Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kavarniška nedelja

Kavarniška nedelja

Ali pa posledica ženske intuicije.[/quote]

Včasih ljudje nismo čisto iskreni sami do sebe in radizamenjamo vzrok in posledico.
Ampak jaz se s tabo ne bom prepirala, ker v resnici sem ti zelo fauš. V bistvu bi bilo najlažje spustiti liter refoška po grlu. Kdo mi je kriv, če ne maram alkohola…[/quote]

Česa si mu fouš? Zgolj te literce, da kao pozabiš na probleme?

Včasih ljudje nismo čisto iskreni sami do sebe in radizamenjamo vzrok in posledico.
Ampak jaz se s tabo ne bom prepirala, ker v resnici sem ti zelo fauš. V bistvu bi bilo najlažje spustiti liter refoška po grlu. Kdo mi je kriv, če ne maram alkohola…[/quote]

Česa si mu fouš? Zgolj te literce, da kao pozabiš na probleme?[/quote]

Goldfish, jaz si toliko stvari želim … ta trenutek odštevam dneve, ko se bom lahko cel mesec svaljkala po plaži, s tisto mivko v riti se bom pod soncem pekla kot čevapčič. Brbončice so se mi že pripravile na dobre ribice (oprosti!) ki se obračajo na gradelah… On pa spije liter refoška in … je že tam.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Česa si mu fouš? Zgolj te literce, da kao pozabiš na probleme?[/quote]

Goldfish, jaz si toliko stvari želim … ta trenutek odštevam dneve, ko se bom lahko cel mesec svaljkala po plaži, s tisto mivko v riti se bom pod soncem pekla kot čevapčič. Brbončice so se mi že pripravile na dobre ribice (oprosti!) ki se obračajo na gradelah… On pa spije liter refoška in … je že tam.[/quote]

On je po literci še vedno tam, kjer je bil:). Tukaj je razlika.

oooo ribe na gradeli….. mmmmmm a si morala? 🙂

Čakati eno leto, da uživaš ob ribah na gradeli…to pa je res nekaj:)).

ni bolj zasvinjane hrane kot so ribe – žrejo kar turisti naserjejo, nakozlajo, vščijejo … plus vsa kemija okoliških fabrik ☺

še na netu se jih je za izogibati

Goldfish, jaz si toliko stvari želim … ta trenutek odštevam dneve, ko se bom lahko cel mesec svaljkala po plaži, s tisto mivko v riti se bom pod soncem pekla kot čevapčič. Brbončice so se mi že pripravile na dobre ribice (oprosti!) ki se obračajo na gradelah… On pa spije liter refoška in … je že tam.[/quote]

On je po literci še vedno tam, kjer je bil:). Tukaj je razlika.[/quote]

Pa saj on tega ne ve :)))

@enTip
: Pa če mi samo še to hodi po glavi…. :)) Sploh ne morem več delati 🙁

ni bolj zasvinjane hrane kot so ribe – žrejo kar turisti naserjejo, nakozlajo, vščijejo … plus vsa kemija okoliških fabrik ☺

še na netu se jih je za izogibati[/quote]
Če mene vprašaš… samo na netu 🙂

Pa saj on tega ne ve :)))

@enTip
: Pa če mi samo še to hodi po glavi…. :)) Sploh ne morem več delati :([/quote]
Men tud…. kriza je

Sarajevske čevape lahko ješ tud v LJ.. ampak NI ISTO. In Blejsko rezino lahko ješ v svojem usranem jebenem stanovanju, če ti tak paše.
Vendar enim pač ni isto. In zato raje počakamo na ribice na gradeli, kot da bi jih žrl sredi decembra v svojem stanovanju….

Margot ima prav. On lahko po literci takoj spije spet drugo in je že spet tam. Bemtiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj o tem sem govorila, celo leto si omejen na svoje stanovanje. Pojdi kaj ven.

Ma midva z enTipom že veva kaj je dobr :)) (In kaj mora biti zraven)

Saj o tem sem govorila, celo leto si omejen na svoje stanovanje. Pojdi kaj ven.[/quote]

Ti, vidiš, zakaj pa Margot ne vprašaš, da ti kakega zrihta? Da ne boš celo življenje v sili samo z nohti po stenah praskala. Margot nekako čutiš v retoriki, da je že nekam zmatrana punca. Ta jih je znala dati skoz, da si mislit ne moreš. Pa diskretna je po moje tudi. Desca ima najbrž za kamuflažo, za dušo ima pa raje babe. Ti ,ki pa še ne veš, če si za moške ali ženske, bi bilo najbolje, da ti ona kakega zrihta za ribanje, če ti ne bo šel po grlu, pa kako babo. Ne boš menda celo življenje samo tukaj po forumih se z nami prerekala? Enkrat moraš probat tudi pravo stvar.

Saj o tem sem govorila, celo leto si omejen na svoje stanovanje. Pojdi kaj ven.[/quote]

Ti, vidiš, zakaj pa Margot ne vprašaš, da ti kakega zrihta? Da ne boš celo življenje v sili samo z nohti po stenah praskala. Margot nekako čutiš v retoriki, da je že nekam zmatrana punca. Ta jih je znala dati skoz, da si mislit ne moreš. Pa diskretna je po moje tudi. Desca ima najbrž za kamuflažo, za dušo ima pa raje babe. Ti ,ki pa še ne veš, če si za moške ali ženske, bi bilo najbolje, da ti ona kakega zrihta za ribanje, če ti ne bo šel po grlu, pa kako babo. Ne boš menda celo življenje samo tukaj po forumih se z nami prerekala? Enkrat moraš probat tudi pravo stvar.[/quote]

Aja:)). Po tvoje rabim pomoč drugih. Ne projeciraj. Če se tvoj lajf vrti le okrog mamice in si od nje odvisen, potem je logično, da si se zvezal in srkaš, kar so drugi ustvarili (pobiraš drobtinice). Nismo vsi na tvojem bregu. Moje življenje je pestro, ne čutim se dolžna razlagati kaj in kako, da se boš lahko transparentno razpisal glede mojih okoliščin. No, ti kar piši, če se lažje počutiš, samo tvoj odnos jemanja se pri meni ne obnese.

Jahh kaj češ, zmatrana sem že res, zmatrana. Pa stara in zgubana. Pa to bi še nekak šlo … ampak tale velika bradavica na mojem nosu iz katere rastejo te grde črne dlake…

Ti, vidiš, zakaj pa Margot ne vprašaš, da ti kakega zrihta? Da ne boš celo življenje v sili samo z nohti po stenah praskala. Margot nekako čutiš v retoriki, da je že nekam zmatrana punca. Ta jih je znala dati skoz, da si mislit ne moreš. Pa diskretna je po moje tudi. Desca ima najbrž za kamuflažo, za dušo ima pa raje babe. Ti ,ki pa še ne veš, če si za moške ali ženske, bi bilo najbolje, da ti ona kakega zrihta za ribanje, če ti ne bo šel po grlu, pa kako babo. Ne boš menda celo življenje samo tukaj po forumih se z nami prerekala? Enkrat moraš probat tudi pravo stvar.[/quote]

Aja:)). Po tvoje rabim pomoč drugih. Ne projeciraj. Če se tvoj lajf vrti le okrog mamice in si od nje odvisen, potem je logično, da si se zvezal in srkaš, kar so drugi ustvarili (pobiraš drobtinice). Nismo vsi na tvojem bregu. Moje življenje je pestro, ne čutim se dolžna razlagati kaj in kako, da se boš lahko transparentno razpisal glede mojih okoliščin. No, ti kar piši, če se lažje počutiš, samo tvoj odnos jemanja se pri meni ne obnese.[/quote]
Tako zelo, da moraš to cel čas poudarjat neznancem iz interneta.

Kako pa je pestro? Zakaj pa ti ne priznaš, da se tvoje življenje vrti okoli Mona od jutra pa do pozne noči?

Aja:)). Po tvoje rabim pomoč drugih. Ne projeciraj. Če se tvoj lajf vrti le okrog mamice in si od nje odvisen, potem je logično, da si se zvezal in srkaš, kar so drugi ustvarili (pobiraš drobtinice). Nismo vsi na tvojem bregu. Moje življenje je pestro, ne čutim se dolžna razlagati kaj in kako, da se boš lahko transparentno razpisal glede mojih okoliščin. No, ti kar piši, če se lažje počutiš, samo tvoj odnos jemanja se pri meni ne obnese.[/quote]
Tako zelo, da moraš to cel čas poudarjat neznancem iz interneta.[/quote]

Če me izzovete:)).

Ego ne dovoli, sej veš kako gre pri ženskah 🙂

Kako pa je pestro? Zakaj pa ti ne priznaš, da se tvoje življenje vrti okoli Mona od jutra pa do pozne noči?[/quote]

Si naredil statistiko? Ja super. Bi morala še kaj dodati? Ne morem priznati nečesa, kar ne drži. Mogoče je pa tebi nerealno, da mi uspe v enem dnevu več kot tebi?

haha koje nebuloze

Sta vidva z Markom slučajno v sorodu ?

Lepo se hranite s futrom:).

Meni se tudi zdita nekako sorodna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close