Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo krade šnelci nick?

Kdo krade šnelci nick?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 10.07.2022 ob 18:03

Kokosi je ravno povedal, 10.07.2022 ob 17:58

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 17:49

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:28

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 17:25

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:22

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 17:13

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:06

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 17:01

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 16:55

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 16:53

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 16:43

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 16:39

ŠNELCA,

naslednjič se vama z Redno lahko še jaz pridružim in gremo zaplavati na novo Kopersko plažo. ?

Ja. Samo kako bomo to organizirali.?? Ce Redna skoci notri, ostaneva midva na suhem, nic vec plavanja. Ce pa ostaneva zunaj in gre ona prva naju zalije. ?

?

Čakaj da prebere to REDNA. Samo ne smemo preveč izdati na forumu o našem srečanju, da ne bo MODRI VRAG nas zalezoval v potapljaški opremi in nas opazoval izpod gladine.

Saj veš, da je čisto obseden z nama.

Strinjam se. Uff bi nas ujel prej kot krapa.?????

S harpuno. ???

Ti ni že obljubljal, da ti bo čreva spustil, če ga ne nehaš zalezovat in omenjat? Potem si se potuhnil, zdaj pa spet začel.

Če je pa fora, da on mene stalno zalezuje pod anonimnimi vzdevki.

Tudi takrat, ko ga eno leto naj ne bi bilo na forumu, ker je bil jezen, ker so uničili star forum me je zalezoval pod anonimnimi vzdevki.

Zato ker mi je pisal “spaka kokoši” kot on vedno počne in mi je lepil iste slike, ki jih je, ko se je kao vrnil lepil pod vzdevkom MODRI VRAG.

Meni je vseeno. Tvoja glava, tvoja stvar. Normalen ravno ne moreš rečt da si, koliko vsega natrosiš na forum in kako  nadležen si. Koliko pa zadnje čase kaže na forumu, bo res nazadnje še nekdo nastradal. Pred leti je že bilo, če ne bi bilo takrat Primoža lastnika foruma, ne vem kako bi se končalo.

To grozis??

Ti se pa tudi brat nauči.

Koliko pa zadnje čase kaže na forumu, bo res nazadnje še nekdo nastradal

Nastradati, nastradal. To so groznje.

Kokoši je ravno povedal, da je bil on tisti, ki ga je eden lovil zaradi nadlegovanja po monu in zalezovanja in ga tudi našel in nabutal. In zdaj se spet ponavlja, tokrat ga lovi drugi.

Kako si ga pa nasel? Kako, so ti moderatorji posredovali ip, mobi, domac naslov???

To smo brali na forumu šnela, še več kot deset let po tem, ko se je zgodilo. Jaz sem na forumu šele nekje od leta 18, dalje, to se je zgodilo pa mnogo prej. Kako ga je takrat našel, ne vem. Viharni ga bo lahko če bo hotel, saj sam kokoši pove, da ima njegovo ime, sliko, vse.

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 18:06

Pa ti si zmešan človek. Napisal sem da je to bilo pred 20 leti na enmu forumu, ki več ne obstaja.

Trije so me zajebavali in sem ugotovil kdo so v resničnem živlenju. In sem enga nabutal. Kao homofoba, ki je mislil, da smo pedri neke poženščene spake, ko me je pa srečal v živo pa ni imel šans.

Kaj se tebi v glavi dogaja, da vse kar napišem si zapomneš drugače, tako kot tebi paše v tvoji domišliji?

Seveda. Točno tako je bilo razumet. Nehaj.

Koga si to nabutal?

Kokosi je ravno povedal, 10.07.2022 ob 18:15

Seveda. Točno tako je bilo razumet. Nehaj.

KOKOŠI JE RAVNO POVEDAL“,

ja točno tako je bilo za razumeti❗❗❗

kopiram:

Sem bil jaz na enem forumu 20 let nazaj in sem ugotovil kdo so osebe, ki so mi težile v resničnem živlenju in se ni dobro končalo. Sem se soočil z enim in je postalo fizično. In je on fasal bolj kot jaz. Prej se je pedrom posmehoval, pa ni mogel nič proti meni. Je policija na koncu obravnavala.”

Ne vem zakaj si ti to drugače razumel. Imaš privide in prebereš drugo kar piše?

O kakšnem imenu in sliki, ki naj bi jo jaz imel od Viharnega pa nimam pojma o čemur govoriš. Očitno je nekaj resno narobe s teboj in si neme stvari domišljaš.

Kokoši ???????, 10.07.2022 ob 18:22

KOKOŠI JE RAVNO POVEDAL“,

ja točno tako je bilo za razumeti❗❗❗

kopiram:

Sem bil jaz na enem forumu 20 let nazaj in sem ugotovil kdo so osebe, ki so mi težile v resničnem živlenju in se ni dobro končalo. Sem se soočil z enim in je postalo fizično. In je on fasal bolj kot jaz. Prej se je pedrom posmehoval, pa ni mogel nič proti meni. Je policija na koncu obravnavala.”

Ne vem zakaj si ti to drugače razumel. Imaš privide in prebereš drugo kar piše?

O kakšnem imenu in sliki, ki naj bi jo jaz imel od Viharnega pa nimam pojma o čemur govoriš. Očitno je nekaj resno narobe s teboj in si neme stvari domišljaš.

Pa si ti res toliko moten, pozabiš takoj kaj si pisal nekaj postov nazaj? Pojdi brat za sabo, ne bomo te mi zdaj citirali.

Anonimno 5258, 10.07.2022 ob 18:15

Koga si to nabutal?

Tistega, ki ga je iz riti v školjko spustil. Ga je vzel v roke in premečkal.?

Kokosi je ravno povedal, 10.07.2022 ob 18:25

Pa si ti res toliko moten, pozabiš takoj kaj si pisal nekaj postov nazaj? Pojdi brat za sabo, ne bomo te mi zdaj citirali.

Ojoj ti si zmešan.

JA SEJ SEM TI JAZ RAVNOKAR CITIRAL, KAR SEM PISAL PAR SPOROČIL NAZAJ❗❗❗❗❗❗

Tole:

Tistega SPOROČILA, ki naj ga bi jas napisal par sporočil pa ne morem poiskati in niti ti ga ne moreš poiskati KER OBSTAJA SAMO V TVOJI GLAVI.

Človek privide imaš❗❗❗

Tistega SPOROČILA za katerega praviš, da naj ga bi jaz napisal par sporočil NAZAJ pa ne morem poiskati in niti ti ga ne moreš poiskati KER OBSTAJA SAMO V TVOJI GLAVI.

Človek privide imaš❗❗❗

.

Resno ti povem ti “KOKOŠI JE RAVNO POVEDAL” nikjer nisem napisal, da je kdo mene nabutal!!!

Niti nimam nobene slike ali imena od Viharnega. Niti nisem Spider. In nikoli si ne bi dal angleške besede v vzdevek, ker sovražim uporabo angleških besed v slovenščini in že cel forum to ve.

Res najdi si psihološko pomoč, resno. Ker si domišljaš stvari. 

.

Spet mi zlorablja nick. Jaoooo.???????

(https://forum.zurnal24.si/forum/tema/modrivrag-je-po-koncanem-ribolovu-peljal-svojo-drago-na-kosilo-22798136/)

Tule tudi: https://forum.zurnal24.si/forum/tema/najti-osebo-na-podlagi-fotografije-22799304/

a bo, 10.07.2022 ob 20:57

Tule tudi: https://forum.zurnal24.si/forum/tema/najti-osebo-na-podlagi-fotografije-22799304/

Ja. O kriza kaki stavki.

Ocitno nekdo to namenoma pocenja, sovrazno.

Lahko celo kak moderator, da bo potem zlorabil in mene kje ocrnil al mi podtaknil.

Vec kot ocitno je ta ki zlorablja psihopat.

Pomoje ni moderator, saj jih ni tu…

a bo, 10.07.2022 ob 21:05

Pomoje ni moderator, saj jih ni tu…

Moderator ki nekaj zlorablja in bo ziher pisal v smeri da hocem koga ubit in potem name posiljat policijo.

To je oseba ki se mascuje.

Pa sej ni tezko ugotovit kdo je to.

Pod enim imenom se prilizuje, pod x imeni napad.

To je normalno samo psihicem.

Ker ne spremljam vse teme in ce opazis kaj zelo cudnega, prosim izpostavi temo. Hvala.

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 21:10

Moderator ki nekaj zlorablja in bo ziher pisal v smeri da hocem koga ubit in potem name posiljat policijo.

To je oseba ki se mascuje.

Pa sej ni tezko ugotovit kdo je to.

Pod enim imenom se prilizuje, pod x imeni napad.

To je normalno samo psihicem.

Ker ne spremljam vse teme in ce opazis kaj zelo cudnega, prosim izpostavi temo. Hvala.

Po moje isti bolnik opica julij cezar, ki namerno piše, da si viharc. Ali pa kokoši. Eden od teh dveh, ki sta zadnje dni čisto znorela in sama sebe potunkala, da se noče nihce več na forumu z njima menit.

ŠNELCA,

prej par ur nazaj o morju in REDNI sem se s tabo pogovarjal a ne? S tapravo ŠNELCO?

Po moje, 10.07.2022 ob 21:45

Po moje isti bolnik opica julij cezar, ki namerno piše, da si viharc. Ali pa kokoši. Eden od teh dveh, ki sta zadnje dni čisto znorela in sama sebe potunkala, da se noče nihce več na forumu z njima menit.

no viharc zdaj pa se umiri dihur zblojeni  si dobil par vzgojnih klofut   ce bos se sikal bova ponovila vajo debil zabiti

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 21:03

Ja. O kriza kaki stavki.

Ocitno nekdo to namenoma pocenja, sovrazno.

Lahko celo kak moderator, da bo potem zlorabil in mene kje ocrnil al mi podtaknil.

Vec kot ocitno je ta ki zlorablja psihopat.

ŠNELCA“,

jaz vem samo, da je MODRI VRAG prej anonimno pisal v to temo. Saj lahko prebereš za nazaj, ker sem ga izpostavil z njegovim registriranim vzdevkom, ki je “modri vrag”.

Kokoši ???????, 10.07.2022 ob 22:04

ŠNELCA,

prej par ur nazaj o morju in REDNI sem se s tabo pogovarjal a ne? S tapravo ŠNELCO?

Ja, s tastaro Šnelco.?

Mozno. Bom bolj pozorna. A je tudi campari?

Ocitno je ljubosumen da ne glede na vse kar je bilo, preferiram viharca…ljubosumen?

Kokoši ???????, 10.07.2022 ob 22:15

ŠNELCA“,

jaz vem samo, da je MODRI VRAG prej anonimno pisal v to temo. Saj lahko prebereš za nazaj, ker sem ga izpostavil z njegovim registriranim vzdevkom, ki je “modri vrag”.

Kokosi, tudi ti si ok, spostljiv.

Temu cezarju pa dogaja zadnje dni. Cisto kontra oseba.???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close