Kdaj ženska postane možača.
Stil /mahanje in slično/ glasnost govorjenja s poudarjanjem svojih v glavnem bolj kao moških sposobnosti.
Kao glavna v družbi v kateri je več žensk in se govori o spretnosti moških del.
Vizualno bolj grobe poteze, oblecene v glavnem v hlače in so več ali manj neurejene.
Visokih pet ne poznajo, ali pa so v njih posvečeno štoraste:)
Stil /mahanje in slično/ glasnost govorjenja s poudarjanjem svojih v glavnem bolj kao moških sposobnosti.
Vizualno bolj grobe poteze, oblecene v glavnem v hlače in so več ali manj neurejene.
Visokih pet ne poznajo, ali pa so v njih posvečeno štoraste:)[/quote]
….posrečeno štorasta.
Ženska ne postane možača, ampak se rodi kot možača.
Mislim pa, da obstajajo se vmesne stopnje žensk do možač, tu pa so možne korekture in popravki:)))
Visokih pet ne poznajo, ali pa so v njih posvečeno štoraste:)[/quote]
Katere so bolj moške sposobnosti, konkretno me zanima?
Katera so ta moška dela?
Po Robijevih merilih sem sigurno možača, ker za nobenega dedca ne poskrbim.
Po merilih možne možače sem tudi močača, ker ne nosim visokih petk in ker nosim hlače.
Zdaj me zanima še samo karakterno kaj so pogoji za možače in katero je tisto moško delo, ki ga dela možača. Da vidim, če sem 100% možača.
Tole me pa res zanima….kaj pomeni “poskrbeti za moškega”? Kaj to zajema?[/quote]
Moški (razen homoseksualcev) iščemo pri ženski določena nasprotja, ki nas izpopolnijo in zadovoljijo. In to nam dajejo tipične ženske lastnosti, ki so pri ženskah bolj izražene. Kot so čustvenost, nežnost, materinski čut…..
Če ženska zaradi svojih genetskih predispozicij tega nima in jo dojemamo kot nekega moškega ujetega v ženskem telesu, nas to ne privlači, ker nam takšna ženska ne more nuditi tistega, kar bi nas izpopolnilo in dopolnjevalo.
Ne govorim o materialni preskrbljenosti, ampak čustveni.
Tole me pa res zanima….kaj pomeni “poskrbeti za moškega”? Kaj to zajema?[/quote]
Moški (razen homoseksualcev) iščemo pri ženski določena nasprotja, ki nas izpopolnijo in zadovoljijo. In to nam dajejo tipične ženske lastnosti, ki so pri ženskah bolj izražene. Kot so čustvenost, nežnost, materinski čut…..
Če ženska zaradi svojih genetskih predispozicij tega nima in jo dojemamo kot nekega moškega ujetega v ženskem telesu, nas to ne privlači, ker nam takšna ženska ne more nuditi tistega, kar bi nas izpopolnilo in dopolnjevalo.
Ne govorim o materialni preskrbljenosti, ampak čustveni.[/quote]
V glavnem Robi me označuje za možačo. Hvala, Robi.
Ne govorim o materialni preskrbljenosti, ampak čustveni.[/quote]
V glavnem Robi me označuje za možačo. Hvala, Robi.[/quote]
Kje pa in s čim ?
Robi, napisal si, da je tista, ki ni sposobna poskrbeti za moškega. Torej to velja zame.
Napisal si, da mora biti materinska, drugače je možača. Nisem materinska. Niti malo.
Za oblačenje in obutev so tudi zgoraj napisali, da je ženska možača, če je kar naprej v hlačah in če ne nosi visokih petk. Torej tudi to velja zame.
Glede drže pa ne vem kaj si mislil?
Način obnašanja je pa kak, da si možača?
Kakšna telesna struktura? A, če je ženska visoka je možača, če je moški majhen je pa kaj? Ženskača?
Sama najbolje veš, kako se počutiš in kakšna si.
Če v tebi ni neke ženstvenosti in če res misliš, da nisi sposobna poskrbeti za moškega in če tvoje obnašanje bolj spominja na moškega, kot na žensko, potem imaš res lastnosti, ki spominjajo na možačo.
Če pa si samska zato, ker ne najdeš moškega, pa še to ne pomeni, da nisi sposobna poskrbeti za moškega in da v tebi ni nežnosti.
Mislim, brezveze o tem dabatirati preko neta, ker to občutimo, ko smo z neko osebo. Šele takrat vemo, kako neko osebo doživljamo in kakšne oznake ji pripišemo.
Če ženska ne nosi krila ali visokih petk, še to čisto nič ne pove o njeni ženstvenosti.
Robi, ne zdaj na dolgo in široko se ven vleči :).
Jasno si napisal, da ženska, ki ni materisnka, je možača.
Pisal si tudi o oblačenju. Torej domnevam, da si isto mislil kot piska pred tabo glede hlač in petk. Ali kaj si mislil z oblačenjem? Bodi konkreten glede oblačenja.
Bodi tudi konkreten glede moškega obnašnaja in ženskega obnašanja. Kako je torej moško obnašanje, konkretno napiši.
Forum je zaprt za komentiranje.