Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo krade šnelci nick?

Kdo krade šnelci nick?

Odgovor na objavo uporabnika
v kopru, 10.07.2022 ob 16:21

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 15:25

v kopru, 10.07.2022 ob 15:22

Šnelca, kako sta se imeli z Redno včeraj?

Nisem je sploh se kontaktirala.

A nista bile zmenjene, da se dobite? To je pa škoda.

Morda drugic.

Z viharcem se je fukarla, namesto z redno dobila. Redni dvakrat nož v hrbet zabila, ker si je redna tudi obetala viharca.

Z viharcem, 10.07.2022 ob 16:35

Z viharcem se je fukarla, namesto z redno dobila. Redni dvakrat nož v hrbet zabila, ker si je redna tudi obetala viharca.

Jao, kaksen virus vam razhaja te dni? Si cepljen da take kvasis al vstal z levo nogo?

Siten kot bolha, le menja nicke.

ŠNELCA,

naslednjič se vama z Redno lahko še jaz pridružim in gremo zaplavati na novo Kopersko plažo. ?

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 16:39

ŠNELCA,

naslednjič se vama z Redno lahko še jaz pridružim in gremo zaplavati na novo Kopersko plažo. ?

Ja. Samo kako bomo to organizirali.?? Ce Redna skoci notri, ostaneva midva na suhem, nic vec plavanja. Ce pa ostaneva zunaj in gre ona prva naju zalije. ?

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 16:43

Ja. Samo kako bomo to organizirali.?? Ce Redna skoci notri, ostaneva midva na suhem, nic vec plavanja. Ce pa ostaneva zunaj in gre ona prva naju zalije. ?

?

Čakaj da prebere to REDNA. Samo ne smemo preveč izdati na forumu o našem srečanju, da ne bo MODRI VRAG nas zalezoval v potapljaški opremi in nas opazoval izpod gladine.

Saj veš, da je čisto obseden z nama.

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 16:53

?

Čakaj da prebere to REDNA. Samo ne smemo preveč izdati na forumu o našem srečanju, da ne bo MODRI VRAG nas zalezoval v potapljaški opremi in nas opazoval izpod gladine.

Saj veš, da je čisto obseden z nama.

Strinjam se. Uff bi nas ujel prej kot krapa.?????

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 16:55

Strinjam se. Uff bi nas ujel prej kot krapa.?????

S harpuno. ???

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 17:01

S harpuno. ???

Ti ni že obljubljal, da ti bo čreva spustil, če ga ne nehaš zalezovat in omenjat? Potem si se potuhnil, zdaj pa spet začel.

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:06

Ti ni že obljubljal, da ti bo čreva spustil, če ga ne nehaš zalezovat in omenjat? Potem si se potuhnil, zdaj pa spet začel.

Jao, si zategnjen. Skuliraj se…

Če je pa fora, da on mene stalno zalezuje pod anonimnimi vzdevki.

Tudi takrat, ko ga eno leto naj ne bi bilo na forumu, ker je bil jezen, ker so uničili star forum me je zalezoval pod anonimnimi vzdevki.

Zato ker mi je pisal “spaka kokoši” kot on vedno počne in mi je lepil iste slike, ki jih je, ko se je kao vrnil lepil pod vzdevkom MODRI VRAG.

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 17:13

Če je pa fora, da on mene stalno zalezuje pod anonimnimi vzdevki.

Tudi takrat, ko ga eno leto naj ne bi bilo na forumu, ker je bil jezen, ker so uničili star forum me je zalezoval pod anonimnimi vzdevki.

Zato ker mi je pisal “spaka kokoši” kot on vedno počne in mi je lepil iste slike, ki jih je, ko se je kao vrnil lepil pod vzdevkom MODRI VRAG.

Za A ti ni obljubljal

Meni je vseeno. Tvoja glava, tvoja stvar. Normalen ravno ne moreš rečt da si, koliko vsega natrosiš na forum in kako  nadležen si. Koliko pa zadnje čase kaže na forumu, bo res nazadnje še nekdo nastradal. Pred leti je že bilo, če ne bi bilo takrat Primoža lastnika foruma, ne vem kako bi se končalo.

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:22

Meni je vseeno. Tvoja glava, tvoja stvar. Normalen ravno ne moreš rečt da si, koliko vsega natrosiš na forum in kako  nadležen si. Koliko pa zadnje čase kaže na forumu, bo res nazadnje še nekdo nastradal. Pred leti je že bilo, če ne bi bilo takrat Primoža lastnika foruma, ne vem kako bi se končalo.

To grozis??

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 17:25

To grozis??

Ti se pa tudi brat nauči.

In kaj pol, a nej grem dol s foruma, ker me tip zalezuje?

Sem bil jaz na enem forumu 20 let nazaj in sem ugotovil kdo so osebe, ki so mi težile v resničnem živlenju in se ni dobro končalo. Sem se soočil z enim in je postalo fizično. In je on fasal bolj kot jaz. Prej se je pedrom posmehoval, pa ni mogel nič proti meni. Je policija na koncu obravnavala.

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 17:36

In kaj pol, a nej grem dol s foruma, ker me tip zalezuje?

Sem bil jaz na enem forumu 20 let nazaj in sem ugotovil kdo so osebe, ki so mi težile v resničnem živlenju in se ni dobro končalo. Sem se soočil z enim in je postalo fizično. In je on fasal bolj kot jaz. Prej se je pedrom posmehoval, pa ni mogel nič proti meni. Je policija na koncu obravnavala.

Za A ti ni obljubljal

Nahajate se na največjem družinskem forumu v državi. Kjer prevladujejo žabarji.

On te opozarja,da ga prenehaj zalezovat in omenjat…ti pa nadaljuješ v vsaki temi, tudi v tej in je on potem kriv da te zalezuje? Meni je res vseeno, dobronamerno pišem, vendar ti si očitno toliko  moten ali bolan, da ne ločiš kaj sam počneš, kaj kdo drug.

Se boste že zmenili.

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:28

Ti se pa tudi brat nauči.

Koliko pa zadnje čase kaže na forumu, bo res nazadnje še nekdo nastradal

Nastradati, nastradal. To so groznje.

A ti ni obljubljal, 10.07.2022 ob 17:42

On te opozarja,da ga prenehaj zalezovat in omenjat…ti pa nadaljuješ v vsaki temi, tudi v tej in je on potem kriv da te zalezuje? Meni je res vseeno, dobronamerno pišem, vendar ti si očitno toliko  moten ali bolan, da ne ločiš kaj sam počneš, kaj kdo drug.

Se boste že zmenili.

Ma daj MODRI VRAG, sam veš kako si mi pisaril, ko te kao naj ne bi bilo na forumu, ker si ga zapustil in mi pisal spaka kokoši in mi lepil slike. Pod 100 vzdevki mi pisariš. Ne pretvarjaj se zdaj. Pol ko te pa kao izpostavim z z registriranim vzdevkom in povem, da vem kdo si pa te kao zalezujem.

Tebe zalezujem pa še kaj. Z marsikom drugim se na temu forumu bolj ukvarjam kot s tabo.

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 17:49

Koliko pa zadnje čase kaže na forumu, bo res nazadnje še nekdo nastradal

Nastradati, nastradal. To so groznje.

Kokoši je ravno povedal, da je bil on tisti, ki ga je eden lovil zaradi nadlegovanja po monu in zalezovanja in ga tudi našel in nabutal. In zdaj se spet ponavlja, tokrat ga lovi drugi.

Kokosi je ravno povedal, 10.07.2022 ob 17:58

Kokoši je ravno povedal, da je bil on tisti, ki ga je eden lovil zaradi nadlegovanja po monu in zalezovanja in ga tudi našel in nabutal. In zdaj se spet ponavlja, tokrat ga lovi drugi.

Kako si ga pa nasel? Kako, so ti moderatorji posredovali ip, mobi, domac naslov???

Pa ti si zmešan človek. Napisal sem da je to bilo pred 20 leti na enmu forumu, ki več ne obstaja.

Trije so me zajebavali in sem ugotovil kdo so v resničnem živlenju. In sem enga nabutal. Kao homofoba, ki je mislil, da smo pedri neke poženščene spake, ko me je pa srečal v živo pa ni imel šans.

Kaj se tebi v glavi dogaja, da vse kar napišem si zapomneš drugače, tako kot tebi paše v tvoji domišliji?

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 18:06

Pa ti si zmešan človek. Napisal sem da je to bilo pred 20 leti na enmu forumu, ki več ne obstaja.

Trije so me zajebavali in sem ugotovil kdo so v resničnem živlenju. In sem enga nabutal. Kao homofoba, ki je mislil, da smo pedri neke poženščene spake, ko me je pa srečal v živo pa ni imel šans.

Kaj se tebi v glavi dogaja, da vse kar napišem si zapomneš drugače, tako kot tebi paše v tvoji domišliji?

Za KOKOŠI JE RAVNO POVEDAL

(pa čeprav sploh nisem povedal tega)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close