Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj ženska postane možača.

Kdaj ženska postane možača.

Sem se že hotela razburit, ko sem tole brala potem pa sem prebrla zadnji stavek :).
To res ni nič ženskega, to je tako nezrelo, otročje. Če bi ženska isto počela, bi isto rekla, da je otročja, nezrelea, razvajena.

Res je tako. Ene ženske so malo bolj “možate” po značaju, ampak zato nič manj privlačne za moške, ki so malo bolj ženskega značaja. Tako je narava naredila, ni potrebe po “razburjanju”.[/quote]

Kaki so pa moćki, ki so bolj ženskega značaja? A nosijo krilo in štikle ali kako :)?[/quote]
Ne vem če, ni nujno. Značaj se ne odraža glede na zunanjost oziroma zunanjo podobo, temveč je to v značaju. Koliko pa se to odrazi tudi na zunanjosti, je odvisno od primera do primera.
Imaš pa tudi primere, ki imajo željo po nošenju krila, štiklov, pa to raje počnejo samo za štirimi stenami, ker se bojijo obsojanja okolice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako se pa obnaša, če ima bolj ženski značaj? A to pomeni potem, da je bolj nežen, bolj skrben, ljubeč, se zna pogovarjati o čustvih, skrbi za nebogljena bitja?

Zdaj mi je prišlo na misel….še najbolj temu podoben se mi zdi en gej, ki ga bežno poznam…
Klepeta čist po žensko in ima ful ženskih prijateljic….grejo v šoping in vse…jaz lahko iz svoje izkušnje
povem, da se je ful dobro z njim pogovarjat….prav užitek…njegov partner je pa bolj mačo…tiha voda…
ne vem, če sem ga sploh že slišala kaj rečt 🙂

Ta gej bi bil pa super, če bi mu bile všeč ženske, vse ostalo je ok pri njemu :). Aja pa šoping. Tega pa jaz ne maram. Pač grem, ker moram, maram pa ne.

in, ko boš ti speljala tega (Ž) geja … boš možača

Tipček je stručko :-))) Za vse razprodaje ve, pa kje zapirajo kakšno štacuno in dobiš popuste….pa
kje imajo “zadnji par” točno takih čevljev znižan….men je totalna faca 🙂

Ja, super, jaz pojma nimam o šopingu :). Kaj, ko ga zanimajo samo moški :(.

O tem ni pa nobenega dvoma.

Bi rekel da je bolj nagnjen k temu kot pa večina ostalih moških ja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker ji je dec seksi, res ne vem, kaj je tu čudnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close