Kakšne moške pa imajo rade ženske
Marko, vidim da tebe res srbijo pete, da bi šel v trgovino. No, pol pa še zame prinesi en paket (duo pack) znamke A., tip U. N.P. (da ne bo reklame), saj tvoja punca ne bo jezna, ker pač nisi odnehal :)). Moram se navaditi to prositi moškega :).
Mislim, da krivokljunčica želi tebe spoznati na srečanju, ker se ji je dopadlo, da si se postavil na njeno stran :).
Jaz vedno stojim samo na svoji strani. Ne zdi se mi pošteno od tebe, da govoriš o tem, kakšni so Krivokljunkini nameni, glede nato, da jih je že izrazila, okrog tega srečanja. Se pa z nekaterimi strinjam bolj, z drugimi pa malo manj. Zavedam se, da vsi govorijo svojo resnico. Vsako resnico pa se da preveriti, stestirati, ali je res resnica, ali je le laž, ki smo jo ustvarili, da nam je “lažje”. Z vprašanji in odgovori. Tisti, ki lažejo, navadno hitro pobegnejo, ali pa jim zmanjka “časa” za debato, čeprav vsi pridejo sem “debatirat”. Tako jaz mislim, ni nujno, da je to res in da to velja za vse. 🙂
Imam pravico povedati svoje mnenje, glede na to, da je bila nedavno odprta tema z naslovom “podn od sodelujočih”. Jaz ne vztrajam le takrat, ko sije sonce, ampak tudi takrat, ko pada dež in grmi. Jaz sem vztrajala do konca najine debate, čeprav mi nisi pritrjeval, mar ne…pa nisem odprla posebne teme na račun, kako se posmehuješ mojim komentarjem, ker vem, da se jim ne, ampak verjetno preverjaš, kako trdno se držim temeljev :))). Resnica ni absolutna in ne vem, kako bi ti lahko mojo resnico preverjal, niti tega ali sem poštena ali nisem. Lahko si ustvariš nek vtis, ki je pravilen ali pa ne.
Opažam pa, da pozorno spremljaš, kaj pišem, na nek način že moram biti zanimiva, pa čeprav tega ne priznaš :)).
Mislim, da je treba ločiti fizično pojavo od osebnosti. Pri fizični pojavi je pomembno (predvsem) to, ali te nekdo privlači. In praviloma taki, ki me privlačijo, si fizično niso tako zelo različni – po izkušnjah sodeč.
Pri osebnosti pa je morda nekaj stvari, ki so mi bile vselej pomembne: prvič, nekdo, ki se požvižga na statusne simbole in se zna smejati ljudem, ki so jim pomembne Armanijeve majčke, taki in drugačni avtomobili, diners kartice, jadranje in rotary klubi. Pa ne zato, ker sam ne bi jadral ali imel Armanijevih majčk, ampak ker bi to počel ali jih kupil zato, ker so mu všeč, in ne zato, ker piše gor Armani.
Druga pomembna stvar je, da ni ponotranjil enakopravnosti med spoloma. Kot ženska sem bila vedno razvajena in crkljana, najprej od svojega očeta in potem od vseh svojih partnerjev. Zato ne pričakujem, da bova delila stroške počitnic, da si bom sama odpirala vrata in še vse takšne “pojavne oblike” enakopravnosti med spoloma.
Mora imeti podobne vrednote kot jaz in nek zdrav odnos do kapitalizma. Skromnost zame ni posebna vrlina, revščina tudi ne. Z arogantneži in samovšečneži nisem na isti valovni dolžini. Cenim bolj podjetnost in to, da se človek znajde, kot pa neko visokoletečo poštenost. Pomembna sta mi moralna drža in fair play, da se na človeka lahko zanesem, da je resen in da drži svojo besedo. Všeč so mi moški, ki se posvetijo svoji službi/poklicu/karieri in družini, ki želijo nekaj doseči in ki so za to pripravljeni trdo delati. Ne maram luftarjev. Predvsem pa mi je pomembno, ali je človek sposoben kaj ustvariti.
Na bolj osebni ravni mi je pomembno, da so sposobni/si želijo z menoj odprt odnos, kjer si deliva velik del najinega življenja (in preživiva skupaj veliko časa), ki jim lahko povem vse in kjer tudi sami vedo, da mi lahko povedo čisto vse.
In če lahko dodam še grasbeno željo – podobne okuse na področju rekreacije, hobijev, športa.
Pandora1
To je potem čista otroška želja v podaljšanjem otroštvu biti “očkova hčerka” še naprej partnerju, odvisna in nebogljen deklič, kjer partner skrbi zate. Pasivna, nedelujoča in pootročena vloga ženske. Takšna ženska je osebnostno nezrela, nima svojega značaja, ker je zgolj vodljiva in sprejemajoča, zavita v vato. Prevelika navezanost na očeta ji je onemogočila, da odraste. To je ista vloga, kot jo imam mamin sinko z materjo.
Jaz temu ne bi rekla enakopravnost med spoloma, saj je jasno, da vsakemu (še posebno ženskam) paše razvajanje in crkljanje! Enakopravnost ni absolutna, veže se bolj na tiste segmente, kjer nekdo noče počet nečesa zaradi tega, ker je napačnega spola. Češ, jaz ne bom štrihala stene, ker je to kao moško opravilo.
Nisem imela najmanjšega dvoma, da se bo kdo ob to obregnil…. 🙂
Ali pa odraz drugega okolja in drugih vrednot.
Kako melodramatično … 🙂 To, da nekdo drug skrbi zate, ne pomeni nujno, da ne zmoreš skrbeti zase. Morda ti je le fajn, da ti ni treba :), ali pa ti je le fajn, da si našel nekoga, ki to rad počne zate. Bom svojemu možu povedala, da sem “vodljiva, sprejemajoča, brez značaja, pasivna, odvisna in nebogljena”. Mislim, da bi skakal od veselja do stropa, če bi bila vsaj kanček tega …
Res je, ljudje, ki prihajajo sem si želijo pogovora, samo ne s tabo. Antipatičen si mnogim in tvoji prispevki nas izčrpajo do onemoglosti. Enkrat, dvakrat ti še odpišemo na komentar, potem pa odnehamo, ko dojamemo, da imamo opravka z nekom, ki si ves čas želi imeti zadnji besedo.
Seveda popolnoma napačno, pripravljena mora biti ubiti partnerja, razviti značaj močne ženske, da te kot taka fascinira, ker opravi z moškim na način, kakršnega si zasluži. Raje ne pomislim, kako bi bilo to v tvojemprimeru.. še dobro da ne razumem oziroma da to ni moja stvar…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sadni, če te nekaj tako izčrpava, se preprosto umakneš. Kdo te pa sili, da debatiraš z mano. Tako težko ti je, a kar ne moreš odnehat. Si morda sadist do sebe? 🙂
Pa si ti zmožen razumeti, da je to chat in da nihče ni dolžan nikomur polagati računov, zakaj je podal eno repliko, 2, več pa ne?
Dojami, da se vsem ( pravzaprav večini ) enostavno NE DA v neskončnost pregovarjati s tabo okoli osnovnih pojmov. Ljudje pridejo na chat, da se sprostijo, ne pa da jih bo buzeriral nekdo, ki želi vedno iemti zadnjo besedo.
Sadni, pol pa nisi dovolj vztrajen. Meni ni problem s teboj debatirat in lahko to počnem v neskončnost, ker me to zabava. Ti pa zraven trpiš in še kar vztrajaš. Kdo je zdaj bolnik? 😉
Ona pravi, da sem zabaven. Čudno a ne? 🙂 A za ležišče te tud skrbi? Kako si ti prijazno dekle. 🙂
Ne. Možno je pač čisto vse, sem od nekdaj odprta za vse bizarne stvari, saj sama tudi malo padem iz povprečja, po objektivnih zaključkih menda… aja a je kakšna možnost, da bi jo spoznala, ne tebe, njo namreč?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz iščem nekoga, ki je: prijazen, zanesljiv, zvest, zgovoren, strasten, zabaven in duhovit, pozoren, odločen, samozavesten, razgledan, da se rad carta in da rad seksa.
Ne sme bit oa nasilen (v nobenem smislu in do nobenega), nezrel, dolgočasen in ljubosumn, obvezno more met rad živali.
(Saj se ne čudim, da sm samska, ne) 😀
Forum je zaprt za komentiranje.