Kar ne veš ne boli
Že leto in pol se za menoj vztrajno meče en tip. Jaz do zdaj nič, delam raje na karieri. Občasno delamo skupaj, čutim, da med nama kar preskakujejo iskre privlačnosti, vendar držim distanco. Njegov prijatelj mi je namignil, da je čisto nor name in da ne bo odnehal. Od nekod je dobil mojo cifro in vsake toliko časa pošlje kak sporočilček, ki je v bistvu nevsiljiv in kar prijeten. Pogosto me vabi ven. Prav zaradi njegove vztrajnosti in globoko hrepenečih pogledov in naklonjenosti sem se podala malo v raziskavo, kdo sploh je. Postal mi je všeč in preden bi se spustila v avanturo sem malo prebrskala net. Po dolgem brskanju naletim na happy family na fb in na instagramu njega in njegovo drago s tremi otroki. Vsi noro osladno – pocukrani, da fašeš sladkorno. Oni kot družinica na izletu, na dopustku, pri večerjici, fotkica z atijem, ati, ki kuha, možek, ki polno sodeluje pri raznih opravilih, jejhata veselo in srečno tam, juhej nasmejani obrazki tukaj, izgleda da jim povsod v nulo vse klapa. Žena luštna, privlačna, nič ji ne manjka. Padla sem v krohot. Kakšna burleska. Skratka njegovi ženi se ne sanja, da živi v zlaganem svetu. Ali pač? Razmišljam. So v odnosu razpoke in je treba nekako preslepit javnost z lepo fasado? Ali pa sploh ne? Tipčič ima v bistvu vse, manjka samo še ljubica, ker je njegova žena preokupirana s fb zgodbicami.
Družine ne bi razdirala, naj bo žena happy happy. Naj popa slike sreče gor, medtem, ko bom jaz (morda) seksala z njenim (ultra privlačnim) možem, tako, malo občasno za zabavo. Pa bomo vsi srečni.
Sarkazem in nerodnost imata toliko skupnega kot ti in krava na pašniku.
[/quote]
Lej lubica, če greš na mon provocirat boš morala napisat kaj boljšega. Takih jajc tukaj je dvanajst na ducat. Mi je žal, ker sem šel sploh brat tistole..
Lej lubica, če greš na mon provocirat boš morala napisat kaj boljšega. Takih jajc tukaj je dvanajst na ducat. Mi je žal, ker sem šel sploh brat tistole..
[/quote]
Glej sonček, če se pogosto odpirajo take teme, pomeni da je tega dosti. Drugače pa pojdi v kot cuzat palec in si misli, da so to provokacije. Adijo.
Glej sonček, če se pogosto odpirajo take teme, pomeni da je tega dosti. Drugače pa pojdi v kot cuzat palec in si misli, da so to provokacije. Adijo.
[/quote]
Ja pikica. Tega je dosti, ker se precej provocira. Vse za klike.
Kar hočem povedat je, da je fb ena sama laž. V ospredju je prikazan blišč, za štirimi stenami pa beda. Koliko zgodb poznam, ki so na fb eno, v realnosti pa drugo. Bolj, ko je zunanja predstava popolna, bolj je ozadje sesuto. Bolj, ko imate potrebo se kazat svetu, bolj ste osamljeni in izgubljeni v življenju.
Ja, se zabavam, ko gledam vso to bedo.
Ti raje seksaj s svojo glavo kot da uničuješ družine drugim. A tebi bi bilo luštno če bi ti bila njegov otrok in bi se tvoj oče nategoval z ljubico? Ali pa da bi bila žena in bi se tvoj mož nategoval z drugo. Če bi mu rekla, kaj se name mečeš če imaš ženo in otroke, bi še najbolj izpadla človek kar očitno nisi.
Forum je zaprt za komentiranje.