Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kavarniška nedelja

Kavarniška nedelja

Vedno sem zoprna. Vedno se spuščate vame. Vedno mi posvečate enormne količine pozornosti. Dajem vam tisto, kar potrebujete, ker sama imam že vse, ostaja mi le še razdajanje. Hohohoho…sem potomkinja Božička. Alo, zdaj pejt spat, ker si že osladen.[/quote]

Dajemo ti samo tisto, kar si zaslužiš. In kar pogrešaš v življenju. Vidiš, kako narava vedno poskrbi za ravnovesje. Celo v umetnem svetu informacijske tehnologije. Goldfisheva, ti si naša v blato padla kraljica. Kraljica pa še vedno. Še boš deležna osladja. Nafutrali te bomo z njim, da ne boš lačna.

Tale Marihuanca mi postaja simpatičen 🙂

Saj ti si se ujel z večina moškimi tu gori, ženske niso tvoja jača stran:))).

Mal bolje pomisli, kdo je tako pisal!

A tebi so pa babe jača stran? Z vsemi skregana ali pa v trenutnih dvomljivih zavezništvih. Na koncu se tudi babe lahko zanesete samo na moške. Ena na drugo zelo težko…Moški smo vezivni element med ženskami. Brez nas razpadete v strupenih medsebojnih zamerah.

Kdo pravi, da tehnologija ne pripomore k kvaliteti življenja? Goldfisheva se na internetu lahko krega s stotimi tipi, ki bi ji bili v realnem življenju popolnoma nedosegljivi. Na monu jo vsaj napizdeva moška prva liga.

Ne, jaz bom rekla, da gre za solidno spisan prispevek o nedeljskem malodušju. Vidi se, da je na hitro sestavljen, lahko bi bil daljši, ker je miselni tok pripovedovalca zanimiv in se lepo razvija, al jebiga.

Raja bo pa razpravljala o vsebini kot o realnem dogodku.[/quote]Saj tu se vedno na koncu malo zgrizemo med sabo 🙂 Takoj ko ti uleti kakšen (visokoleteči) bog in se začne norčevat iz tebe osebno, kar nima nobene veze z zastavljeno temo… :/
Kaj naj bi ocenjevali pisca in njegov slog pisanja, zgolj vsebino ali tisto kar piše med vrsticami? 🙂

Meni je sam nasvet, ki ga je pisec dal svojemu pivskemu kolegu, smiseln še sploh ker ga je dal nekdo, ki že celo življenje živi kot nek parazit družbe. Naša družba te pa sploh sili v parazitsko življenje. Biti brez imetja, živeti na račun socialnih transferjev, zraven pa še malo delati na fuš, prekupčevati ali kaj podobnega. Skratka samo ne it v redno delovno razmerje in bog ne daj si umislit družino ali imet partnerja z bilokakim imetjem. Nesmiselno čist…ker pri nas je pošteno delo komaj kaj več cenjeno kot pa so prejemki iz socialnih transferjev. Le stil življenja si moraš malo prilagodit pa je, kot nap. naši Brajdiči.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mal bolje pomisli, kdo je tako pisal![/quote]Kdo?

A tebi so pa babe jača stran? Z vsemi skregana ali pa v trenutnih dvomljivih zavezništvih. Na koncu se tudi babe lahko zanesete samo na moške. Ena na drugo zelo težko…Moški smo vezivni element med ženskami. Brez nas razpadete v strupenih medsebojnih zamerah.[/quote]

Komu si ti vezni element? Aja, zvezan si z mamico. Bolj bi rekla odvisen. To pa ni enako a veš.

Meni so moški všeč, ne gojim nobenih zamer kot recimo ti do ženskega spola. Kdo ima potem problem? Ves čas me hočeš spraviti v nek kalup, da bi se lahko pomiril s samim seboj.

Bolj kot kalup bi bil primeren kak bel plašček z malo daljšimi rokavi …

Kako zelo je to res. Verjamem pa, da je marsikdo to izjavo pospremil z nasmeškom. Toliko sovraštva kot je med ženskami, med nami ne bo nikoli.

Kako zelo je to res. Verjamem pa, da je marsikdo to izjavo pospremil z nasmeškom. Toliko sovraštva kot je med ženskami, med nami ne bo nikoli.[/quote]

Sicer je kurnik, a ne. Pa veš zakaj ste moški dobrodošli med ženskami recimo znotraj kolektiva? Ker ste tihe ritke, ker se ne izpostavljate, ker ne govorite o problemih, ker za vas nepomembne stvari pometete pod preprogo, ker imate verbalne sposobnosti manj razvite, ker ne izražate vseh odtenkov čustev, ker imate različne pristope razmišljanja in nenazadnje…ker se umaknete v svojo votlino, ko je vroče.

Kako zelo je to res. Verjamem pa, da je marsikdo to izjavo pospremil z nasmeškom. Toliko sovraštva kot je med ženskami, med nami ne bo nikoli.[/quote]

Sicer je kurnik, a ne. Pa veš zakaj ste moški dobrodošli med ženskami recimo znotraj kolektiva? Ker ste tihe ritke, ker se ne izpostavljate, ker ne govorite o problemih, ker za vas nepomembne stvari pometete pod preprogo, ker imate verbalne sposobnosti manj razvite, ker ne izražate vseh odtenkov čustev, ker imate različne pristope razmišljanja in nenazadnje…ker se umaknete v svojo votlino, ko je vroče.[/quote]
Tihi kot ritke, dobra :D. Očitno samo beta moške spoznavaš, ki so tvoji redni poslušalci in ti prikimavajo na vse kar jim ukažeš…

To, da ne radi govorimo o problemih ti dam prav. Oz govorimo, samo ne pretiravamo, ker nas boli kurac, ker se znamo še s čim drugim zamotit in se kljub temu imet fajn. Ženska pa se bo živcirala zaradi ene malenkosti še cel mesec, pa še drugi bodo morali trpet njene izpade. Včasih dobiš občutek kot da imaš opravka z otrokom. Toliko o nezrelosti, ki nam jo cel čas pripisujete…

O verbalnih sposobnostih nima smisla razglabljat. To, da so pri vas bolj razvite je samo tvoja domneva. V resnici imate samo neverbalne bolj razvite od nas, verbalne pač ne. Če izgovorite več besed na dan, še ne pomeni, da znate istočasno tudi tvorit smiselne stavke…

grem po zalogo čipsa in pera … ker tole se bo pa vsul plaz ☺

grem po zalogo čipsa in pera … ker tole se bo pa vsul plaz ☺[/quote]
Zanimivo bo… ampak je prav povedal

Sej to veste, da na marsikaterem drugem forumu vaše primitivno spisovje ne bi šlo čez sito, kajne? Pa hitro bi kak ban fasali, neregistrirani pa ne bi mogli pisat. Tukaj pa s.erjete, ker je Robi milega značaja pa še prostovoljec po vrhu. Kdo bi se za đabe jebal z neuravnovešenci?!

A ti robček prinesem ?

Vidiš tudi ti si lahko kavalir, če hočeš…..ccccccc

Kavalir ti pridrži robček, da se lahko direktno usekneš vanj:). Nič ne sprašuje, naredi, kar se mora narediti:).

Točno! Redko kdo se filozofsko lahko dvigne nad bedo pritlehno okoli sebe. Enostavno moraš biti nekaj več od okolja, da zaznaš bedo, ki jo mnogi sami od sebe ne…[/quote]

Ne vem če je to bil sarkazem ali…

Sem bila v soboto zunaj in naletela na enega podobnega tebi. Mi je razlagal, da ima vsak dan najmanj 4 pire v riti, da to je super njegov lajf. Ampak ni odvisen od alkohola, ker vsako leto poskrbi, da cel januar ne pije. Kak pacient.

Na začetku kdo je koga pecal? Ti njega al on tebe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close