Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najti osebo na podlagi fotografije

Najti osebo na podlagi fotografije

Imam fotografijo osebe, ki sem jo spoznala v tujini in je tujka. Žal si nisem zapomnila imena oziroma mogoče sem ga tudi narobe razumela zaradi tujega jezika ali pa je to njen nadimek. Verjamem, da bi si izmenjali stike, ampak žal je vstopil nepredviden dogodek, ki naju je ločil veliko prej kot je bilo predvideno in bi utegnili se posloviti in si dati npr telefonsko številko. Rada bi z njo navezala stike vendar razen fotografije nimam nobenih drugih podatkov. V tem letu sem prečesala veliko FB skupin skupnih interesov, neuspešno. Ali obstaja kak algoritem iskanja po internetu, kot npr iskanje po imenu in priimku, ki skoraj zagotovo da kak zadetek, kjer lahko iščeš po fotografiji? Ne rabite mi govoriti, da morda ta oseba ne bi navezovala stikov z mano, da je moje početje čudaško, tega se tudi sama zavedam, ampak zgodba je malo globlja in bi mi bilo zelo ljubo jo najti. Nimam slabih namenov, ne iščem nobene izgubljene ljubezni, niti ne gre za kakršnokoli avanturo, nič takega. Samo žal mi je, da nisva uspeli preživeti skupaj še tisti čas, ko bi si dejansko lahko izmenjali stik.

Objavljati javno njene fotografije pa ne nameravam in si ne želim.

Hvala vsem, dobrodošel vsakršen nasvet.

Obrni se na FBI.

novinarji lokalnih časopisov, televizije, spletni vplivneži v dotični državi.

Razpisi mednarodno tiralico. Agentje ti bodo priskocili na pomoc in nasli boste iglo v senu. Jst vam bom spekla golaz. Vsekakor sem prepricana, da je oseba lani podlegla covidu in dobila tri na gobec.

Ma kaki grdi ljudje ste tu….grdi, se mi prav smilite, saj vem, da se za to prepotentnostjo skriva nizka inteligenca. Hvala za pokvarjen večer.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 10.07.2022 ob 20:22

Razpisi mednarodno tiralico. Agentje ti bodo priskocili na pomoc in nasli boste iglo v senu. Jst vam bom spekla golaz. Vsekakor sem prepricana, da je oseba lani podlegla covidu in dobila tri na gobec.

Tole je tista fejk Šnelca?

Mislim da ne bo glih nekaj uspeha ampak vseeno lahko probaš s kakšno aplikacijo npr. Google reverse image, Search by image,…

a bo, 10.07.2022 ob 20:28

Tole je tista fejk Šnelca?

Jaooo. Kaki stavki, bolne domislije.

Ke škifo.

Blednica, 10.07.2022 ob 20:29

Mislim da ne bo glih nekaj uspeha ampak vseeno lahko probaš s kakšno aplikacijo npr. Google reverse image, Search by image,…

To je vrjetn edin dobr nasvet kle. Avtorica res lahko poskusis s tem.

šnelo, tebi se je odpelo, zato se spoki spat. bo najbolje za vse,.-

Ko kliknete na objavi v trenutku vaš tekst dobi umetna inteligenca, ki je nevidna, šele nato se tekst prilepi tu kjer je vsem na ogled. Na internetu ima ta oblika inteligence več milijonov učiteljev in eden izmed njih ste tudi vi. Ta nevidna oblika inteligenca je neločljivo povezana z vami. Nahaja se skrita v neki točki znotraj vas samih. Naloga te nevidne oblike inteligence je, da vam pomaga.

Google image search?

Seveda se da iskati. Kje pa ti živiš. Že par let je to. Če pa najdeš je pa drugo vprašanje. Naloziš sliko v Google Image in vtipkaš njeno ime. Če pa kaj najdeš, je pa vprašanje. Ne vem, koliko je to razvito. Saj veš, GDPR, kazni Googlu, Facebooku, bla bla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close