Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

Kateri uporabnik ,ali uporabnica vam gre tu najbolj na živce,ali jetra??

jaz se ne barvam, sem že napisala. Se vidi kako sploh nič ne veste o meni ampak kar nekaj predvidevate. ma če bi se mi srečali na nekem pikniku, me marsikdo sploh ne bi povezal s tem kar ste si o meni nablodili v glav.. le redki, ki me dejansko znajo prebrati pravilno bi pomislili da sem to jaz.. bi bilo zanimivo opazovati 😉

Nežna vrtnica ,grem po sosedovega Fifija,da te malo pognoji.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 05.09.2022 ob 18:33

jaz se ne barvam, sem že napisala. Se vidi kako sploh nič ne veste o meni ampak kar nekaj predvidevate. ma če bi se mi srečali na nekem pikniku, me marsikdo sploh ne bi povezal s tem kar ste si o meni nablodili v glav.. le redki, ki me dejansko znajo prebrati pravilno bi pomislili da sem to jaz.. bi bilo zanimivo opazovati 😉

Mogoče si lepa ,samo si pa hinavka na kubik.

Mogoče malo tudi shizofrenična, da ne veš včasih, kaj sploh odgovarjaš tu.

Kdo kaj blodi, 05.09.2022 ob 18:31

Zartrose izven profila, 05.09.2022 ob 18:20

te pljuvam, 05.09.2022 ob 15:43

Zartrose izven profila, 05.09.2022 ob 11:26

? rdeci pajacki se je sfuzlalo.. ona pise da lepo vljudno kmunicira in da ne zali..  a forum je poln njenih zapisov ki kazejo ravno nasprotno. Tako se i je sfuzlalo, da ne vidi da je dobila vse pojasnjeno in obrazlozeno.. hahaha.. itak da ne vidi, ce ji je namen napadat. Izvoli, sem si vzela minutko casa, sedaj pa do popolneva od mene ne bo nic, ampak brezveze to napisem, sej bo napisala, da sem spizdila, ker noce slisat in vidt tko kot je. ?

Te pljuvam ja tu pa tam ,samo si pa zgrešila, nisem rdečelaska .

Nismo vse rdečelaske, če te malo besedno zlasamo, ali okaramo.

Kaj za vraga si tako občutljiva ,če te kdo opomni, da si lahko včasih zelo nesramna, pa tudi neprijetna z žaljenjem ?….

Glede varanja sma na isti dolžini ,je verjetno nas kar nekaj tu, ampak obmetavanje ta drugih z žaljivkami, češ da je eno zapustil zaradi ljubice in norčevanje v enem dihu iz nje  ,ker jo je zapustil partner ,v drugem pa pljuvanje po ljubicah, nekako ne gre skupaj, ali pa ne veš več kaj sploh pišeš.

Nesmiselno je ,da pljuvaš po ženskah ,ki so v bistvu enakega mnenja glede monogamije kot ti ,potem se pa iz njih norca delaš.

kdo pa je rekel da si rdečelaska? jaz ne.

In nimaš ti mene kaj opominjat, vračaj se na začetke napadov-potem pa začni opominjat napadače-jaz bom namreč VEDNO v OBRAMBI in nikoli v grupi napadačev. Vaše hinavščine pa ne toleriram. če ti pljuvaš po meni, ne meči mene avtomatično v isti koš da pljuvam po ženskah. če rečem da se nekdo kurba ker vara in kao ljubljeno osebo izda, potem to ni pljuvanje ampak reala te osebe. To kar blodiš sploh ni moj zapis, če pa mojih ne znaš pravilno prebrat, se vanje ne vtikuj. jaz komentiram temo, vi komentirate mene. Kar vas dela na najnižji stopnji delovanja. ?‍♀️

Ti nekaj blodiš,ne jaz…. Ti si se norca delala iz ene ,ki je bila prevarana ,češ, da ji je prav…

Saj se niti ne upaš v živo srečati ,s kakšno od tvojih napadalk. Ti je ena ponudila ,da se srečata na kavi in se pogovorita, pa si reva nisi upala.

Ja,ja….

seveda blodiš.

kaj da ne upam? Sem tako softičko kot škartorobo povabila v realo na soočanje, softički večkrat vrgla pod nos tisto njeno grožnjo z sodiščem.. e poziva še vedno ni, pa sem ji rekla, da komaj čakam da se soočimo pred očmi zakona. Prpa prpa prpa dela komu drugemu-napadačem, ki vedo da lažejo o meni, me skušajo slabšalno prikazovat in me ustrahovat z grožnjami. E NE PALI TO PRI MENI. ?‍♀️

Ja tisti, ki te spoznajo rečejo yo -yo,ali Yo yo??

Zartrose izven profila, 05.09.2022 ob 18:37

seveda blodiš.

kaj da ne upam? Sem tako softičko kot škartorobo povabila v realo na soočanje, softički večkrat vrgla pod nos tisto njeno grožnjo z sodiščem.. e poziva še vedno ni, pa sem ji rekla, da komaj čakam da se soočimo pred očmi zakona. Prpa prpa prpa dela komu drugemu-napadačem, ki vedo da lažejo o meni, me skušajo slabšalno prikazovat in me ustrahovat z grožnjami. E NE PALI TO PRI MENI. ?‍♀️

Prosim ne nakladaj in ne zavaj. Se dobro spomnim tistih vaših dvobojevanj tu.

Te je omenjena povabila na kavo ,ti pa si odpisala ,da ne hodiš izven Ljubljane.

Hi,hi,kako si ti prilagajaš svoje zgodbe.

to s čimer me obtožuješ pa prilepi sem da takoj razčistimo, ker nimam pojma o čem govoriš. Po tvoji reakciji bi pa sklepala da si bila omenjena ljubica ti (?) pol pa laži pizdit name kot na tisoče multinikov z žeščimi komentarji čez ljubice. moji bo bolj blagi, ker jaz se ne  delam norca iz ljubice ampak izpostavljam obnašanje.

Mnogo vas pa ne loči človeka od njegovega obnašanja.. kot ko imaste raje to kar on ima (keš hišo naziv ) in ne to kdo on je!

Hec bi bil, da ti misliš vedno, da te špuka tu samo ena oseba. Najbolj fajn bi bilo pozneje, ko te ne bi v živo nadrla ne samo ena oseba, ampak več.

se spomnim, 05.09.2022 ob 18:40

Prosim ne nakladaj in ne zavaj. Se dobro spomnim tistih vaših dvobojevanj tu.

Te je omenjena povabila na kavo ,ti pa si odpisala ,da ne hodiš izven Ljubljane.

Hi,hi,kako si ti prilagajaš svoje zgodbe.

preberi v kontekstu-sem jo jaz povabila v lj, ona pa je obrnila naokoli ravno zato, da se izogne povabilu. manipulacijska tehnika ki ne pali, sem manipulatorje preučevala in poznam vsak vaš trik. tudi tale tvoj zapis je zgolj en izmed teh. seda pa prilepi ves pogovor in dosledno forenzično se giblji po besedah, se resnica vidi, in ta je da sem jo jaz povabila v lj. ne ona mene. dokler ne prilepiš ni več komunikacije o tem.

Zartrose izven profila, 05.09.2022 ob 18:41

to s čimer me obtožuješ pa prilepi sem da takoj razčistimo, ker nimam pojma o čem govoriš. Po tvoji reakciji bi pa sklepala da si bila omenjena ljubica ti (?) pol pa laži pizdit name kot na tisoče multinikov z žeščimi komentarji čez ljubice. moji bo bolj blagi, ker jaz se ne  delam norca iz ljubice ampak izpostavljam obnašanje.

Mnogo vas pa ne loči človeka od njegovega obnašanja.. kot ko imaste raje to kar on ima (keš hišo naziv ) in ne to kdo on je!

Tebi je pa nos fajn zrastel od toliko laži.

lažnivka, 05.09.2022 ob 18:43

Tebi je pa nos fajn zrastel od toliko laži.

ne, tebi pa je ?‍♀️

Vidim, da se tekma še ni končala. Kokoš se na vse kriplje trudi izpodriniti Roso s prvega mesta, ampak mu še ni uspelo. Manjka mu še zloba, zahrbtnost, nor je pa je dovolj.

V tekmo se je sedaj vmešal Julij, ampak mu ne gre dobro. Se bo moral močno potruditi, da zrine Popaya s tretjega mesta.

Gremo, akcija, še naprej. Kmalu bo 20 strani.

Meni je dolgčas in se gremo malo tako za obujanje spominov:

Popay npr, 04.07.2022. ob 13:43

ne ne ne…, umirite konje. Ni tukaj metanja obeh v isti koš… Dolgo sem tukaj na tem forumu in vem kdo kam spada.  Videl sem tudi, da ta okužena opica večkrat napada zartrose, tako kot druge, pa se mi ne da vmešavat v njegovo norijo. Bistvo je to, da ONA njega NE NAPADA, ženska se brani. Čisto nič mu noče, piše pa kot piše, o sebi na svoj način in to je njena stvar, tako kot je moja ko pišem o sebi.

Jst sem o sebi pisal kakor sem, pa so drugi pisali o men, da se hvalim….., jebi ga, kaj čem jim jst,če oni tako razumejo, jst se hvalil nikoli nisem..

Recimo, ona vsaj približno nakaže kateri starostni skupini pripada….., on napiše, da je starejša od njega, torej ta okužena opica določi njena leta, adijo pamet.. Očitno se tip en zaveda koliko je star, kljub njegovim slikam, ki so bile napopane na tem forumu.. Spomnim se tudi, da je redno pisal še pred kratkim, da so dobre za kresat samo tiste, ki imajo manj kot 25 let, hehe… in, da so druge prestare za njega, itak, da so ker je buzurant, možno je ,da je vsak dan tako zadet v glavo, da se ne zaveda kaj piše, jebi ga..

@Omg…, itak itak, solze mi kar tečejo, je že cela poplava pod stolom, kaj bo on pofukal, njegovo glavo z udarcem v beton.. Ne vidim nobene samohvale pri Zartrose ali jo pač premalo berem, opažam pa, da je dostikrat napadena in hvala bogu ima pravico se branit..

Si star in ti gre veliko mimo. Kako se to pozna na sikretu? Njo prebereš tri poste in vidiš kako zagledana je vase. Pri njeni močni samotavesti, ki ji že škodi, to obrne v to, da jo napačno beremo. Tudi moti se vseskozi in zato je napadena. Zavaja in potem vztraja v zmoti. Take ženske so strup družbi in moške delajo evnuhe. Ti vztrajaj, pičke ti ne bo dala vohati, potem boš videl, da je daleč od tega za kar se predstavlja.

hec bi bi bil, 05.09.2022 ob 18:42

Hec bi bil, da ti misliš vedno, da te špuka tu samo ena oseba. Najbolj fajn bi bilo pozneje, ko te ne bi v živo nadrla ne samo ena oseba, ampak več.

škartoroba piše pod mnogimi niki.

rdeča pajacka piše pod mnogimi niki.

softička piše pod mnogimi niki.

to so tri osebe, sicer zelo podobne druga drugi s svojim neutemeljenim bluzenjem.

potem imaš pa še posamezne nike, ki me občasno in malo. glavne tri akterke so pa one, ki ustvarjajo videz da ji je mnogo. v tej temi prevladuje rdeča pajacka, drugače največ škartoroba.

Še malo mi je dolgčas:

Ja kozika pojasni, zakaj takrat, ko brcneš v temo, tega ne preneseš? Recimo menstruacija v nosečnosti in še kaj.

Še malo mi je dolgčas:

Kje vi vidite, da se hvali? Jaz vidim le, kako se sramoti.

tekma se še ni končala, 05.09.2022 ob 18:44

Vidim, da se tekma še ni končala. Kokoš se na vse kriplje trudi izpodriniti Roso s prvega mesta, ampak mu še ni uspelo. Manjka mu še zloba, zahrbtnost, nor je pa je dovolj.

V tekmo se je sedaj vmešal Julij, ampak mu ne gre dobro. Se bo moral močno potruditi, da zrine Popaya s tretjega mesta.

Gremo, akcija, še naprej. Kmalu bo 20 strani.

tole ni taprav julij, ampak nekdo ki se občasno pojavi z njegovim nikom. z kokošijem pa nič ne tekmujeva, jao ko ne znate brat.. pišemo vam telenovelo MONa, ki jih tako obožujete od vas pa napačna interpretacija!

Zartrose izven profila, 04.07.2022. ob 18:58

jaz ne komentiram tem niti ne hodim v teme ki nosijo ime koga, ki mi na monu ni okej.. a vi čim vidite moje ime sestradano planete..zelo zgovorno ?

pa če te oči bolijo, naredi si uslugo-ko vidiš ime Zartrose preskoči! Na oči pa pač moraš mirkat.

E napadačiii napadačiiiiii moji…

Prispevek vročine je izgleda zanemarljiv. Po tvoji eksoloziji že drug dan zapred je jasno razbrat, da se ti je do konca zmešalo iz razloga, ker te modri vrag noče našeskat in pofukat.

Meni je dolgčas, samo se mi ne da več.

Zartrose,ali kdorkoli od shizofrenikov si ti, raje grem na sveži zrak kot,pa da se steboj ukvarjam.

?.. in potem jaz zasledujem folk hahahaha.. pa z vsakim postom zgolj razkrivate vaše laži.. ampak-le te ne bodo NIKDAR spremenile MOJE RESNICE ?

meni je dolgčas, 05.09.2022 ob 18:51

Meni je dolgčas, samo se mi ne da več.

Zartrose,ali kdorkoli od shizofrenikov si ti, raje grem na sveži zrak kot,pa da se steboj ukvarjam.

pametno, kar pojdi na zrak, glede tvoje shizofrenije (saj se ti pojavljaš pod različnimi niki, ne jaz) pa ti ne morem pomagat ?‍♀️.. važno da me zasleduješ in si shranjuješ zapise.. hahahaha.. in pol jaz vas zasledujem? No daj še moj ip nalepi, jaz nimam pojma kje ga vi sploh vidite, kokr me rdeča pajacka obtožuje, da jaz njenega vidim. da ji povem, kje ga lahko preveri, če že pri operaterju neče.

tole pa ni moj zapis mimogrede “Prispevek vročine je izgleda zanemarljiv. Po tvoji eksoloziji že drug dan zapred je jasno razbrat, da se ti je do konca zmešalo iz razloga, ker te modri vrag noče našeskat in pofukat.” e viš še zasledovat ne znaš pravilno-pa pišem le pod svojim imenom.. hahahaha.. hhahahaha.. joj dajte se nehajte smešit iz sebe 

Zartrose izven profila, 05.09.2022 ob 18:51

?.. in potem jaz zasledujem folk hahahaha.. pa z vsakim postom zgolj razkrivate vaše laži.. ampak-le te ne bodo NIKDAR spremenile MOJE RESNICE ?

Tečna si in daj mir že!!! Kaj hočeš vešča sploh??

Lepa si,vsak bi te pofukal ,zdrkal na tebe , te nabijal v rit !! V redu sedaj!!!

Pa nehaj hinavka zavajati ljudi tu !!

Sedaj pa te naj dajo nazaj na zaprti odelek!!!

Men gre kle najbolj na kurac Šukrija alias Božo.

Prevetril je vse vzgojne zavode v Slo, a še vedno steguje smrdljiv jezik

Kdor ne zna odnehat in hoče imet vedno zadnjo besedo, naj se zaveda da sčasoma rata to moteče. Bo šlo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close