Kakšne moške pa imajo rade ženske
Karakterno: da imava vsaj nekaj skupnih točk zanimanja, da me nasmeji, da se lahko pogovarjava ure in ure, solidna razgledanost, preprost (snobov ne maram), filozofi mi načeloma ne sedejo ali pa morda tudi (če je prijeten in zna biti preprost, da; če je zatežen, ne), ukvarjanje s športom je plus, ne pa pogoj; maminic sinčki odpadejo takoj, razvajeni bogatunski dediči tudi.
Z lasmi (obriti mi niso všeč), brez brkov in brade, vsaj malo višje od mene (s tem torej pri 167 cm nimam težav, ker jih je večina), poraščenost po prsih je plus, ne pa pogoj (moj ni čisto nič, pa mi je ravno tako privlačen), normalne moške in ne Kenov ali metroseksualcev, prosim.
Takšne, ki ne visijo na Mon-u oz zanj niti ne vedo, ki vejo kaj bi radi od življenja, imajo porihtano podstrešje in zunanjost, in ki ne razmišljajo tako podlo in stereotipno o ženskah kakor velika večina in da si ne najdejo eno le zato, ker jim je tako prekl* dolgčas in se brez nje ne znajo zganiti/obrniti.
Zmedena, kaj pa če tip ve, kaj želi od življenja in je med temi žejlami tud občasno visenje na Monu? 😉
Hm, ok vizualno da je višji nad 185cm, temni lasje, po možnosti da je mešanec, ali belec to ni tako važno. Da je tujec po možnosti angleško-govoreč, to me privlači god help me:). Kaj še? osebnostno da je ambiciozen, empatičen, izobražen, da ima visoko moralo, da živi sam v svojem stanovanju, da je samostojen, da si plačuje sam svoje račune, da nima otrok, da nima kake psiho ex ženske.
Meni so všeč: Temnolasi (rjavolasci, črnolasi). Oči: tudi rjave/črne. Postava: atletska.
Všeč so mi moški s stilom…kakšen fine kavbojke, kak dober Armani pas, eleganto-športne superge rahlo pogelirani lasje ( včeč mi je kratka frizura). Ne privlači me brki ali brada :-((. Na roki pa kakšna dobra masivna ura, na močno moško roko (Joooj, pa kaj si ti nor)…pa lepo oblikovane ustnice…pa tisti temni, goreči pogled izpod bolj močnih temnih obrvi….adijo pamet..takoj, se mi zašibijo kolena…padam na dobre tipe…
Pa obvezno kako vrtoglava toaletna vodica ( ala Chanel- Egoist) I love iT! Takšnega moškega POJEM!!!! Tip, naj bo…TIP…
Če pa je v obleki…pa se lahko takoj zaletim, pozabim na svoje ime….in mu sledim na konec sveta nekomu …ala Farzan Athari
http://www.zimbio.com/photos/Farzan+Athari
Uau, uau, uau…poglej te jamice v v ličkih, pogled, obrvi, nos…lasje… čista perfekcija…!!!
jap, ta moška lepota je sicer redka…ampak ko pa jo vidim, pa lahko znorim…
LP
Imate pa res izdelana merila.
Jaz opazim ljudi, ki znajo odločno pogledat drugemu v oči in imajo širok, iskren nasmeh. Vse ostalo, barva, oblika, lasat, kosmat, višina, širina, kravatast … je potem v tretjem planu. Edino, kar pa verjetno res ne bi mogla prebolet, je pa zoprn glas a la dva znana Slovenca. Pa en napovedovalec na radiu 1. Ne bi poimensko.
Me ne zanima.[/quote]
Potem pa nimaš dovolj jasnih želja. Najprej rečeš, da želiš tipa, ki ve kaj želi od življenja, potem pa ga zavrneš. 🙂
Ko sem prebral repliki od Princess38 in OJA! sem si rekel…tako sem jaz ocenjeval ženske pri 15.
Mar ni odgovor, zakaj je tolk teh punc samskih, na dlani? kako naj bo drugače, če pa fantazirajo o nekih supertipih iz revij…
Moški smo dost realnejši glede tega.
Če je v tujini FUL teh tipov, pa mene zanima, kaj za vraga vidve z OJA! delata v Sloveniji? Hm, kaj pa če se sami pri sebi, vidve redikalni vizualistki zavedata, da sta v tujini nekonkurenčni.:))))
Glej, meni je vseeno, delajte ljudje kar hočete, ampak naredite nekaj, da uresničite svoje zamisli, ne pa da samo fantazirate po mon-u. Če mislite, da vam bo šablonsko iskanje partnerja prineslo srečo, tudi prav.
Meni so pač takšni kriteriji najstniški in sem to že zdavnaj prerasel.
Rada imam moške, ki ne blebetajo kar tako, ker radi slišijo svoj glas :), torej take, ki tudi znajo kaj narediti. Torej, če nekdo samo filozofira, ne zna pa preiti k dejanjem, ni zame. Poleg tega me privlačijo “tehnični tipi”. Na ta način najlažje kakšnemu pokažeš, da ti je všeč, ker ga prosiš, da ti pomaga kaj popraviti, sestaviti ipd. :)). Všeč so mi “tipično moški tipi”, ne poženščeni. To je sicer težko opredeliti tu na forumu, ampak me ženske vemo, kaj s tem mislimo.
Forum je zaprt za komentiranje.