Kavarniška nedelja
Srečno vezan moški še naprej obiskuje forum Ljubezenski nasveti :
http://med.over.net/forum5/read.php?95,9531074
Človek, ti nimaš ne ženske, ne prijateljev, ne službe, nič od nič. Vse si se nam zlagal.
prošnja, priporočilo, rotenje MON_ovka:
če vam tip med drsenjem ob šanku na tla, padanjem s stola … skratka v zadnjem še živem stadiju, ponuja fu.k, seks, gono, flodr … prosim, lepo prosim — ne mu ustreči.
Naredite štalo, zbežite, kličite policijo, psihiatrijo … karkoli – le človeku ne dajte tako gnile izkušnje, kot jo zmorete
pa, če je to tudi kakšen od rednih forumašev tukaj ☺
A res? Še ravno prejle sem bil z enim na pijači, z dvema sem pa zdajle klepetal po telefonu. Daj ne straši me no.
A res? Še ravno prejle sem bil z enim na pijači, z dvema sem pa zdajle klepetal po telefonu. Daj ne straši me no.[/quote]
Haha, sorry, ampak jaz si ne predstavljam kako bi lahko tebe sploh kdo prenašal v živo. Že tu na forumu si neznosen.[/quote]
Saj sem ti že večkrat povedal, da imaš slabo domišljijo, pa mi nisi verjel. :))
Haha, sorry, ampak jaz si ne predstavljam kako bi lahko tebe sploh kdo prenašal v živo. Že tu na forumu si neznosen.[/quote]
Saj sem ti že večkrat povedal, da imaš slabo domišljijo, pa mi nisi verjel. :))[/quote]
Ti se nam tudi še nisi izkazal z domišljijo zaenkrat. Kakšna je ta tvoja punca, ki jo tako ljubosumno pestvuješ v fantazijah?
Saj sem ti že večkrat povedal, da imaš slabo domišljijo, pa mi nisi verjel. :))[/quote]
Ti se nam tudi še nisi izkazal z domišljijo zaenkrat. Kakšna je ta tvoja punca, ki jo tako ljubosumno pestvuješ v fantazijah?[/quote]
Pa ti povej, ti veš. 🙂 Zakaj mene sprašuješ koliko je 1+1, če pa že veš? :))
Ti se nam tudi še nisi izkazal z domišljijo zaenkrat. Kakšna je ta tvoja punca, ki jo tako ljubosumno pestvuješ v fantazijah?[/quote]
Pa ti povej, ti veš. 🙂 Zakaj mene sprašuješ koliko je 1+1, če pa že veš? :))[/quote]
Zakaj torej ne priznaš, da nimaš babe, pa ti kakšno najdemo? Ni sramota biti samski. Jaz sem tudi, pa se ne sramujem tega. Ampak samskost je moja usoda, tvoja pa očitno ni. Zakaj ti ne bi kake našli, če smo že tukaj vsi pametni? Saj bab je tudi polno samskih in ravno tako lažejo, da so v odnosih, ker si ne upajo izstopat. Mnoge pa spet sreče nimajo. Pozna vsak od nas kakšno. Margot in Goldfish pa raje kar pozabi, ker ti dve sta lezbi. Tukaj ti ne bo plodnega kruha.
Nič se te ne prime. Nevljuden si s postavljanjem vprašanj na vprašanja. Zaradi mene se lahko razpišeš o svojih strahovih, ampak ti povem, da bom poskrbela, da bodo zgledali še veeeečji:). Doživljam te kot osebo (ne morem ravno reči kot moškega), ki obstaja in bo v nekem drugem času spet obstajala, po vsej verjetnosti ponovno nekoristna. Razen…če se ta krog, ob predpostavki majhne verjetnosti, nekoč v kozmosu (s)preobrne. No, ne verjamem v čudeže, ki bi nastali kar sami po sebi. Zato…puf, zbudi se, nisi princ.
Mati že spi? Ali te počaka? Mislim, ne bi bilo lepo, da te čaka zaradi mene.
Pa ti povej, ti veš. 🙂 Zakaj mene sprašuješ koliko je 1+1, če pa že veš? :))[/quote]
Zakaj torej ne priznaš, da nimaš babe, pa ti kakšno najdemo? Ni sramota biti samski. Jaz sem tudi, pa se ne sramujem tega. Ampak samskost je moja usoda, tvoja pa očitno ni. Zakaj ti ne bi kake našli, če smo že tukaj vsi pametni? Saj bab je tudi polno samskih in ravno tako lažejo, da so v odnosih, ker si ne upajo izstopat. Mnoge pa spet sreče nimajo. Pozna vsak od nas kakšno. Margot in Goldfish pa raje kar pozabi, ker ti dve sta lezbi. Tukaj ti ne bo plodnega kruha.[/quote]
Ti kar izvoli iskati. Ti ne branim. 🙂
Vem, da si mi pri sebi hvaležna, ker sem se ukvarjal s tabo, no zdaj te bom malo zapustil. Se boš že znašla. Priznaj si svojo naravo in se malo zbližaj z Margot. Ni ona napačna deklica.[/quote]
Hvala, ker se boš končno odlepil od mene. Sicer je bil že včeraj, predvčerajšnjim čas, ampak bolje pozno kot nikoli.
Vseeno ti bom nekaj povedal, ker si simpatičen. Luzerji se vdajajo v usodo, borci jo spreminjajo. To, kar ti misliš, da je usoda, je v resnici samo ovira, ki je nisi preplezal (kdo ve zakaj). Verjetno, ker nisi borec. Kako boš pomagal drugim, če pa še sebi ne zmoreš? To ne gre. Ne more neplavalec reševati nekoga, ki bi se naj utapljal. Še bolj smešno pa je, ko neplavalec želi rešiti plavalca. :))
Vseeno ti bom nekaj povedal, ker si simpatičen. Luzerji se vdajajo v usodo, borci jo spreminjajo. To, kar ti misliš, da je usoda, je v resnici samo ovira, ki je nisi preplezal (kdo ve zakaj). Verjetno, ker nisi borec. Kako boš pomagal drugim, če pa še sebi ne zmoreš? To ne gre. Ne more neplavalec reševati nekoga, ki bi se naj utapljal. Še bolj smešno pa je, ko neplavalec želi rešiti plavalca. :))[/quote]
Ah, biti borec mi pares nikoli ni bil ideal. Borci so roboti v tujih rokah. Kanonfuter za doseganje ciljev, ki jih niti ne razumejo. Ko borci pridejo s fronte, se doma preobujejo v copate in prenašajo eno neumno babo, da jih jebe v pamet…
Vseeno ti bom nekaj povedal, ker si simpatičen. Luzerji se vdajajo v usodo, borci jo spreminjajo. To, kar ti misliš, da je usoda, je v resnici samo ovira, ki je nisi preplezal (kdo ve zakaj). Verjetno, ker nisi borec. Kako boš pomagal drugim, če pa še sebi ne zmoreš? To ne gre. Ne more neplavalec reševati nekoga, ki bi se naj utapljal. Še bolj smešno pa je, ko neplavalec želi rešiti plavalca. :))[/quote]
Ah, biti borec mi pares nikoli ni bil ideal. Borci so roboti v tujih rokah. Kanonfuter za doseganje ciljev, ki jih niti ne razumejo. Ko borci pridejo s fronte, se doma preobujejo v copate in prenašajo eno neumno babo, da jih jebe v pamet…[/quote]
Vrsto obutve si vsak sam izbere. Če si večinoma časa v hiši, se tudi copati dobro odnesejo. 🙂
Ah, biti borec mi pares nikoli ni bil ideal. Borci so roboti v tujih rokah. Kanonfuter za doseganje ciljev, ki jih niti ne razumejo. Ko borci pridejo s fronte, se doma preobujejo v copate in prenašajo eno neumno babo, da jih jebe v pamet…[/quote]
Vrsto obutve si vsak sam izbere. Če si večinoma časa v hiši, se tudi copati dobro odnesejo. :)[/quote]
Daj, ne seri, malinovc. Si boš ti sam izbiral način vpoklica, če do res kakega sranja pride. Pozabi ti na demokracijo v vojnem stanju. Ko je režim resno ranjen, se tudi resno brani. Življenja svojega državljana žrtvovat je režimu takrat lažje kot tebi muho ubit. Ko jih nekaj sto pade, je toliko lažje naslednjih tisoč pognat v smrt. Ko padajo tisoči, pa cifre generalštabu več niti niso važne. Ti misliš, da si komu pomemben, razen tvoji trenutni pički in par frendom?
Forum je zaprt za komentiranje.