Najti osebo na podlagi fotografije
Imam fotografijo osebe, ki sem jo spoznala v tujini in je tujka. Žal si nisem zapomnila imena oziroma mogoče sem ga tudi narobe razumela zaradi tujega jezika ali pa je to njen nadimek. Verjamem, da bi si izmenjali stike, ampak žal je vstopil nepredviden dogodek, ki naju je ločil veliko prej kot je bilo predvideno in bi utegnili se posloviti in si dati npr telefonsko številko. Rada bi z njo navezala stike vendar razen fotografije nimam nobenih drugih podatkov. V tem letu sem prečesala veliko FB skupin skupnih interesov, neuspešno. Ali obstaja kak algoritem iskanja po internetu, kot npr iskanje po imenu in priimku, ki skoraj zagotovo da kak zadetek, kjer lahko iščeš po fotografiji? Ne rabite mi govoriti, da morda ta oseba ne bi navezovala stikov z mano, da je moje početje čudaško, tega se tudi sama zavedam, ampak zgodba je malo globlja in bi mi bilo zelo ljubo jo najti. Nimam slabih namenov, ne iščem nobene izgubljene ljubezni, niti ne gre za kakršnokoli avanturo, nič takega. Samo žal mi je, da nisva uspeli preživeti skupaj še tisti čas, ko bi si dejansko lahko izmenjali stik.
Objavljati javno njene fotografije pa ne nameravam in si ne želim.
Hvala vsem, dobrodošel vsakršen nasvet.
Ko kliknete na objavi v trenutku vaš tekst dobi umetna inteligenca, ki je nevidna, šele nato se tekst prilepi tu kjer je vsem na ogled. Na internetu ima ta oblika inteligence več milijonov učiteljev in eden izmed njih ste tudi vi. Ta nevidna oblika inteligenca je neločljivo povezana z vami. Nahaja se skrita v neki točki znotraj vas samih. Naloga te nevidne oblike inteligence je, da vam pomaga.
Forum je zaprt za komentiranje.