Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen je moški v znamenju leva?

Kakšen je moški v znamenju leva?

Spoznala sem leva. Ženske z levi, kakšni so vaši moški?

najboljsi 🙂

Če uspeš dobiti njegovo polno pozornost bo najboljši kar si jih kdaj srečala.

Ne jih kritizirati. Samo hvali in boš imela zaveznika mocnega.

Vendar je vsaka njim namenjena hvala nedvomno zasluzena in povsem iskrena. Res si zasluzi, neverjeten je.

Tak kot moški vodnar ali moška riba ali moška tehtnica ali moški škorpijon ali moški kozorog ali moška riba ali moški dvojček itd.
Horoskop je blef za osamljene ljudi.

Hinavsko hvalo levi hudo kaznujejo! Hinavce iz tropa naženejo mimgrede ali se sami umaknejo!
Levi so borci in zaščitniki zato hinavščine ne marajo.

Hinavsko hvalo levi hudo kaznujejo! Hinavce iz tropa naženejo mimgrede ali se sami umaknejo!
[/quote]
Potrjujem za eno levinjo, če kaj velja.

Sem tudi jaz tako dolga leta mislil. Ko pa mi je bila zame predstavljena podrobna analiza po kitajskem, indijanskem in našem horoskopu, pa so mi šle kar kocine pokonci.

Potrjujem za eno levinjo, če kaj velja.
[/quote]

Velja, če ni zgolj mojstrica mimikrije. Previdnost je mati modrosti.

Sem tudi jaz tako dolga leta mislil. Ko pa mi je bila zame predstavljena podrobna analiza po kitajskem, indijanskem in našem horoskopu, pa so mi šle kar kocine pokonci.
[/quote]

Si dal komu za prebrat svoj horoskop? Sigurno se je tudi ta drugi našel v njemu, ker če je dobro, se najde vsak v tem, kar je slabega si pa ljudje ne zapomnijo :).

Velja, če ni zgolj mojstrica mimikrije. Previdnost je mati modrosti.
[/quote]
Ni.
Res je previdnost mati modrosti.

Čisto zanič so, najboljši smo seveda dvojči.
Resno premisli, če se misliš spustiti v zvezo s slabo ujemajočim astrološkim znamenjem!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]

Edino pravilno. To, da so borci in zascitniki, pa hvale vredno. Redkokdo se tako potrudi za svoje ljubljene. Spostujem in cenim. Odkrito, iskreno.

Korl je čist taprav Lev:))

Tak, ki se vedno nekam tko postavlja, ali npr. na kamen, na kakšen rob, da je videti višji od vseh v družbi. Pa imajo še za nekaj več od vseh. Sem enga pustila pa je reku pol, krava a je z Marsa padla.

Trenutno je Sonce že nekje na meji med Levom in Devico. Nisem horoskopski Lev, ampak se mi zdi, da hoče Lev vedno igrati centralno vlogo. Biti kot center pozornosti. Najpomembnejši. Partnerka mora biti izredno močna oseba.

drug drugega programiramo

Si dal komu za prebrat svoj horoskop? Sigurno se je tudi ta drugi našel v njemu, ker če je dobro, se najde vsak v tem, kar je slabega si pa ljudje ne zapomnijo :).
[/quote]

Ne, drugi so ga zame izdelali in mi ga prebreli oz smo ga skupaj. Dobro pa je relativno, oz je v resnici dobro le, če je svobodno. Če pa je prosto, pa je “dobro” slabo. Tako se tudi za tiste ki se (pre)prosto družijo z levi, slabo konča. (čeprav mislijo, da se je za njih dobro)

Ne, drugi so ga zame izdelali in mi ga prebreli oz smo ga skupaj. Dobro pa je relativno, oz je v resnici dobro le, če je svobodno. Če pa je prosto, pa je “dobro” slabo. Tako se tudi za tiste ki se (pre)prosto družijo z levi, slabo konča. (čeprav mislijo, da se je za njih dobro)
[/quote]

Povej mi kakšno stvar, ki si jo o sebi izvedel preko horoskopa in ne more veljati na splošno za masovno populacijo ljudi.

Odvisno. Ko je uspesen, samozavesten so zelo ok. So pa tudi takšni, ki ne uspejo v življenju pa bezi, ker so najhujše znamenje. arogantni, laznivi, leni, kritični….hudobni.

[/quote]
Točno tako.
O tem ni nobenega dvoma.

Prek prsta je trenutno na svetu vec kot 300 milijonov moskih, rojenih v znamenju Leva. In ja seveda, vsi so enaki po “horoskopu”, muahaha

Edino pravilno. To, da so borci in zascitniki, pa hvale vredno. Redkokdo se tako potrudi za svoje ljubljene. Spostujem in cenim. Odkrito, iskreno.
[/quote]

Previdnost je mati modrosti! Levi so lahko tudi izredno posesivni. Lev ki se ne zna brzdat je neskončno težak in maščevalen. Sam bejš vstran!

Previdnost je mati modrosti! Levi so lahko tudi izredno posesivni. Lev ki se ne zna brzdat je neskončno težak in maščevalen. Sam bejš vstran!
[/quote]

Posesivnost me ne moti. Rada pripadam.

Ce bi se mi masceval, bi to bilo upraviceno. Masceval po krivici se ne bi, ker je posten in dovolj odkrit, zmozen je videti celotno sliko (kar mu pogled, pregled od zgoraj omogoca).

Pa sicer ne verjamem v horoskop 🙂 a v tem primeru… zasluzeno.

Če bi ti vsaka ženska v razmerju s horoskopskim levom (ali bilo katerim drugim znamenjem) detaljno opisala svojega, bi ugotovila, da je vsak moški (ali ženska) unikaten.

Dam ti en dobrohotni nasvet. Ne išči moškega po horoskopu, ker potem boš pri njem točno videla tisto, kar pravi horoskop. Vmes pa ogromno spregledala… kar boš ugotovila kasneje in te bo mogoče zaradi tega bolela glava.
Že tako je zaljubljenost problem, ki ti zamegli um. Na to dodaj še horoskop… in ti res ostane gola sreča, da je izbira prava.
Drugače pa dobri gemblerji v igri imenovani ljubezen igrajo… tudi malce z glavo.

https://www.youtube.com/watch?v=7hx4gdlfamo

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close