Kar ne veš ne boli
Hehehe le poglej jih ženičke, kako so skočile v luft :))) Dan na dan beremo kako ste perfektne žene, mame, gospodinje in vse ostalo. Pa verjetno ni tako da se bojite za svoje možeke?
Ja, sem ljubica in super mi je. Dol se dam s kom hočem, in briga mene kaj ima on doma. Ko se ga naveličam, ga spustim domov :))) in si vzamem drugega.
Ni lepšega življenja. Ve vrle popolne ženkice pa vohajte mene na njem :))
Glede na vse dobre lastnosti, ki si jih naštel o ženi, družini, otrocih, se ti ga bolj splača odrezat, kot pa ga rinit drugam. Ampak tega ti ravno ne bo treba. Lahko tudi ti nekaj narediš, da bo spet rada seksala. Meni po opisu ona deluje malce razočarana in vsega naveličana. Verjetno je perfekcionistka, ki misli, da mora imeti vse vedno pospravljeno v nulo, vi ostali pa ji nočete pomagat, da bo vse zglancano v nulo, zato se ji zdi, da je za vse sama in je na koncu dneva preutrujena. Ali si lahko privoščite, da bi vsaj enkrat tedensko prišla čistilka in napravila težja gospodinjska dela, ti pa takrat pelji ženo ven, na koncert, večerjo, kino. Takrat se z njo prijazno pogovarjaj, reci ji, da jo imaš rad in da hočeš, da sta spet zaljubljena kot nekoč. Pa ji prisluhni, kaj ti bo povedala. Mogoče ti ne bo vse najbolj všeč, ampak boš vsaj vedel, kaj jo teži. Bodi vztrajen, rezultati ne bodo takoj. Ona se mora sprostiti in ti začeti zaupati, da si zares želiš spremembe. Kako pa je kaj z otroci? Upam, da nisi mevžast očka, ki jim vse dovoli in še posebno hčerkicam daje vedeti, da so princeske. Moški imate naravno avtoriteto in otroci vas ubogajo z veliko manj truda, kot ubogajo žensko. Glede na to, da pišeš o ženini gospodovalnosti, imam občutek, da je tudi vzgoja najbolj na njenih ramenih. Ali morda rušiš ženino avtoriteto pri otrocih, tako da jih zagovarjaš vpričo nje, ali da zmanjšuješ pomembnost tega, kar je mamica rekla? Ali jo podpreš, ko reče otroku, naj gre pospravit igrače? Ali si ti tisti, ki bo nastopil, ko otrok trmari in izsiljuje, ali mora to vedno žena? Verjemi, cepetajočega otroka veliko lažje pomiri moški, kot pa ženska. Ampak z moškim odločnim pristopom, ne pa z mevžastim prigovarjanjem. Otrokom daj opravila po hiši. Skliči družinski sestanek in jim objavi, da bodo od sedaj imeli vsi zadolžitve. Najmlajši naj odnaša smeti, fila wc papir, najstarejši naj ima čez posodo, srednji naj čisti hodnik… po enem tednu naj malo zamenjajo… Pa predvsem moraš dati otrokom vedeti, da je žena na prvem mestu, potem šele oni. Posebej je to važno, če imata hčerke. Ko se pogovarjaš z ženo, ne dovoli, da bi vmes skakala hčerka in motila vajin pogovor. Prijazno, a odločno ji povej, da se sedajle pogovarjaš z mamico in naj počaka. Pri tem jo nagovori po imenu, ne z ljubkovalnico miška, srčica in podobno. Gotovo ima hčerkica od tebe čisto dovolj pozornosti, da se ne bo počutila zanemarjeno, če bo potrebno pozornost dobila tudi tvoja žena. Nasprotno. Če boš ženi pred otroci dal vedeti, da je pomembna, se bodo tudi otroci počutili bolj varne. Veliko bi ti še lahko napisala, pa naj bo za enkrat dovolj. Želim ti, da bi ti uspelo z vztrajnostjo in potrpežljivostjo spet vnesti žar v vajin zakon.
Zakaj pa, če je ona najbolj pametna. Vprašanje, če bi sploh verjela. Verjetno bi mislila, da smo ji nevoščljivi.
[/quote]
Ok zenska ima svoj karakter in to taksen, da ji zato tudi privoscite. A na splosno govorim, ce clovek ne ve da ga nekdo vara in laze, nima on glavo v pesku, temvec tisti ki vara. In clovek ki vara zeno, sam sebe, je pac laznivec in kot taksen ni primeren ne za ljubimca in ne za prijatelja. Vsaj zame.
Ok zenska ima svoj karakter in to taksen, da ji zato tudi privoscite. A na splosno govorim, ce clovek ne ve da ga nekdo vara in laze, nima on glavo v pesku, temvec tisti ki vara. In clovek ki vara zeno, sam sebe, je pac laznivec in kot taksen ni primeren ne za ljubimca in ne za prijatelja. Vsaj zame.
[/quote]
Zakaj bi se ločevala. Imata otroke, bajto, kredit. Seksat mu verjetno ne da bolj iz žlehtnobe. Greš iskat kar ti manjka.
Jaz se pa nasmejim takim feministkam v obraz. Ona ima vsaj na videz srečno družino, vi nimate pa ničesar razen kariere. Obstajajo ženske za partnerski odnos in ženske samo za seks. Mislim da veste v katero kategorijo spadate. Da sem ženska ne bi nikoli menjal njenega mesta z vašim. Zamislite se malo.
No, če je to, da te za hrbtom varajo, zate partnerski odnos, se mi pa smiliš. A žena bi morala biti pa še zadovoljna s tem? Ah ja, no. Nekateri še vedno v srednjem veku živite. V bistvu ste moški, ki ločite ženske za seks in za žene nesposobni pravega partnerskega odnosa. Ker če hočeš pravo ljubezen in če veš, kaj je spoštljiv, enakopraven odnos, najdeš seks in ženo v eni osebi… Vse ostalo so slabi nadomestki.
Forum je zaprt za komentiranje.