Kakšne moške pa imajo rade ženske
Hahaha…Ma kje. Če sem do zdaj našla take, ki so izpolnjevali pogoje, jih bom tud v prihodnje. Je pa res, da jih ni velik. Se pa vseeno ne mislim sprijaznit s prvim, k pride mimo, nisem za polovičarstvo – dam dosti, zahtevam dosti.. 😉
“Unless it’s mad, passionate, extraordinary love, It’s a waste of your time. There are too many mediocre things in life. Love shouldn’t be one of them.”
Mačke pa nimam, samo psa, 30-kilsko mrcino :p[/quote]
Glede na to, da pišeš v pretekliku, so bolj slabo izpolnjevali pogoje. Ali jih pa ti ne. :-))[/quote]
Sej veš, mau se je mogla pohvalt 🙂
Napisala sem kake lastnosti iščem pri moškem. Če bom najdla, al ne bom najdla je to moj problem 😉 Jaz sama pr sebi sem vesela,da vem kaj želim.
In ja,sm mela take. In sm tud napisala, da eni so se spremenili in da to,da dobiš partnerja s 10 lastnosti ne pomeni avtomatsko, da bo zveza uspešna. Vem pa,da ne morem bit z enim, ki bi bil nasilen do mene, ki ni zanesljiv, ki je tih in miren. Lahko pa zatrdim (ja,kljub temu,da sm samska zdaj in da zadnji razhod ni bil po moji volji),da sm se z vsemi bivšimi mela ful lepo. In s tem sploh ne hvalim sebe (jaz sem mela sam srečo,da sm jih spoznala), a kvečjemu njih 😀
In res ne štekam, s čim naj bi se hvalila. Meni je jasno, da nisem popolna, da sem tud jaz kaj zaj*bala. Saj nisem nikol trdila drugače. Hvalila bi se, če bi mi šlo zdaj dobro v ljubezni, pa mi več kot očitno ne, če sm samska. 😉 And I’m out.
Forum je zaprt za komentiranje.