Kar ne veš ne boli
Kolk so ene skočile v luft in te napadle:))) Očitno se čutijo ogrožene? Ali čutijo, da tudi njihovi dedci to počno, pa jih je strah, da se bo njihova happy fasada sesula?
Kakorkoli, to je čisto realna slika kar je avtorica napisala. Sploh tisti, ki se najbolj ven mečejo z objavljanjem po FB o svoji happy family. Jaz tudi poznam eno, ki svojemu možu hvalospeve in srčke lima in on njej, pa kako sta srečna, imata otroka. Samo verjetno ona ne ve, kako je njen možek gor na vseh portalih, kjer se izdaja za samskega, brez otrok ter oblaja vsako, ki se gor prijavi. Tudi mene, ker me očitno ne pozna ali si slabo zapomni obraze, poleg tega ne živim več v istem kraju, ampak kar daleč stran in očitno misli, da nisem nevarna. Z njegovo ženko sem nazadnje govorila, ko je bila noseča in po glavi so mi šle samo misli: joj, ko bi ti vedela, kaj počne. Zakaj ste ene ženske tako slepe? Hec je tudi, ko potem te ženske gredo takoj v protinapad, če jim kdo kaj namigne.
Si samo ljubosumna na ženo in družino. Ima to, česar ti nimaš. Kariera ti je je izgovor, njej se želiš maščevati za svojo zagrenjenost. Normalna ženska poročenega zavrne, pomeni, da drugega pač ne moreš dobiti. Malo v razvedrilo si pa mu lahko, ker si tako dobra po srcu.
Dolgcajt, ni vredno cajta za tole.
Si samo ljubosumna na ženo in družino. Ima to, česar ti nimaš. Kariera ti je je izgovor, njej se želiš maščevati za svojo zagrenjenost. Normalna ženska poročenega zavrne, pomeni, da drugega pač ne moreš dobiti. Malo v razvedrilo si pa mu lahko, ker si tako dobra po srcu.
Dolgcajt, ni vredno cajta za tole.
[/quote]
Česa nima? Laži in prevare v zakonu? Ha ha ha ha
Več kot cum dump ne bo? No, pravzaprav je cum dump 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} partnerstva in je torej kar veliko. Preostalih 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je spoštovanje, lojalnost (tega pri varanju tudi ne more biti) in ekonomska računica. Če se torej prevarane žene tolažite, da ima vaš mož ljubice samo za cum dump, je torej to jako slaba tolažba, saj ste za moža samo racionalna odločitev, nič drugega. Ste torej enake drolje kot ljubice, le da one poberejo bolj zabaven del… Nobena od vas (niti prevarane žene, niti ljubice) pa se ne ceni dovolj, da bi si poiskala nekoga kvalitetnega.
Več kot cum dump ne bo? No, pravzaprav je cum dump 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} partnerstva in je torej kar veliko. Preostalih 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je spoštovanje, lojalnost (tega pri varanju tudi ne more biti) in ekonomska računica. Če se torej prevarane žene tolažite, da ima vaš mož ljubice samo za cum dump, je torej to jako slaba tolažba, saj ste za moža samo racionalna odločitev, nič drugega. Ste torej enake drolje kot ljubice, le da one poberejo bolj zabaven del… Nobena od vas (niti prevarane žene, niti ljubice) pa se ne ceni dovolj, da bi si poiskala nekoga kvalitetnega.
[/quote]
Kvalitete ni. Vse ista pašta. Ne dajaj lažnega upanja ženskam 🙂
Se kar dosti strinjam, pa ni samo fb tak, večina realnega življenja je tako. Ko ljudje ne uporabljajo razuma in čutenja, to zamenjajo za razmišljanje. Kakšno razmišljanje je to?
Enostaven odgovor, “rad imeti” so zamenjali za umetno vsiljeno besedo “ljubezen”, želje, pričakovanja, veliko jaz, jaz, domišlijsko fikcijo in nikoli pospravljeno podstrešje. Nikoli niso iskreni iz sebe na ven. Saj ne morejo biti, ker se utapljajo v svojem močvirju pričakovanj, fikcijske domišlije.
Se zabavam, 04.08.2020 ob 16:03
Že leto in pol se za menoj vztrajno meče en tip. Jaz do zdaj nič, delam raje na karieri. Občasno delamo skupaj, čutim, da med nama kar preskakujejo iskre privlačnosti, vendar držim distanco. Njegov prijatelj mi je namignil, da je čisto nor name in da ne bo odnehal. Od nekod je dobil mojo cifro in vsake toliko časa pošlje kak sporočilček, ki je v bistvu nevsiljiv in kar prijeten. Pogosto me vabi ven. Prav zaradi njegove vztrajnosti in globoko hrepenečih pogledov in naklonjenosti sem se podala malo v raziskavo, kdo sploh je. Postal mi je všeč in preden bi se spustila v avanturo sem malo prebrskala net. Po dolgem brskanju naletim na happy family na fb in na instagramu njega in njegovo drago s tremi otroki. Vsi noro osladno – pocukrani, da fašeš sladkorno. Oni kot družinica na izletu, na dopustku, pri večerjici, fotkica z atijem, ati, ki kuha, možek, ki polno sodeluje pri raznih opravilih, jejhata veselo in srečno tam, juhej nasmejani obrazki tukaj, izgleda da jim povsod v nulo vse klapa. Žena luštna, privlačna, nič ji ne manjka. Padla sem v krohot. Kakšna burleska. Skratka njegovi ženi se ne sanja, da živi v zlaganem svetu. Ali pač? Razmišljam. So v odnosu razpoke in je treba nekako preslepit javnost z lepo fasado? Ali pa sploh ne? Tipčič ima v bistvu vse, manjka samo še ljubica, ker je njegova žena preokupirana s fb zgodbicami.
Družine ne bi razdirala, naj bo žena happy happy. Naj popa slike sreče gor, medtem, ko bom jaz (morda) seksala z njenim (ultra privlačnim) možem, tako, malo občasno za zabavo. Pa bomo vsi srečni.
Sej taki so najhujši, ko strežejo od spredaj in zadaj okoli pa da ne govorim. Poznam enega takega tudi trije otroci. Ona pomojem ve pa se raje dela da neve, ker je lažje da on njej reče da je edina ji da 300e in je tiho. Delala nebi. Sedaj ko mora je pa več na bolniški kot v službi. V dveh teh letih zamenjala več služb, kot nekdo v celem življenju. Vse povsod je kader kriv. Samo njena lena rit ne. Tko je to. Dokler bi on domov hodu in ji nosil denar bo ona tiho. On pa dobi neke vrste svobodo da lahko dela kar hoče in bo ona tiho dokler ji bo on govoril da je edina in doma igral happy family
Kako ste eni samski srečni, ko vidite, da kakšnemu paru pa ne gre, prav privoščljivo delujete in tud ženske lisice, kakor se zve, da je zasedenem oz poročen, že sukate rep okoli in si bildate ego na druzinski “nesreci”. To vam je domet nekaterim.
Sem samska, tud so bili ze taksni poskusi s strani porocenih, ampak mi je zadnja stvar, kako imajo oni doma, ker ne ves kako je dogovorjeno, to so isti ptici skupaj, se varajo, manipulirajo potem z denarjem, navzven pa blisc. Cimbolj vstran od takih, na koncu se nedolzna samska oseba lahko izpade, da se mece za zasedenim…
Tudi sama sem v službi imela podobno situacijo, delam v pisarni in se pač vedno rada lepo zrihtam, obvezno kake kiklce in zelo zelo rada nosim samostoječe štunfe, preprosto jih obožujem, imam pa sodelavca ki je čisto nor na najlonke in me ob vsaki priliki hoče božat po nogah, meni tudi zelo paše da me moški boža po nogah ko sem v štunfah.. povabil me je na kavico in mi rekel naj se oblečem kot za v službo, takoj sem vedela da hoče da sem v štunfah in v kiklci, spodaj sem oblekla lepe tangice in črne štunfe samostoječe.. malo kavica sem in tja, in sva šla do njega.. tipu se je čisto zmešal ko sem bla pred njim samo v tangicah in samostoječih črnih štunfah, bilo je božansko božanje mojih nogic, in vse ostalo..
Forum je zaprt za komentiranje.