Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšen je moški v znamenju leva?

Kakšen je moški v znamenju leva?

Poslus ti pametnjakovicka, tako meni vsecnega razmisljanja pa nism ze dolgo bral.
[/quote]
Aha. To pa ni ok…

Aha. To pa ni ok…
[/quote]

Zakaj ze?

Aha. To pa ni ok…
[/quote]

Seveda ni res kar si napisala. Tudi zato ne, ker dobiš predpozicije za marsikaj že v otroštvu. Od roditeljev, ljudi s katerimi živiš in še okolice od katerih pobiraš vzorce. Ozasvestiš vse skupaj lahko kasneje, ko poznaš malo več, imaš več izkušenj. Sploh izkušnje so tiste, ki te naučijo največ, so najbolj dragocene.
Vzorce, ki jih imaš sicer lahko kontroliraš ne moreš pa jih izbrisati. Vse to boš spoznala le, če se boš opazovala in bila korektno-poštena do sebe. To zmore malo ljudi.

Miki, tebe pa je tako ali tako sama teorija. V praksi pa vedno znova padeš. Hortenzija ti je kar prav napisala.

Ampak če planeti to razkrivajo, pomeni da bi bil čisto nekdo drug, če bi se malo kasneje ali malo prej rodil.. se ne strinjam s to trditvijo, ker se nihče ne rodi z zlobo v sebi in ne morejo mu jo določit planeti ampak zgrešeni zgledi, vsiljevanje, zanemarjanje, dušenje v vatko itd tekom odraščanja in predvsem to, kako so si oni to prevedli v svojih malih glavicah. Mnogi se ne rešijo teh spon.
[/quote]

Planeti seveda nič ne določajo, samo razkrivajo.

Seveda ni res kar si napisala. Tudi zato ne, ker dobiš predpozicije za marsikaj že v otroštvu. Od roditeljev, ljudi s katerimi živiš in še okolice od katerih pobiraš vzorce. Ozasvestiš vse skupaj lahko kasneje, ko poznaš malo več, imaš več izkušenj. Sploh izkušnje so tiste, ki te naučijo največ, so najbolj dragocene.
Vzorce, ki jih imaš sicer lahko kontroliraš ne moreš pa jih izbrisati. Vse to boš spoznala le, če se boš opazovala in bila korektno-poštena do sebe. To zmore malo ljudi.

Miki, tebe pa je tako ali tako sama teorija. V praksi pa vedno znova padeš. Hortenzija ti je kar prav napisala.
[/quote]
Saj sem dovolj jasno napisala, da si tisto kdor si v sebi in ne tisto kar so ti drugi določili da si.
In v tej točki ko ozavestiš, da starši itd niso ti, se lahko obrneš v sebe in si pustiš biti to kdor si. Vzorci so priučeni ne naravno dani.
Zmore malo ljudi, vendar zmoremo.
Dušna lenoba je tista, ki ljudem preprečuje, da v sebi poišejo srečo, mir, ljubezen. Sebe takega kot je.

Planeti seveda nič ne določajo, samo razkrivajo.
[/quote]
No, to se pa sliši tako zapečateno, kot da se človek že rodi z poštenimi ali nepoštenimi lastnostmi.

Zakaj ze?
[/quote]
Ker ni veliko bistroumnega razmišljanja.

No, to se pa sliši tako zapečateno, kot da se človek že rodi z poštenimi ali nepoštenimi lastnostmi.
[/quote]

Zapečateno bi bilo, če bi bilo določeno. Pa ni. Nasprotno.

Zapečateno bi bilo, če bi bilo določeno. Pa ni. Nasprotno.
[/quote]
Če si pa napisala da osebnost oblikujejo pozicije vseh planetov…(na prejšnji strani).. kot da je to že v naprej določeno da se nekdo rodi pošten ali nepošten…Ni, v osnovi smo vsi bitja ljubezni, miru, sreče, le to je pri mnogih “izgubljeno” zaradi vsiljenih programov od staršev, okolja…in od vsakega posameznika, njegove notranje moči je odvisno, ali bo prišel v stik s pristnim seboj.

Kako to misliš SEM SI pa rodila levčka?
[/quote]
Vsak let je sam cez veseli december poskakovala 😀.

Jaz nimam nekega mnenja o levih, medva sva se skoz bockala keri bo glavni tko da je popokal in sel.

Na evo ti ga na Miško, kam te je pripeljalo tvoje levje rjovenje hahahahaha… med nas ostale prašiče, kar pa nima več zveze s horoskopi (no mogoče kitajskim, kjer pa smo slučajno ravno v letu prašiča).

https://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c
[/quote]

Ne žali pujsov!!! ;)))

Njega je lastni ego pripeljal do tega, da se že 3 dni prepucava v tej temi. Je treba je še kaj dodati??

Leni ko fuks, živijo na račun drugih, slaba samopodoba, kritični…redki so uspešni, samozavestni, dobri.

Če si pa napisala da osebnost oblikujejo pozicije vseh planetov…(na prejšnji strani).. kot da je to že v naprej določeno da se nekdo rodi pošten ali nepošten…Ni, v osnovi smo vsi bitja ljubezni, miru, sreče, le to je pri mnogih “izgubljeno” zaradi vsiljenih programov od staršev, okolja…in od vsakega posameznika, njegove notranje moči je odvisno, ali bo prišel v stik s pristnim seboj.
[/quote]
Ko po tvoje gledaš svet v vsakem boga iščeš..to je za ovčke, katoliška vzgoja. Vsi so dobri v srcu čeprav ne fajmoster posiljuje, čeprav me foter tepe, mat zlorablja, sošolec tepe…t
Včasih je potrebno ven iz cone odobja in pogledati dajansko, kaj človek dela in kakšen je. Potem vidiš, da je ogromno ljudi preprosto zlobnih. Ne šele od tu naprej dobiš moč, da spremeniš svoj svet in prijavljam zlobneze ali mu daš par lep okoli ust.

Ko po tvoje gledaš svet v vsakem boga iščeš..to je za ovčke, katoliška vzgoja. Vsi so dobri v srcu čeprav ne fajmoster posiljuje, čeprav me foter tepe, mat zlorablja, sošolec tepe…t
Včasih je potrebno ven iz cone odobja in pogledati dajansko, kaj človek dela in kakšen je. Potem vidiš, da je ogromno ljudi preprosto zlobnih. Ne šele od tu naprej dobiš moč, da spremeniš svoj svet in prijavljam zlobneze ali mu daš par lep okoli ust.
[/quote]
Narobe si razumel/a moje pisanje.
Kakšna katoliška vzgoja, nimam jaz nič z njo, ne z cerkvijo.
V osnovi se vsi rodimo dobri.
Drugo pa je kakšne programe zunanji svet/starši/družba vcepi v človeka. Prva leta otroci v svoje male glavice vpijajo vse kot gobice.
In od posameznikove notranje moči je odvisno ali bo razumel, da ti vsiljeni programi vanj od nekoga drugega nimajo nič z njim in poiskal samega sebe. Seveda ne s tem, da se gre iskat v Indijo hehe…
Povečini pa se kar poistovetijo s temi nekimi programi in nadgradijo to z dodatno škodo samemu sebi in posledično drugim- so lažnivci, kradljivci, goljufi, varalice itd.

Ko veš zakaj je nekdo zloben je še vedno zloben. To je dejstvo. Ni važno zakaj je postal to kar je, zloben je…. ampak potem veš, da veliko ljudi prestaja isto in ne postanejo zlobni ampak so dobri. Torej to pomeni, da je ogromno zlobnih, ker to so. Zlobni.

[/quote]

A bejš no!

Osebnostne lastnosti so prirojene in privzgojene. Prirojene se da kultivirati, privzgojene pa probrisati in nove naloudati. Je pa res, da je lenoba vseh grdob grdoba.

In če bi me bila sama teorija, potem bi me nekdanja družba še vedno marala, sedanja pa ne. Tako pa je ravno obratno, nekdanja bi me pa še vedno “najraje videla crknjenega”…

In za kaj takega pa človek ne rabi biti nekaj hudo bistroumen, dovolj je da si upa in je vztrajen. Enim rata hitr enim pa počas. Večini nkol…
…ker: “lažje pride kamela skozi šivankino uho….”

Narobe si razumel/a moje pisanje.
Kakšna katoliška vzgoja, nimam jaz nič z njo, ne z cerkvijo.
V osnovi se vsi rodimo dobri.
Drugo pa je kakšne programe zunanji svet/starši/družba vcepi v človeka. Prva leta otroci v svoje male glavice vpijajo vse kot gobice.
In od posameznikove notranje moči je odvisno ali bo razumel, da ti vsiljeni programi vanj od nekoga drugega nimajo nič z njim in poiskal samega sebe. Seveda ne s tem, da se gre iskat v Indijo hehe…
Povečini pa se kar poistovetijo s temi nekimi programi in nadgradijo to z dodatno škodo samemu sebi in posledično drugim- so lažnivci, kradljivci, goljufi, varalice itd.
[/quote]

Pa še malo motnoumnosti:

“V osnovi se vsi rodimo dobri. “

Sploh ni res! Izrednega pomena namreč je, ali se rodimo iz dobrega ali iz zla. Vse ostalo nam dogaja kot tvoj zadnji odstavek.

Ne žali pujsov!!! ;)))

Njega je lastni ego pripeljal do tega, da se že 3 dni prepucava v tej temi. Je treba je še kaj dodati??
[/quote]

Hehehe, jaz/ego, sem si upal : https://govori.se/zanimivosti/kaj-je-ego-o-egu-s-psiholoskega-in-duhovnega-vidika/ 😉

In ne, jaz/ego se ne prepucavam, temveč kramljam o resnici.

(pa mal si kremplčke brusim) ;-))) Sprot…

Levcek mi je ze hitro pokazal, da me potrebuje predvsem, da ga opremljam za zivljenje. Da je sicer predvsem svoj, svoboden. Ter, da obcasno potrebuje zascito, ko se uci braniti svoje meje.

Ta stik s sabo, taksna strast do zivljenja… se mi zdita pri levih tako zelo dragoceni.

Morda je vcasih preponosen, da bi prosil za nasvet, za pomoc?

Zaradi njihove neznosti (ki je lahko skrita) in crkljivosti mi je v njihovi blizini tako zelo prijetno.

“Moj” se pri meni nanasa na nekoga, ki ga sprejemam (to zame pomeni, da ga imam rada), za kogar skrbim, s komer sobivam, nikakrsnega lastninjenja v odnosu.

Glede na to, da izhajas iz lastnih izkusenj, lahko prosim podelis se kaksen pogled na odrascajocega levcka?

Nic kao 🙂 odlicni. izredni.

Levcek mi je ze hitro pokazal, da me potrebuje predvsem, da ga opremljam za zivljenje. Da je sicer predvsem svoj, svoboden. Ter, da obcasno potrebuje zascito, ko se uci braniti svoje meje.

Ta stik s sabo, taksna strast do zivljenja… se mi zdita pri levih tako zelo dragoceni.

Morda je vcasih preponosen, da bi prosil za nasvet, za pomoc?

Zaradi njihove neznosti (ki je lahko skrita) in crkljivosti mi je v njihovi blizini tako zelo prijetno.

“Moj” se pri meni nanasa na nekoga, ki ga sprejemam (to zame pomeni, da ga imam rada), za kogar skrbim, s komer sobivam, nikakrsnega lastninjenja v odnosu.

Glede na to, da izhajas iz lastnih izkusenj, lahko prosim podelis se kaksen pogled na odrascajocega levcka?
[/quote]

Saj sem ti že povedal svoje mnenje.

Rajš prehitro!

Ti pa se svojga dedca drži, če ga nimaš si ga hitro najdi! Al pa cucka,….karkoli….

Ni zastonj 12 letn mulc svoji matki pred dvataužnt leti zabrusil; “žena, kaj imam s teboj?”

Krščansko zlo je večje od muslimanskega, ker prvo uničuje lasten zarod drugo pa tujega. Tisti ki so imeli srečo da niso bili direkt posiljeni tudi s tovrtnim zlom, so pa indirektno. To je tko kakor če se s kadilcem družiš pa ne kadiš. vseen smrdiš…

Nic kao 🙂 odlicni. izredni.
[/quote]

no pol jaz ziher nisem lev! me nbena ne mara hehehe ;-))))

Saj sem ti že povedal svoje mnenje.

Rajš prehitro!

Ti pa se svojga dedca drži, če ga nimaš si ga hitro najdi! Al pa cucka,….karkoli….

Ni zastonj 12 letn mulc svoji matki pred dvataužnt leti zabrusil; “žena, kaj imam s teboj?”

Krščansko zlo je večje od muslimanskega, ker prvo uničuje lasten zarod drugo pa tujega. Tisti ki so imeli srečo da niso bili direkt posiljeni tudi s tovrtnim zlom, so pa indirektno. To je tko kakor če se s kadilcem družiš pa ne kadiš. vseen smrdiš…
[/quote]

Dopuscanje prepotrebne svobode torej, kot sem zaznala ze nekdaj. In biti prisotna za obcutek varnosti, doma.

Ni bojazni, da bi ga kastrirala. Ne zadovoljuje mojih potreb, kakrsnihkoli.

Ni slabo vprasati veckrat, ne se jezit. Zaenkrat se je izkazalo, da stvari, ki se mi lahko zdijo najbolj normalne, potrebujejo se najvec refleksije.

Dopuscanje prepotrebne svobode torej, kot sem zaznala ze nekdaj. In biti prisotna za obcutek varnosti, doma.

Ni bojazni, da bi ga kastrirala. Ne zadovoljuje mojih potreb, kakrsnihkoli.

Ni slabo vprasati veckrat, ne se jezit. Zaenkrat se je izkazalo, da stvari, ki se mi lahko zdijo najbolj normalne, potrebujejo se najvec refleksije.
[/quote]

vsakega otroka bi bilo treba naučiti kaj je svoboda in kaj prostost, kaj so človekove potrebe in kaj želje, in tako dalje do zlate medalje= ej tastara dva, meni se pa v lajfu ni treba jebat z bolnimi odnosi, vidim druge kako se zapletajo.

Ko boš kaj gornjemu podobno slišala od svojega levčka, takrat si pa le privošči prostost ali pa svobodo, vseen! Če ne boš, si zvodnica.

Astronomska in astrološka slika sta se pred 2000 leti res pokrivali in tudi astrologije, ki so nastale pred tem in so stare precej več tisočletij, kot “naša”, so se takrat do pikice ujemale s podobo neba in še danes se, ker še vedno obstajajo (indijska, indijanska …). Pred cca 2000 leti je zaštartal nov val ved, med njimi “naša” astrologija. Ker ni upoštevala precesije, ki jo omenjate, prihaja z leti do čedalje večjega zamika, tako da je trenutno od realnega pogleda v vesolje v resnici odmaknjena že za skoraj celo znamenje. Zaradi tega ima nekdo, ki je rojen 10.4., Sonce v ribah in ne v ovnu, pa tudi ascendent je večinoma zamaknjen.
Kdor želi realno sliko, je na našem področju trenutno najboljša izbira vedska ali indijska astrologija.
[/quote]

Res je. Sicer se ne ukvarjam z astrologijo, ampak je zadeva zanimiva. Krščanstvo je vedno gledalo na astrologijo kot na nekaj heretičnega. Center astrološke karte je v bistvu posameznik. Astrologija postavlja človeka v središče vesolja, vsaj tega lokalnega vesolja, ki ga vidimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close