Kakšen je moški v znamenju leva?
Sem tudi jaz tako dolga leta mislil. Ko pa mi je bila zame predstavljena podrobna analiza po kitajskem, indijanskem in našem horoskopu, pa so mi šle kar kocine pokonci.
[/quote]
Si dal komu za prebrat svoj horoskop? Sigurno se je tudi ta drugi našel v njemu, ker če je dobro, se najde vsak v tem, kar je slabega si pa ljudje ne zapomnijo :).
Hinavsko hvalo levi hudo kaznujejo! Hinavce iz tropa naženejo mimgrede ali se sami umaknejo!
Levi so borci in zaščitniki zato hinavščine ne marajo.
[/quote]
Edino pravilno. To, da so borci in zascitniki, pa hvale vredno. Redkokdo se tako potrudi za svoje ljubljene. Spostujem in cenim. Odkrito, iskreno.
Si dal komu za prebrat svoj horoskop? Sigurno se je tudi ta drugi našel v njemu, ker če je dobro, se najde vsak v tem, kar je slabega si pa ljudje ne zapomnijo :).
[/quote]
Ne, drugi so ga zame izdelali in mi ga prebreli oz smo ga skupaj. Dobro pa je relativno, oz je v resnici dobro le, če je svobodno. Če pa je prosto, pa je “dobro” slabo. Tako se tudi za tiste ki se (pre)prosto družijo z levi, slabo konča. (čeprav mislijo, da se je za njih dobro)
Ne, drugi so ga zame izdelali in mi ga prebreli oz smo ga skupaj. Dobro pa je relativno, oz je v resnici dobro le, če je svobodno. Če pa je prosto, pa je “dobro” slabo. Tako se tudi za tiste ki se (pre)prosto družijo z levi, slabo konča. (čeprav mislijo, da se je za njih dobro)
[/quote]
Povej mi kakšno stvar, ki si jo o sebi izvedel preko horoskopa in ne more veljati na splošno za masovno populacijo ljudi.
Previdnost je mati modrosti! Levi so lahko tudi izredno posesivni. Lev ki se ne zna brzdat je neskončno težak in maščevalen. Sam bejš vstran!
[/quote]
Posesivnost me ne moti. Rada pripadam.
Ce bi se mi masceval, bi to bilo upraviceno. Masceval po krivici se ne bi, ker je posten in dovolj odkrit, zmozen je videti celotno sliko (kar mu pogled, pregled od zgoraj omogoca).
Pa sicer ne verjamem v horoskop 🙂 a v tem primeru… zasluzeno.
Če bi ti vsaka ženska v razmerju s horoskopskim levom (ali bilo katerim drugim znamenjem) detaljno opisala svojega, bi ugotovila, da je vsak moški (ali ženska) unikaten.
Dam ti en dobrohotni nasvet. Ne išči moškega po horoskopu, ker potem boš pri njem točno videla tisto, kar pravi horoskop. Vmes pa ogromno spregledala… kar boš ugotovila kasneje in te bo mogoče zaradi tega bolela glava.
Že tako je zaljubljenost problem, ki ti zamegli um. Na to dodaj še horoskop… in ti res ostane gola sreča, da je izbira prava.
Drugače pa dobri gemblerji v igri imenovani ljubezen igrajo… tudi malce z glavo.
Forum je zaprt za komentiranje.