Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo krade šnelci nick?

Kdo krade šnelci nick?

Odgovor na objavo uporabnika
ma ja, 10.07.2022 ob 12:42

Tud ti Popaj bi se lah že registriral in pisal prijavljen, pa je.

sej ta dva posta sem oddal kot prijavljen, saj tako sem mislil… Ko se prijavim, in pišem komentar so zelo majhne črke v tem pravokotniku za pisanje (1x manjše od teh) komentarjev.. Leva ikona v krogu, kao figura glave.. pa mehna kot, da jo orng na daleč gledaš… pa ok. napišem komentar, kliknem odddaj… ni šans… vse miruje.. in kaj čes pol drugega kot neprijavljen pisat s to veliko glavo, ikono v krogu.. Sem probal tudi z drugim nikom…, isto regsitracija uspela.., napišem hočem oddat, niii šans..

Popay293, 10.07.2022 ob 12:55

sej ta dva posta sem oddal kot prijavljen, saj tako sem mislil… Ko se prijavim, in pišem komentar so zelo majhne črke v tem pravokotniku za pisanje (1x manjše od teh) komentarjev.. Leva ikona v krogu, kao figura glave.. pa mehna kot, da jo orng na daleč gledaš… pa ok. napišem komentar, kliknem odddaj… ni šans… vse miruje.. in kaj čes pol drugega kot neprijavljen pisat s to veliko glavo, ikono v krogu.. Sem probal tudi z drugim nikom…, isto regsitracija uspela.., napišem hočem oddat, niii šans..

evo, to sem napisal samo kot Popay in sem dobil drugo številko zraven… To pomeni, da je lahko tukej miljon Popay jev,  oz verjetno tja do 999, hehe..

Spet lažeš kot pes teče. Na registriranem vzdevku ti pokaže roko, da ga lahko klikneš, na nerigistriranem pač ne. Toliko let si na monu, pa toliko tup, da še tega ne veš, pa je ja vseskozi enako.

Potem ne more, 10.07.2022 ob 13:00

Spet lažeš kot pes teče. Na registriranem vzdevku ti pokaže roko, da ga lahko klikneš, na nerigistriranem pač ne. Toliko let si na monu, pa toliko tup, da še tega ne veš, pa je ja vseskozi enako.

Za popaya

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 12:46

Jst sem zadnjic napisala popayu odgovor v zvezi kar me je spraseval ni hotelo oddat. Potem sem odprla novo temo, napisem, potrdim recaptcho, naredi kljukico in pred oddajo pokaze tiste krogce in me vrze nazaj. Ni oddalo. Sem se ene 9x zezala, pol me je minilo.

Danes sem hotela odpret temo “selitev- zascita omar”. Ne objavi.

Ma naj se gre solit.?

Nekdo namenoma to dela.

ok. Šnelca, upam da si res taprava, se oparvičujem za vse, z moje strani… Jst sem taprav Popay in za vsem stojim kar sem v tem tednu pisal… Ni me noben kopiral…

Znam bit tud jst na istih podn vatlih kot tist, ki me napada..

Ne mi mojga sončka popaja tako grdo imet, on je odprte glave, ko zeva. Malo punčkast ratuje pod stara leta, včasih se mi zdi kot ena cvilibaba. Se trudim in ga poknem pošteno okoli ušes, da ga odvadim in za nekaj časa pomaga, neha cvilit.

Popay npr, 10.07.2022 ob 13:07

ok. Šnelca, upam da si res taprava, se oparvičujem za vse, z moje strani… Jst sem taprav Popay in za vsem stojim kar sem v tem tednu pisal… Ni me noben kopiral…

Znam bit tud jst na istih podn vatlih kot tist, ki me napada..

Kje je zdaj tvoj test, tele zarukano?

No, kje je?, 10.07.2022 ob 13:10

Kje je zdaj tvoj test, tele zarukano?

krele tok napismen pa spet nisem, ne pametuj… Napišem recim eno besedo, kot test… roka se pojavi tudi na OBJAVI KLIKNEM NIIIII ŠANS, NE TRZAAAA…

no zdej pa itak nimam več cajta…

ej ti ta pameten… nisem še probal, če bi pihal v ekran… mogoče si mi to pozabil povedat.. ko pridem bom pihal v ekran…, lej probat treba, heh..

Popay npr, 10.07.2022 ob 13:20

krele tok napismen pa spet nisem, ne pametuj… Napišem recim eno besedo, kot test… roka se pojavi tudi na OBJAVI KLIKNEM NIIIII ŠANS, NE TRZAAAA…

Nehaj. Če se ne znaš niti prijavit, vsaj ne serji bumbar blesavi nepismeni.

Zdaj bo pa vse prepričeval, da je prijavljen, a se ne zna prijavit. In vsi bi mu morali idiotu verjet. Pa kaj je to, možgani čisto odpovedo?

Vidim da je pestro tudi brez mene. Popaj ima spet žute minute, zdaj že vsak dan.☝️? Pa vsi so kreleti, samo on popolnoma nepismen ne.?

No, katero je poten pravo šnelo?

modrivrag, 10.07.2022 ob 13:44

Vidim da je pestro tudi brez mene. Popaj ima spet žute minute, zdaj že vsak dan.☝️? Pa vsi so kreleti, samo on popolnoma nepismen ne.?

No, katero je poten pravo šnelo?

ODjebaj govno smrdljivo.

Pa ne laz da nc ne beres in da te celo ni na monu hahahahaha ojoj si ti nor.

Mali suh kmecki obraz fuj no

test

Popay363, 10.07.2022 ob 15:19

test

no, sem probala, lahko očitno tudi jaz pišem kot Popay363

Šnelca, kako sta se imeli z Redno včeraj?

v kopru, 10.07.2022 ob 15:22

Šnelca, kako sta se imeli z Redno včeraj?

Nisem je sploh se kontaktirala.

nisem pravi, 10.07.2022 ob 15:20

no, sem probala, lahko očitno tudi jaz pišem kot Popay363

Popaj je toliko zabit in nepismen, da ne razume, da se ne zna registrirat in sploh nima registiranega vzdevka. On tumba svoje.

Lora338, 10.07.2022 ob 13:58

ODjebaj govno smrdljivo.

Pa ne laz da nc ne beres in da te celo ni na monu hahahahaha ojoj si ti nor.

Mali suh kmecki obraz fuj no

To pise Julij c, al kdo je zdaj ta Lora???

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 15:25

Nisem je sploh se kontaktirala.

Te je modivrag že obdelal? Te je pofukal do nezavesti?

Potem ne more, 10.07.2022 ob 12:53

Potem se ne more izgovarjat, da ni on pisal in ga je nekdo kopiral, ko pa zadnje čase same take piše, da so za kozlat.

Te je? Si ga fasala, ha? Zato si tako medena do njega.

Te je že, 10.07.2022 ob 15:44

Te je? Si ga fasala, ha? Zato si tako medena do njega.

Ti pa nehaj s pijaco pa ocala si nadeni. Obsedenost z modrim, fukarijo in anonimnezi na Monu.

Šnelca_783, 10.07.2022 ob 15:53

Ti pa nehaj s pijaco pa ocala si nadeni. Obsedenost z modrim, fukarijo in anonimnezi na Monu.

Priznaj, da te je. Zato se kar naenkrat vsa topiš.

A nista bile zmenjene, da se dobite? To je pa škoda.

Te je nataknil, 10.07.2022 ob 16:16

Priznaj, da te je. Zato se kar naenkrat vsa topiš.

Kako te lahko nekdo “nategne” na daljavo prek ekrana?? Ma si blesavo bitje. Ne blodi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close