Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen je moški v znamenju leva?

Kakšen je moški v znamenju leva?

lev te najpreje ubije in potem požre. Tvoj kadaver pa deli samo s člani svoje familije

Povej mi kakšno stvar, ki si jo o sebi izvedel preko horoskopa in ne more veljati na splošno za masovno populacijo ljudi.
[/quote]

Ne vem za takšno stvar. Podrobno poznam par h znamenj ker sem nekoč bil v družbi, ki jih to zanima. Mislim da je dobro imeti (tudi) tako znanje/vedenje, ker lahko sočloveka mimgrede o(ne)srečiš.

Tudi za moja znamenja velja, kako malo je treba, da sem (ne)srečen. Neglede ali si to sam naredim ali mi drugi.

Točno tako.
O tem ni nobenega dvoma.
[/quote]

Velja tudi za levinje.

Ne vem za takšno stvar. Podrobno poznam par h znamenj ker sem nekoč bil v družbi, ki jih to zanima. Mislim da je dobro imeti (tudi) tako znanje/vedenje, ker lahko sočloveka mimgrede o(ne)srečiš.

Tudi za moja znamenja velja, kako malo je treba, da sem (ne)srečen. Neglede ali si to sam naredim ali mi drugi.
[/quote]

Ampak to ti ne prinese poznavanje horoskopa, katerim znamenjem pripadajo drugi. Z ljudmi se družiš, da jih spoznaš. Jih opazuješ v različnih situacijah in potem predalčkaš na podlagi jasne slike, ne neke vizije, ki so si jo izmislili drugi, ker so imeli čas in ugotovili, da ljudje hrepenijo po takšnih vsebinah. Opazuj ljudi in manj beri horoskop.

Mene močno privlačijo levi, najverjetneje to, ker so ambiciozni, družabni, pogosto na vodilnih mestih, za ljubljene bi naredili vse…hkrati pa me odbija njihovo iskanje po pozornosti, dajo jasno vedeti, da so najboljši, včasih pretiravajo v samohvali…oni lahko ignorijajo, ampak sami pa ne marajo biti ignorirani. Zapletla sem se že s parimi levi, ampak še vedno iščem pravega. 🙂

S katerimi znamenji se ujemajo in s katerimi ne?

Vse kar je vodnega odpiši, to so najslabša znamenja, ribe veljajo za podn. Ogenj in voda ne greta skup. Ognjeni med sabo so sanjska kombinacija, takoj za njimi device in dvojčki. Ti jim še lahko parirajo, ostali ostanejo daleč zadaj.

Ampak to ti ne prinese poznavanje horoskopa, katerim znamenjem pripadajo drugi. Z ljudmi se družiš, da jih spoznaš. Jih opazuješ v različnih situacijah in potem predalčkaš na podlagi jasne slike, ne neke vizije, ki so si jo izmislili drugi, ker so imeli čas in ugotovili, da ljudje hrepenijo po takšnih vsebinah. Opazuj ljudi in manj beri horoskop.
[/quote]

Horoskopov sploh berem ne. Jih nikoli nisem resno jemal. Mi je pa življenje dokazalo, da se ljudi da (po)predalčkat tudi po h znamenjih.

Pa še nekaj sem za leve z leti opazil; imajo “žleht face”

Posesivnost me ne moti. Rada pripadam.

Ce bi se mi masceval, bi to bilo upraviceno. Masceval po krivici se ne bi, ker je posten in dovolj odkrit, zmozen je videti celotno sliko (kar mu pogled, pregled od zgoraj omogoca).

Pa sicer ne verjamem v horoskop 🙂 a v tem primeru… zasluzeno.
[/quote]

Fajn da sta se našla! Le uživajta! 😉

;-))))) pa redno mu moraš praznit saj veš kaj, ker lev je tudi lovec!!!

Horoskopov sploh berem ne. Jih nikoli nisem resno jemal. Mi je pa življenje dokazalo, da se ljudi da (po)predalčkat tudi po h znamenjih.

Pa še nekaj sem za leve z leti opazil; imajo “žleht face”
[/quote]

Vidiš koliko nekih predsodkov, še preden človeka zares spoznaš. Videl si, kar si želel v tistem trenutku videti in si to dobil.

Denarnico, da gre po še šuškov? 🤭

Vidiš koliko nekih predsodkov, še preden človeka zares spoznaš. Videl si, kar si želel v tistem trenutku videti in si to dobil.
[/quote]

Goldfiš, ti lahko leva sam sanjaš! Ne sežeš tako visoko, da bi te kdo povohal.

Točno tako.
O tem ni nobenega dvoma.
[/quote]

Ne mi rečt, da verjameš v horoskop? HAHAHAHAHA

[/quote]

Pa ti si že koga zares spoznala? Ker jaz še nisem nikogar. Še sebe vedno na novo spoznavam.

Nekoč sem nekomu rekel: ljudje smo najhitrejše pokvarljiva roba.

Pa ti si že koga zares spoznala? Ker jaz še nisem nikogar. Še sebe vedno na novo spoznavam.

Nekoč sem nekomu rekel: ljudje smo najhitrejše pokvarljiva roba.
[/quote]
Seveda. Ljudi načeloma hitro prepoznam. Sem delala na sebi leta in leta, da sem razvila te spretnosti :).

Denarnico, da gre po še šuškov? 🤭
[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=sKx5Kc-Nbqg ;-)))

Ha, marsikaj je jasn zdaj 😉

Levi (pa tudi Levinje) so zabavni pa tudi izjemno privlačni. Vedno uživam v njihovi družbi. Naj bo to privat ali v službi.

Levi (pa tudi Levinje) so zabavni pa tudi izjemno privlačni. Vedno uživam v njihovi družbi. Naj bo to privat ali v službi.

Sebični egoisti, na trenutke širokogrudni. Super zabavni za druženje. Najbližje bi bil opis ticking time bomb, nikoli ne veš, kdaj bo padel ven.

Drugo ime za leva je ego. Ego jih j*** tako zelo, da izgubljajo ljubljene, prijatelje, posel in še kaj. Zamerljivi in opaženo pri ženskah, da so hudo lažnjive. Nekateri izmed njih niso dojeli, da se dobra roba sama hvali, zato pričakujejo, da se jih hvali. Ego pač …

Tole piše trol, a ne :). Pravi je šel že spat hahaha.

Tole piše trol, a ne :). Pravi je šel že spat hahaha.

So dobri ljubimci? Če ne, kateri so najboljši ljubimci?

Poznam kar nekaj moških levov, tudi mož je lev. Dobre lastnosti: možati, močni, privlačni, znajo biti zelo šarmantni, prijazni, velikodušni. Slabe lastnosti: ego, aroganca, otročja užaljenost, če se ne vrti svet okoli njih. Če se znajo zdisciplinirati, so zelo aktivni, športni, drugače jih pa hitro premaga hedonizem, ki ga imajo v izobilju.

Ženske levinje so mi pa večinoma antipatične, pametujejo in nakladajo, hkrati pa so lene in nesamokritične.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close