Kdo krade šnelci nick?
ma ja, 10.07.2022 ob 12:42
Tud ti Popaj bi se lah že registriral in pisal prijavljen, pa je.
sej ta dva posta sem oddal kot prijavljen, saj tako sem mislil… Ko se prijavim, in pišem komentar so zelo majhne črke v tem pravokotniku za pisanje (1x manjše od teh) komentarjev.. Leva ikona v krogu, kao figura glave.. pa mehna kot, da jo orng na daleč gledaš… pa ok. napišem komentar, kliknem odddaj… ni šans… vse miruje.. in kaj čes pol drugega kot neprijavljen pisat s to veliko glavo, ikono v krogu.. Sem probal tudi z drugim nikom…, isto regsitracija uspela.., napišem hočem oddat, niii šans..
Popay293, 10.07.2022 ob 12:55
sej ta dva posta sem oddal kot prijavljen, saj tako sem mislil… Ko se prijavim, in pišem komentar so zelo majhne črke v tem pravokotniku za pisanje (1x manjše od teh) komentarjev.. Leva ikona v krogu, kao figura glave.. pa mehna kot, da jo orng na daleč gledaš… pa ok. napišem komentar, kliknem odddaj… ni šans… vse miruje.. in kaj čes pol drugega kot neprijavljen pisat s to veliko glavo, ikono v krogu.. Sem probal tudi z drugim nikom…, isto regsitracija uspela.., napišem hočem oddat, niii šans..
evo, to sem napisal samo kot Popay in sem dobil drugo številko zraven… To pomeni, da je lahko tukej miljon Popay jev, oz verjetno tja do 999, hehe..
Šnelca_783, 10.07.2022 ob 12:46
Jst sem zadnjic napisala popayu odgovor v zvezi kar me je spraseval ni hotelo oddat. Potem sem odprla novo temo, napisem, potrdim recaptcho, naredi kljukico in pred oddajo pokaze tiste krogce in me vrze nazaj. Ni oddalo. Sem se ene 9x zezala, pol me je minilo.
Danes sem hotela odpret temo “selitev- zascita omar”. Ne objavi.
Ma naj se gre solit.?
Nekdo namenoma to dela.
ok. Šnelca, upam da si res taprava, se oparvičujem za vse, z moje strani… Jst sem taprav Popay in za vsem stojim kar sem v tem tednu pisal… Ni me noben kopiral…
Znam bit tud jst na istih podn vatlih kot tist, ki me napada..
Popay npr, 10.07.2022 ob 13:07
ok. Šnelca, upam da si res taprava, se oparvičujem za vse, z moje strani… Jst sem taprav Popay in za vsem stojim kar sem v tem tednu pisal… Ni me noben kopiral…
Znam bit tud jst na istih podn vatlih kot tist, ki me napada..
modrivrag, 10.07.2022 ob 13:44
Vidim da je pestro tudi brez mene. Popaj ima spet žute minute, zdaj že vsak dan.☝️? Pa vsi so kreleti, samo on popolnoma nepismen ne.?
No, katero je poten pravo šnelo?
ODjebaj govno smrdljivo.
Pa ne laz da nc ne beres in da te celo ni na monu hahahahaha ojoj si ti nor.
Mali suh kmecki obraz fuj no
Forum je zaprt za komentiranje.