Kar ne veš ne boli
Če te prav razumem si sedaj razočarana, ker si odkrila, da je zaseden in od tod privoščljivo opisovanje lažne družinske podobe? Ena lekcija za v naprej. A veš koliko je takih moško-ženskih oseb, ki se v javnosti predstavljajo, da so nekaj, resnica je pa daleč, daleč od tega? Preveč.
Naredi obvoz in si kalibriraj radar tako, da te drugič drug ne bo potegnil za nos.
No, pa tako povej, ne pa da provociraš in si zmišljuješ zgodbice. Tebi gre v bistvu na jetra, ker narod objavlja fotke srečne družinice, ki je ti nimaš ali pa se zavedaš, da ste za en drek, in upaš, da tudi drugi v bistvu pa sploh niso srečni in da ima on ljubico, ona pa ljubčka, samo hepi slike lepijo na FB in to je to.
Narod pa pada na finto tvoje provokacije.
Lahko samo potrdim. Sploh tisto, ko mož ženi ali obratno vošči prek FB s kakšnimi osladnimi floskulami in vse skupaj okranclja s srčki, je jasen znak, da je znotraj vse gnilo in je treba toliko več fasade, da smrad ne seka preveč ven. Ampak enkrat poči in takrat ljudem ni jasno, kako se takooo ljubeč par lahko tako grdo ločuje.
Ljudje smo različni: da bi se meni osebno zdelo zabavno naslajati se nad življenjem drugih? To pomeni, da nimam svojega.
In če bi res “zaživela” šele ob taki zgodbici, kot si jo naumila, bi se res vprašala, ali je to največ, kar zmorem. Kaj vse ta forum prenese…
[/quote]
Glej, vsa ta tvoja modrost je đabe, dokler se sama valjaš po tem forumu in sodeluješ, se ti ne zdi?
Pri vsej zadevi vas ni zmotila laž moškega in njegove žene, ki je obsedena s fb. Ne, zmotil vas je nekdo, ki je izpostavil “smrad”. Zmotil vas je nick “Se zabavam”. Torej bi morala bit sočutna in razumevajoča do takih ljudi? Nekateri ste se poslužili še z istant psihoanalize, ki je pokazala na ljubosumje? Ne me je.bat. Kaj vam drek kaplja na možgane ali ste se sami prepoznali v zgodbi?
Ja, se zabavam tudi nad nekaterimi glupimi komentarji.
Itak je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} objavljanja na fb in podobnem sranju, navadno blefiranje in kaze samo bedo moderne druzbe. Kazes da se pohvalis in izpades bolje kot si. Pod kozo smo vsi krvavi in imamo svoje potrebe. Lahko jih dolgo zaviramo in tajimo a slej ko prej nas dohitijo. In ce doma nimas tistega kar rabis, lahko imas partnerja se tako rad, pa te bo mikalo izpolniti svoje potrebe. Moralno ni prav, po drugi strani pa, ke prav da ti partner odreka normalne zelje in potrebe, njegove, ki mu jiih redno izpolnjujes pa so samoumevne?
meni pa ni jasno, zakaj nekateri mislite, da bi fb MORAL biti realni prikaz nekega življenja?? Zakaj? Komu na čast?
Vsak naj objavlja, kar se mu zdi… če so to osladne fptke, pa naj bodo.
P.s.: Če mene moti kakšno objavljanje, od-sledim, od-prijateljim, od-všečkam… In je mir.
In tudi jaz vedno ne objavim, ko me daje kakšen nemir… Potemtakem tudi jaz zavajam?
Saj to ni nič novega ,to se dogaja in poznam veliko primerov takih in podobnih.
Vsak si želi probati še kaj več kot doma in to je najbolj uzburljivo.
Še posebno tisti ,ki navzven furajo srečno familijo so največji je ba či .
[/quote]
To so slabiči z natripanim egom, ne pa neki baš je ba chi….. ker jim je na enem stolu preveč udobno in ugodno pa lepo fasado za javnost furajo preko socialnih omrežij in v domači ulici. Najgrše je to, da se lastnim otrokom prikazujejo, kako idealni ljubečki očki so. Ma loči se idiot – a je problem, ker bo tak svojo strogo mamico razočaral, pa žlahto , pa sosede/frende, ki se jim bo mavrični zid njegove zaigrane idealnosti podrl?
Kako taki lahko sploh gledajo svojim otrokom v oči in se jim tako lažno predstavljajo, kako idealni so, če so že ženo in njihovo mati sccat peljali takole?
Kaj bi vi naredili v tem primeru. Žena je čedna, predana družini, skrbna mama, malce gospodovalna, perfektna gospodinja, družabna, vašim staršem je všeč, samo v postelji je postala živ dolgčas. Seks ji je muka, noče več seksat, leži kot klada ali pa izsiljuje s seksom in to že dve leti. Imata prekrasne otroke, hišo, kredit.
Kaj naredit, si ga metat na roke pri svojih 38 letih?
Pa če ti je to cilj v življenju, da imaš tipa, ki te ima samo za spraznit, potem pa gre k svoji ženi in v svoj kao idealen lajf, potem izvoli. Ampak ti povem, da pridejo v življenju trenutki, ko si bolan ali drugače rabiš podporo, takrat bo ta tip doma pri ženi in otrocih. In verjemi, da se ti takrat ne bo zdelo smešno, kako je njegova žena slepa….
Čigav? Ženin? Saj ne misliš, da bi res šla na tisti kufe? Ali da bi kontaktirala ženo?
Zabava je samo v tem, ko opazuješ stiskanje kekcovega sfinktra.
[/quote]
Za kaj takega je potreben pa že konkreten fizičen kontakt, glede na to, da je do sfinktra treba sleči hlače, gate in da sfinkter ni takoj na vhodu analne odprtine. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.