveda govorimo o neki meji cca manj kot 10 let je cist sprejemljivo ker je zadaj drugacna psihologija. in to ze stoletja nazaj ko so si moski nasli cimmlajso za potomstvo. ne pa da ma babnica pri 50ih 20 let mlajsga ljubcka. ajde za sex se gre za zvezo je pa to bolano. ce bi zapecal kako 30 letnico ki morda v glavi se ni odrasla potem bi to morda slo.. jih obstaja cel kup ko mislijo da imajo pri 30ih 20 letno mentaliteto. ampak to niso odrasle zenske v glavi. in dalec od normalnega. jaz ko vidim kakega mulca z zjahano milfo na kateri ni nic drugega kot firmirana oblacila se mi smilijo..zenske namrec. to gre vse po istem kopitu, vse so iste. lovijo se zadnke vzdihljaje kvazi lepote in sebe prepricujejo kako nimajo gub in kako je menopavza mit. ??

Kako pa lahko tako sodiš, če ne poznaš ne nič… Kot da smo pa mlajši moški ničvredni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close